Fotocollage: de ochtend na de G20, dit is de gigantische ravage die extreemlinks in Hamburg aanrichtte

De G20-top is voorbij, Hamburg heeft weer rust, maar het zal nog wel even duren voordat alle rommel die de “Welcome to hell”-vernielers aanrichtten volledig verdwenen is uit het stadsbeeld. De schade is enorm, en heeft niets of niemand overgeslagen.

Eerder dit weekend konden we al de overblijfselen van een Hamburgse supermarkt zien. Kapotgeslagen door agressieve extreem-linkse geweldsliefhebbers, en vervolgens geplunderd door tuig dat te bedonderd is om te betalen voor hun boodschappen. Daar kan een lokale franchisenemer – vermoedelijk een doodgewone middenstander die geen tonnen binnenharkt vermoedelijk z’n faillisement door aanvragen.

Maar dat de zogenaamde beschermheren helemaal niets geven om een betere wereld, werd wel duidelijk toen vanochtend foto’s van NRC-correspondent Juurd Eijsvoogel op Twitter geplaatst werden. De Duitsland-correspondent wist in pijnlijke details vast te leggen dat de G20-haters een “spoor van vernieling” hadden aangericht in Hamburg, waarbij heus niet alleen “de rijken” en “nazi’s” werden aangepakt. Alles wat op het pad van de zwartgeklede antifascisten lag, moest kapot.

Zoals bijvoorbeeld deze auto van de dierenbescherming:

Zelfs Volkert van der G. zou zoiets nooit doen, stelletje randdebielen. Maar wie dacht dat het door de overheid betaalde openbaar vervoer een linkse hobby was heeft het mis. Of althans: het is geen extreem-linkse hobby, zoals valt af te leiden uit dit compleet gesloopte bushokje:

Maar behalve dat hebben ook veel doodgewone auto’s – gezinsbakken en kleinere exemplaren, geen limo’s of patserbakken – de G20-top in Duitsland niet overleefd:

De schade is gewoonweg teveel om op te noemen:

Laten we hopen dat de Hamburgse (en zo nodig de Nederlandse) politie zoveel mogelijk van dit soort sloopterroristen kan opsporen, berechten en tenslotte aansprakelijk stellen voor de schade. Zo’n G20-top is namelijk niet de onrechtvaardigheid, maar het veranderen van Hamburg in 2017 naar Dresden in 1945.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Ben Zine

  Jezus, wat een stelletje randdebielen zeg… Het zal je auto maar zijn, waar je hard voor hebt gewerkt of gespaard. Waardeloos rotvolk, het afvoerputje van de menselijke beschaving.

 2. Peter Selie

  Misschien doet de hieronder geplaatste video interview van Joost Niemöller met Peter Siebelt over GroenLinks een tipje van de sluier oplichten, houd wel voor de geest dat heel de politiek m.u.v. de FVD en PVV links zijn in verschillende gradaties naar mijn mening.

  https://youtu.be/UzThUnvQTm8

  1. Ritter

   Peter Selie

   Bedankt voor het posten van de video. Interessant interview met Peter Siebelt.
   Peter Siebelt geeft informatie die je niet in de gevestigde media zult lezen.

 3. Ritter

  Zoals Baudet ook heeft gezegd komt links vaak weg met dit soort dingen.

  Dit omdat de meeste journalisten links zijn en sympathiseren met (linkse) actievoerders en linkse politici.

  Feitelijk zijn veel z.g “journalisten” verkapte (linkse) activisten die zich voordoen als journalisten maar in werkelijkheid een eigen (linkse) agenda hebben die ze promoten.

  Baudet over FakeNews van NU.nl over anti-FVD demonstratie
  https://youtu.be/NeZ7cpFfns4

 4. HaZ

  Je zou toch denken, dit wil ik absoluut niet in mijn stad, mijn land. En wat zegt eurofiel Macron : “De najaarstop van de G20 zal hopelijk plaatsvinden in Parijs, daar ga ik me sterk voor maken”. Wie het nog begrijpt, mag het zeggen…..

 5. van Urk

  Onze uber Troll kan trots zijn op zijn lievelingetje. Zij heeft in Hamburg dagen lopen zoeken naar water om de brandjes te gaan blussen.

 6. Kodi

  Zoek de overeenkomsten!
  Hamburg Kristallnacht 1938 vs. Hamburg Kristallnacht 2017

  http://i66.tinypic.com/2dt69ut.jpg

 7. CheikhRedo

  Stelletje hypocrieten! Maar jullie waren het er toch over eens dat de NRC een links bolwerk is? Nu wel de NRC aanhalen omdat het dit keer wel in jullie straatje past?

 8. CheikhRedo

  Kodi, overeenkomsten zullen er altijd wel zijn, als je maar lang genoeg zoekt. Wat is bijvoorbeeld de overeenkomst tussen een gele en een rode auto behalve dat het auto’s zijn? Ze zijn allebei rood behalve de gele?hahaha!

  1. corfo

   @ CheikhRedo.
   Ik vermoed dat u ooit bent gezakt voor het eindexamen B.L.K.O.
   (Buitengewoon Lager Kleuteronderwijs)

 9. Kodi

  € 178 miljoen aan ravage in pakweg 3 dagen. Laat dit cijfer even tot u doordringen. Aan het einde van de oorlog Iran-Iraq werd voor Iran de oorlogsschade geschat op zo’n $ 1.000 miljard. Deze oorlog duurde zo’n 8 jaar en geen 3 dagen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.