Trump: 'Vanaf nu accepteert ons leger geen transgenders meer.' En ja hoor: links wordt helemaal gek

Geen categoriejul 27 2017, 10:00
Donald Trump heeft het wéér voor elkaar: links draait helemaal door... en dat over een onderwerp waar Jan met de Pet net zo over denkt als de president zelf!
Ergens is zo'n Donald Trump best briljant. Zie hoe hij gisteren een paar tweets de wereld instuurde over transgenderism en het Amerikaanse leger:
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/890193981585444864
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/890196164313833472
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/890197095151546369
Natuurlijk heeft links weer woedend gereageerd op deze tweets. Trump zou transgenders haten! Dit is de opmars naar massale onderdrukking! Er wordt zelfs beweerd dat deze 'ban' op transgenders in de krijgsmacht te vergelijken is met de uitsluiting van zwarten. Ja, zo gek is links echt.
Gelukkig zijn er ook nog mensen die wél begrijpen dat dit een volkomen normale maatregel is. Wat voor mensen? Nou, veteranen én gewone burgers met gezond verstand, bijvoorbeeld.
https://twitter.com/thetoy1123/status/890322581798232066
https://twitter.com/SenRichardBlack/status/890354221052284928
Richard Black is tegenwoordig senator voor de staat Virginia, maar in het verleden was hij een kolonel in het Amerikaanse leger. Voor zijn werk in Vietnam kreeg hij een Purple Heart en, oh ja, hij is ook nog eens een veteraan van het Marine Corps. Dat is één van de bekendste elite-eenheden van Amerika.
Als iemand weet waar hij het over heeft is hij het dus. En ja, hij staat volledig achter Trump.
Natuurlijk is dat volstrekt logisch. Hoewel links ons het tegengestelde wil doen geloven is transgenderism natuurlijk totaal niet te vergelijken met huidskleur of iemands seksuele voorkeur. Transgenderism -- het gevoel dat je in het verkeerde lichaam geboren bent -- is een psychologische stoornis. We kunnen compassie hebben met mensen die daar aan lijden, maar laten we in vredesnaam niet doen alsof hun stoornis stiekem 'volstrekt normaal' is. Daar hebben zij helemaal niets aan... en de rest van de samenleving ook niet.
Wat het leger betreft kan een kind nog begrijpen dat het bepaald niet verstandig is om mensen met serieuze psychologische stoornissen te laten dienen. Soldaten -- en zeker officieren -- moeten geestelijk stabiel zijn. Zijn ze dat niet, heel jammer, maar dan moeten ze maar op zoek naar een andere carriere.
Trump en Black hebben dus gelijk... en links kan wel ophouden met deze waanzin. Gelukkig voor Trump zal links hier juist mee doorgaan, wat hem op termijn alleen maar meer steun gaat opleveren.
Bedankt he, links! Jullie hebben Trump in het zadel geholpen en nu hij daar eenmaal zit blijft hij daar -- alweer door jullie!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten