Arrogante Anne Fleur Dekker reageert op kritiek: “Haters gonna hate!”

Ach ja. Natuurlijk.

Ah kijk eens even: Anne Fleur Dekker — die zichzelf nu al de favoriete nieuwe vijand van rechts Nederland noemt — heeft een tweet online gegooid waarin ze duidelijk maakt wat ze van al haar critici denkt. Kort gezegd: ze heeft lak aan ze. Mevrouw is namelijk een radicaal-linkse ANTIFA-activiste. Dat soort types hebben de waarheid in pacht. Dat wij dat niet inzien is óns probleem.

Wat is het toch een schatje he? Zo’n leuke gif van Sneeuwwitje online zetten als een dikke “fuck you” naar haar critici. Leuk hoor! En zo creatief!

Je zou bijna gaan denken dat mevrouw hartstikke blij is met de ‘aanvallen’ van rechts — dat zijn dezelfde aanvallen waarop zij en haar vrienden continu heel boos reageren omdat ze zogenaamd vrouwonvriendelijk of nazistisch zijn, maar Anne Fleur kan er niet genoeg van krijgen.

Helaas is die benoeming — “de nieuwe favoriete vijand van rechts” — veel te veel eer voor deze dame (kuch). Wij van rechts hebben geen probleem met de persoon Anne Fleur, maar met haar denkbeelden. Niet zij, maar haar zieke ideologie is ‘de vijand.’ Ik begrijp dat volgens links het persoonlijke politiek is, maar zo rollen wij van rechts niet. Wij kunnen gewoon een biertje drinken met mensen waar we het politiek volledig mee oneens zijn… maar als we het debat aangaan zijn we genadeloos.

Anne Fleur hoeft er helemaal niet “trots” op te zijn dat ze onze “favoriete vijand” is. Als persoon is ze volstrekt onbelangrijk. Het gaat ons om haar ideeën — die zijn schokkend, gevaarlijk, en extreem. En ja, die ideeën bestrijden we dus.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. HaZ

  Dekker heeft helemaal geen eigen ideeën. Wat zij doet is niet meer dan het na-apen van haar ANTIFA-tuig genoten, puur om “erbij” te horen.

 2. SlimK1nd

  Ze is een ambtenaar. Ze wordt betaald uit de omroepgelden-pot. https://slimk1nd.nl/?s=anne+fleur

 3. Marija

  Natuurlijk is het goed dat DDS het nieuws volgt.
  Maar Anna Fleur is geen nieuws, het is linkse troep in een leuk jasje.
  Ik zou het waarderen als DDS aan dit leuke doch zeurderige mensje
  geen aandacht meer zou geven. Ze krijgt het toch al te veel en daar moet u niet aan willen meewerken.
  Hetzelfde geldt ook voor SS, hoewel ik die uiterlijk niet *leuk* vind.

 4. Pedrito

  Trots om rechts te zijn ! En ik rem niet voor Anne-Fleur.

 5. nassigny

  waarom aandacht besteden aan deze “SUPER” imbeciel.

 6. DennisEijs

  Ze is ook blij met die tegenwerking, want dat bewijst, voor haar en achterban, dat ze ‘goed’ bezig is (lees: agiteren inplaats van debatteren)
  Maar ik ben linksert, en ik heb het ook niet op deze types die denken het absolute gelijk te hebben (van andere groepen trouwens ook niet, rechts, religieus etc).
  Deze groepen zijn monoculturen die alleen nog luisteren naar hun ‘eigen gelijk’ en daardoor steeds verder afzinken in fascistoide structuren en neigingen.

 7. DennisEijs

  Wil iemand Anne Fleur in de no go zones droppen met de mensen waar ze zich zi thuis bijvoelt? Gewoon en lesje realiteit.
  https://youtu.be/758_eiHzZqE

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.