Geenstijl heult met links, maakt tegenstanders genderneutrale waanzin uit voor "fascisten"

Geen categoriejul 29 2017, 16:15
Vind je het onzin dat de NS de term "dames en heren" in de ban doet? Dan ben je een fascist, schrijft het roze weblog.
Een petitie tegen het nieuwe 'genderneutrale' beleid van de NS en de gemeente Amsterdam wordt door Geenstijl-blogger Constanteyn Roelofs ('Zentgraeff') weggezet als 'fascistisch'. Mensen die het maar raar vinden dat de term 'dames en heren' in de ban wordt gedaan vanwege een kleine minderheid die zich gekwetst voelt, zijn nazi's volgens de linkse blogger.
Volgens haatblogger Roelofs gaan de initatiefnemers van de petitie, de redactie van de Batavierenpodcast, terug naar het Derde Rijk:

"Allemaal heel jaren dertig, die angst dat de homeopathisch aanwezige bouwpakketjes de kracht van Das Volk ondermijnen."

Het zal wel weer allemaal "ironisch" en grappig bedoeld zijn, maar het is natuurlijk dieptriest dat zo'n haatstuk gepubliceerd wordt. Het genderneutrale beleid van de NS en de gemeente Amsterdam is compleet waanzinnig. Verzet daartegen is niet 'fascistisch', het is gezond verstand. De NOS, Volkskrant, NRC en de rest van de mainstream media doen hun uiterste best om politiekcorrecte onzin tot de nieuwe norm te verheffen. Geenstijl doet daar vrolijk aan mee en demoniseert tegenstanders van genderneutraal beleid. Triest!
Vind je dat genderneutrale gedoe ook onzin? Teken dan hier de petitie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten