Trieste boerkamoeder klaagt school dochter aan: ze mag haar islamgewaad niet dragen op het schoolplein

De islamisering van scholen is in volle gang. En als ze niet vrijwillig buigen voor de kledingterreur uit het Midden-Oosten, dan moeten ze geknecht worden via rechtszaken. Kapot, zullen al die seculiere scholen gaan!

Herinneren we ons allemaal de rechtszaak tegen een Haagse school nog, die eindigde in het feit dat de school verplicht werd om €500 te betalen aan twee moslima-leerlingen die vanwege Offerfeest niet op de klassenfoto stonden?

Nou, we kunnen ons nu in zoverre troosten dat zulke belachelijke rechtszaken niet alleen in Nederland plaatsvinden. In het Verenigd Koninkrijk klaagt een islamitische moeder deze week namelijk de basisschool van haar dochter aan. Vanwege zogenaamde discriminatie: de school verbiedt het mensen om zich op hun terrein te begeven met volledig bedekkende kleding zoals boerka’s. En die regel geldt ook voor ouders van leerlingen. Waaronder – you guessed it – de woedende vrouw die de school uit Londen nu voor de rechter sleept:

“A Muslim mother has launched legal action against her daughter’s school, after being told she could not wear a face veil on its premises.

Rachida Serroukh, 37, a single mother of three daughters, has begun a discrimination test case against the prestigious Holland Park school, dubbed the “socialist Eton”, in the Royal Borough of Kensington and Chelsea after she was told she would not be allowed to wear a face veil at the school.

Serroukh said the teacher then asked her to leave the school through the back exit, but she refused, explaining she needed to collect her daughter and would be leaving through the same door she had arrived – the school’s front entrance.”

Huiliehuilie, jankerdejank: mevrouw Serroukh lijkt niet echt te beseffen dat we hier in het Westen geen behoefte hebben aan mensen die zich van top tot teen verstoppen in een katoenen kleed. Zoals ook het Europees Hof voor de Rechten van de Mens onlangs verklaarde: de open democratieën die we in Europa hebben, vereist ook dat burgers elkaar letterlijk en figuur met open vizier tegemoet moeten kunnen treden. Mensen die hun gezicht volledig bedekken, staan haaks op dat voor ons zo belangrijke principe.

Rachida Serroukh loopt over straat

Kortom, met die jurisprudentie op zak lijkt de zaak van mimimi-moslima Rachida nogal kansloos. Maar goede genade: het weerhoudt haar er zeker niet van alsnog te proberen om de grootst mogelijke tolerantie voor één van de meest intolerantie ideologieën ter wereld – de radicale islam – via de rechter af te dwingen. Maak de borst dus maar nat: er zullen de komende jaren in Europa nog veel meer van dit soort aanstelleritis-rechtszaken door fundamentalistische moslims worden aangespannen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. IJscoman

  De islam is een a-symmetrische guerillaoorlog gestart tegen de westerse waarden en de linkse sufferds geven volledige logistieke ondersteuning. Onthoud dat elk precedent een verloren slag is en een overwinning voor de allah-groupies, die door duizenden gehersenpoelden nagevolgd zal worden. Tot we veroverd en bezet gebied zijn geworden.

 2. Ritter

  Geert Wilders waarschuwt al jaren voor de sluipende islamisering van Noord/West Europa. Het is een van zijn belangrijkste issues uit zijn partij programma.

  ‘Achter islamisering zit een plan’

  De islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is.”

  http://www.ad.nl/nieuws/achter-islamisering-zit-een-plan~a88e1806/

  1. Ni28

   Ja, common sense. Dan doe je niet aan zelfislamisering.

 3. sjun

  En alweer een gevalletje juridische jihad. Een islamitisch dingetje om ongelovigen te treiteren, op kosten te jagen en het leven te verzuren, http://tinyurl.com/ydbpg4z8
  gewoon omdat het kan en er te weinig tegen opgetreden wordt door zulke lieden de volledige kosten te serveren van de zaak die nodig is om daadwerkelijk recht te spreken.

