Tofik Dibi neemt islamcriticus onder vuur die niet meer naar Marokko gaat vanwege vrouwonvriendelijkheid

De voormalige GroenLinks-politicus Tofik Dibi is niet te spreken over islamcriticus en schrijver Jamal Ouariachi. “Altijd hetzelfde met die ‘islamcritici’. Gelijkheid van man en vrouw vinden ze heel belangrijk. Buiten de landsgrenzen.” Aldus het ex-Kamerlid dat tegenwoordig voornamelijk activist is.

Nu Tofik Dibi geen Tweede Kamerlid meer is slijt hij zijn dagen op demonstraties, discussie-avonden.. en op social media. Op dat laatste medium besloot de ex-politicus die ooit furore maakte met de slogan “Bam!” om een online gevechtje te beginnen met auteur Jamal Ouariachi. Ouariachi is van Marokkaanse afkomst, maar is al sinds 1994 niet meer in het land geweest. In Vrij Nederland legt de romanschrijver uit waarom. Lees ook direct even het commentaar dat Tofik Dibi heeft op de woorden van Ouariachi.

https://twitter.com/TofikDibi/status/881480481170227200

Als je een hekel hebt aan de wijze waarop religieuze barbaren omgaan met vrouwen in een islamitisch land, dan mag je ook automatisch geen kritiek meer hebben op het volkomen doorgeslagen post-feminisme dat zich zo populair heeft gemaakt onder de groeiende groep inclusiviteitsgoeroe’s in de grachtengordel waartoe ook Tofik Dibi behoort. Dibi reageerde namelijk op een tweet van Ouariachi die de draak stak met Mei Li Vos (ook een gesjeesd Kamerlid), die opperde dat de media quota moesten krijgen: 50% van alle mensen die in beeld komen op televisie, zouden vrouwen moeten zijn.

Gekkigheid natuurlijk, maar als je je daarover uitlaat verlies je je recht om ooit nog iets over de erbarmelijke toestanden van vrouwen in Marokko te zeggen, aldus kennelijk Tofik Dibi. Die vervolgens ook nog eens suggereert dat alle islamcritici eigenlijk geen voorstanders van vrouwenrechten zijn. Nee, ze doen alleen maar alsof om het moslimgeloof neer te halen.

https://twitter.com/TofikDibi/status/881481023258845184

Sneu. Heel erg sneu. Maar toch mijn complimenten: want Tofik Dibi is met vlag en wimpel geslaagd voor de cursus ‘hoe probeer ik met drogredenen de integriteit van islamcritici zo snel mogelijk kapot te maken.’ Knap hoor!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. HW

  Schandalig voor iemand die net uit de kast is.
  Adviseer hem om een bezoekje aan Iran te brengen om samen met de atolla’s de islam te belijden.

  1. HW

   ayatollah’s

 2. Ritter

  Onderstaand interview met een echte feministe die opkomt voor vrouwenrechten.

  Iraanse mensenrechtenactiviste: ‘Vrouwen, pas op voor het islamisme!’
  http://www.nporadio1.nl/homepage/4604-iraanse-mensenrechtenactiviste-vrouwen-pas-op-voor-het-islamisme

 3. Sniper666

  Dat smerige homo onderkruipsel Tofik, snel naar de zandbak met dat figuur. Ga daar maar stom lopen brallen hoe het allemaal moet. Zal hij zeer spoedig een hoge toren in de achteruitkijkspiegel zien gevolgd door een doffe plof en dan zwart beeld. Vervolgens géén 72 maagden, want wat zou een homo daar mee moeten doen? Lololol 🙂

  1. HW

   Sniper, Allah kan bijna alles, behalve van Dibi een hetero maken.

 4. CheikhRedo

  Hahahaha sniper soms ben je wel grappig.

  1. Sniper666

   @ CheikhRedo

   Dank u wel. Lees a.u.b. mijn reactie op uw berichten bij de Tunesische kansenparel.

 5. Dragonmaster969

  islamietje

 6. Peter Selie

  Niets nieuws onder de zon, alle semi en overheidsinstanties, instellingen en organisaties werken nu eenmaal geheel vrijwillig mee aan een complete islamisering van Nederland. Men kan er lang of kort over praten maar het gebeurt gewoon zonder dat resolute maatregelen worden getroffen om deze beoogde islamisering een halt wordt toegeroepen of op zijn minst stappen op de plaats gemaakt wordt.

 7. josef kuijpers1952

  En maar volhouden dat het wachtgeld van die lui onmisbaar en goed besteed is. De man doet elke dag opnieuw een poging om nog meer mensen tegen zich in het harnas te jagen, zodat een werkgever die hem ooit een korstje brood wil laten verdienen onvindbaar is.

 8. pejoar

  als er 1 grote hypocriete huichelaar is dan is het wel Dibi.
  hij vertelt dat de marokkanen hem,vanwege zijn geaardheid, meer respecteren dan nederlanders (hahaha)
  wanneer was hij de laatste keer zelf in dat land als homo?

 9. Ecoshaarlem

  Je bent en blijft gewoon in al je uitspraken een valse nicht!

 10. DennisEijs

  Tofik Dobi is niets meer. Voormalig? Maar wat is ie nu? Niets dus.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.