Haha! Wilders laat DENK-kolonel Kuzu totaal gefrustreerd afdruipen met rake woorden in Kamerdebat

Volgens mij kunnen we na het zien van dit filmpje concluderen: Geert Wilders – Tunahan Kuzu: 1 – 0.

We kennen Geert Wilders als een man die er geen doekjes omwindt, en in een debat over islamitisch terrorisme deed de PVV-leider dat dan ook vooral niet: hij vertelt hoe al vele mensen de dood hebben gevonden bij aanslagen geïnspireerd door radicale islamitische ideologie. Daarbij passeert één treffende anekdote de revue: het laatste wat de onschuldige slachtoffers te horen krijgen is een ijzig maar vastberaden “Allahu Akbar”.

Iemand die naar die woorden geluisterd heeft, is DENK-voorman Tunahan Kuzu. En die is daar – getuige de video die de DENK-jongerenbeweging OPPOSITIE online zette – bepaald niet blij mee. Hij kan duidelijk z’n frustratie niet verbergen als Wilders deze woorden spreekt over wat er omgaat met mensen die getroffen worden door een terroristische aanslag.

Loop inderdaad maar lekker weg, Tunahan! Maar heel Nederland kan hier zien wat er gebeurt: je wordt hier gewoon gedwongen machteloos toe te kijken naar een ijzersterk betoog – en je kan er lekker niets tegen doen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

59 reacties

 1. Guus Geluk

  OPPOSITIE schrijft:

  Dit is hoe Kuzu reageert als hij Wilders ziet

  Zo rollen de populisten. Anderen op social media zo veel als mogelijk zwartmaken. Kuzu is daar een ster in.

 2. walen

  Hard het kuzu, die waarheid ! allah is niet de grootste, maar de kwaadaardigste en dat weten jullie donders goed, of je hebt je toverboekjes niet goed gelezen.

  1. corfo

   @ walen.
   Kuzu heeft z’n toverboekjes niet gelezen, hij kán n.l. niet lezen; die man bekijkt alleen maar foto’s en video’s betreffende onthoofdingen door IS, hij zit dan luid applaudiserend en lachend te kijken.

 3. corfo

  Dat een heel groot deel van de NL-bevolking de grootste pest heeft aan die parasiterende islamieten, is veelal de schuld van die parasieten zélf.
  Zij willen óns hun kwaadaardige normen én waarden opdringen en schuwen zéér grof geweld daarbij niet. Hele horden van die ongeletterden arriveren bij de AZC’s onder het roepen van “Wij zijn “vluchtelingen” en eisen asiel”; uiteraard worden ál hun eisen ingewilligd door de kruipende en glibberige NL-“politici”, want het buitenland zou immers wel eens kunnen gaan denken, dat NL aan discriminatie doet !
  De weldenkende mensen in NL, en dat zijn er héél veel, willen al die parasieten hier niet, zij bederven ons leven én de maatschappij. Niet binnenlaten, dan hoeven ze óók niet uitgezet te worden met alle rechtszaken van dien (op ónze kosten !)

  1. Marija

   Kregen we dat maar op korte termijn voor elkaar.
   Ik zou me er veel prettiger door voelen.

   1. corfo

    @ Marija.
    Met het zooitje dat momenteel in den Haag aan het pluche gekluisterd zit, krijgen we het absoluut NIET voor elkaar. Weet je @ Marija : een mens heeft wel eens “last” van z.g. wensdenken.

  2. HW

   En als ze niet toegelaten worden, zijn het plotseling allemaal homo’s
   Een advies, meteen testen

 4. Ni28

  Pas op! Trol! Laat je niet provoceren!

 5. Ni28

  Kuzu denkt zwartgemaakt te worden als hij de waarheid hoort. Waarheid doet zeer.

 6. CheikhRedo

  Wilders en een ijzersterk betoog? Hahahaha keep dreaming want de wens is de vader van de gedachte! Hahaha

 7. CheikhRedo

  Zo rollen de populisten, he guus? Geen grotere populist dan geert?

  1. Guus Geluk

   Tunahan Kuzu is de linkse populist van de allochtonen, CheikRedo. Kuzu is in feite nog asocialer dan de PVV. Hij is geraffineerd, niet intelligent. Het zou een zegen zijn als Kuzu verdween uit de Kamer. Maar dat is aan de kiezer.

 8. CheikhRedo

  Hé beste Tim Engelbert, hou het maar op goed aardappelen bakken inderdaad want als journalist neem ik jou niet echt serieus meer. Want van enige objectiviteit is bij u al heel lang ver te zoeken. Want dat is het eerste wat een journalist leert.

 9. CheikhRedo

  Oh ja, in de verklaringen en propaganda shit van Anders Breivik kwam de naam Wilders al meer dan 30 keer voor! Dus wilders heeft bloed aan zijn handen! En dan pechtold met plak en knipwerk als terrorist afschilderen getuigt niet echt van intelligentie. En zo rollen de populisten? hè,Guus Geluk.

  1. Guus Geluk

   CheikRedo, Anders Breivik handelde vanuit de overtuiging dat cultureel-marxisme een gevaar is voor de Europese samenleving. Tegelijkertijd streefde hij een de-islamiserend Noorwegen na. Deze kritiek komt deels overeen met de denkbeelden van de PVV. Maar dat duidt er absoluut niet op dat Wilders bloed aan zijn handen heeft. Evenmin is een moslim medeplichtig als een terrorist een aanslag pleegt of een linksmens medeplichtig als RAF een bank overvalt.

   Geert photoshopte Pechtold in een protestbeweging van, ik dacht, Hamas. Dat was niet erg chique en het had Wilders gesierd als hij zijn excuses zou hebben aangeboden. Tegelijkertijd zie ik Kuzu filmpjes plaatsen op Facebook, waarbij hij bepaalde kamerleden belachelijk maakt. Ook dat is onbeschoft. En het zou Kuzu sieren als hij nederig zijn excuus zou hebben aangeboden.

   1. Sniper666

    Over onbeschoft gesproken!! Jij krijgt telkens een ban en keert hier telkens terug. STOP DE TROLLEN.

    1. Guus Geluk

     Sniper666,

     Ik ben slechts onder één account actief en altijd onder één account actief geweest. Wel heb ik eenmaal mijn nickname gewijzigd. Het is dus onjuist dat ik ooit ben geband en de redactie kan dat ongetwijfeld bevestigen.

     Waarom kun jij gewoon geen respect hebben voor mijn mening? Waarom vuur je continu valse beschuldigingen op mij af? Ik roep toch ook niet om een ban voor jou, terwijl je een doodsverwensing zonder meer het forum inpompt. Laat mij met rust, dan laat ik jou ook met rust.

  2. mening66

   CheikhRedo, Dus alle moslims hebben ook bloed aan hun handen, inclusie jij?
   Goed dat wij dat weten, dan is de smoes van gematigde moslims ook bewezen onzin!
   Dank je voor de openheid van zaken.
   Hebben wij altijd dus gewoon gelijk gehad elke moslim is een terrorist, en jij bent dat hier, op jouw laffe manier.

 10. CheikhRedo

  Iemand die niet intelligent is, spreekt niet het beste ABN in de tweede kamer. Google het maar! “Beste ABN tweede kamer” Ik daag je uit! En dat voor een turk? Hahahaha. Ga jullie AUB schamen! Of heb ik weer een gevoelige snaar geraakt?

 11. CheikhRedo

  Beste guus, volgens mij komt iedere aanslag voort uit een overtuiging.

  1. Guus Geluk

   Dat is juist, CheikhRedo. Elke aanslag komt voort uit een bepaalde overtuiging. Terreur komt niet specifiek voort uit één religie. Er zijn immers genoeg terroristische groeperingen die vanuit een ideaal handelen (denk alleen maar aan de RAF).

   En ik denk niet dat elke moslim een terrorist is. En niet elke aanslag is islamitisch.

 12. CheikhRedo

  Nou guus dit is voor het eerst op deze site dat iemand uit “jouw” hoek eindelijk aangeeft dat niet iedere moslim een terrorist is

  1. HW

   Niet iedere moslim is een terrorist, dat ben ik wel met je eens, maar moslims moeten ook afstand nemen van deze terroristen, maar helaas, een groot deel staat achter deze groeperingen en weigert hen te veroordelen.
   Haatimams mogen niet in de gelegenheid gesteld worden hun preken te verkondigen en toch gebeurt het. Dan rest alleen nog de vraag waarom nemen moslims geen standpunt in.

   Dat is mede de oorzaak, dat men moslims liever ziet vertrekken, want door eigen toedoen passen ze niet in een maatschappij, die de echte Nederlanders hebben.
   Zij zijn hier te gast en zij zullen moeten integreren.
   Nederland staat voor een open samenleving en Nederlanders willen dat houden zo.
   Naar mijn mening mag dit zeker verdedigd worden. Wij hoeven ons niet aan te passen aan moslims, die ons niet waarderen en alleen staan voor hun eigen moslimgemeenschap.

