Hongaarse premier Orban: “De EU streeft naar een nieuw, gemengd, gemoslimiseerd Europa”

orban-speech
Foto: De premier van Hongarije, Viktor Orban, houdt een toespraak. Bron: EPP / Flickr.

Volgens de Hongaarse premier Viktor Orban gaan George Soros en de EU hand in hand op weg naar een continent waar de islam een flinke vinger in de pap heeft. Niet eens als een soort slaapwandelende manoeuvre. Nee, volgens de regeringsleider is die zet bewust.

Liefhebbers van een christelijk of seculier Europa kunnen het beste maar in actie gaan komen, zo lijkt de premier van Hongarije – Viktor Orban – te suggeren in een toespraak die hij afgelopen weekend hield in Roemenië. Volgens de leider van de regerende Fidesz-partij worden Hongaren een “bedreigde diersoort” als hun lage geboortecijfer gekoppeld blijft worden met grote groepen immigranten het land binnenkomen “die de culturele identiteit van het land zouden kunnen veranderen.”

Orban leek alvast bezig met de verkiezingscampagne die begin volgend jaar gehouden wordt in Hongarije. Orbans Fidesz staat comfortabel bovenaan de peilingen, maar dat wil niet zeggen dat hij op z’n lauweren gaat rusten. De beuk gaat erin. Er zal gevochten moeten worden tegen “Brusselse bureaucraten” alsmede het “maffianetwerk van Soros”. Anders eindigen we met een “gemoslimiseerd Europa,” zo waarschuwt Orban:

“European Union leaders and Hungarian-American billionaire George Soros are seeking a “new, mixed, Muslimized Europe,” Hungary’s anti-migration prime minister said Saturday.

“In the upcoming campaign, first of all we have to confront external powers,” Orban said at a cultural festival in Baile Tusnad, Romania. “We have to stand our ground against the Soros mafia network and the Brussels bureaucrats. And, during the next nine months, we will have to fight against the media they operate.”

Dat Orban de verkiezingsstrijd in Hongarije gaat winnen, daar twijfelt vrijwel niemand aan. Maar of hij ook de strijd tegen de islamisering kan gaan winnen, is een vraag die voorlopig nog wel even onbeantwoord blijft….

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

36 reacties

 1.   

  Wat mij ook zo opvalt, dat er in de tweede kamer m.u.v. de PVV en SGP er geen één partij is die de gevaren van de islamisering kenbaar maakt.
  Of moet je “hoog” opgeleid zijn om die gevaren niet in te zien.

  1.   

   Je kunt ook aandeelhouder in de asielindustrie (werkzaam of aankomend werkzaam bij de George Soros gesponsorde NGO’s) zijn of gewoon als een al te goed gelovige nuttige idioot functioneren en zo je bijdrage aan de destabilisering van je eigen samenleving leveren. Eens zijn de centen op, storten sociale systemen ondanks jarenlange inleg in en zal de chaos uitbreken als de maandelijkse inkomens opdrogen. Wegkijken helpt daar nu eenmaal minder goed tegen dan tijdig maatregelen nemen en niet langer de halve wereld als behoeftige binnenhalen. Maar om een of andere reden leeft de sociaalwenselijke gedachte dat het ingelegde kapitaal nooit op kan en dat de zondvloed indien onderweg pas na hen zal uitbreken.

   1.   

    Ik lees uw reactie altijd met veel intresse, omdat ook u duidelijk aangeeft de situatie waarin wij momenteel verkeren, en door nog te veel niet wordt erkend!

  2.   

   Er kan nog een andere reden zijn: https://www.youtube.com/watch?v=335_2KhNQ9o

 2.   

  Deze man heeft helemaal gelijk.
  Wanneer dringt dat besef in Nederland ook door?

  1.   

   Aanvulling: maar iedereen van de *leiding* in Europa weet dat bliksemsgoed.
   Mag ik in dat verband nog eens verwijzen naar:
   https://eunmask.wordpress.com/2012/02/27/de-eu-ontmaskerd/
   De Nederlandse onderzoeksjournalist Pamela Hemelrijk onthulde bijvoorbeeld al jaren geleden dat de Arabische wereld na de oliecrisis in het begin van de jaren ’70 geheime afspraken maakte met West Europa (en dus ook met Nederland): olie in ruil voor ongelimiteerde Moslim immigratie. Het is daarom te hopen dat bij steeds meer mensen de ogen worden geopend dat niet het ministaatje Israël, maar de macht van de Arabisch-Islamitische petrodollars de wereldpolitiek bepaalt, ook die in het Westen en in Nederland.  Zij zegt o.a. “Jarenlang heb ik me afgevraagd hoe het mogelijk was dat onze autoriteiten, zonder uitzondering, allemaal letterlijk dezelfde zoetsappige cliché’s bezigden als het over moslim-immigratie ging. Niet alleen hier, maar in heel West-Europa! Nooit eerder, zelfs niet toen half Suriname naar de Bijlmer verkaste, had ik er eentje horen lullen over “onderwijs met behoud van eigen taal en cultuur”, of “verrijking van de samenleving”. En nu deden ze het ineens allemáál! Ze leken wel gehypnotiseerd!”
   De Britse oud-premier Tony Blair, speciaal afgezant namens het Kwartet voor het Midden Oosten (VN, VS, Europa en Rusland), heeft volgens grote Britse kranten twee jaar lang een ‘buitengewone strijd’ gevoerd om een uiterst lucratieve miljoenenovereenkomst met een multinationale oliegigant met grote belangen in Irak verborgen te houden voor het publiek. Ook heeft hij ‘enorm veel moeite gedaan’ om een deal van ruim € 1,1 miljoen euro met de koninklijke familie van Koeweit uit het zicht te houden. Kortom: opnieuw een voorbeeld hoe met Arabische oliedollars hoge Westerse officials worden omgekocht om een pro-Palestijnse, anti-Israëlische politiek te voeren.

 3.   

  Victor Orban is een groot realist en ik wens hem de victorie bij de volgende verkiezingen.

  1.   

   Hij heeft wel iets te melden dat meer mensen eens gehoord zouden moeten hebben:
   https://gloria.tv/video/EN9FjZLiwUSV3tkxAqdDcHeUZ

 4.   

  Het feit is ook dat de Europese Unie bestuurd wordt door mensen die niet aanvoelen, dat: het af willen dwingen naar één federale staat in Europa , naar één belasting systeem in Europa willen, de straffen in alle landen willen gaan bepalen – en ja zelfs een echte president uit hun midden willen benoemen,- in het geheel niet door de grote meerderheid van de Europeanen zal worden geaccepteerd, laat staan dat er daarvoor zou worden gekozen.
  De taal en cultuur van de Europese landen zijn zo verschillend, dat dit tot oorlog zal leiden.
  Ja Merkel uit Duitsland wil dit wel, zodat Duitsland uiteindelijk wél de baas is geworden in Europa.
  Want dat willen Duitsers.
  Het is merkwaardig dat de landen , die de tweede wereldoorlog zo heel erg smadelijk hebben verloren, uiteindelijk compleet in puin werden afgemaakt tot op het bot,
  ( Duitsland en Japan), economisch nu tot de sterkste landen behoren.
  Mijn advies is: hou Duitsland kort en in de gaten, vertrouw ze nooit !

  Maar de technocraten, baantjesjagers en egotrippers in Brussel, hebben lak aan de meningen en zullen via allerlei “achterdeurtjes” politiek het ons op willen leggen.

  Nu al heeft het Europese hof ( daar hadden we nooit aan moeten beginnen) lak aan de uitspraken van een Nederlandse rechter.
  Als een Nederlandse rechter vindt dat een buitenlander moet worden uitgewezen en terug moet naar zijn/haar land, gaat men lekker naar de lieden van het “Europese hof” die dat de uitspraak van onze rechter in de prullenbak gooit. Dat hof, knapt ons dan weer op met kosten en zorg.

  Er zitten ook veel foute bestuurders in die EU, die ik niet vertrouw.
  De Luxemburger Juncker is een minkukel 1e klas, van Baalen en Verhofstad zijn daar de grootste overschatte egotrippers, Timmermans, een omhoog gevallen Limburger die het socialisme aanhangt wat overal is afgestraft en bovendien zich gedraagt als Tijl Uilenspiegel, de Belgische nar en vaak onzin verklaard. En zo zijn er meer.

  Respect heb ik voor de Engelsen.
  Die graag hun eigen identiteit, cultuur en bestuur en munt (!) in eigen regie houden.
  En zie eens hoe die Brusselse technocraten zich tegenover hun vorige “vrienden”, de Engelsen, gedragen. Er wordt een haat campagne gevoerd, omdat dit grote land het VK, ze “onderuit de zak”heeft gegeven. Op centjes uit Engeland hoeven de technocraten ook niet meer te rekenen. En ze kunnen financieel veel aan daar in Brussel.
  In Nederland worden we helaas door een groot gedeelte bestuurd door baantjesjagers, die alleen maar slijmen met die EU en zich anti Nederland gedragen.
  De Europese Unie, de invoering van de euro ( wat ons 10% van onze spaarcentjes heeft gekost), is het slechtste wat Nederland ooit is overkomen.
  En we hebben klojo’s van bestuurders die macht gegeven.

  1.   

   @Joost 2

   Goed gezien Joost, die duitse en japanse economie, tot een aantal jaar geleden gold hetzelfde voor Italie. Je verliest een wereldoorlog die je zelf bent begonnen maar komt er als land uiteindelijk als dikke overwinnaar uit omdat de rest van de wereld je er bovenop helpt, slim toch? Het vierde duitse rijk draait op volle toeren. De engelsen hebben het door en kiezen voor zichzelf, beseffen zich dat ze verantwoordelijkheden hebben tegenover hun kinderen die ze op de wereld hebben gezet en gaan niet verder mee in het EU drama. Denemarken heeft ook eigen munt behouden en daar gaat het prima. Noorwegen doet niet mee, ze zullen wel gek zijn met hun olie, en ook Zwitserland bedankt. Ik kan nou niet zeggen dat ze doordat ze niet in de EU zitten het daar zo slecht gaat, zal wel komen door de steigende verkoop van koekoeksklokken en chocoladerepen aan de nieuwe EU burgers.

   1.   

    @ Joost2.
    Volkomen met u eens.
    De door genoemde “klojo’s van bestuurders” zijn in de ogen van vele linkse figuurtjes “zéér bekwame bestuurders”. Ik vraag me af waar dat “bekwame” dan uit moge blijken. (Asscher maakt miljoenen “zoek” in A’dam, Teeven/Opstelten kunnen geen bonnetje vinden, Kamp liegt álles aan elkaar, Rutte, zónder enige ruggengraat, enz. enz. !!)

 5.   

  Soros zit achter (financiert) veel organisaties die de migratie uit de islamitische landen naar Europa bevorderd. Het is bizar (maar niet verwonderlijk) dat Soros zoveel invloed heeft bij de leiders van de EU.

  Hungarian PM: We Won’t Let ‘Europe’s Kingmaker’ Soros Have the Last Laugh
  http://www.breitbart.com/london/2017/06/29/hungarian-premier-eu-kingmaker-soros-last-laugh/

  1.   

   Het grote geld is de winnaar althans voor een tijd.

 6.   

  Als ze ons nou ook zo’n vertrekpremie meegeven, dan wil ik best naar Oost Europa.

 7.   

  En dan te bedenken dat dit pas het begin is van alle moslim ellende, dit stopt nooit meer..!! Met dank aan onze regeringen. (VVD,CDA,pvda, d666) Wat gaan onze kinderen toch een ontzettend leuke mooie toekomst tegemoet zien.

 8.   

  @REM:

  Juist opgemerkt.
  Maar Rutte heeft geen vrouw, geen gezin en geen kinderen.
  De toekomst van onze kin-en kleinkinderen zal hem toch worst zijn!

 9.   

  Een leuk huisje aan het Balatonmeer is niets mis mee.

 10.   

  Het wordt tijd dat we Hongarije uit de EU gooien.

  1.   

   Het is hoog tijd dat we de EU opdoeken!

   1.   

    @ Bart.
    Inderdaad, hoog tijd dat die hele rotzooi verdwijnt.
    Bovendien ziet Orban hoe ‘t in de EU gaat m.b.t. bijv. “vluchtelingen” enz. en denkt : “Dat wil ik MIJN volk niet aandoen.” Dan pas ben je een échte leider.

  2.   

   Vergeet je ook niet Polen en de andere Visegrad landen te excommuniceren? Waar wachten wij dan nog op met een Nexit en tezamen met de Britten en de Visegrad landen een nieuw samenwerkingsverband van trotse, onafhankelijke en soevereine Europese naties op te richten. De EU zelf is niet hervormbaar tot back to basics EG oude stijl. Dus dan maar uit de EU.

   1.   

    @Derksen1
    alle trollen en vervloekte socialisten van dit forum verwijderen. te beginnen met derksen1.

    1.   

     @Derksen1: en waarom dan wel? Geef eens een goed argument.

     1.   

      @ Nederland-op1.
      Het extreem linkse gepeupel wil álles doen om te voorkomen dat de EU uit elkaar spat, dat gaat gebeuren als er nog een paar landen reageren als Hongarije m.b.t. “vluchtelingen”. Om die reden stelt die ene ongeletterde hier, voor om Hongarije eruit te gooien vóórdat andere landen op ‘t idee komen om óók geen “vluchtelingen” op te nemen. Dhr. Orban = een leider, een échte leider ! Een héél wat andere man als waar wij mee zitten opgescheept; een figuurtje die de titel “Pinokkio” heeft, een man zónder ballen ! Wat een flapdrol !!!

  3.   

   Ja, doen we Griekenland en al die Oost-Europese landen er meteen bij. Kost ons weer minder geld.

  4.   

   Een mens wordt nieuwsgierig gemaakt naar wat Viktor Orban zèlf te zeggen heeft:
   https://www.youtube.com/watch?v=EbINrdyAXlE

  5.   

   U bent geheel geindocrineerd door linkse propaganda o.a. van de Volkscourant, NRC en de NPO alsmede door een aantal personen van de EEG, en waarschijnlijk heeft u geen nakomelingen, of wilt u zich bekeren tot de islam, uw goed recht maar geef dat dan ook duidelijk aan!

  6.   

   Derksen 1wat ben jij een minkukel,het verstand zit bij jouw in je voetzolen.
   Een echte linkse sufferd ,dom geboren en nooit wat bijgeleerd.

 11.   

  Heb het al veel eerder naar voren gebracht, namelijk als wij nu geen halt toe roepen aan de islam door ongebreidelde binnenkomst van islamitische gelukzoekers, dan nemen onze kinds kinderen ons dat hoogst kwalijk, dan hebben zij te maken met een grote overmacht aan islamieten, en ieder weet dat voor een islamiet de uitvoering van de koran de doelstelling is, doen wij dat onze nakomelingen aan?
  De linkse elite zijn dan met zakken vol geld geemigreerd, naar andere oorden!

 12.   

  Joost2. Rutte kent de Nederlanders helemaal niet. Dat is zijn probleem niet maar de onze. Dat probleem de Nederlanders niet te kennen doet zich voor bij veel gezagdragers. Hun aspiratie was dat ze zich juist daarom op politiek gebied wilden doen gelden. [Van het soort zit er nu ook in het demissionaire kabinet]. Dat lukt omdat de selectie van politici niet goed is. In de politieke partijen zit het al fout, de selectie is veelal te primitief, de burgers begrijpen in meerderheid heel vaak ook niet met wat voor personen ze te doen hebben. Zo werden bewindslieden door de pers hoog geprezen terwijl die bewindslieden zelf van de materie waarover ze gingen, geen bal snapten. Sommigen trokken het zich later aan. Wel eerlijk. Maar…

 13.   

  Beste mensen,

  Van de week een interessant stuk gelezen ( en dan zie je de puzzelstukken samenkomen)

  Zoek deze twee onderwerpen maar op:

  1. PanEuropa
  2. Richard Coudenhove-Kalergi (het Coudenhove-Kalergi plan)

 14.   

  Een bizarre bewering, uit geen enkel beleidsstuk van de EU of een een uitspraak van een EU-politicus blijkt dat islamisering doelstelling van beleid is.
  Een platte leugen dus.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!