Asielzoekers in Oisterwijk betasten vrouwen en dreigen met een mes

Het was dit weekend weer een vrolijke multiculturele bende in het Brabantse dorp Oisterwijk, zo blijkt uit de berichtgeving.

Dit weekend vond in Oisterwijk de jaarlijkse kermis plaats, en dat is natuurlijk altijd even genieten van een stukje authentiek Nederlandse cultuur. Zoveel moeten enkele bezoekers aan de kermis ook gedacht hebben, toen zij hun asielzoekerscentrum even verruilden voor de festiviteiten in het centrum.

Maar of de asielzoekers nu zo genoten hebben van de kermis? Plaatselijk nieuwsmedium Oisterwijk Nieuws rapporteert dat de mannen zich niet echt konden gedragen. Ze zouden vrouwen hebben betast, en zich agressief gedragen hebben tegen omstaanders. Op een bepaald punt zou één van hen zelfs gedreigd hebben een mes te gaan halen. Lees maar mee:

“Zo ging het afgelopen vrijdag ook mis, omdat enkele AZC bewoners op de Oisterwijkse kermis vrouwen en meiden zouden hebben lastig gevallen en betast.

Meerdere bronnen laten onze redactie weten dat er vrijdag enkele mannelijke bewoners van het AZC ongepast gedrag vertoonden. Ze waren opdringerig en zouden vrouwen en meisjes hebben betast. Nadat de mannen daarop waren aangesproken zou dit hebben geleid tot ruzies en vechtpartijen. Een AZC bewoner zou gedreigd hebben een mes te gaan halen.”

Oisterwijk Nieuws meldt ook dat de politie schimmig doet over de incidenten en weigert iets prijs te geven over de afkomst van de daders. Wel maakt de politie duidelijk ook niet-asielzoekers te hebben opgepakt in de schermutseling van afgelopen vrijdag.

Mocht deze informatie allemaal kloppen, dan past het in een zorgelijk patroon. Niet voor het eerst weten nieuwkomers in de westerse wereld zich namelijk niet te gedragen. Vers in eenieders geheugen ligt vermoedelijk ook nog steeds de massa-aanrandingen met oud-en-nieuw in Keulen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

  1. Kodi

   En wat lees jij dan net even anders? Uit de reacties van de Oisterwijkers zelf valt toch wel duidelijk op te maken waar de politie over zwijgt. En dat zwijgen zal dan wel weer te maken hebben met dat de feiten weer eens slecht voor bepaalde statistieken en draagvlak voor asieleisers kunnen zijn…

  2. Peter Selie

   Een ding is de laatste tijd duidelijk geworden dat de politie moet zwijgen over alle migrant gerelateerde criminele daden de initiator van dit spreekverbod vindt u terug in AIVD en de regering.

 1. Nasrani

  Ik snap de plaatselijke krant. Zo snel mogelijk de angel uit het gebeuren halen. Er zou zomaar een negatief beeld kunnen ontstaan over de niet westerse asielzoekers. En dat kan natuurlijk niet. Want zo zijn deze mensen niet. Ze zijn over het algemeen goed aangepast en gedragen zich naar westerse vrouwen eigenlijk altijd correct.

 2. toetssteen

  http://www.bd.nl/oisterwijk/jongen-bestraft-voor-aanranding~af87ea68/

  Vier maanden voorwaardelijk…. Mmhhhhh…
  Maarre Georgië? Smijt die gast terug naar sjorsland!

 3. Lex

  Meteen oppakken en het land uit trappen. Hebben ze al een status jammer dan deze intrekken als ze al een woning hebben gekregen de woning inleveren en ophoepelen.

 4. sjun

  Soms helpt het uitstekend om zich misdragende en intimiderende individuen in een universeel begrepen taal op de plaats delict te verhelderen dat ze ver over de schreef gingen.

  1. toetssteen

   @Sjun
   Kuch grijns; het schandblok? Nou ja, een doos eieren moet er wel afkunnen.

  2. Teloor

   Sjun wenst standrecht ter plekke.

   Gelukkig behoort hij tot een kleine extremistische minderheid die niets in de melk heeft te brokkelen.

   1. Nederland-op1

    @Teloor, nee, wegkijken en doen alsof er niets aan de hand is, dat is de linkse oplossing. Soft gedoe! Ben benieuwd wat jouw reactie zal zijn als het jouw familie aangedaan wordt.

 5. TDuiv

  Kijk voor de “lol” ook eens op de pro-vluchtelingen FB ” Vluchtelingen en asielzoekers welkom in Nederland ”
  Waar dit eerst ontkent wordt en hun asielzoekers vandaar zouden hebben gesproken. Als de redactie van het oorspronkelijke artikel om uitleg vraagt krijgen media als Powned en DDS de schuld.
  Verder zijn er zelfs reacties die vinden dat Nederlanders met hun kermissen waar deze arme “vluchtelingen ” niks van begrijpen de schuldige zijn. Iets met oogkleppen….

 6. Ritter

  Cijfers over criminele asielzoekers onder de pet gehouden
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28066562/__Cijfers_onder_de_pet__.html

  De meeste z.g “vluchtelingen” zijn geen echte vluchtelingen die veiligheid zoeken maar illegale immigranten die om economische redenen ( lees gratis huizen en ruime uitkeringen) naar Noord/West Europa migreren en daarvoor de asielprocedure misbruiken op kosten van de belastingbetaler.

  Zelfs de Syriërs die oorspronkelijk uit oorlogsgebied komen vertrekken uit veilige landen in de regio ( Turkije,Libanon, enzovoorts) om deze redenen naar Noord/West Europa.

  Daarvoor trekken ze door meer dan 6 veilige landen om de “honingpot” (Noord/West Europa) te bereiken.

 7. Kodi

  ‘Italiaanse overheid houdt ebola uitbraak door migranten achter voor publiek’

  Volgens berichten op onafhankelijke blogs en social media is in Italië ebola uitgebroken, veroorzaakt door de enorme aantallen Afrikaanse migranten die dagelijks door Europese hulpmensensmokkelorganisaties aan wal worden gebracht. De uitbraak onder minstens 40 mensen heeft korte tijd op enkele officiële nieuwssites gestaan, totdat deze even snel weer was verdwenen. Het ministerie van Volksgezondheid weigert vragen over een eventuele uitbraak te beantwoorden, waardoor de indruk bestaat dat het zorgwekkende nieuws opzettelijk wordt achtergehouden voor het grote publiek.

  De in 2014 in Senegal uitgebroken ziekte, waar 90% van de geïnfecteerden aan overlijdt, heeft grote aantallen slachtoffers gemaakt, en verspreidde zich ook naar omringende landen. Enige tijd nadat de uitbraak onder controle leek, laaide deze op sommige plaatsen toch weer op.

  Artsen op Lampedusa waarschuwden al in april voor ebola

  De eerste bericht dat ebola ook in Italië is gearriveerd, kwamen ruim 3 maanden geleden van artsen op het eiland Lampedusa. Zij plaatsten op een internet site een waarschuwing dat migranten het ebola virus mee naar Europa hebben genomen, en wat een uitbraak voor dramatische gevolgen voor ons werelddeel kan hebben.

  In Rome, Brussel en Berlijn wilde niemand ernaar luisteren. Sterker nog, de waarschuwing, waarin stond te lezen dat op het eiland steeds meer mensen worden besmet, werd op 16 april ‘om nationale veiligheidsredenen’ verwijderd. Het ministerie van Volksgezondheid weigerde wekenlang om op de berichten te reageren.

  Ebola in AZC Pisa, 40 migranten in quarantaine

  Vervolgens werd er ook in de Toscana alarm geslagen. Het nieuws over een uitbraak was te lezen op Vnews24, waarna het door blogs, sociale media en alternatieve nieuwssites werd overgenomen. In ook dit weer snel verwijderde artikel stond te lezen dat het AZC in Pisa is gesloten om een ebola uitbraak buiten de poorten te voorkomen. In het opvangcentrum zouden een behoorlijk aantal Afrikanen symptomen van het dodelijke virus vertonen.