   Helaas worden deze verdedigers door linkse fanaten onterecht afgeschilderd als fascisten.

 13. CheikhRedo

  En dat kuzu andere kamerleden belachelijk maakt? Nee! Beste man, hij ontmaskert voornamelijk de gadija aribs en de marcouchen van de tweede kamer. Hierheeft hij gelijk in. Want het kan niet zo zijn dat zij voor het homohuwlijk en euthanasie stemmen namens de PVDA maar in moskeen anders lullen voor die stemmen. Kuzu heeft openlijk uitgesproken voor het homohuwlijk te zijn. En dat is lef hebben voor iemand die ook op die stemmen aast. En wie was er voor hoofdelijke stemming in de tweede kamer? Juist! KUZU! En jullie roepen hier toch altijd “achterkamertjes politiek”? Ik ben niet echt fan van die man maar hier heeft hij gelijk. Ik heb in het verleden op gadija gestemd maar ik kan haar stemgedrag niet goed controleren aangezien tegenwoordig alle stemmen voor een wetsvoorsel per partij gaat. PVDA is tegen, PVV is voor, VVD is voor, etc, etc.

  1. Guus Geluk

   CheikRhedo, Kuzu ontmaskert geen kamerleden, maar zet hun openlijk te kijk op social media.

   https://www.trouw.nl/democratie/namen-en-shamen-door-denk-nog-nooit-vertoond-op-het-binnenhof~a67f8fdf/

   kamervoorzitter Arib overkwam dat toen ze niet meeging in het voorstel van Öztürk de stemmingen uit te stellen omdat het Suikerfeest was. CDA’er Amhaouch werd eruit gepikt omdat hij net als zijn fractie stemde tegen de erkenning van een Palestijnse staat. “Een gemiste kans”, twitterde Kuzu.
   Marcouch van de PvdA krijgt een permanente berg kritiek over zich heen. Onder andere omdat hij stemde voor verlaging van de uitkeringen aan Marokkaanse Nederlanders die na hun 65e naar Marokko zijn verhuisd. Dat mensen die in de illegale nederzettingen in Israël wonen niet zijn gekort, is voor de achterban van Denk een moeilijk te verteren punt.

   Mensen op social media zwartmaken, is een buitengewoon asociale manier van politiek bedrijven. Maar DENK gaat verder dan deze filmpjes plaatsen op Facebook en Twitter. Tunahan Kuzu weigerde bijvoorbeeld de Israëlische premier Netanyahu, de hand te schudden.

   DENK verwoordt de onvrede van veel Nederlanders, maar doet dat op een typisch populistische manier. Asociaal, onbeschoft en onder de gordel.

 14. CheikhRedo

  Hé sniper, guus heeft echt gelijk in deze! Ik kan mij ook niet aan de indruk ontrekken dat jij soms niet kan discussiëren zonder te schelden! En wat die ban betreft, ik had ook een ban dankzij gustaaff omdat ik de waarheid meende te spreken. Maar dit is duidelijk een site waar veel PVV AANHANG vertegenwoordigd is. En als je kritiek op de redactie geeft dan wordt je ook geband. Getuigt van proffessionaliteit! En Denk Is asocialer dan de PVV? Dus geven we direct toe dat de PVV asociaal is? Maar dat is geen nieuws voor mij kijk maar naar 80% van de PVV aanhang dat zijn asociale slechtopgeleide nederlanders voornamelijk. Vaak zijn het ook slecht verzorgende mensen met het IQ van een visstick

  1. Sniper666

   Hallo CheikhRedo. Waar heeft GG gelijk in volgens u? Een ban gehad zei u, door gustaaff? Wat was dan hetgeen waar u een ban aan te danken had? Het moet duidelijk heel ernstig geweest zijn want DDS is doorgaans een plaats waar men vrijuit kan spreken.

   Zelfs als je kritiek hebt op de redactie is mijn ervaring, en je motiveert dat goed, krijg je geen ban. Zelf als je zoals u hierboven op de PVV afgeeft volgt er geen ban. Dit in tegenstelling tot krapuul of joop. Uit eigen ondervinding kan ik je vertellen dat als je daar tegen de linksche gutmensch commune inzwemt, heb je binnen 24 uur een ban aan je broek. Dus waar heeft u het eigenlijk over??

   1. Guus Geluk

    Sniper, CheikRhedo = waarschijnlijk het account Waarheid. Waarheid verspreidde conservatief-islamitische denkbeelden. Ik kan het mishebben, maar ik meen dat hij daarom is geband.

    1. Sniper666

     @ GG

     Aha, dank voor info.

  2. IJscoman

   Generaliseren is je wel toevertrouwd Sjeik Dinges. De zaken liggen echter toch wat genuanceerder: http://binnenland.eenvandaag.nl/tv-items/72113/ook_hoger_opgeleiden_stemmen_pvv

 15. CheikhRedo

  Tim engelbert begrijpt niet dat dit propaganda voor denk is. En dit is bewust gedaan omdat elk filmpje op de denk site gecontroleerd wordt door het bestuur van DENK zelf. Hij geeft hier gewoon aan dat iedere allochtoon die vooral moslim is op hem moet stemmen. Beste tim is politiek commentator? Journalist? Hahahaha weet Tim Engelbert wel wat die woorden betekenen? Beste tim, een column bij de LIBELLE of de MARGRIET zou u niet misstaan!! Hahahaha en van echte journalistieke onderzoek kan ik u tot op heden niet betrappen!

  1. Sniper666

   Kijk, nu laat u zelf het IQ van een visstick zien op DDS.

 16. CheikhRedo

  Sorru Guus, hier sla je de plank volledig mis! Wat was de reden dat hij en ozturk uit de pvda stapten? Omdat zij niet over Alles eenzelfde mening hebben als de PVDA. en dat is ook terecht of ben jij het met alles eens met jouw politieke partij waar jij op gestemd hebt? Maar als politici bedriegen en liegen dan mag je ze ook afmaken in de media want jullie grote held doet niets anders! Wilders tegen pechtold, Wilders tegen rutte, tegen moslims, tegen europa, tegen segers die hij nep christen noemt, tegen rechterlijke uitspraken, nep parlement, en dan zielig doen als niemand met hem wil samenwerken? Wel, hier dan 2 woorden!, Fuck wilders, hahaha tweede partij geworden maar nog minder invloed in de formatie onderhandelingen dan de pvda of christen unie, hahhahaha

  1. Sniper666

   Zie eens aan hoe u zichzelf te kijk zet, nu laat u zelf het IQ van een gebakken garnaal zien op DDS. Ik begrijp dat u een ban kreeg, u hoeft verder niets uit te leggen.

  2. Guus Geluk

   CheckRhedo, Kuzu stapte uit de PvdA-fractie, daar zij niet akkoord gingen met een wet van vicepremier Asscher (naar verluidt riep Ozturk bij zijn vertrek “moge Allah je straffen”). Maar Kuzu en Ozturk hadden wel het kabinet-Rutte II in alles gesteund.

   DENK is een onbeschoft, ongeloofwaardig, linkspopulistisch, ondemocratisch en Turks-nationalistisch clubje.

 17. CheikhRedo

  Nee sniper ik scheld niet! Dat is het verschil!

  1. Sniper666

   Wat is dit dan voor zin die notabene hier boven in de discussie staat?

   “Wel, hier dan 2 woorden!, Fuck wilders, hahaha tweede partij”

   Het zijn uw eigen woorden.. Snapt u dat u meteen door de pomp gaat?

 18. CheikhRedo

  Ik deel een mening en daar mag jij het best niet mee eens zijn dat is de reden van de discussie.

 19. HW

  Allahu Akbar – Gezien de reactie van Kuzutje heeft Wilders geschoord.
  Maar ja, met zo’n aanhanger van Erdogan is dit eigenlijk een schot voor open doel.
  Als Wilders in de buurt was geweest, had hij er net als Erdogan in de VS een paar mannetje op afgestuurd.

 20. CheikhRedo

  Beste sniper ik kreeg een ban omdat ik schreef dat ik het gevoel had dat de redactie niet geheel objectief is en soms het idee kreeg dat het ook misschien een rasistisch site is en toen werd ik geband door de redactie door die andere “journalist” michael of zoiets of gerwen niet die darter maar zijn naam lijkt er op. En schreef daarna dat hij geen rasist was. Nou zei ik dat niet zo direct en of hij dat is dat maken wij dan nog zelf uit. Slager keurt zijn eigen vlees?

  1. Guus Geluk

   Naar ik meen was jij eerder actief onder de naam Waarheid, en Waarheid meende dat de bosbranden in Israël waren aangestoken door Allah. Dat is het reinste antisemitisme.

 21. CheikhRedo

  Ik discussier hier dan ook niet met Wilders goochem! Hahaha dat laatste is natuurlijk met een knipoog maar er is niks mis met woorden als goochem,

 22. CheikhRedo

  Trol, idioot, etc,etc daar kan je niets mee

  1. Sniper666

   Hmm 3 reacties achter elkaar. Wat is objectief? Een vast objectief koop je bij de lenzenboer. Dus de redactie van DDS kijkt ook door eigen bril, doet u ook.

   Racisme = Discriminatie op grond van ras. Eens? Had de DDS redactie een bepaald ras op de korrel genomen? Heb ik hier nog niet gezien.

   Trollen –> een persoon die op Usenet, fora, websites of chatkanalen berichten plaatst met het doel voorspelbare emotionele reacties (bijvoorbeeld woede, irritatie, verdriet, of scheldpartijen – ook wel flames genoemd in internetjargon) van andere mensen uit te lokken, opzettelijk verkeerde informatie (desinformatie) te geven of zichzelf expres anders voor te doen. Het gebruik van het woord trol in deze zin, is afkomstig van de vroege uitsluitend Engelstalige internetgemeenschap.

   Kogelbert voldoet aan dit signalement. Er zijn hier nog 3 anderen en inmiddels 2 schaduw trollen.

 23. CheikhRedo

  Ach, sniper jij hebt vaak genoeg met mij gediscussieerd om te weten dat ik niet achterlijk ben!

 24. CheikhRedo

  Nee guus ik ben geen waarheid maar wel een MAROKKAAN, en DAT is de waarheid,hahaha. Oh wordt ik nu ook weer geband omdat ik dat ben?

  1. HW

   Aha,vandaar de naam ZeikRedo. Komt een beetje in de buurt van Patricia Plas

   1. Kogelbert

    Kijk, dat noemen we nou trollen.

    1. HW

     Trollen, jij doet niet anders, wie kaatst moet de bal verwachten

  2. Guus Geluk

   CheikRedo, voor je ban heette je toch Waarheid?

 25. CheikhRedo

  Maar hoe dan ook, jullie hebben hier mensen als ik nodig, hè sniper? Want niks is heerlijker en leuker dan een discussie met allemaal gelijkgestemden, toch? Goh wat zullen die discussies toch saai geweest zijn als de beukemannetjes en dergelijken als ik er niet zijn!

  1. Sniper666

   @ CheikhRedo

   U kunt uzelf beter niet op één lijn zetten met de beukemannetjes alhier.

 26. CheikhRedo

  Discrimiatie dan sniper! En als je toch correct bezig wilt zijn. En nee mijn beste! Je moet je dan columnist noemen, die mogen een mening hebben! Lees de kop van het stuk dat is een mening ,toch? Dus Onze beste tim Engelbart is geen journalist maar een columnist! Want een journalist moet alleen de feiten weergeven.

  1. Sniper666

   Leg dan eens even rustig uit wat discriminatie is.

 27. CheikhRedo

  Beste guus, ik ben geband onder DEZE naam en de redactie kan dat bevestigen!

 28. Paul

  Haha…. DENK-kolonel Kuzu.
  Vertaald uit het turks betekent Kuzu Lammetje.
  .
  DENK-kolonel Lammetje.

 29. Seneca

  de pseudo intellectueel onder de naam cheikhrhedo heeft ook weer zijn snikkel ontdekt en stelt dat dds een ‘rasistische’ – moet zijn racistische – site zou zijn. ook deze Marokkaan beschouwt zichzelf dus als ras. het wemelt van de rassen daar in noord afrika, marokkaans ras, algerijns ras, tunesisch ras, het overkoepelende maghreb ras enz.enz. een waarachtige verrijking van deze site, de bijdrages van cheikhrhedo. als dit het gemiddeld iq is van de marokkaan, tel uit je winst. geen wonder dat zovelen in de bijstand zijn beland.

  1. Sniper666

   Wilde ook een boom opzetten over het woord discriminatie, maar hij was al weg. Het stoort me enorm dat men dit woord altijd zo misbruikt, vooral te onpas.

  2. Kogelbert

   “de pseudo intellectueel onder de naam cheikhrhedo heeft ook weer zijn snikkel ontdekt”

   Het is opmerkelijk hoeveel oudere mannen hier de politieke discussie modelleren rond hun geslachtsdeel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.