Filmpje! NPO Radio 1 wordt de Tuigvloggerbode, en prijst wijkvernieler Ismail Ilgun helemaal de hemel in

Dit geloof je niet: waar Radio 1 vroeger nog bedoeld was als nieuwszender om de gehele bevolking te informeren over zaken die iedereen aangaan, zo is het station tegenwoordig kennelijk meer een soort propagandavehikel waar je vriendjes je blazoen mogen komen schoonblazen op het moment dat die vervelende realistische Nederlanders doorhebben dat je eigenlijk niet deugt.

Heeft u nog een zwak voor een bekende (Turkse) Nederlander die eigenlijk door de rest van het land om goede reden wordt uitgekotst? Mooi, dan kunt u beroemd worden. Het enige wat u moet doen is kenbaar maken dat u de eerdergenoemde persoon graag PR-technisch wil revalideren… en hop, je zit in de studio van Radio 1.

Het overkwam rapper Massih Hutak die toch echt vond dat Nederland eens moet gaan houden van Ismail Ilgun. Hij bedreigde raadsleden en journalisten, hij danste op auto’s en hij afficheerde in het openbaar met nare autocraten uit het buitenland. Maar hé: “Ismail is misschien wel één van de beste toekomstige journalisten van ons land.”

Misschien wel. Als in: een kans van minder dan één op de miljoen, maar een kans is natuurlijk altijd een kans, hoe klein dan ook!

Hutak is in ieder geval alvast fan. Hij zegt dat Ismail Ilgun Nederland niet geterroriseerd heeft, maar slechts een “keiharde maar ware spiegel voorgehouden”. Ismail, die door Hutak liefkozend “Izzy” wordt genoemd, is verder heel zielig want andere pestkoppen zoals studentencorpora worden niet zo gehaat maar ze treiteren wel net zo hard. Reality check voor Hutak: driekwart Nederland haat de Minerva’s, USC’s en Vindicats van deze wereld.

Maar feiten? Dat zijn maar nare autochtone constructies natuurlijk. En gelukkig hebben we nu dus held “Izzy” die al die vervelende illusies eens mooi komt ontkrachten met zijn ‘keiharde spiegel’.

Natuurlijk!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

2 reacties

  1. HW

    Weer een kansarme die de hemel wordt ingepraat door de NPO.
    Wanneer stoppen ze eens met het weggeven van belastinggelden voor deze waardeloze en vooral nutteloze organisatie.
    Ze doen niets anders dan ons op een valse manier hun fascistische mening opdringen zoals Goebbels het hun voordeed.

  2. Ali Yas

    Radio 1 is één van de bewijzen dat de ondergang van dit land niet wordt veroorzaakt door de nieuwkomers maar door de oude elite. Bah.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.