  Voor gewone mensen is dit gedrag ook wel te duiden als structurele solidariteitsovervraging. Gewoon dat maatschappij nog wat verderop kosten jagen die al de rekeningen krijgt doorgeschoven van aan jou geboden opleidingskansen, huisvesting en tegemoetkoming in de kosten van het levensonderhoud. Maar de wal keert natuurlijk een keer het schip.

  Dit proces kan bespoedigd worden door bewustmaking via gesprekken op straat, in winkels, in café’s, in gezelschap en informatie-uitwisseling op weblogs en fora om de mensen te verhelderen dat er meer in de maatschappij gebeurt dan al te politiekcorrecte massamedia met een politieke agenda laten zien. Pas dan kunnen gewone mensen op basis van kennis van zaken tot een eigen heldere afweging van politieke mandaatverlening komen.

  Het zou natuurlijk prachtig zijn als de maatschappelijke bewustwording tijdig zou doorbreken en er geen reconquista nodig hoeft te zijn om het continent te bevrijden van systemen van angst als
  islam http://tinyurl.com/khdqy3a
  en politiekcorrectisme http://tinyurl.com/y7c5gfbt

 4. Laaghlandt

  De Britse overheden waren al veel eerder gestart met het hersenspoelen van hun bevolking. Resultaat: Politiek correctie overkill. De BBC, the Sun, the Times(draai de letters om en je krijgt Semit) dragen al hun stenen bij tot vandaag de dag om hun eeuwige goedheid te tonen, ondanks dat dat de inheemse bevolking (blanke Britten) de das om zal doen.

 5. corfo

  Geef die, in lappen gehulde, boerka-moeder € 500, en ze is helemaal tevreden !

  1. Ni28

   Geef haar niets, het gaat om het principe.

   1. corfo

    @ Ni28.
    Was cynisch bedoeld !
    Het enige wat ze van mij kan krijgen is een schop onder haar moslima-kont !

    1. Ni28

     Geschreven woord komt soms niet over als bedoeld, heb ik ook weleens last van.

     1. corfo

      @ Ni28.
      Ontstaat vaak door boosheid om zóveel onbegrip bij moslimknuffelaars.

 6. Ni28

  Kijk naar de foto, net of je regelrecht in een horror belandt bent. En dat op een schoolplein. Ook deze rechter zal misschien door de knieën gaan. Misschien is dat de reden voor hervormingen van het rechtssysteem in Polen. Misschien willen zij daar dit soort kluchten zien te voorkomen. De rechtssysteem is misschien onafhankelijk maar niet kleurloos.

 7. Sniper666

  Wat een bende is het hier toch geworden in Europa. Zo’n kopvod moet je toch gewoon een trap onder de reet kunnen geven en het schoolplein af. Dat krijgen ze thuis ook van hun moslim kerels, ze weten niet beter en willen het blijkbaar graag.

  1. Ni28

   Politiek correcte instanties doen graag aan zelfislamisering.

 8. EllyD19

  Wat is Europa ziek geworden !
  Het is niet te bevatten, zo dom en hartstikke gek.

  1. Ritter

   EllyD19

   Zelfs in de VS is de islamisering doorgebroken met hulp veelal van linkse media en politici van de Democratische partij.

   De moslima Linda Sarsour die actief is in de (zeer linkse) vrouwenbeweging in de VS en betrokken was bij het organiseren van vrouwenmarsen heeft openlijk opgeroepen tot een Jihad tegen Trump.

   En ze komt ermee weg omdat ze steun krijgt vanuit linkse hoek. Het feit dat ze dit kan doen en ermee wegkomt spreekt boekdelen.

   Activist Linda Sarsour Calls for ‘Jihad’ Against Trump Administration
   http://www.breitbart.com/national-security/2017/07/06/linda-sarsour-calls-jihad-president-donald-trump/

   1. Steve Van der Vekens

    Hopelijk is Trump sterk genoeg om deze debielen met twee linkerhanden het hoofd te bieden.

