DENK-voorman Kuzu laat ‘amateur’ Wilders eens zien hoe je pás echt een meesterlijke fidget spinner wordt

De fractievoorzitter van DENK vindt zijn collega van de PVV maar een prutser. In een nieuw filmpje voegt Kuzu ook nog eens de daad bij het woord en laat hij zien veel beter te zijn in het bespelen van een fidget spinner.

Fidget spinners: de rage die eerst de jeugd veroverd heeft, en nu in hoog tempo ook de Tweede Kamerleden het hoofd op hol brengt. Eerder vandaag bracht Geert Wilders al een filmpje uit waarop de PVV-leider liet zien van vele markten thuis te zijn, maar nog niet echt een meesterlijke beheerser van de fidget spinner te zijn. Wilders kon de spinner slechts enkele seconden laten draaien, liet het apparaat daarna met een verslagen blik uit z’n handen vallen.

DENK-leider Kuzu vond echter dat hij dat beter kon, en dus toog hij naar zijn Facebook-pagina om daar óók zijn kunsten met dit modieuze stuk speelgoed te tonen. Et voila: het Nederturkse Kamerlid blijkt er zelfs aanleg voor te hebben!

We zien hoe Kuzu eerst de fidget spinner met twee vingers laat draaien, vervolgens het gouden apparaatje met slechts één vinger in de lucht houdt en tenslotte de spinner zelfs al voor z’n gezicht bewegend aan de gang kan houden.

Ondanks dat de DENK-oprichter momenteel op vakantie in Turkije is, heeft hij echter nog geen groot publiek om zich heen verzameld waaraan hij z’n kunsten kan tonen: momenteel moet hij het hebben van één nieuwsgierig jongetje, die na Kuzu’s performance als toegift wél de fidget spinner mooi toegestopt krijgt.

“Kijk Geert Wilders… zo doe je dat!” aldus Kuzu vervolgens op zijn Facebook-profiel. Gevolgd door de hashtag “#spindoctor”. Die zit! Nu jij weer, Geert…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.