Weer klaagzang van Anne Fleur Dekker over armzalig demonstrantenkamp in Hamburg: ‘Geen wateraanvoer. Dit is bizar!’

Deze week is Anne Fleur Dekker met haar vriendjes van de Internationale Socialisten in Hamburg om tegen de “seksistische” G20-top te demonstreren. Maar of ze de week daar weet vol te maken? Het harde leven van een tentenkamp vol harige zweethippies zonder de luxe van haar normale Gooise leven lijkt namelijk z’n tol te eisen van Neerlands favoriete marxistische activiste…

Gisteren kon u al lezen dat het verblijf in Hamburg mevrouw Dekker nogal slecht bevallen is. Ze klaagt over voortdurende politiebeveiliging, een gebrek aan privacy en dat ze maar matig slaapt in een geïmproviseerd demonstratenkamp in een park.

Vandaag kwamen daar weer een aantal nieuwe ongemakken bij. De Duitse politie houdt het demonstrerende zooitje rondom Anne Fleur goed in de gaten, maar die laatstgenoemde begint daar nu toch écht genoeg van te krijgen. Ze schrijft op haar liveblog:

“Door de stad zelf rijden veel ME-busjes en er zijn straatblokkades. Die kunnen we vooralsnog gewoon passeren. Alle activisten houden nauwlettend het nieuws over de stad en de verschillende kampementen in de gaten via social media. Dit is bizar.”

Ondertussen blijft ook Anne Fleurs twitterkanaal niet verschoond van meldingen over de nodige ongemakken. Een gebrek aan stromend water is wel iets waar de ijdele actievoerder zich aan kan storen:

Je vraagt je toch af wat Anne Fleur precies voor een ontvangst verwacht had. Had ze gedacht in Hamburg te worden binnengehaald alsof ze Sinterklaas was en allemaal cadeautjes meebracht voor de lokale bevolking? Natuurlijk niet: actievoerders zorgen voor rommel en overlast, bereiken niets en als ze niet voldoende vermaakt worden breken ze de tent van boven tot onder af. De lokale middenstand in Hamburg is dan ook doodsbang. Dus ja: dan zal je het tijdens je demonstrantenverblijf moeten stellen buiten al die luxevoorzieningen die de belastingbetalers van Hamburg toch écht niet gratis voor je ter beschikking gaan stellen.

Maar hoe bar en hoe kil het ook wordt, gelukkig heeft Anne Fleur Dekker altijd nog het warme genoegen van haar eigen idealen. Voor het slapengaan twitterde ze gisteren nog snel even het internationale symbool van het communisme – een hamer en een sikkel.

Lekker dromen over de goelag, het IJzeren Gordijn en de Stasi. Trusten!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. van Urk

  Even doorbijten in de Hamburgse jungle meissie. In het socialistische Venezuela weten ze nu niet anders.

 2. dark hole

  Gewoon een hotelkamer boeken muts als je stromend water wilt!

 3. dark hole

  Onvoorstelbaar wat een chronisch gebrek aan s.x met mensen doet 🙂 hilarisch bij het gevaarlijke af

  1. Guus Geluk

   Wat een niveau weer.

 4. HaZ

  Gewoon tappen uit de Elbe, muts !

 5. HW

  Dit is geen linkse maar een rechtse activiste.
  Ze wil ontvangen worden als de koningin.
  Had ze maar een kamer moeten boeken in een 5* Hotel aan de Alster.
  Stromend water lijkt me niet te moeilijk. Als je kampeert moet je ook een beetje inventief zijn. Een van de activisten wil wel een keer over haar heen zeiken alla Patricia.
  Probleem meteen opgelost.

 6. Tinneke

  Sorry Fleur……kan het even niet laten, ik zou me meer zorgen maken over de cellulitis aan je bovenbenen……en een zonnebank kuurtje zou je ook niet misstaan. succes verder!

  1. Derwijlen

   Tinneke heeft kennis van de cellulitis aan de bovenbenen van Anne Fleur. Als we zoveel willen weten en kennelijk ook weten van haar kunnen we met recht van een beroemdheid spreken.

   1. Tinneke

    Zeker weten Derwijlen een echte beroemdheid! de foto spreekt boekdelen een echte spetter.

    1. Derwijlen

     Ik vind het een aantrekkelijke vrouw, maar jij bent vast nog een stuk knapper, Tinneke.

     1. van Urk

      Derwijlen@ Het is alleen de buitenkant. Qua innerlijkheid valt het vies tegen.

     2. Derwijlen

      Ik bewonder Anne Fleur ook om haar opinies. Alleen uit het feit dat domme blanke mannen hier het schuim op de mond krijgen als ze met deze intelligente en welbespraakte vrouw worden geconfronteerd kan gevoeglijk worden afgeleid dat het met haar innerlijk wel goed zit.

      In uw geval, meneer van Urk, adviseer ik bezinning over Marcus 7:15. Uw uitingen hier, de laatste tijd tonen een ernstige morele verloedering.

     3. van Urk

      Dat is natuurlijk onzin wat u nu aanhaalt. Dat u Anne een intelligente vrouw vindt is gewoon dat het in uw Linkse plaatje past. Dat mag. Maar mijn mening over haar opinies ligt daar gewoon anders over. Ik moet geen vrouw dat radicale uitspattingen heeft en ergens in een stad loopt te protesteren met bijhorende veroorzaakte vernielingen die ik later uit een politiebureau op moet gaan halen. 😉

     4. Derwijlen

      Uit het feit dat Anne Fleur zich in korte tijd en op jonge leeftijd heeft ontwikkeld tot een spraakmakende opiniemaker en graag geziene gast in talkshows kan gevoeglijk worden afgeleid dat ze bijzonder intelligent is van Urk.
      Ze werkt tussen de bedrijven door aan een boek dat zeker goed gaat verkopen.

      Zij u en ik daartoe in staat? Ik in elk geval niet.

  2. HaZ

   Ach Tinneke, na een paar flinke klappen met de lange ME lat en een forse straal uit het waterkanon, krijgen de beentjes, en hopelijk de rest ook, een geheel beter uiterlijk !

 7. Ni28

  Goede aanpak al was het niet gepland. Zonder water geen herrie. Ik zou deze domme meid van harte een half jaar communisme gunnen. Dan zou zij snel genezen als het niet te laat is. Zij weet niet waar zij het over heeft, hersenloze kip.

  1. van Urk

   Ni28@ Als ze nooit heeft begrepen hoe de wereld echt in elkaar zit, dan heeft ze ook nooit echt goed begrepen hoe het communisme echt in elkaar zit. In Het communistische Rusland is het zo dat Moskou bepaalt waar een fabriek komt en hoe groot ie mag zijn. Zo,n fabriek wordt geleidt door een leger van ambtenaren. Het was onmogelijk voor ze om overal van op de hoogte te zijn. Dus kan een waterleidingsbedrijf dagenlang tot stilstand komen als deze ambtenaren een ontbrekend onderdeel vergaten te bestellen. Zo is een helikopterfabriek dit overkomen vanwege een vergeten schroefje.

 8. Roughwood

  Halloootjes!!! Ik ben AFD en altijd geil!!! Publiciteitsgeil!!!

  1. cvandenheuvel3

   wat een gedoe.. ze heeft geen podium omdat ze welbespraakt en intelligent is, maar omdat ze zo lekker links is. dat is alles.

 9. Tinneke

  Ach gut…..Derwijlen het is toch niet uw dochter toch?

 10. Guus Geluk

  Nederland bezit de 17de economie ter wereld en zou alleen daarom al een vaste plek in de G20 moeten krijgen. Het is een goede zaak dat wij dit jaar een plek aan tafel hebben; Nederland kan zaken aankaarten en haar wensen kenbaar maken. De demonstraties zijn daarom ook zinloos.

 11. cvandenheuvel3

  wat zal die kut stinken… en nee, ik bedoel niet die kut, maar de eigenaresse ervan!

 12. Peter Selie

  Wat ik nog triester vind dan A.F. Dekker zelf, is dat er nog mensen serieus reageren op reacties aangaande Dekker, ze krijgt net zoals S. Simons té veel platform om haar slinkse praatjes te ventileren.

 13. kciusclay

  Meneer Derwijlen bewondert Anne fleur haar bijzondere intelligentie die en veredelt haar als spraakmakende opiniemaker, als reden voor haar bijzondere intelligentie voert hij aan dat ze regelmatig wordt uitgenodigt bij een talkshow..en ze schrijft een boek dat zeker goed zal verkopen volgens derwijlen..men. derwijlen dat was een andere anne !!..en als ze zo intelligent was dan had ze allang een flesje water gekocht en ondersteboven gehouden..dan heb je stromend water !! Ps: bij tijd van schrijven denk ik dat ze nu wel genoeg stromend water heeft gehad hahaha..

  1. vikingkiowa

   hey broertje jij ook hier ?! jij zou echt wel je duitse helm in die anneaal fleur steken, vuile landverrader hahahaha..zit je hier nou trouwens afspraakjes met mannen te maken ofzo ?..met je “dat was een andere anne”whahaha..eikeltje.

 14. Ngatimoto

  Zijn er daar geen Airbnb bezitters van linkse huize die hun have en goed wijd open stellen voor hun vrienden en vriendinnen? Of zijn die al zo ver dat ze nu zij een huis bezitten wat meer reëel en zakelijk zijn gaan denken?
  Anne Fleur Dekker is over 20 jaar of zo een schommelende moeke zoals haar linkse evenknie Anja Meulenbelt. Zorgwekkend voor Anne is dat juist haar linkerbeen tekenen van verval begint te tonen.

 15. Kodi

  Ze hebben bij de politie toch wel een waterkanon om aan hun klaagzang over gebrek aan water tegemoet te kunnen komen?

 16. joost2

  Ik begrijp echt niet de aandacht voor deze juffrouw, door DDS.

  In Nederland heeft zij geen betekenis.

  Er zijn zat van dit soort nihilisten, het vervelende is vaak dat zij vaak narcistisch gedrag vertonen.

  DDS: svp ophouden over deze onbetekenende juffrouw te schrijven, U devalueert uw site ermee.

 17. Phoenix

  Zo zo, het feit dat je op jeugdige leeftijd steeds in talkshows wordt gevraagd, zou betekenen dat je bijzonder intelligent bent? Ik vrees dat ik bijzondere intelligentie toch met andere zaken associeer dan met de uitingen die ik tot nu toe van deze dame heb gezien, en dat er heel andere redenen zijn om haar steeds voor de tv te halen.

  Overigens wordt in het artikel sterk gesuggereerd dat “goddeloos” zijn op een of andere manier niet in de haak zou zijn. Als verdomd goddeloze zou ik toch wel eens willen weten waar dit op gebaseerd is.

  Wim

 18. Verlazques

  Alleen DDS besteed aandacht aan dit mokkel, ik vraag me af waarom, geilen jullie soms op haar?

 19. edge321

  Achterlijke infantiele linkse trut. Stort zij ook al haar inkomsten in de communistische partij kas? Woont zij in een commune waar alles van iedereen is? Deelt zij ook daadwerkelijk alles wat zij bezit voor het grote communistische gedachtegoed? Heeft zij gewoond en gewerkt in Noord-Korea? Toch een staaltje van communisme ten top. Net zoals de dame van Artikel 1, ga alstublieft een jaar of 10 wonen in het land wat je zo bewonderd.

 20. LopezBarol

  Derwijlen, Zij intellectueel? Iemand die niet begrijpt wat Joden te maken hebben met de dodenherdenking kunnen wij niet echt voor zeer intelligent zien, toch? Iemand die Nazi’s de schuld geeft aan de vernielingen in Hamburg terwijl men allemaal weet dat het om een stel extreem linkse anarchisten gaat, waartoe zij in al haar intellect behoort, getuigd ook niet echt van intellect! Al met al val jij dus blijkbaar op vrouwen met het IQ van een fruitvlieg denkend dat dat intelligent is, triest 🙁

 21. LopezBarol

  Derwijnen door u geschreven: tot een spraakmakende opiniemaker en graag geziene gast in talkshows kan gevoeglijk worden afgeleid dat ze bijzonder intelligent is van Urk.: Zozo, wel dat zou dus betekenen mijn beste Derwijnen dat die Edense raddraaiers, je weet wel die marokkaanse anarchisten, Jihadisten, Neo Nazi’s, pedofielen, Criminelen en die Turkse flogger en vele anderen (die blijkbaar volgens uw visie spatten v.d. intelligentie) ook al zo ontzettend intelligent zijn omdat zij zijn uitgenodigd in een talkshow meerdere malen en ( jajaja ) dat maakt de tokkies dan ook weer super intelligente wezens want die zijn zo vaak in talkshows geweest! Maar goed, nu begrijp ik dus waarom u die Anne Fleur intelligent vind 🙂 En zal ik u in al uw intelligentie niet meer lastig vallen, uw lat ligt voor mij te hoog.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.