 9. eRik2017

  Tim Engelbart geeft aan dat deze mevrouw geen kans heeft de rechtzaak te winnen, maar daar zou ik niet zo zeker van zijn.
  Sterker nog, ik voorspel dat ZE GAAT DEZE ZAAK WINNEN!
  In het originele (engelstalig) artikel is overduidelijk af te lezen dat de dame heel geraffineerd de juiste juridische gronden gebruikt. Ze voelt zich buitengesloten, eerder mocht het wel, het staat niet in een huishoudelijk reglement van de school en…. nu komt het, in Groot Britannie is er geen burkaverbod.
  De uitspraak van het Europees Hof waar Tim het over heeft, was a.d.h.v. moslima’s uit Belgie. Het Hof verklaarde dat ze in het ongelijk werden gesteld omdat er in Belgie een burkaverbod is. Elk land gaat daar zelf over.

  http://nos.nl/artikel/2144651-het-boerkaverbod-hoe-zit-het-in-andere-landen.html

  1. eRik2017

   En dan nog even ter aanvulling. In Nederland wordt alleen maar “gepraat” over een boerkaverbod. Elk moment kan hier dus precies hetzelfde gebeuren.
   Volgens de NOS is onze Raad van State zelfs tegen een boerkaverbod.

   QOUTE: De Raad van State vindt het boerkaverbod overbodig. Het adviesorgaan van de regering zegt dat er al allerlei mogelijkheden zijn om mensen in het kader van de veiligheid op te dragen hun gezicht te laten zien. ///

   Je zou de scholen van je kinderen kunnen vragen wat er is opgenomen in een huishoudelijk reglement, ook je vereniging, theaters die u bezoekt, een voetbalstadion, muziekhal, ijsbaan, ziekenhuis en ga zo maar door. Uw overheid had de kans maar liet het lopen. PvdA vond het toch wel moeilijk, en D66 wil het niet omdat de Raad van State ertegen is.
   https://www.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2017/02/vvd-wil-algeheel-verbod-voor-boerka-doorzetten

   Wat ze in GB wel hebben, is dat je een hoofddoekje mag dragen als politie-agente. Een boerkaverbod in GB zal pure entertainment worden. Een hoofddoekje die een bekeuring tegen een boerka moet uitschrijven. ROFLOL

 10. NoDoubt

  Enkeltje Saoedi-Arabië of Afganistan, hoeft ze zich niet aan te passen aan de Westerse normen en waarden.

 11. Tinneke

  Ze worden met de dag slimmer,get what you want en allemaal omdat het kan!

 12. nogmaals

  En dit soort rechtzaken gaan nooit op kosten van betrokkene, maar altijd op die van hardwerkende belastingslaven, en de enigen die profiteren zijn landverradende advocaten.

 13. bjornvanherpen

  de islam is net een gezwel, snij je het niet weg neemt het alles over en vernietigd het goede

 14. Profeet MuReeth

  Wacht ff, ze is alleenstaand moeder: mag dat wel van Allah? Ze kan geen goede moslim zijn op deze manier! Dus doe die tent ook maar van je kop

 15. meijer61200

  Die wandelende vuilniszakken binnenkort ook in Den Haag en Amsterdam! Maak je geen zorgen. Vrijheid van religie zoals omschreven in het boekje van de pedo-profeet.

 16. Domtoren52

  @ Ritter

  Dat plan wat achter de islamisering schuil gaat en die bepaalde strategie is ook terug te vinden onder twee onderwerpen die je kunt vinden op Internet. Ik heb dat gelezen en er zijn al vele overeenkomsten. Dat plan werd vele jaren geleden al geschreven en ook de Bilderberg weet ervan. Ook Merkel heeft eens een prijs ontvangen met zo’n gelijke naam
  Zoek de volgende zaken maar eens op:

  – PanEuropa Plan
  – Coudenhove-Kalergie plan

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.