Amsterdamse homo’s en lesbiennes luiden de noodklok: je kan niet meer normaal hand in hand over straat lopen

Homoseksuelen en lesbiennes zijn niet te spreken over de gebrekkige acceptatie van homoseksualiteit in onze hoofdstad. “‘Oh ja Amsterdam?’ Het ís helemaal niet geaccepteerd. ‘Hoef je helemaal niks aan te doen, wat het zit al helemaal snor.’ Ja, het zit gewoon niet snor.” Aldus een schokkend nieuw filmpje dat deze week levenslicht zag.


Nederland laat zich altijd voorstaan op diens tolerantie, maar wie nu op straat gaat rondvragen merkt dat het best wel tegenvalt met die zogenaamd tolerante reputatie van ons land. Neem nu Amsterdamse homoseksuelen en lesbiennes, zo dacht weblog VICE en interviewde een aantal van hen. De vraag die ze hen stelden was simpel – “Hoe loop je met je partner over straat?” – maar de antwoorden die kwamen waren dat allesbehalve.

Alle heteroseksuelen gaven namelijk aan in volledige vrijheid met hun partner over straat te kunnen lopen – hand in hand als ze dat wilden, zelfs. Voor mensen die op hetzelfde geslacht vielen, lag dat echter een stuk moeilijker. “Als ik met een meisje over straat loop, dan houd ik daar wel heel veel rekening mee,” aldus een lesbisch meisje:  “Klote dat je er bewust van moet zijn.” Een homoseksuele jongen doet een duit  in het zakje: “Als ik met m’n vriend over straat loop, dan gewoon naast elkaar. Als gewone vrienden, zeg maar.” Het is vooral niet de bedoeling dat de buitenwereld kennis neemt van de ware geaardheid van die mensen. Een derde persoon vertelt dat hij zich wel eens veiligt voelt als hij met een jongen hand in hand over straat loopt, maar dan wel alleen tijdens evenementen zoals de Gay Pride.

Wat verder opvalt aan de interviewtjes met deze mensen, is dat niemand van hen de olifant in de kamer benoemt. Natuurlijk: onder veel autochtone Nederlanders is een vorm van voorwaardelijke tolerantie tegenover homoseksuelen. Commentaren als ‘Ik vind homo’s wel best, máár ze moeten niet aan me zitten’ of ‘Ik heb niks tegen homo’s, máár ik hoef het zelf allemaal niet te zien’ zijn helaas maar al te bekend.

Maar we moeten niet ontkennen dat de massa-immigratie een belangrijke kentering in de homo-acceptatie in Nederland – en met name – heeft betekend. Nieuwsberichten waarin zogenaamde kansenparels niet zo goed kunnen opschieten met mensen met een homoseksuele geaardheid zijn helaas in overvloed voorradig: check, check, check, check en checkerdecheck. En let wel: dat is alleen al de voorraad van dit jaar, maar het probleem is een trend die tot jaren teruggaat.

Laten we hopen dat we de trend binnenkort kunnen omkeren en homoseksuelen binnenkort weer onbekommerd en hand in hand over straat kunnen schrijden. Ik heb helaas echter een donkerbruin vermoeden dat we deze ontwikkeling zo makkelijk niet gaan keren…

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

53 reacties

 1. Ritter

  De huidige homohaat is vooral het gevolg van de massa immigratie uit de islamitische landen.

  Maar het is niet alleen homohaat dat word geïmporteerd…………..ook de toegenomen Jodenhaat is een gevolg van deze massa immigratie.

 2. WWW

  Ze moeten niet zeuren, ze kiezen zelf voor die zogenaamd tolerante partijen. Ga maar verhuizen zou ik zeggen.

  1. J.C.

   @WWW

   Spijker op de kop!

  2. Nasrani

   Klopt helemaal! En als ze verhuizen naar de Biblebelt kunnen ze zonder vrees over straat.

 3. Ego-non-solus

  Het is allemaal helemaal niet ingewikkeld. Homo’s en lesbiennes hebben hun dag per jaar en die heet (Gay) Pride. Op overige dagen gelden de normen van de nieuwkomers. Amsterdam heeft met Pride zijn imago opgepoetst dus die buit is binnen. Verder moet de witte mens niet zo zeuren.

  Er komen nog veel meer van dit soort aanpassingen, voor ons wel te verstaan.

 4. Lex

  Tja de moslims accepteren het niet,

  Nu moet ik toegeven dat ik ook een gruwelijke hekel heb aan homo stellen die in het openbaar aan het lebberen zijn en al helemaal in het openbaar vervoer.

  Sommige homo’s kunnen het wel van de daken schreeuwen dat ze homo zijn. Kleden zich als echte nichten tja dan loop je nu eenmaal kans op potenrammers.

  Ookal kleden ze zich als nichten waarmee ze het uitlokken, de moslims moeten gewoon met hun poten van deze mensen afblijven.

  En ja 99 van de 100 keer worden ze door moslims in elkaar geslagen.

  Homo’s gedraag je normaal en niet te opvallend dan is de risico ook veel minder.

  1. Beukman

   @Lex
   Heb je een hekel aan lebberende homostellen, óf aan lebberende stellen in het algemeen?
   Je beseft dat hetero’s zich vaak kleden als echte hetero’s? Wat vind je daar dan van?

   1. IJscoman

    Dominee Beukman heft zijn priemende vingertje en wijst de afvallige terecht: hel en verdoemenis kome over u als u de heaumeaufiele medemens verwerpt. Zij zijn namelijk heilig!

    1. Beukman

     Huh?

  2. K.Dopper

   Lex maakt ons duidelijk dat achterlijke moslims en achterlijke kaaskoppen weinig van elkaar verschillen.

   1. Floris

    De Trol speelt nooit op de man.

    Toch?

    Hypocriet stuk stront.

    1. Ni28

     Hij speelt alleen maar op de man, deze “discussiedeskundige”.

    2. K.Dopper

     Die onbeheerste woede slaat op jezelf terug, Floris, niet slim.

     1. Floris

      Welnee, trol. Jouw onbeheerste persoonlijke aanvallen op en beledigingen van andersdenkenden, zoals nu weer Lex, slaat terug op jou. Je bewijst er immers mee dat het jou helemaal niet om de inhoudelijke discussie gaat, maar om het afzeiken. Daar kick je op.

      Je bent een kwaadaardig wezen

     2. K.Dopper

      Rustig maar. Dit gestampvoet leidt tot niets.

     3. Floris

      Stampvoeten? Dat zou je wel willen, hè.

      Nee kereltje, ik geniet ervan om jou te ontmaskeren voor wat je bent. Een kwaadaardige sadistische leugenachtige trol:

      https://www.scientias.nl/trol-online-versie-van-de-alledaagse-sadist/

 5. Ni28

  Dat is wat ik bedoel met mij kritiek op al die Pride feesten. Dat is voor de bühne en nog verkeerd. De dagelijkse beeld spreekt de waarheid. Grote steden zijn volgelopen met niet tolerante lieden die de homo’s liefst van de bovenste verdieping storten. Doe daar wat aan, politiek en instanties i.p.v. op die gekke boten te verschijnen. Amsterdam is inmiddels helemaal niet tolerant en de hele land ook. Alleen de regering doet alsof het zo is.

  1. van Urk

   Dat probleem zal nooit opgelost (kunnen) worden. Er zullen altijd mensen blijven die het gedrag of achtergrond van andere mensen niet willen gaan accepteren. Dan lopen ze maar niet hand en hand op plekken waar te veel mensen rondlopen. Maar het lijkt ook wel alsof homo stellen dat eigenlijk bewust gewoon doen om te testen hoe de stand van zaken is op het gebied van homo tolerantie. Nou de ervaring zegt dus dat het in Amsterdam nog steeds 0,0 is. De jaarlijkse Gay Pride kan hierbij niet gaan helpen en misschien is het voor sommigen (niet-homo,s bijv.) het in stand houden van homohaat een mooi excuus om ieder jaar weer op zo,n boot te kunnen gaan feesten.

 6. jowyajax

  Kijk dat dus ook dank dankzij v.d.Laan. En de doorgeslagen idioten van D66.Gl is het nu moslamsterdam geworden. Dat vinden de partijen beter dan Joden. Homo’s en oude Amsterdamse burgers. Schandalig dat een stad als Amsterdam door idioten compleet is verkracht.

 7. Pedrito

  Het aardige is dat ik vooral onze mannelijke Islamitische kansenparels op vrijdag in jurken naar de moskee zie scharelen. Commentaar op bijv. homo’s ? Kleed je dan eerst eens als een echte kerel !

  1. Marija

   das een goeie zeg :-))

 8. Roughwood

  Dit lijkt me nu bij uitstek een klus voor de programmadirecteur van het organisatie-ontwikkelprogramma politie van iedereen, als zzp-er al 2 jaar op de loonlijst van het hoofdstedelijke korps à € 12.000,00 per maand. Kan ze haar betrokken lichtgetinte landgenoten eindelijk eens duidelijk maken dat ze hun losse handjes beter voor nuttige zaken kunnen aanwenden. Zaken die iets bijdragen aan de NL maatschappij. Dan wordt dat gemeenschapsgeld toch nog enigszins goed besteed!

  1. Kodi

   Wellicht dat bij deze groep structurele werkschuwen maar eens de uitkering moet worden ingevorderd in ruil voor een wekker om uit hun bed op te kunnen staan en te gaan werken?

 9. nienke

  Het komt echt NOOIT goed het accepteren van homo’s ook niet in dat zogenaamde tolerante Amsterdam.
  De islam zal nooit homo’s accepteren en als je dit voor goed wilt stoppen moet je elke moslim die een homo kapot slaat onmiddellijk ons land uit donderen.
  Dit is de enige manier om de moslims te laten stoppen met dit brute geweld tegen homo’s.
  Praten, uitleggen, heeft geen enkele zin zij accepteren het gewoon niet.
  In de moslim landen worden ze opgehangen, gemarteld, de islam is niet tot rede vatbaar wat dit betreft.
  Intolerant, gewelddadig tegenover ongelovigen, christenen, joden, homo’s en wij weten het allemaal maar zowel de politici, de politie, de media doen er geen flikker aan om hier daad werkelijk wat aan te doen.
  De enige remedie is degene op te pakken die geweld gebruikt tegen homo’s en onmiddellijk het land uit donderen.
  Het zal een goed voorbeeld zijn voor de overige moslims om met je poten van hen af te blijven.
  Maar gezien onze laffe, bange, politici zal dit wel niet gaan gebeuren en kunnen de moslims rustig hun gang gaan en het stopt NOOIT.

  1. Kodi

   Islam agressie zit gewoon in het kwaadaardige wezen de Islam zelf.

   Islam agressie vergt geen verklaring

   Het debuut van Rasoel

   Op maandag 6 maart 1989 verschijnt op de opiniepagina van NRC-Handelsblad een uitvoerig stuk, getekend door een op dat ogenblik onbekend schrijver: Mohamed Rasoel. Deze wordt door de redactie van de opiniepagina aan de lezers voorgesteld als een ‘in Iran geboren en in de islamitische wereld getogen’ auteur van een boek-in-wording De Ondergang van Nederland. Om alle twijfel aan zijn identiteit weg te nemen, stelt ook de auteur zichzelf keurig voor aan het begin van zijn stuk, getiteld ‘Agressie van islam vergt geen verklaring’:

   Voordat ik begin aan dit artikel, een reactie op de dreigementen van Khomeiny – een artikel dat mij een plaats op de dezelfde dodenlijst zou kunnen bezorgen als Salman Rushdie -, kan ik me beter even voorstellen. Ik ben een moslim, geboren uit gewone islamitische ouders in een gewoon islamitisch land. Daar heb ik mijn eerste twintig gewone islamitische jaren doorgebracht voordat ik naar het westen ontsnapte en terechtkwam in het land der naïeve dwazen dat Nederland heet.

   Ook de rest van het stuk – een artistieke schets uit het leven van de jonge Rasoel, een aanklacht tegen de ‘agressieve’ islam, en een dubbelzinnige lof voor het Westen en het ‘naïeve’ Nederland – was in hetzelfde, uitstekende Nederlands geschreven. Taalgebruik, beeldspraak, verteltrant, woordgrapjes en ironie verraden de hand van een geoefend schrijver. De oplettende lezer mag daaruit bovendien concluderen dat Rasoel een talenwonder moet zijn, gezien zijn perfecte beheersing van onze taal, of dat zijn stuk – overigens zonder de gebruikelijke vermelding van de naam van de vertaler – door de krant zelf was omgezet in Nederlands dat zo vlekkeloos en natuurlijk was dat daarin geen spoor van de oorspronkelijke taal te vinden was. Achteloos verwijst Rasoel ook naar een uitspraak van de Zweedse filosoof Therborn, zodat hem ook nog enige eruditie mag worden toegeschreven, zoals dat tenslotte ook blijkt uit zijn politieke en culturele kennis van de wereld, en niet in de laatste plaats van Nederland.

   Kortom, in tegenstelling tot de gebruikelijke opinieartikelen in die krant, had NRC-Handelsblad met de plaatsing van dit stuk tegelijk een veelbelovende literaire debutant aan het Nederlandse volk voorgesteld. Rasoel’s debuut in NRC-Handelsblad wordt immers gekenmerkt door een stijl die ook de rest van zijn aangekondigde boek De Ondergang van Nederland kenmerkt: Geen droog politiek betoog, geen journalistiek debat, niet de geborneerdheid van extreem-rechts, maar eerder de beeldende stijl van de literaire auteur:

   We boffen overigens wel dat dit alles niet vijftig jaar later is gebeurd, als Rushdie misschien als vrij burger op Jupiter had gewoond, en Khomeiny een interplanetaire oorlog was begonnen. Arme Rushdie: dacht hij dat hij tienduizend kilometer weg van India veiliger was en nu moet hij Michael Jackson’s plastisch chirurg laten komen eer hij weer door de Pakistaanse wijk in Londen kan lopen. De westerse wereld is geschokt door het vervaarlijke dreigement van Khomeiny. Ik heb die zin twee maal opgeschreven, omdat er iets mee is. ‘De westerse wereld is vervaarlijk geschokt door het dreigement van Khomeiny’ klopt volgens mij beter. Als je een kapot koffieapparaat aanraakt, kun je twee soorten schok krijgen: een elektrische schok en een schok van het onverwachte. Als je opzettelijk een stroomdraad aanraakt, krijg je alleen een elektrische schok. Welnu, ik zie groter gevaar in de schok die het Westen heeft gekregen dan in Khomeiny’s dreigement. Van twee schakers verliest degenen die zich laat verrassen. Het Westen had dit moeten zien aankomen (…).

   Zo ook is de ‘Iraanse’ auteur op de hoogte van het ‘onwaarachtige onderwijs’ op de Nederlandse scholen, waar de kinderen alleen maar luchtspiegelingen over de rest van de wereld zou worden aangeleerd, in plaats van de harde feiten, zoals de mogelijkheid om in Zuid-Amerika of Azië beroofd te worden. Hij kondigt verder aan dat hij in zijn boek zeven vormen van discriminatie zal onderscheiden, omdat volgens hem de Nederlanders zo bang zijn voor dat woord dat ze erin stikken, terwijl het ‘niet eens naar behoren is gedefinieerd’. Tenslotte gaat Rasoel in op het verschijnsel agressie. Hij heeft het dan niet zozeer over de moslims, als wel over de Nederlanders, zoals ook De Ondergang van Nederland eigenlijk niet alleen is gericht tegen de ‘buitenlanders’ maar vooral ook tegen die ‘dwaze’ Nederlanders:

   De levensgrote fout die Nederlanders maken is dat zij maar niet snappen dat niet alle mensen een verklaring voor hun agressieve gedrag nodig hebben. Ze zijn gewoon agressief. Punt uit. Maar nee, Nederlanders willen altijd in achtergronden spitten om iemands optreden te kunnen rechtvaardigen.

   Rasoel bleek in één opzicht gelijk te krijgen: De ‘naïeve Nederlandse dwazen’ zouden in eerste instantie zonder morren zijn scheldpartij op de ingeboren agressie van zijn ‘moslim-broeders’ slikken: Er komt geen commentaar op het stuk. Pas toen het jaar daarop De Ondergang van Nederland verscheen, barsten de protesten los, en kon de maskerade rond het auteurschap van het boek beginnen.

   Komrij, Rushdie en de moslims

   Is het toeval dat twee dagen later, op woensdag 8 maart 1989, Gerrit Komrij in zijn eigen column in dezelfde krant, NRC-Handelsblad, ook naar aanleiding van de Rushdie affaire, eveneens ondubbelzinnig de moslims op de korrel neemt, en daaruit de volgende conclusie trekt?

   Het is allemaal vergeefs geweest, het welzijnswerk en het gebabbel over anti-racisme. Verspilde moeite. Weggegooid geld. Niet een spat van redelijkheid of tolerantie is aan die groep, die zo lang in een maatschappij heeft geleefd die haar waarachtig ook wel wat had te bieden, blijven kleven. (…).

   Interessant voor de analyse op dit moment is dat Rasoel en Komrij min of meer tegelijkertijd in dezelfde krant afgeven op moslims en zich boos maken om de naïviteit van de Nederlanders, die alles zouden hebben gedaan om de ‘buitenlanders’ te verwennen, maar niet willen begrijpen wat daarvan terechtkomt. Komrij’s conclusie is dan ook dat het multicultureel beleid heeft gefaald, dat anti-racisme allemaal onzin is, en dat de politici nu niet met krokodillentranen moeten komen, conclusies die we later met zoveel woorden ook in Rasoel’s boek zullen aantreffen.

   Ook is het opmerkelijk dat Rasoel met zijn verhaal kennelijk zonder problemen een prominente plaats wist te bemachtigen op de toch eerder voor de elites gereserveerde opiniepagina van de NRC. We zullen dadelijk zien dat dit geenszins verbazingwekkend is, en dat er tussen Rasoel en Komrij meer dan alleen deze ogenschijnlijk toevallige overeenkomsten bestaan.

   http://www.dbnl.org/tekst/dijk012raso01_01/dijk012raso01_01_0003.htm

 10. Ni28

  16@ Het uitleg past precies op de trollen op deze site.

 11. Mart

  Hoewel cristelijk opgevoed loop ik nooit hand in hand meer met mijn ega…..Ik laat haar om practische reden een meter voor me uit schuifelen in het drukke voetgangers verkeer.

  1. Mart

   Ik volg de leider zogezeit…..wèl zo gemakkelijk.

  2. buitenbeentje

   Bij mij hetzelfde, maar dan omdat ik haar rolstoel duw.

 12. buitenbeentje

  Ik weet dat de tolerantie bij migranten heel anders (nonexistent vind ik zo´n prachtig Engels woord daarvoor) is als bij gewone Nederlanders. Ik kan mij de tijden herinneren dat meiden/vrouwen gewoon hand in hand, gearmd of net de armen om elkaar over straat konden lopen zonder dat ook maar iemand op het idee gekomen zou zijn dat ze lesbisch zouden kunnen zijn. Dat zoiets niet meer mogelijk schijnt te zijn is dan natuurlijk ook een verworvenheid van de reclame die de LHBTetc groep voor zichzelf gemaakt heeft. Naast de intolerantie van de allochtoon komt daar nu ook de intolerantie van de echte Nederlander bij die dat gedonder met gender, seksuele voorkeur etc zo langzamerhand de strot uitkomt. Met dank ook aan o.a. de gemeente Amsterdam en NS.

  Net als al die anti-reclame tegen Zwarte Piet contra productief werkt wat betreft racisme. Met dank aan SS en QG.

  1. ookmaareenmening

   @Buitenbeentje.
   Prachtig om te lezen hoe u de verantwoordelijkheid van u als “echte Nederlander” betreffende uw eigen intolerantie bij anderen neerlegt.
   Natuurlijk is het anderen hun schuld dat u intolerant bent.

   1. IJscoman

    Ookmaareenmening vindt dus dat “dat gedonder met gender, seksuele voorkeur etc.” de hetero’s niet de strot mag uitkomen en die overexposure en aandachtvragerij gewoon tot in het oneindige moet slikken.

    Dat dit domweg terreur van de minderheid is komt in zijn linkse brein niet op.

    1. ookmaareenmening

     Zozo ijscoman, u doet hier heel wat aannames welke gebaseerd zijn op uw gedachtespinsels.
     Helaas voor u maar mensen met een andere mening gelijk in het linkse blok plaatsen zegt uitsluitend iets over uw beperkte geestesvermogen.
     Teleurstellend voor u maar ik ben al jaren progressief rechts.
     Mocht u denken dat uw oordeel over de gender-discussie voor alle hetero’s geldt, helaas, u spreekt alleen namens uzelf.
     Het gevoel dat het door uw strot geduwd wordt geeft alleen maar aan dat u dit laat gebeuren.
     Dat u de belangen van een minderheid als terreur ziet, zegt iets over uw geestelijke flexibiliteit of eigenlijk het ontbreken hieraan.
     Maar goed, houdt vooral vast aan wat u weet en begrijpt en wijs alles af wat voor u onbekend of nieuw is, komt u heel ver in de wereld.

     1. IJscoman

      Het IS terreur van een minderheid GeenMening, maar dat wil jij in al je progressiviteit niet zien. Als rechts Gutmensch vind jij dat minderheden positief gediscrimineerd en voorgetrokken dienen te worden. Want hun ‘achterstandspositie’ is in jouw ogen hemeltergend en een schreinend onrecht.

      Wat buitenbeentje wilde zeggen (want daar gaat onze discussie over) is dat de aandachttrekkerij, de overexposure, het constante zeuren van minderheidsgroepjes je wel eens de strot uit kan komen. Maar dat vind jij waarschijnlijk onzin: minderheden zijn heilig en verdienen onze eeuwigdurende en onverdeelde aandacht.

      Mijn beste vriend is een homofiele Joodse neger, dus zeik alsjeblieft niet zo.

     2. ookmaareenmening

      @Ijscoman
      Het is geen terreur maar u vindt het terreur.
      Schijnbaar is de grens tussen uw mening en een feitelijke vaststelling zeer dun.
      Maar zoals u verderop aangeeft:Het KAN je de strot uitkomen.
      Dat mag, zolang u namens uzelf spreekt.
      Wat ik onzin vind of positief gediscrimiseerd dient te worden maak ik gelukkig zelf uit. Hoeft u echt niet voor mij te doen. Kunt u ook niet dus laat dat svp achterwegen.

    2. Kodi

     Die meervoudige accounts van dezelfde ons wel bekende El Trollo Pinocchio herken je dan zo weer uit duizenden in hun orgies van aan elkaars leuter lebberen.

     1. corfo

      @ Kodi.
      ’t Is een héél vies stelletje, helemaal met je eens.
      Ze roepen en blèren maar wat en plaatsen inhoudsloze reacties, ook nog eens zónder argumenten te noemen. Ze maken daarmee duidelijk uit welk soort figuren de linkse maffia bestaat. Alleen een diep medelijden met hen is hier op z’n plaats.

     2. K.Dopper

      Kodi toont een homoseksueel wereldbeeld maar wel van een primitief soort: zelfs instemming met het standpunt van de ander wordt door hem direct vertaalt in een seksuele daad.
      Ook homo’s kunnen oversekst zijn, zoveel is wel weer duidelijk.

    3. K.Dopper

     Kan IJscoman aangeven hoe hij de aandacht voor de genderdiscussie in zijn persoonlijke levenssfeer als terreur beleeft? Welke vrijheden van hem worden aangetast?

     1. IJscoman

      Wim Hutten aka K.Dopper, jij kan doodvallen.

     2. K.Dopper

      Het verbaast me niet dat je deze vraag niet kunt beantwoorden.
      Q.e.d.

    4. Kodi

     Rekening houden met minderheden verplicht ons nog niet onszelf maar keer op keer achter te moeten stellen en ons alles laten welgevallen omwille van een eeuwig jankende en drammende minderheid die meent een main stream meerderheid het zwijgen op te mogen leggen. Als minderheden meer rechten krijgen dan een main stream meerderheid, dan ontstaat vanzelf aversie.

   2. K.Dopper

    Raak!

 13. johnenanne

  Deze gedupeerden weten zich gelukkig beschermd door onze overheid, die overigens nú even bezig is met het ‘genderneutraal’ maken van toiletten en het inspreken van bandjes voor de stations. Dus even wachten, eventuele noodzakelijke geneeskundige behandeling zit gewoon in het ziekenfonds.

 14. Kodi

  Amsterdam, de doodzieke trut van Nederland

  http://www.hpdetijd.nl/2017-07-28/amsterdam-doodzieke-trut/

  Is euthanasie op de Amsterdamse stadsbestuurders geen optie?

  1. ookmaareenmening

   @Kodi.
   Mooi dat u de voordelen van het D66 standpunt betreffende euthanasie ziet.
   Alleen het toepassingsbeleid moet bij u nog enigszins worden bijgeschaafd.

   1. Kodi

    Deze structureel incompetente D’66-bestuurders verkeren in een dermate terminaal stadium dat het begrip voltooid leven op hen van toepassing is. De kans op genezing is nagenoeg uitgesloten.

   2. Kodi

    Op de PvdA is middels een afstraffing bij de verkiezingen groot 29 zetels al min of meer een kiezerseuthanasie toegepast. De PvdA bevindt zich in staat van voltooid leven. Terecht, want de PvdA heeft nimmer competentie en integriteit weten te etaleren. Nu nog graag een kiezerseuthanasie op D’66, welke ook nimmer competentie en integriteit heeft weten te etaleren.

 15. corfo

  Zolang de islamitische kanspareltjes het in dit land voor het zeggen hebben zullen homo’s en lesbiennes nóóit worden geaccepteerd ; in feite dus te danken aan onze “regering” van “zéér bekwame bestuurders”, zoals daar zijn : Rutte, Pechtold en meer figuren van dat kaliber, zij immers staan die parasieten breed lachend op te wachten, daarmede de integratie van homo’s en lesbiennes tegenwerkend.

  1. IJscoman

   Zo is het precies en helemaal, corfo. Applaus!

 16. sjun

  Burgers moeten zichzelf leren verdedigen nu de veiligheid op straat met dank aan de Merkeliers en een zekere dramdwingende intolerante levensovertuiging/doodsdrift zienderogen terugloopt. Zij moeten daarmee niet langer talmen maar stevig terugslaan om het overschrijden van grenzen direct in een universeel begrepen taal aan de daders te verhelderen. Van hun overheden die het nu al niet lukt om het monopolie op geweld te handhaven hebben zij daarbij niets te verwachten.

 17. Domtoren52

  Hier in Utrecht rijden die Mocro’s ook opgefokt rond, gek genoeg met 2 man op een scooter, diegene achterop lekker aangedrukt tegen het couscous-kontje van de bestuurder, allebei een glimmend heuptasje met riem om de nek en maar schelden en s’avonds staan ze met hun broek naar beneden in het park voor geld. Ook is hier een winkelcentrum waar je wordt benaderd voor ” diensten” tegen betaling, door mocro’s lopend of op fiets en grappige is…in het zicht van de moskee haha

 18. Babaji538

  Ja, maar in Turkije, hakken ze de hand
  er gewoon af!
  Terwijl, in Nederland, snijden ze hele vrouwen
  in stukken.

  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.