Lowlands maakt onderwerp Anne Fleur Dekkers’ hypocriete praatje bekend: ‘internetgepest, trolls en victim blaming’

Het voormalige muziekfestival dat tegenwoordig meer op een open podium voor linkse activisten lijkt, heeft aangekondigd waar Anne Fleur Dekker het over zal gaan hebben tijdens haar spreekbeurt volgende maand. Ze zal spreken over “internetgepest, trolls en victim blaming”. Mochten die termen in relatie tot Anne Fleur een belletje laten rinkelen dan kan dat kloppen, want ze zelf zich daar zelf nogal schuldig aan gemaakt, maar op de één of andere vreemde manier acht zij zichzelf er juist een slachtoffer van.

Vorige maand kondigde Lowlands aan dat tussen allerlei muzikale bands en acts ook enkele linkse schreeuwers hun zegje mogen gaan doen. Onder hen ook Ismail Ilgun en Anne Fleur Dekker, die tussen de pop- en rockdeuntjes door wat geluiden van aanstellerige verongelijktheid en links slachtofferschap zullen laten horen.

Op de website van Lowlands staat nu ook een introductiepraatje voor Anne Fleur Dekker, waarin uit de doeken wordt gedaan waar de G20-demonstrante het over gaat hebben:

“Anne Fleur is naar eigen zeggen een geboren rebel en feminist. Deze 22-jarige met bijna 17.000 volgers op Twitter oogt misschien onschuldig, maar ze neemt geen blad voor de mond. Daar kun je bewondering voor hebben, maar het heeft haar ook veel lastige situaties opgeleverd: zo moest ze onderduiken nadat ze een kritisch stuk schreef over Thierry Baudet (FvD). Toch zal ze zich de mond niet laten snoeren. Tijdens de LLowgenda hoor je haar visie op internetgepest, trolls en victim blaming.”

Ja, dat lees je goed: internetgepest, trolls en victim blaming. Oftewel, precies het gedrag waar ze zichzelf zo schuldig aan heeft gemaakt de afgelopen tijd. Zo kondigde ze aan om Geert Wilders met stenen te zullen bekogelen en scheldt ze perfect democratische Kamerleden uit voor ‘fascisten’. Ook probeert ze mensen boos te maken met vreemde pleidooien over het afschaffen van vader- en moederdag en Nederlanders op hun ziel te trappen door ons voor de voeten te werpen dat wij in een “verkrachtingscultuur” zouden leven die we zogenaamd graag in stand houden. Ook heeft zij Joodse organisaties lopen etteren rondom Dodenherdenking en klaagt ze dat de linkse demonstraten die Hamburg hebben omgetoverd in een chaos veel te hard behandeld worden. Echt: haar Twitterprofiel is één lange sliert aan getroll en victim blaming. En dan wil Anne Fleur met autoriteit over die onderwerpen gaan spreken met zichzelf als het lijdende voorwerp?

Ik hoop dus dat Anne Fleur dat allemaal in haar achterhoofd houdt als zij volgende maand tijdens Lowlands het podium betreedt, en dan verhalen uit de doeken doet over boze rechtse tokkies die hun boekje te buiten zijn gegaan door haar dood te willen bespoedigen of haar een verkrachting toewensen. Die mensen verdienen hun rechtmatige straf, maar enige reflectie is natuurlijk ook wel op z’n plaats gezien het feit dat de activiste zelf ook regelmatig met geweld geflirt heeft.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Floris

  “Ze zal spreken over “internetgepest, trolls en victim blaming”. Mochten die termen in relatie tot Anne Fleur een belletje laten rinkelen dan kan dat kloppen, want ze zelf zich daar zelf nogal schuldig aan gemaakt, maar op de één of andere vreemde manier acht zij zichzelf er juist een slachtoffer van.”
  —————————————————————–
  De omkering is op links tot kunst verheven, evenals het verwarren van oorzaak en gevolg.

 2. Ikke en zo

  Dat wordt gratis reclame voor Den Dagelijkse Standaard.

  1. Kodi

   Voor Groen Links Purmerend is DDS ook al een nachtmerrie. > http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/03/censuur-groenlinks-raadslid-noemt-dds-extreemrechts-vindt-dat-wethouder-ons-niet-mag-retweeten/ De waarheid is maar weer eens hard voor hen die deze vrezen, zoveel is duidelijk.

 3. A7

  Het demoniseren door DDS van Anne en Silvana gaat maar door.
  Ongelooflijk die haat tegen links en dan de focus op een paar (voor mij) niet relevante meiden.
  DDS begint te zeuren……..

  1. Teloor

   Intelligente linkse vrouwen die bovendien niet op hun mondje zijn gevallen roepen hier angst en verwarring op. Als ze ook nog een donkere huidskleur hebben kunnen we ronduit van paniek spreken.
   Het is geestig om waar te nemen en duidelijk is wie hier de bovenliggende partij is.

   1. Ego-non-solus

    Ja Teloor, ik lach me kapot. Om jou dan.

    1. Teloor

     Voor je kiespijn kun je altijd nog een kruidnagel nemen, Ego.

     🙂

   2. Roughwood

    Laat die pseudo-intellectueel haar grijze massa voor de verandering dan maar eens nuttig gebruiken door het verzinnen van een wijze waarop die volledig onschuldige mensen uit Hamburg, wiens eigendommen door haar links-extremistische vriendjes en vriendinnetjes voor miljoenen euro’s respectloos, moedwillig en vakkundig zijn gesloopt, schadeloos gaan worden gesteld. Ongeregeld zooitje maatschappij verziekende minkukels!

    1. tomygun

     Roughwood , dit gaat niet gebeuren een geestelijk gestorde
     kan en mag je daar niet voor verantwoordelijk houden .
     Als er onderzoek gedaan zou worden naar deze linkse ziekte
     zal blijken dat zij besmet zijn met het geinporteerde virus
     van het moslim & afro virus dat is dus de teloor gang bij ze .
     Het kwaad zit hem in het niet verplichte controle van de
     binnen gekomen geluk zoekers .
     Of dit een moed willige epidemie is is zo goed als zeker .
     Dus brussel zou moeten betalen .

 4. Ruud562

  Paul, reflectie is iets totaal vreemd voor gesjeesden als zo’n SS en een AFD!
  Daarom krijgen ze overal een podium en kunnen ze slachtoffer spelen voor een groter publiek!

  Nu, hopelijk wordt er in de toekomst door én via DDS voldoende en vooral correcte reflectie aan ze gegeven! En wordt dat op een x-moment door de overheersende politiekcorrecte elite niet in de ban gedaan!
  Want oh wee als je je ‘verkeerd’ uitlaat, ook is dat met waarheden nog harder dan de hardste diamant …….!

 5. Kodi

  Weet Anne Zeurtje eigenlijk wel dat Mojo Concerts al reeds lange tijd in Amerikaanse handen is en dat dit festival de kassen van een Amerikaans kapitalistisch bedrijf spekt?

  Mojo Concerts is een Nederlands bedrijf dat in 1968 is opgericht als organisator van popconcerten en festivals.
  Oprichter Berry Visser boekte al enige tijd kleinkunstenaars en singer-songwriters in een zaaltje van de Delftse studentenvereniging Sint Wolbodo onder de naam Mojo Theater, en was discotheek Polly Magoo gestart, toen hij besloot om voortaan popconcerten te organiseren.
  Het eerste wapenfeit van Mojo Concerts was het boeken van de popgroepen Jethro Tull en Soft Machine in het Concertgebouw te Amsterdam, waar deze bands op 7 september 1969 een concert gaven. Daarna organiseerde het bedrijf door de jaren heen talloze concerten (onder meer het Popfestival Kralingen met nationale en internationale topacts. Mojo werd in 1999 overgenomen door Clear Channel, dat in 2006 opging in de Amerikaanse evenementenorganisator Live Nation (https://nl.wikipedia.org/wiki/Live_Nation).

 6. Rem

  Wat een ontzettend walgelijk wijf is het toch.. Tijd dat ze naar noord Korea of Venezuela op dondert

 7. Rem

  Naar noord Korea met dat stuk ongeluk.

 8. Peter Selie

  Anna linkse (g)eur Dekker in een notendop

  –Witte mannenhater
  -Oproepen tot geweld
  -Slachtoffer veinzen
  -Islamknuffelaar
  -Narcist
  -Voor sharia ‘rechtsspraak’
  -GroenLinks
  -Anti Wilders
  -Anti Baudet
  -Voor Denk
  -Pro islam
  -Pro migratie crisis
  -Pro nivelleringsbeleid
  -Seksuele aantrekkeingskracht voor de exoten uit het Midden-Oosten
  -Van geboorte afaan een voorkeur voor links criminele acties
  -Krijgt het steeds voor elkaar om podium te vinden met haar narcistische trekjes.
  -Pudding dijen
  En tot slotte, krijgt zij kletsnatte pudding dijen van haar grote voorbeeld GroenLinkse spindoctor en RaRa terrorist Wijnand Duyvendak.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.