Genderneutrale fopfeminist Asha ten Broeke gaat helemaal tekeer tegen haar tegenstanders: “Fuck you!”

Na zwarte piet, grenzen sluiten en heteroseksualiteit is er kennelijk een nieuwe rechtse hobby opgedoken: fatsoen. Althans, als je ziet hoe voorstanders van genderneutraliteit los gaan tegen tegenderstanders kom je vrijwel meteen tot die conclusie.

Het is weer eens zo hypocriet als een koe die haar buurvrouw verwijt te loeien. Ik heb het natuurlijk over de nieuwe meute genderneutrale internet warriors die zich sinds de aankondiging van de NS om niet meer “dames en heren te zeggen” overal laten zien. We zagen het al bij Sylvana Simons, die alle tegenstanders van genderneutraliteit uitmaakt voor de “onderbuikbrigade“. En we zien het nu ook bij Asha ten Broeke, die helemaal lijp wordt als mensen niet meegaan in haar GroenLinksige newspeak.

“Fuck you!” Aldus Volkskrant-columniste Ten Broeke, die het niet kan hebben dat Jan Dijkgraaf een column heeft geschreven waarin hij al het transvolk vraagt op te houden met onzintermen als “cispersons”. De voormalige HP-hoofdredacteur verklaart:

“Dus flikker een eind op met dat Engelse woord ‘cis-person’, dat de Duitse seksuoloog Volkmar Sigusc in 1991 bedacht als tegenhanger van ‘transgender’. Ja, mijn seksuele identiteit komt overeen met het biologische geslacht waarmee ik geboren ben.

Maar in mijn wereld heet dat ‘man (en hetero)’. En dat blijft zo.”

Een alleszins redelijk verzoek, natuurlijk, gezien het feit dat de Asha ten Broeke’s van deze wereld er op blijven staan alléén te worden aangesproken met hun zelfverzonnen titels natuurlijk een tevergeefs betoog. Asha zelf identificeert zich als ‘queer’, maar anderen zijn dan weer eerder “bigendered” of “pansexual”. Allemaal ingewikkelde Engelse termen, maar wee je gebeente als je ze door elkaar haalt, want dan ben je een homofoob. Sorry, een LGBTQIA+-ofoob.

Tegelijkertijd eist het LGBTQIA+-volk dus wél de vrijheid op om de rest van de wereld met hun begrippen te duiden. Inspraak daarop is white male privilege en dus verboden. En mocht je het toch proberen, dan krijg je van deze zogenaamde inclusiviteitsstrijders dus een uiterst fatsoenlijk “fuck you!” te horen. Lekker tolerant, zeg maar.

Of zoals de onvolprezen Jan Dijkgraaf opmerkte naar aanleiding van Asha’s kleine scheldkannonade: “Mijn moeder zei altijd: “Als je gaat schelden, ben je af“.” Dijkgraaf – Ten Broeke: 1 – 0.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

21 reacties

 1. buitenbeentje

  Asha zegt Fuck you. Neem me niet qualijk dat ik bedank, ik ga subiet over mijn nek. Dat wezen (vrouw mag ik gelukkig niet zeggen) is niet queer, ze is een freak of nature.

  En sorry, ook hets mening intereseer mij geen zier.

  1. DennisEijs

   Die me een ple-zier en neem het jezelf wel a-qualijk. 😉

 2. Viertel

  Eerst Anne Fleur, dan Sylvana en nu Asha. En dat allemaal op de maandagmorgen. Wat is dat toch voor een obsessie van Engelbart met deze vrouwen? Zou hij soms bang voor ze zijn. Op een blogje lekker tekeer gaan tegen ze. Wel zo veilig.

 3. Ben Zine

  Is het niet verstandiger als we Anne-Fleur, Sylvana en Asha vanaf nu voortaan negeren ?

  1. DennisEijs

   Neger-en lijkt mij in deze onverstandig, gewoon, links laten liggen, is beter.

  2. Gvanderwaal

   Goed plan, zullen we Baudet en Roos dan ook negeren?

 4. DutchDropveter

  Probleem is wij moeten respect hebben voor een ander, maar wanneer heeft die ander respect voor onze/mijn mening? Ik heb bijvoorbeeld niks tegen homo’s kunnen fantastische mensen zijn.

  Maar ik ben persoonlijk tegen het feit dat een homostel kinderen kan nemen. Dit gaat tegen de natuur in èn het aller belangrijkste het welzijn van het kind kan er onderleiden omdat twee mensen die van nature geen kind kunnen krijgen hun ego wens willen vervuld zien worden.

  Waarom? Nou een kind met twee vaders zal ten alle tijden geplaagd, gepest voor van alles en nog wat uitgemaakt worden. Aan wie moet er dan gedacht worden? het kind of de ouders? is een kind een voorwerp zoals een auto (die je graag wild) of is het onderdeel van jouw leven? Want het welzijn van een kind moet voorop staan en dat staat het nu niet, nu staat de wens en gevoelens van de stellen op nummer een.

  (tegenwoordig heb je ouderavonden met je beide ouders + kind, leuk als zon tokkie pa een opmerking maakt tegen zijn vrouw en dat kind neemt het de dag erna over, nee vooral denken aan je eigen ego.. gadverdamme!)

  Daarom ben ik van mening dat we dingen compleet verkeerd benaderen en bekijken. Idem voor geloof mooi naar 18+ dan is iedereen letterlijk vrij in zijn keuze in.

  1. Ali Yas

   “Waarom? Nou een kind met twee vaders zal ten alle tijden geplaagd, gepest voor van alles en nog wat uitgemaakt worden.”

   En nog om een andere reden: het kind mist minstens één van zijn natuurlijke ouders. Wat een wreedheid is dat.

 5. Ni28

  Dit soort “Minority warriors” zijn altijd luidkeels en grof en voelen zich altijd aangevallen. Dat heb je als je met minderwaardigheidscomplexen leeft en met zichzelf niet tevreden bent. Een afwijking is nooit leuk maar kan ook niet met worden weggepoetst worden. Maar er valt mee te leven als je de rest niet aanvalt omdat zij geen afwijking hebben.

 6. Blank en niet Wit

  Pure SJW-plaining van genoemde dames. Ik prefereer liever de term RLU: Regressief Links Uitleg. Gewoon in het Nederlands. Ligt het soms aan die bril? AFD is een uitzondering op de regel, qua bril dan.

 7. Top

  Wat voor iets, is een Asha ten broeke eigenlijk? Ik ken dit soort helemaal niet. Ziet er wel eng uit!

  1. sjun

   Een creatie van Paul de Leeuw: https://www.youtube.com/watch?v=-Jc6nR-dHGU

 8. HaZ

  Het is geen schelden wat ten Broeke doet, het is een smeekbede; Fuck me, please !
  Er is waarschijnlijk niemand te vinden voor “het”. Begrijpelijk, want de kans is groot dat je ipv een vagina, een klos met klepel en al aan gaat treffen. Tsja, je bent een vender of een mender…..

  1. Gvanderwaal

   Het is geen schelden wat ten Broeke doet, het is een smeekbede; Fuck me, please !

   ————————————–

   We worden even bijgelicht over de seksuele fantasieën van HaZ.

   Ik word er niet vrolijk van, maar hij mogelijk wel.

   1. HaZ

    Ik gun jou een Asha type wel, trolletje. Wellicht vind je de klepel waar je al zolang naar op zoek bent.

 9. gummybears

  Dit is volgens mijn naast een cultureel marxistisch fenomeen, ook een nieuw business model. Ophef maken om totaal niets en absurds, dit in een of ander sociologisch kader gieten, “discussies” aangaan vanuit een autoritaire positie om later aan de bekende “discussie” tafels als “experts” te zitten, praten om het praten.

  Na afloop is men verzekerd van een inkomstenbron, zeker in de publieke sector.
  We zijn wel links maar dat betekent nog niet dat we dit allemaal gratis doen.

  1. Sloterdijk

   Het cultuur-Marxisme lijkt weinig meer om het lijf te hebben dan een fantasie aan de rechtse borreltafel.

 10. DennisEijs

  Ja en ik dan, ik wil mensen helemaal niet indelen op uiterlijkheid en voorkeuren. Ik wil dat iedereen ingedeeld wordt naar bloedgroep. A O B AB en vergeet de rhesus factor en de cycle cel niet. Wanneer krijg ik mijn zin nu eens? 😉

 11. Ngatimoto

  Goede raad mensen ( mannen en vrouwen) geef dit soort lijpe figuren totaal geen aandacht. Ga alleen om met personen (mannen en vrouwen) die geen geestelijke problemen hebben. Veel beter voor u.
  Begroet ze als het dan echt moet met: “Hé, jij daar”.
  Bij het afscheid zeg je: “JIJ gaat nu de deur uit”.

 12. hans-e-pans

  Als ik haar foto zo zie dan begrijp ik wel waarom ze twijfelt of ze een vrouw of misschien een man is, en er dus maar voor de zekerheid zo’n beetje tussen in gaat zitten.

  Je hebt ongelukken, geen ongelukken en net geen ongelukken.

 13. toetssteen

  Ik sluit me aan bij de column van Tim. Plus veel!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.