Vlog Jan Roos: De NPO waarschuwt voor aanslagen. Maar dan wel aanslagen waarvan u nog nooit gehoord hebt

Geen categoriejul 03 2017, 14:00
Zo, die kan de NPO in zijn zak steken.
Jan Roos kijkt eigenlijk nooit meer televisie -- "net een trekschuit: ooit handig, maar nu niet meer." Toch wordt hij -- jammer genoeg -- redelijk frequent geconfronteerd met de onzin van de NPO omdat de publieke omroep ook video's ook sociale media publiceert. En tja, als je het dan voorbij ziet komen kijk je er toch even naar. Ja, ook als je eigenlijk beter weet.
Zo zag Roos onlangs een item voorbij komen van één of andere moslim-talkshow die, hoe kan het ook anders, door niemand gekeken wordt. En over die uitzending heeft Jan het één en ander te zeggen:
Volgens de meneer van de As Soennah-moskee bewijzen "de aanslagen" dat de moslimhaat in Nederland razendsnel toeneemt. Huh? "De aanslagen"? Ben ik nou gek of zijn die aanslagen waar meneer het over heeft gepleegd door islamistische extremisten tégen niet-moslims? En dat soort aanslagen zijn dan een teken van haat vóór moslims? De logica ontgaat je he-le-maal.
Daarna zegt de imam dat er nog meer voorbeelden zijn. Sociale media, bijvoorbeeld. Sociale media? Ja. Sociale media.
Screen Shot 2017-07-03 at 13.34.59
Oh ja, en dan zijn er ook nog "de aanslagen" van niet-moslims op moslims. Zoals al die aanvallen in... en in ... Oké, onlangs was er één gek in Engeland die inderdaad duidelijk een moslimhatende terrorist was, maar meer gevallen van dit soort aanslagen zijn mij niet bekend. Volgens meneer de imam komen die echter regelmatig voor.
En dat niet alleen. Meneer is er ook nog eens van overtuigd dat het een kwestie van tijd is voordat rechtsextremistische moslimhatende terroristen toeslaan in ons kleine kikkerlandje.
Screen Shot 2017-07-03 at 13.36.04
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten