Geert Wilders blijft hip en bij de tijd, en draait een gouden fidget spinner in de rondte

Als leider van een politieke partij is het natuurlijk lastig om bij de tijd te blijven terwijl je in Den Haag omringd wordt door stapels papieren en duffe ambtenaren. Maar PVV-fractievoorzitter Geert Wilders weet ondanks dat hip te blijven, zo bewees hij vandaag met een nieuw filmpje op Facebook…

Politici zijn saaie mensen die niet meekomen met de nieuwste trends? Ha, vergeet het maar. Althans, als je naar Geert Wilders kijkt. De oprichter van de PVV heeft geen enkele moeite met het tot zich nemen van nieuwigheden en rages die zich voordoen in Nederland. Neem nu de hele heisa rondom de fidget spinners – de ronddraaiende stukjes metaal en plastic hebben het hart van menig kind en tiener inmiddels gestolen, en lijken met gemak dé trend van 2017 te kunnen worden.

Reden des te meer voor Geert Wilders om het ook eens te proberen. Het lukt hem nog niet om het apparaatje bijster lang in evenwicht te houden, maar alle begin is nu eenmaal moeilijk. Maar oefening baart kunst, dus er is zeker hoop voor de PVV-leider.

Overigens: over zijn motief om met fidget spinners aan de gang te gaan is Wilders duidelijk. GeenStijl zette enkele mogelijke opties op een rijtje, waarbij optie B – “Angst omdat hij het aanrecht niet heeft opgeruimd en Krisztina pislink is, ze moest ook al stofzuigen, Geert is godverdomme toch Kees van der Staaij niet” – uiteindelijk door Wilders werd genoemd als zijn motivatie om met het ronddraaiende speelgoed in de weer te gaan. Veel spinplezier, Geert!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

 1. joost2

  Ja, en natuurlijk moest die linkse haatdragende Jinek daar op TV gisteravond weer een
  keer onsympathiek de aandacht op vestigen.
  Zij komt klaar als zij Wilders maar kan bashen.

 2. H.Vaes

  Wilders laat hier zien dat…….draaien……niets voor hem is.

 3. Syntha

  Ach ja, ze zijn wel grappig, ik heb een poosje terug voor mijn kleinkinders er ook een gekocht.

  Reactie van de oudste: diep onder de indruk schalde hij: dat is coooool oma ! En de jongste probeerde hetzelfde te zeggen, want die aapt zijn broertje graag na. Plezier voor 10!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.