  De wethouder Sociale Zaken van Pisa, Sandra Capuzzi, probeerde de ontstane onrust te sussen door te verklaren dat het AZC weliswaar in quarantaine was gezet, maar enkel omdat sommige migranten koorts hadden gekregen, en nog niet precies duidelijk was waar deze door werd veroorzaakt. Volgens Capuzzi kon dat ook een gewoon griepje zijn.

  Antonio Cerrai, president van het Rode Kruis in de beroemde stad, sloot zich bij haar aan en zei dat ‘wij alle symptomen zullen onderzoeken, en de mensen weer zullen genezen.’

  Toch konden zij de angst niet wegnemen. Zo’n 40 potentiële dragers van het ebola virus werden naar een afgesloten en zwaar bewaakte afdeling van het AZC verplaatst. Omdat er verder geen mededelingen meer werden gedaan, kreeg de Italiaanse bevolking de indruk dat de autoriteiten geen open kaart speelden, en het feit dat het wel degelijk om een ebola uitbraak ging probeerden achter te houden.

 8. SlimK1nd

  Volgens mij (en Vileine) is dit dus Islamitisch feminisme. https://twitter.com/SlimK1nd/status/887166380449165316

 9. corfo

  Aanvankelijk wilde men dit gebeuren in de doofpot stoppen, maar gezien het aantal ooggetuigen bleek dat niet meer mogelijk. Daarop heeft de media het gebeuren geminimaliseerd. Deze parasieten zouden meteen het land uitgedonderd moeten worden, terug naar hun zandbak, daar is genoeg werk te verrichten, of zouden ze juist daarvoor zijn gevlucht ?
  Trouwens, deze “zaak” komt naar buiten omdat er teveel getuigen waren, de meeste van dit soort zaken worden niet bekend gemaakt opdat het “draagvlak” onder de NL-bevolking niet nóg verder afbrokkelt.
  NL is n.l. een zéér democratisch landje met héél veel transparantie, tot op het moment dat het de “leiders” niet goed uitkomt. Wát is dit een armetierig landje geworden, “geleid” door figuren die zélf “geleid” moeten worden door een buuf, Merkel, daarin bijgestaan door haar kleinzoontje, Macron.

 10. corfo

  Het overgrote deel van de z.g. “vluchtelingen” bestaat uit jonge mannen NIET afkomstig uit oorlogsgebieden. Zij worden hier binnengejubeld als “helden”, terwijl ze veelal te lui zijn om hun handen te laten wapperen, zij zien hier dat niemand iets tégen hen durft ondernemen, politie niet, COA niet, gemeente niet, bevolking niet en zelfs onze “leiders” niet. Zodra deze parasieten blote damesbenen zien zullen ze wel aan de 72 maagden denken die op hen liggen te wachten bij allah, en vervolgens kunnen ze niet meer wachten tot het moment dat zij werkelijk bij allah mogen aanschuiven.

 11. Bes Tolen

  Walgelijke idioten onder ons nemen het nu eenmaal met de volle steun van de politiek op voor alles wat goor is. Wat ginds gewoon tot de cultuur behoort en dus hier door de vingers moet worden gezien. Omdat hier de bevolking voor een groot deel uit zwakzinnigen bestaat, aangemoedigd door de superieur gedachte dwangmatige ideologie van de multicult en het fascistoïde christendom van zijne heiligheid wordt het niet anders. Verdient men ook niet anders. Dus moet het zijn ieder voor zich, uit lijfsbehoud en de grote leugens voor ons allen. Enig geloof in vooruitgang en in vertrouwen in elkaar kunnen we veel beter vergeten.
  Kranten liegen, lummel, dat doen ze al tientallen jaren. Lummel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.