Canadese terreurpremier Trudeau gaat €7 miljoen betalen aan moordlustige Afghaanse terrorist

omarkhadr
Foto: Omar Khadr tijdens zijn gevangenschap op Guantanamo Bay. Bron: Amerikaanse overheid.

Dat de leider van Canada een hyperprogressieve gek is, dat weten we allemaal allang. Maar dat hij ook bereid is om miljoenen euro’s aan veroordeelde terroristen te betalen – dat is iets heel nieuws.

We weten dat president Trump van plan is om een muur te bouwen aan de zuidelijke grens met Mexico, maar als het zo doorgaat kan hij beter een bakstenen versperring gaan optuigen aan de noordgrens met Canada. Dat land blijkt namelijk de persoonlijke sponsor van de Afghaanse terrorist Omar Khadr te gaan worden. Het land van Justin Trudeau wil namelijk een bedrag van €7 miljoen gaan storten op de bankrekening van de man die heeft verklaard een Amerikaanse commando te hebben gedood. De Volkskrant:

“‘Dit is weerzinwekkend’, aldus de voormalige conservatieve minister Jason Kenney. ‘Een terrorist die heeft bekend, die dezelfde bermbommen in elkaar zette en plaatste, en eentje die 97 Canadezen heeft gedood, krijgt tien miljoen dollar’. Dit is het bedrag in Canadese dollars dat Khadr krijgt.

De uitkering en excuses maken deel uit van het akkoord dat de regering sloot met Khadr en zijn advocaat, zo bevestigt een functionaris in Ottawa. De deal wordt binnenkort bekendgemaakt.”

Khadr werd in 2002 opgepakt nadat hij een handgranaat had gegooid naar een Amerikaanse soldaar, die prompt om het leven kwam. In 2010 bekende hij dan eindelijk verantwoordelijk te zijn geweest voor die terroristische daad en werd hij veroordeeld tot acht jaar celstraf.

Maar in Canada hebben ze besloten een hand over hun hart te halen en Khadr zijn bloeddorstige misdaden te vergeven. Tegelijkertijd gaan ze excuses maken aan de Afghaan, en maken ze hem in één klap ‘s werelds rijkste ex-gevangene van Guantanamo Bay.

De rechtse oppositie is – terecht – woedend, maar een stel linkse SJW-hippies onder leiding van Justin “happy Gay Pride to Allah” Trudeau maken er nu de dienst uit en kunnen doen wat ze willen. Zoals dus miljoenen euro’s aan belastinggeld vrijmaken om een terrorist te knuffelen.

Zucht. Ja, echt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

13 reacties

 1.   

  Ik mis een hoop dingen in dit bericht.. Een rechtbank moet hebben vastgesteld dat er iets is gedaan met de gevange of hij was eigenlijk onschuldig. Belachelijk om te veronderstellen dat hij zomaar 7 miljoen meekrijgt. Daar moet toch een reden voor zijn? Waarom vermeldt de schrijver dit niet? En waarom voor dit ene geval ook een muur tussen Amerika en Canada… Nou ja dramatiseren is geen kunst zoals ik dit lees…

  1.   

   Je kan natuurlijk ook gaan afvragen wat nou de link is tussen de Canadese premier en deze “terrorist”. Ik bedoel, als deze premier toch gevangenen wil vrij gaan kopen, er zitten namelijk ook mensen vast in bepaalde landen die vele malen onschuldiger zijn dan deze granaat-gooier. Kom je toch weer op die naieve Linkse gedachtegoed dat geweld in de mens gemakkelijk uitgewist kan worden door ze geld of een opleiding te geven. Maar ja, terroristen in Europa waren ook opgeleid en hadden ook beschikking over geld en een woning dankzij hun Linkse “bescherm engelen”.

   1.   

    Ik heb wel een link voor je: https://youtu.be/HvlxpdwojnQ

   2.   

    Genoot Mohtje Bouyeri die stelde de Nederlandse rechtstaat niet te erkennen omdat hij enkel Allah erkent, ook niet een uitkering opgehoest door de Nederlandse belastingbetalers?

  2.   

   Meer achtergrondinfo: https://youtu.be/lZX2NSQ8NH8

 2.   

  Canada zit goed in de slappe was zie ik. Kunnen wij misschien invasiërs op de boot naar Canada zetten?

  1.   

   Ze hebben daar intussen toch wat beklijvende ervaringen mee:
   https://youtu.be/QV77wJix1Bk

 3.   

  Ik kreeg de indruk, dat hij een diamanten kogel kreeg. Jammer toch

 4.   

  In Canada keert langzaam het bestaande cultuurmarxistische tij. En dat begint bij betere voorlichting aan de massa.
  https://youtu.be/9sOSFzMV7UA

  1.   

   Ezra Levant. Mijn God!

   1.   

    At your service: https://youtu.be/kZiQcC_BQPA

 5.   

  Je kunt alleen maar medelijden hebben. Met Canada.

 6.   

  Het sluiten van Guantanomo Bay door Hussein O’Drama was historisch fout. Wijzere mensen hebben eerder daarvoor al gewaarschuwd en gelijk gekregen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!