Treurig Joop.nl schrijft sneu artikel over Wilders’ poezen: ‘Wilders capituleert voor Noord-Afrikaanse genen!’

Humor op z’n links, vandaag bij Joop.nl: “Dat coryfeeën van de linkse oikofobe Nederland hatende NPO zich door katten in de luren laten leggen, is vanzelfsprekend. Van Wilders mag je iets anders verwachten. Of liever gezegd: mocht je iets anders verwachten. Ik kan me goed voorstellen, dat juist veel zuivere Nederlanders dit land nu voorgoed willen verlaten. Het heeft allemaal geen zin meer als zelfs Wilders capituleert voor Noord-Afrikaanse genen.”

Bij VARA-website Joop.nl hebben ze weer eens een ‘mooie’ aanval op PVV-leider Geert Wilders bedacht. Komt-ie hoor! Bij monde van Han van der Horst verkondigt het linkse weblog namelijk dat de katten die in het hedendaagse Europa leven, eigenlijk alleen maar zo lief en aaibaar konden worden doordat ze zichzelf gekruist hebben met de felix nubica – de Egyptische kat die zich hier genesteld heeft in de oudheid.

En om de één of andere reden is het dan helemaal hilarisch om Geert Wilders daarbij te betrekken, want zoals de PVV-leider eerder deze week bij Jinek verkondigde heeft hij zelf twee katten, en dat mag dus niet als je tegelijkertijd oproept tot minder immigratie vanuit Noord-Afrika. Vervolgens krijg je dan dit tenenkrommende proza:

“De verdediger van Nederland is zijn scherpte kwijt. We kunnen de strijd voor de veiligheid van de natiestaten in ons werelddeel niet meer aan hem overlaten. Het is mis. Voorgoed mis.

Vrijdagavond werd het duidelijk: Geert Wilders  is een groot deel van zijn ooit vlijmscherpe waarnemingsvermogen kwijt. We kunnen de strijd voor de veiligheid van de natiestaten in ons werelddeel niet meer aan hem overlaten. Het is mis. Voorgoed mis.”

Ergens is het wel aandoenlijk, dit ‘grapje’. Normaalgesproken is alles wat Joop.nl doet in een flinke hoeveelheid azijn gedompeld, maar nu proberen ze voorzichtig humor uit. Het gaat ze nog niet helemaal goed af, maar alle begin is moeilijk nietwaar?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Ruud562

  Ach, dat Joop.nl wordt bevolkt door geesteszieke lui! Lui die wellicht bij de grens met een welkomstbord terugkerend IS-vuil omhelzen!

 2. PTBLeiden

  Het is een beetje in dezelfde stijl geschreven als stukjes van DDS. Je kunt het er niet mee eens zijn of niet grappig vinden maar de ketel verwijt hier de pot dat ie zwart ziet.

 3. Derksen1

  Geestig artikel. Ik snap wel dat boze rechtse losers hier de humor niet van kunnen inzien.

  1. Mart

   Derksen 0…ik denk zo dat jij veel zaken niet snapt.

 4. Sniper666

  Joop zakt steeds dieper qua peil.

 5. IJscoman

  Dit is primitieve schoolkrant-humor van VMBO-leerlingetjes. Voor humorloze linkse ballen -waaronder Derksen- is dit natuurlijk een creatieve prestatie van jewelste.

 6. Derksen1

  Joop besteedt geen aandacht aan DDS maar DDS is geobsedeerd door Joop.

  Wat leert ons dit?

  1. Sniper666

   Dit leert ons dat jij een TROL bent die geld ontvangt van joopie.

   1. GerGroot

    Betaalt Joop mensen om hier bijdragen te plaatsen?
    Dat lijkt me sterk.

  2. Ecoshaarlem

   Joop.nl geheel dood zwijgen!

 7. Roughwood

  Dat JoloJoop al jaren de weg kwijt is mag geen verrassing meer heten, maar dat men inmiddels zo’n eind van het padje is begint deprimerende vormen aan te nemen. En dat allemaal van uw verenigingsgeld VARA-leden! Geld dat u waarschijnlijk wel beter kunt besteden dan aan deze deugdramzeur haatsite en het graaisalaris van de heer Beelen. U kunt uw lidmaatschap als volgt opzeggen: het snelst regelt u dit door telefonisch contact op te nemen met VARA’s publieks- en ledenservice, elke werkdag tijdens kantooruren bereikbaar via 0900-0123 (0 cpm).

 8. buitenbeentje

  Als al die immigranten ook maar de helft van de intelligentie zouden kunnen opbrengen die die egyptenaren van ver voor mohammed ten toon spreidden, zou niemand hier problemen hebben met die Noord-Afrikanen. Herstel: zouden al die Noord-Afrikanen niet die problemen opleveren, die ze nu doen.

  Trouwens, over slavernij gesproken (luister je mee Silly Syl), hebben al die Israeli´s (e.a.) al herstelbetalingen van Egypte ontvangen voor het leed aangedaan door Egypte ttv de Farao´s?

 9. Rosasolis

  Als een trouwe katten liefhebber, kan ik zeggen dat deze 2 lieve zusjes zien er geweldig verzorgd uit. Mensen die van katten houden en ervoor zorgen, zijn heel bijzonder.
  Hoewel ik geen Wilders fan ben, vind ik dat de twee zusjes fantastisch uitzien,
  en genieten van veel liefde! Wat dan ook gebeurd met Wilders en zijn PVV prive society
  in de toekomst, hoop ik dat de redaktie van DDS houdt ons op de hoogte van de kittens.
  Misschien in de toekomst wil de PVV het leven en welzijn van onze katten bevoorderen
  en beschermen.

 10. Tinneke

  @Dersken0,0 schizofreen met je 100 verschillende namen. Dit leert ons dat jij geobsedeerd bent door Wilders al jaren. Wat doe je eigenlijk hier op dit voor jou zo rechtse forum? wat wil je nu bereiken hetzelfde als met de Limburger dat ze dit forum ook sluiten? want dit is uiteindelijk je doel alles sluiten waar jij het niet mee eens bent! gaat je hier echt niet lukken hoor Robert Mulligan. hier laten ze zich niet zo provoceren een enkeling die af en toe op jouw totale onzinnige bijdrage reageert mafkees!

 11. Lex

  Joop, Krapuul, De Volkskrant, NRC. AD,

  1. Lex

   Vervolg

   Dit zijn allemaal linkse bagger kranten die alleen Geert Wilders proberen te beschadigen.
   Acht Geert is wel wat gewent van deze linkse raddraaiers.

   Steen vast dezelfde figuren de banger spuien.

   De oplages van deze kranten word elkjaar kleiner en kleiner mogelijk zorgt deze actie weer voor minder abonnees.

 12. Ecoshaarlem

  Ik heb maar een reactie op Joop.nl, ik zal de site nimmer bekijken of op een of ander manier commentaar geven, SLECHTS DOOD ZWIJGEN goed voor mijn welzijn, en humeur!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.