Klokkenluider slaat alarm over Nederlandse G20-vandalen: ‘Duizenden zijn bereid te vechten voor hun linkse doel!’

In Hamburg is de boel nogal in de fik gegaan afgelopen weekend. Maar Nederland: you ain’t seen nothing yet. Het zou ook hier kunnen gebeuren, en op een veel grotere schaal. Zegt althans een klokkenluider die de sinistere marxistische geweldskringen in Nederland goed kent: “Maar er zijn een paar duizend Nederlanders die deze sympathieën een warm hart toedragen, en ook bereid zijn om er ver voor te gaan. Als het moet, zullen zij vooroplopen in de strijd.”

Toen beelden van de Hamburgse ravage via televisies en sociale media de Nederlandse nieuwsconsumenten bereikten, zullen velen gedacht hebben: gelukkig niet hier. Gelukkig blijft Nederland gevrijwaard van deze puinhopen!

Nou, hoop maar niet te hard. Want bij de compleet geëscaleerde protesten zijn ook talloze Nederlanders opgepakt, zo maakten de Duitse autoriteiten bekend. En die gearresteerde landgenoten vormen maar het topje van de ijsberg, als we een klokkenluider van het zogenaamde “Zwarte Blok” mogen geloven. Het Zwarte Blok is één van de organisaties die het allerergst tekeer is gegaan in Hamburg, en heeft ook in Nederland aanhangers. Een “paar duizend” zelfs, zo vertelt de man:

“Deze bron, een jonge Hagenaar, wenst anoniem te blijven uit angst voor problemen met zijn werkgever. Hij vertelt: „De groep die uit is op rellen, is klein. Een handjevol, enkele tientallen. Maar er zijn een paar duizend Nederlanders die deze sympathieën een warm hart toedragen, en ook bereid zijn om er ver voor te gaan. Als het moet, zullen zij vooroplopen in de strijd.” “

De jeugdige man uit Den Haag heeft nog enkele andere onheilspellende observaties over deze agressieve geweldsmarxisten. Hij vertelt dat ze uiterst gemotiveerd zijn om te “vechten voor een doel,” en dat de knokploegen nog altijd aan ledenaantallen en invloed winnen. Volgens de klokkenluider komt het door de economische crisis van de afgelopen jaren, waardoor veel mensen het perspectief op een betere toekomst zouden zijn kwijtgeraakt.

En dus?

“Veel bekende leden zouden enkele jaren geleden betrokken zijn geweest bij de Ocupy-beweging, en ’wachten nu hun slag af’.”

Doodeng, en het laat nog maar eens zien wat voor een vergissing het is geweest om te bezuinigen op de AIVD. Deze clubs moeten worden gemonitord, geïnfiltreerd, uit elkaar gedreven en zonodig zelfs verboden. We kunnen en mogen echt niet toestaan dat een Hollandse FARC hier de boel komt terroriseren met hun zogenaamde verheven linkse idealen, die vooral bestaan uit het kort en klein slaan van hele stadscentra en het verwonden van honderden mensen. Weg met die nare, extreemlinkse lui!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Ni28

  Extreem linkse lieden horen bevochten te worden net zoals jihadisme. Alleen niet op de Nederlandse manier waar onderscheid gemaakt wordt tussen rechts en links. Beide zijn ongewenste verschijnsel. Er zou onderzocht moeten worden in hoeverre linkse partijen bij deze linkse lieden betrokken zijn.

  1. Juncker

   Moeten we naar het oordeel van Ni28 extreem-rechts ook bevechten? Of kijkt hij daar een streepje genuanceerder tegenaan?

   1. Sniper666

    TROLL.

    1. Ni28

     opgemerkt, een nieuwe of oude Simon Brouwerstein?

     1. Sniper666

      Ouwe TROL in nieuwe zakken denk ik..

  2. hans-e-pans

   Onderzocht moeten worden in welke mate links samenwerkt?

   Kijk naar:

   http://www.cafeweltschmerz.nl/rara-wie-trekken-aan-de-touwtjes-van-jesse-klaver-joost-niemoller-en-peter-siebelt/

   Daarin wordt haarfijn uitgelegdhoe links en ultra-links samenwerkt en verweven is met elkaar. Het kijken en luisteren waard.

 2. Ni28

  Goed en niet bevooroordeeld lezen, moeilijk, he?

  1. Juncker

   Je ontwijkt het antwoord en dat is zeer verdacht, Ni28.

   1. corfo

    @ Juncker.
    Jij bent vast en zeker de geestelijk gehandicapte broer van Jan Kloodt Juncker; nét zo’n wegkijker, draaikont en leugenaar.

   2. van Urk

    Wat valt er nou te bevechten aan een slecht georganiseerde groep? Bij extreem-rechts hoor ik meer krekelgeluiden op de achtergrond dan loeiende sirenes in de binnenstad. Extreem Links is veel beter georganiseerd, machtiger en daarom gevaarlijker.

   3. Peter Selie

    @Juncker

    Inhoudelijk reageren op Ni28 is ook een kunstvorm op zichzelf en op zijn plaats, niet het goede gevoel in het hoofd verliezen bij het lezen van zijn reactie. Cognitieve dissonantie, het spontaan optredende, onaangename gevoel in het linkse hoofd, welke ontstaat bij kennisname van feiten of meningen van andere reguurders of auteurs die strijdig zijn met de eigen slinkse overtuiging of mening.

 3. vikingkiowa

  Dat er niemand vanuit die gebouwen met spiritus gevulde waterballonnen over die lui heeft geflikkerd ?..is geen stoerdoenerij maar als zo’n bende je straat in komt hobbelen (links,rechts,refo’s,isis,ambtenaren,gehandicapten..maakt niet echt uit) en je ziet auto’s in vlammen op gaan…denk ik dat zowel bij mij als bij mijn vriendin toch het lampje van rationeel uit gaat..ik de kruisboog zij de twaalfschots crossman..en tussendoor de spiritus ballonotov coktails..maar misschien op zo’n moment zelf ga ik wel de dialoog aan…nou ja mss lost het probleem zich ook wel vanzelf op ..en lopen ze allemaal binnenkort met een enorme druipert door de geur van fleur zeg maar..

 4. SlimK1nd

  Wij hadden recentelijk kritiek op een UvA studente die een “artikel” in het Parool schreef over “de tentakels van witte dominatie”. Ze is een hele grote meid, dezelfde leeftijd als Anne Fleur. Onze kritiek resulteerde direct in doodsbedreigingen. En de linksgekkies van de Piratenpartij deden er hard aan mee. Ik heb in tijden niet zo hard gelachen. https://soundcloud.com/slimk1nd/skp10-het-bedreigen-van-kinderen-en-scholen-met-floor-drost

 5. Ni28

  Voor wie het nog niet wilt snappen: Goed lezen en vooral niet bevooroordeeld is cruciaal.

 6. Peter Selie

  Putin: New World Order Are In Final Stages Of Their European Masterplan

  As European nations mourn their dead and prepare for the next wave of “imminent” terror attacks, President Putin warns that the New World Order are in the final stages of their “70 year masterplan for Europe“, and the process will only speed up from here. lees verder >>>>http://yournewswire.com/putin-new-world-order-final-masterplan/

  1. Ni28

   Dit wordt hier uitgelegd als de ondermijning van de EU door de Russische propaganda maar intussen noemt Putin alleen maar wat velen hier al ook zien, het plan voor een nieuwe Europa die begint met het afbreken van wat wij nu hebben. Dus dit is niet de Russische propaganda dit is het bekende kwaadwillige plan van de jaren 70. Alleen de Visegrad landen doen hier iets tegen.

   1. Peter Selie

    Ja inderdaad Ni28 wordt buiten de wil van de Europese natie volkeren wat ze ook stemmen uitgevoerd.

 7. Peter Selie

  Ik weet dat je mij niet kent. Ik weet dat je ook geen interesse in mij hebt, en mocht je dat wel hebben dan is het vaak niet positief.

  Voor de feministen ben ik een boze hegemoniale mannelijke patriarchale onderdrukker. Ik ben een patriottische misdadiger voor jullie wiet-rokende ‘langharige hippies’. Ik ben de boze witte man voor jullie radicale activisten. Ik ben die idioot die het leger inging omdat ik “niet slim genoeg was” om net als jullie “ik-weet-alles-beter-20-jarige-kansloze studenten” een of andere masteropleiding in de moderne kunst te halen. En om deze redenen haat je mij. Ik ben een van die vele enge mannen die voor een scharrig salaris een wapen draagt om ervoor zorgt dat jij met je linkse mede-parasieten in alle vrijheid kunt klagen en kankeren over degenen die waken over jouw vrijheid. Daarom dit briefje aan je.

  Als ik naar het nieuws kijk zie ik jullie overal demonstreren en actie voeren op tijden dat normale mensen moeten werken. Ik zie langharige mannen en vrouwen met zielige bordjes met regenbogen en tomaten erop huilen op veldjes, flinke jongens met zwarte capuchons die ruiten ingooien van hardwerkende middenstanders, diezelfde jongens die onschuldige gezinnen bedreigen omdat zij andersdenkend zijn. Ik zie hoe jullie andermans eigendom vernielen als iets niet naar je zin is. Maar waarom doen jullie dit? Hebben jullie deze driftbuien omdat mamma jullie 20 jaar geleden bij het kinderdagverblijf afzette, zodat jullie geen fatsoenlijke opvoeding hebben gehad? Nu zijn jullie woest vanwege de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen waar die andere boze man won. Een man gekozen door het volk, een man die zijn beloften waarmaakt. Daarom zijn jullie nu bang; bang voor die meerderheid die jullie soort zat is.

  Jarenlang hebben jullie je kunnen verschuilen achter het schild van volgevreten progressieve ‘politieke’ ambtenaren die jullie in bescherming namen, terwijl hardwerkend Nederland voor het minste of geringste werd beboet. Jarenlang hebben jullie geweld kunnen gebruiken tegen de politie tijdens jullie vele protesten omdat je wist dat de politie je niks kon maken doordat de politietop, burgemeesters en gemeentebestuur uit datzelfde nest als jullie afkomstig zijn. Maar tijden veranderen. Er gaat een tijd komen dat je geen bescherming meer kan zoeken achter je beschermambtenaar. Jullie ware lafheid komt boven als de politie gaat doen wat de grote boze meerderheid van hen verlangt. Want onthoud een ding, als het recht van de sterkste heerst, zijn jullie weg.

  Er komt verandering en laat ik je dit zeggen: de politie is jullie zat, militairen zijn jullie zat, het volk is jullie zat om het simpele feit dat je geen reet toevoegt aan onze maatschappij. Sterker nog, jullie zijn een gevaar voor de maatschappij! Jullie zien jezelf als intellectuele betweters die zich superieur voelen aan het gewone volk en hun progressieve wereldbeeld bij de meerderheid door de strot proberen te duwen. Maar bij deze meerderheid vinden jullie geen steun en dit is wellicht de reden waarom jullie steun zoeken binnen de islam en maar al te graag vluchtelingen binnenhalen. Maar geloof mij, de harde islamitische wereld walgt van jullie type mens omdat jullie laf zijn, maar misbruikt jullie naïeve achteloze houding om hun religie te verspreiden. Denk ook niet dat je ”master in de moderne kunst” een waardige aanvulling zal zijn voor de islamitische wereld, ook zij willen je niet.

  Jullie hebben je hele leven kunnen profiteren van de welvaart die jullie te danken hebben aan hardwerkende mensen. Jullie hebben op hun kosten de meest onnozele studies mogen doen waar de maatschappij werkelijk niks aan heeft. Waarschijnlijk heb je nog nooit een fatsoenlijke baan gehad, omdat het domme volk jouw uitkering en toelages betaalt. Maar nog is het niet goed. Weet je, om wat voor reden jullie ons ook haten en of het nou relevant is of niet, je hebt het recht niet. Ik heb ooit een eed afgelegd samen met mijn broeders en zusters in uniform om mijn land te beschermen tegen alle vijanden, uit binnen- of buitenland, die onze samenleving bedreigen. Ik zal altijd jullie vrijheid van meningsuiting en rechten beschermen, jullie recht op demonstreren wil ik jullie niet ontnemen, ook al ben ik het er niet mee eens. Maar, als jullie denken dat je het recht heb om andersdenkende medelanders met geweld en dreigementen te kunnen onderdrukken dan maakt dit jullie een vijand van onze samenleving die ik en mijn broeders bescherm en dien. Ga zo door en je zult ervaren hoe het is om mensen tegen je te krijgen die hun brood verdienen met het beschermen van de staat.

  Een vredelievende en rechtvaardige patriot.

  1. Peter Selie

   Deze brief verscheen eerder op Valkyries.nl

   1. Vabis

    Een indrukwekkende brief, en inderdaad er komt een dag dat dit extreem-linkse ongedierte hun hand overspeelt en zij door de straten geranseld gaan worden, of nog erger!

 8. Ni28

  Alleen trollen zijn verdacht.

 9. Peter Selie

  Ach niets nieuws onder de zon, uit eerder onderzoek gebleken dat 82% van de alhier verblijvende niet westerse allochtonen alles wat ISIS doet prachtig vinden, nuf said.

 10. Lex

  Het Zwarte Blok is één van de organisaties die het allerergst tekeer is gegaan in Hamburg, en heeft ook in Nederland aanhangers.

  Kijk met de huidige wetgeving mag je dit schorem deze raddraaiers dus niet worden opgepakt hoe graag ze het ook zouden willen. preventief oppakken zonder bewijs dat mag niet ook al zijn gegronde vermoedens dat deze raddraaiers mee deden.

  we kenden de persoon maar we hadden onvoldoende bewijs.

  Met het wetsvoorstel van Geert Wilders kan de AIVD veel meer doen. Kunnen ze het hele nest van de Het Zwarte Blok geheel opsporen en oppakken en achter slot en grendel.

  Net zolang dat iedereen bekent heeft

  Toch te belachelijk voor woorden dat juist de nederlandse linkse raddraaiers daar als grootste beesten te keer zijn gegaan. Dan las ik ook nog dat er diverse bussen vanuit Nederland zijn tegengehouden en niet verder mochten rijden “gelukkig maar”.

  Het had dus nog veel erger kunnen zijn als deze bussen vol ultra linkse radicale idioten zich hadden kunnen aansluiten.

  De Duitse politie is niet zo makkelijk, De raddraaiers die zijn opgepakt zullen heus wel grondig en streng ondervraagd worden ik hoop op de SS methodes van de 2e wereld oorlog.

  Dat ze alles eruit krijgen en dan minimaal een jaar de bak in.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.