Video! Erik van Muiswinkel schreeuwt het uit van de pijn na nieuwe ‘challenge’

muiswinkel-beenharschallenge
Foto: Erik van Muiswinkel crepeert op de bank nadat hij z'n benen geharst heeft voor het goede doel. Bron: Erik van Muiswinkel / Twitter.

De VARA-cabaretier Erik van Muiswinkel heeft zichzelf nogal toegetakeld dit weekend, door mee te doen aan de zogenaamde ‘beenharschallenge’.

Recentelijk heeft de linkse ‘grappenmaker’ Erik van Muiswinkel nogal wat stof doen opwaaien. Hij heeft kennelijk besloten te stoppen met humor, en maar gewoon grof geschut in te zetten tegen zijn politieke tegenstanders. Zo konden een stel tanks over zwarte piet heen gaan rijden, en moest Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet het meermaals ontgelden – onder anderen door “aangevallen” te worden, aldus Van Muiswinkel.

Vandaag gaat het echter één keer niet over alle linkse politieke vetes van Van Muiswinkel, maar over de zogenaamde ‘beenharschallenge’ van de Ride for the Roses. Laatstgenoemde is een benefietfietstocht ten behoeve van KWF Kankerbestrijding. De tocht zal in september voor de twintigste keer verreden worden, ditmaal in de gemeente Lansingerland.

En om zoveel mogelijk animo voor die tocht los te maken, leggen allerlei linkse cabarettypes zichzelf op de pijnbank. Ze harsen hun benen en schreeuwen het daarna uit van de pijn. Hieboven doet Van Muiswinkel dat, maar hij was niet de eerste.

Peter Heerschop had de ex-Hoofdpiet namelijk genomineerd, en op zijn beurt heeft Van Muiswinkel dan weer Youp “Kees van der Staaij moet worden afgespoten” van ‘t Hek genomineerd.

Ik zeg: hoera! Meer geld voor kankerbestrijding, en een stel vermoeiende linkse figuren legt zichzelf op de pijnbank. Dat lijkt me nu een klassieke win-win-situatie.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

9 reacties

 1.   

  Waarom zou je dat harsen beperken tot alleen de benen. Wees een vent Muizekop en dompel jezelf onder in de hars. Doe ik een gift aan het KWF.

  1.   

   IK doe gelijk mee met die gift.

  2.   

   Misschien hadden zijn mond ook moeten harsen, en dan specifeek zijn tong.

 2.   

  Muiswinkel is behalve niet goed bij zijn hoofd, een knullig linkse mee loper van de VARA dit lulletje heeft geen respect voor andermans mening, maar ach wie is nou in hemelsnaam Muiswinkel, een middelmatige slechte cabaretier zonder eigen mening dus een eikel eerste klas.

 3.   

  Al onderzocht of je misschien kanker kunt krijgen van dat harsen?
  Ook KWF mag mijn deur in het vervolg voorbij lopen. Ik wens niet een club te ondersteunen die zulke galbakken inzet voor promoties

 4.   

  De benen laten bewerken terwijl de hoofd ziek is, vreemd!

 5.   

  Ze weten van gekkigheid niet hoe ze in de publiciteit kunnen komen.

 6.   

  KWF kankerbestrijding behoort tot een van de vele NGO´s waar het geld hoofdzakelijk ook niet terechtkomt waar het nodig is. De direkteur gaat vast met 160000 euro per jaar naar huis.

  Daar gaan mensen als von Mauswinckel natuurlijk graag een nutteloze challenge voor aan. Wat interesseert mij de lichaamsbeharing van een gesjeesde hoofdpiet die zijn baas verraadt voor een paar grootgebekte nazaten van een negerstam waar ik ook niets mee te maken heb. Nog minder interesseert mij de lichaamsbeharing van een gesjeesde cabarettier die zelf alleen maar een grote bek heeft. Tokkie Nederland in de bocht.

 7.   

  Dit is geen cabaretier, maar een linkse pioen!
  Niet de moeite waard om naar te kijken, en slecht voor mijn gezondheid!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!