Voorzitter Koninklijke Vereniging van Marineofficieren: "De publieke sector staat op instorten"

Geen categoriejul 03 2017, 12:00
Marc de Natris luidt de noodklok.
De voorzitter van de Koninklijke Vereniging van Marineofficieren (KVMO) laat vandaag weten op Twitter dat de politie niet de enige is die te kampen heeft met een ernstig capaciteitstekort. Hetzelfde geldt namelijk voor onderwijs, zorg, en, hoe kan het ook anders, defensie:
https://twitter.com/Voorzitter_KVMO/status/881787926799159296
Het ergste hiervan is dat mensen als De Natris -- en zijn evenknieën bij de politie, in het onderwijs, en in de zorg -- al jarenlang roepen dat het zo niet langer kan, maar dat de boven ons gestelden in Den Haag daar bewust jarenlang niets mee gedaan hebben. Ze keken ernaar, luisterden naar de feedback, en besloten vervolgens om toch nog maar wat meer te investeren in aloude linkse hobby's als, zeg, de opvang van nepasielzoekers.
Nederlanders als u en ik kregen te horen dat we onze eigen boontjes maar moesten doppen. Ondertussen werd er wél flink geïnvesteerd in de opvang van 'nieuwkomers' én natuurlijk in het Grote Europese Project. Want dat moet ten koste van alles in stand worden gehouden, ja, ook als dit betekent dat we defensie, de zorg, het onderwijs en de politie compleet en totaal afbreken.
https://twitter.com/Voorzitter_KVMO/status/881789489496064000
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten