Haha! Geschrokken Hanina Ajarai schrijft een nieuwe column... over kleurplaten

Geen categoriejul 27 2017, 9:00
Zo leuk, dat in de lijntjes kleuren!
Hanina Ajarai kwam vorige week in het nieuws omdat ze een belachelijke column had geschreven voor het AD waarin ze uitlegde dat ze totaal geen verdriet had gevoeld om de aanslag op vlucht MH17. Maar Nouri? Ja, daar had ze wel om gejankt. Want Nouri is net als zij een Marokkaanse Nederlander. Die vele slachtoffers van MH17 -- 298, waarvan bijna 200 Nederlanders! -- waren dat niet.
En dus had Hanina niets met ze.
De geschrokken reactie van heel Nederland heeft Hanina blijkbaar zoveel angst aangejaagd dat ze deze week voor een veel veiliger onderwerp koos: kleurplaten. Nee, dat is geen grap:

Sinds deze week heb ik gelukkig een binnenshuisactiviteit ontdekt waar we allemaal rustig van worden. Mijn kinderen waren uiteraard al langer fan en nu hebben ze mij aangestoken. Dat ging zo: op weer zo’n donkere dag pakte ik het kleurenetui erbij en plantte hen allebei op de keukentafel met een kleurplaat. De jongste was een beetje wiebelig en wilde in eerste instantie niet, dus probeerde ik hem enthousiast te krijgen door zelf het goede voorbeeld te geven. Met succes. Alleen nog even de rand van het zwembad afmaken, dacht ik. En die caravan. En het gras. Voor ik het wist, was ik ‘gehaakt’.

Wie had gedacht dat kleuren binnen de lijntjes zo heerlijk kon zijn! Het is meeslepend in al zijn eenvoud.

Ik begrijp dat mevrouw betaald wordt voor het schrijven van een wekelijkse column, maar dit is belachelijk. Blijkbaar is dit hoe Hanina rolt: of ze schrijft totaal nutteloze verhaaltjes over kleurplaten óf ze beledigt het hele land omdat ze geen schijt om ons volk geeft. Een tussenweg is er niet bij deze 'dame.'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten