Sylvana Simons steunt discriminerende VARA-blogger Vanenburg die zegt: 'Het ligt échte aan de witte Nederlander'

Geen categoriejul 11 2017, 10:00
Verrassing.
Toen we gisteren schreven dat de linkse VARA/BNN-blogger Pascal Vanenburg een walgelijk stuk had geschreven voor Joop.nl waarin hij de blanke Nederlander van alles en nog wat kwalijk neemt -- we zouden racistisch tot op het bot zijn, alle problemen in ons land liggen aan ons, etc. -- wisten we natuurlijk dat het een kwestie was van wachten tot Sylvana Simons het anti-blanke verhaal publiekelijk zou steunen. Nou, goed nieuws: mevrouw de haatpolitica stelt inderdaad niet teleur:
Screen Shot 2017-07-11 at 10.40.42
Ja, "hij zegt het," en Sylvana is maar wat graag bereid om zijn woorden te onderstrepen. Vanenburg drukt de hele Nederlandse cultuur (en onze geschiedenis) namelijk in het verdomhoekje en, tja, dáár kan Sylvana niet genoeg van krijgen. Nederland sucks. Blanken zijn racisten. Minderheden worden systematisch achtergesteld en buitengesloten. Nederland is een vreselijk kútland.
Oh, en "witte mensen" die zeggen dat ze niet racistisch zijn liegen gewoon. Het zit ons namelijk in de génen!
Het moge duidelijk zijn: de zogenaamde anti-racistische beweging is feitelijk racistisch tot op het bot. Nee, niet tegen etnische minderheden en buitenlanders, maar tegen de blanke (of: witte, zoals ze ons noemen) Nederlander. En wee je gebeente als je daar iets van zegt, dan ben je namelijk alleen maar vieze vuile neo-nazi die kapotgemaakt moet worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten