De antitabakmaffia draait door in Amsterdam: nergens meer roken

Geen categoriejul 30 2017, 18:00
De idioten van D66 maken de hoofdstad he-le-maal kapot.
Tegen een ieder die zegt dat 'links' voor tolerantie en vrijheid staat zeg ik: Amsterdam.
Die referentie aan kinderen is natuurlijk niets meer of minder dan een excuus om de hele stad verplicht rookvrij te maken. Kinderen komen immers overal. Ja, in speeltuinen en op sportvelden, maar ook gewoon op straat, op het plein, en zelfs naast je tuin. Nog even en Amsterdammers kunnen dus niet eens meer in sigaretje roken in hun eigen achtertuin. Want stel je voor dat een buurtkind een beetje rook ruikt! Ze zullen meteen kanker hebben en een vreselijke, langzame en vooral ook pijnlijke dood sterven!
Volstrekt onzinnig natuurlijk, maar dat maakt dictatoriaal links helemaal niets uit. Nederland moet een rookvrij land worden. Als niet goedschiks, dan maar kwaadschiks. En het begint allemaal met het linkse walhalla van ons land, Amsterdam. Als ze die stad eenmaal volledig ondergeschikt hebben gemaakt aan hun totalitaire ideologie volgt de rest van Nederland vanzelf wel.
Dat is tenminste de gedachte van deze malloten. De grote vraag is: laat weldenkend Nederland (ik heb de hoofdstad al lang opgegeven) dat gebeuren of krijgt Amsterdam én diens ultralinkse politieke elite gewoon de middelvinger?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten