Anne Fleur Dekker verklaart zich “solidair” met Hamburgse slopers: ‘De schade is enorm opgeblazen door de media!’

Zo, Anne Fleurtje is weer thuis. Het “demonstreren” tegen het grootkapitaal zit erop, en dus is het tijd voor fase twee. De protesten tegen de G20 hebben namelijk niet zo’n beste pers gehad, en daarom moet er flink gespind en gemanipuleerd worden om nog een positieve draai te geven aan dat rampzalige linkse verblijf in Hamburg.

De G20 zit er weer op, en alle amokmakers zijn weer thuis. Ook Anne Fleur Dekker is weer in Nederland, en zij heeft haar normale routine weer opgepakt. Dat is: interviewtjes geven aan de Nederlandse pers als een soort extraparlementaire supervertegenwoordiger van de linkse politiek. In de Gooi- en Eemlander blikt Anne Fleur terug op haar verblijf in Berlijn. En uiteraard gaat dat gepaard met de nodige ronduit belachelijke uitspraken.

Allereerst beweert Anne Fleur geweld af te keuren, maar vervolgens laat ze zich tóch verleiden in het vergoeilijken van de massale vernielingen die in Hamburg zijn aangericht waarbij ook meer dan 500 (!) agenten gewond zijn geraakt. Het is namelijk allemaal nogal overdreven!

“Ik moet wel zeggen dat de schade enorm is opgeblazen door de media. Ik praat het niet goed, ik keur geweld af. Het is geen slimme manier om actie te voeren, omdat je er een tegengesteld doel mee bereikt. De media zullen dát oppikken. Maar niet alle activisten zijn gewelddadig. Er waren zaterdagavond tienduizenden vreedzame activisten op de been, maar daar hoor je niemand over.”

Inderdaad, er is voor miljoenen aan schade aangericht, maar waar hebben we het toch eigenlijk over? Gewoon een paar linkse activisten die een minder handige PR-strategie hebben… dat is alles!

Maar Anne Fleur gaat verder, en ze beweert ook dat ze “solidair” is met alle activisten die in Hamburg aanwezig waren. Ook degenen die de boel dus bijkans hebben afgebroken:

Baal je dan van activisten die wel kiezen voor plunderen en rellen? Wat vind je daarvan?

„Ja, natuurlijk. Daar baal ik wel van. Vooral omdat het feit dat veel activisten wel op een vreedzame manier hebben gedemonstreerd naar de achtergrond verdwijnt. Maar goed, zij hebben hun eigen actiemanier, dat is niet de onze. De consensus onder de activisten is wel dat we solidair staan met iedereen.””

Vervolgens bazelt Anne Fleur nog iets over de politie die zogenaamd excessief te werk zou zijn gegaan (cry me a river), maar die ellende zal ik mijn lezers besparen. Het moge namelijk wel duidelijk zijn: er zit een flink steekje los bij mevrouw de activistische marxist. Een gevaarlijk en geweldsvergoelijkend steekje, zelfs.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

22 reacties

 1. HW

  De Duitsers verklaren zich ook solidair met de NSDAP. Uit deze rijen kwamen de knokploegen die de Joden uiteindelijk vermoorden. Nu worden het de fascisten genoemd en het hele Duitse volk werd na de oorlog aansprakelijk gesteld.

  Anne Zeur behoort door zich solidair te verklaren met dit gepeupel ook tot de groep die medeverantwoordelijk is en het zijn allen net als toen “de linkse fascisten”.
  Daarmee behoort Anne Zeur en Joop.nl tot deze categorie en zijn het niet waard om in de openbaarheid te treden of aandacht aan te besteden.
  Met name Joop.nl wordt gefinancierd met publiek geld. Een schande!!

 2. Paaldanseres

  Ach ja… wat wil je weer… Anne pleur… zure scheur…
  Heeft ze geen zware verwondingen? Jammer.

 3. Ni28

  …en 500 agenten liepen tegen een lantaarnpaal op zeker. En de vluchtelingen begrijpen niet dat deze amokmaker niet doodgeschoten zijn, dat hoort zo toch?. Geweld van alle kanten wat een wereld!

 4. Viertel

  Was Anne Fleur (met haar scheur van hier tot Etten-Leur) maar de enige die dit soort opvattingen er op na hield. Dan kon je je schouders er over ophalen en denken: ach die meid is toe aan een goeie beurt. Maar dit gedachtegoed wordt ook uitgedragen door een politieke partij in NL, die met maar liefst 14 zetels in de Kamer vertegenwoordigd is. Ja, ik heb het over de SP. Lees deze tweet maar even, van de SP-fractievoorzitter Zoetermeer: https://twitter.com/LennartFeijen/status/883794368783691776

  1. Sniper666

   Misschien mag Lennart Feijen er bij AnneZeur overheen? Wiens taco men vreet, diens woord men preekt.

  2. Kodi

   Dan is de SP ook niet meer wat deze ooit onder Jan Marijnissen is geweest. Geïnfiltreerd en gekaapt door vuilnis als van de Internationale Socialisten en AFA. Het dalende zetelaantal zal ernaar zijn.

 5. Peter Selie

  Anna linkse (g)eur Dekker in een notendop

  – Witte mannenhater
  -Oproepen tot geweld
  -Slachtoffer veinzen
  -Islamknuffelaar
  -Narcist
  -Voor sharia ‘rechtsspraak’
  -GroenLinks
  -Anti Wilders
  -Anti Baudet
  -Voor Denk
  -Pro islam

  En tot slot, haar grote voorbeeld is RaRa terrorist Wijnand Duyvendak.

  1. Juncker

   Waar riep Anne Fleur op tot geweld, Peterselie?

   1. Sniper666

    Niet reageren aub op deze TROL.

   2. gimmeMystack

    Och och och, doe niet zo ontgoochelt.
    Links gebruikt van alle kanten geweld om anders denkende en onschuldige medeburgers de kop in te drukken.

    Anne-Fleur heeft meerdere malen opgeroepen tot geweld, zowel tegen Wilders als Baudet. (denk aan het willen stenigen van…)

    Bovendien is ze solidair met de geweldplegers die de linkse gedachte aanhangen.

    Dus ga nou niet zo verontwaardigd doen over het extreme geweld en terreur wat links hier uitdraagt.

    1. Juncker

     De oproep tot stenigen was zonder enige twijfel ironisch bedoeld. Er werd een enorm leugenachtig nummer van gemaakt. Belachelijk.

     1. HW

      Al dan niet ironisch bedoelt, heb je op links net zovele gekken als op rechts die het niet zo opvatten maar uitvoeren.
      Daarmee kwalificeer jij Anne Zeur tot een domme doos en in zover heb je gelijk.

     2. gimmeMystack

      Ohhhhhh het werd dus ironisch bedoeld?

      Dit is dus typisch een voorbeeld van het goed praten van oproepen tot geweld!

      Jammer dat je daar aan meedoet Juncker.

      Bij deze ben je direct al je geloofwaardigheid kwijt.

   3. HW

    In die stukken die jij blijkbaar niet leest.

 6. Ikke en zo

  Merkel heeft schadeloosstelling toegestemd, wat er op neer komt dat de rekening naar de belastingbetaler gaat.
  Als ik een gokje mag wagen zou ik gokken dat de verantwoordelijke terroristen onbestraft blijven, de wortels van dit extreem linkse soort reikt diep!

  1. Sniper666

   Het was natuurlijk vreselijk stom die G20 in uitgerekend opstandig Hamburg te organiseren. De rekening klakkeloos naar de belastingbetaler doorschuiven is een natuurlijke reflex van Mutti Merkel.

 7. tomygun

  Dag boek van deze hut in het parool yep dat is humor .

  1. Sniper666

   Jij bent verdacht vriend!

   1. tomygun

    Oops om dat er geen spatie is ? LOL

 8. Dam

  Sorry. Maar ik ben het, menes, zo zat, die opruiende ongenuanceerde roeptoeter projectielen in Nederland en geeft mij zoveel walging, dat ik deze jongedame vandaag heb aan gegeven bij de Duitse Justitie.

  1. Sniper666

   @ Dam

   OK, maar het is toch een Nederlands staatsburger? En u toch ook.. Of heeft u haar aangegeven bij de politie van Hamburg als zijnde aanwezig bij de rellen?

 9. Maantje_1990

  Ach, Anne Fleur weet zelf niet zo goed wat ze zegt. Dan keurt ze het af, maar om zich even snel solidair zijn aan de relshoppers. Het gepraat van een echte activiste.. die geen enkel idee heeft waar ze het over heeft. Waar gaat het heen met dit sort mensen?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.