Canadese mafklapperpremier Justin Trudeau wenst iedereen “een vrolijke gay pride voor Allah!”

In Canada leven ze momenteel min of meer in de Twilight Zone, zo surreeël is het politieke leiderschap van het land dat onder premier Justin Trudeau inmiddels is uitgegroeid tot SJW-hoofdstad van de wereld. Trudeau als politieke middelpunt van deze zelfislamiserende bende maakt het wekelijks zotter. Ditmaal wenst hij ‘Allah’ een vrolijke gay pride, in een vreemdsoortige poging om meer tolerantie te promoten.

Beelden van de Gay Pride die in Toronto werd gehouden eerder deze week liegen er niet om. Ze laten een uitgelaten premier Trudeau zien die het einde van de islamitische vastenmaand Ramadan en de Gay Pride probeert te verenigen tot één grote dag van de intersectionele tolerantie:

Om dat statement extra kracht bij te zetten, droeg Trudeau ook een bijzonder merkwaardig paar sokken. Die lieten een regenboog zien met daarop teksten uit de Koran.

Kijk: nu is het natuurlijk niet verkeerd dat Trudeau probeert om meer tolerantie voor homoseksualiteit te bewerkstelligen onder de aanhangers van de islam. Dat is zelfs hard nodig. Maar… het is alleen ongelovelijk naïef dat Trudeau denkt dat hij dat kan gaan bewerkstelligen. Hoeveel strenggelovige islamieten gaan er luisteren naar die pompeuze bleekscheet uit Canada, die tof komt doen met Arabische frasen als ‘Eid Mubarak’ en sokken met Korancitaten? Ik zal het getal maar onthullen: letterlijk geen één.

Trudeau staat zichzelf dus echt voor gek te zetten. Hij is noch homo, noch moslim, maar toch tooit hij zich in regenboogkledij en haalt hij islamitische uitspraken aan. Het gevolg is dus een behoorlijke clownesque vertoning.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. HaZ

  Ik heb echt diep medelijden met al die emigranten. Wat zegt U?….Nee, niet die!
  De Nederlandse emigranten die in de jaren na de oorlog naar Canada zijn geëmigreerd
  in de overtuiging in hun nieuwe vaderland de rust en de ruimte te vinden wat ze in Nederland moesten ontberen. Worden ze geconfronteerd met een premier die volledig van het eigen volk padje af is geraakt. ik zou er het volste begrip voor hebben dat die mensen weer weg landen uit dat nepland. Terug naar Nederland dus….wacht even mensen, we hebben in Nederland inmiddels minstens zulke erge mafklappers in de regering zitten.U kent uw geboorteland echt niet meer terug, mensen. Helaas, even verder zoeken dan maar. Triest, heel triest !

  1. Paaldanseres

   Kop, spijker…. raak.

 2. Ni28

  Utopische overtuigingen hebben de wereld al genoeg schade voortgebracht. Het communisme is er een van. Het is allemaal zo mooi en onuitvoerbaar en staat haaks op het tegendeel waarmee de geschiedenis van de mens rijkelijk gevuld is. De utopie is mooi maar helaas niet realistisch. Het droom en de nachtmerrie. Slaap lekker!

 3. Nasrani

  Maar ook Canada komt er over een aantal jaren wel achter dat dit een verschrikkelijke periode in hun geschiedenis is geweest. De periode dat ze dachten dat moslims net zo tolerant zijn als zij. De gedachte alleen al…….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.