Bam! Populistische Australische senator komt in boerka naar parlement

Geen categorieaug 17 2017, 12:00
Links is woest.
Hoe totaal gestoord politiekcorrect links is, vraag je. Nou, wat vind je hiervan? De Australische senator Pauline Hanson kwam vandaag opdagen in het Australische parlement gekleed in een... boerka. Ze deed dat om haar collega's te laten zien hoe dreigend zo'n boerka eigenlijk is... en om haar verzoek om het gewaad te verbieden kracht bij te zetten.
Helaas vond de politiekcorrecte goegemeente dat not done. Minister van Justitie George Brandis reageerde woedend op de politica van One Nation. "Senator Hansen, nee, we gaan de boerka niet bannen," aldus Brandis. "Senator Hanson, ik ga niet doen alsof de stunt die je vandaag uithaalt, door hier op te komen dagen in een boerka, oké is terwijl we allemaal weten dat je geen moslim bent. Ik adviseer je, Senator Hanson, met alle respect, om heel voorzichtig te zijn als je de religieuze gevoelens van andere Australiërs mogelijk beledigt."
Met andere woorden, deze officiële overheidsfunctionaris bedreigde senator Hanson feitelijk, en dat alleen maar omdat ze dit gewaad droeg. Als Brandis net zo fel was tegen islamistische extremisten in dit soort gewaden zouden we ons veel minder zorgen hoeven te maken over Australië's toekomst.
"We hebben een half miljoen islamistische Australiërs, en de overgrote meerderheid van deze mensen respecteren de wet en zijn goede, brave burgers. En ja, senator Hanson, het is prima mogelijk om een goede burger te zijn en tegelijk een gelovige moslim."
Vervolgens ging Brandis nóg verder:

"Het is een grof schandaal dat u die gemeenschaap belachelijk maakt, ze in een hoek zet, hun religieuze kledij belachelijk maakt, en ik vraag u om u te bezinnen."

Hilarisch genoeg is het natuurlijk meneer de Attorney General zelf die alle Australische moslims hiermee in een hoek zet. Ik heb Australische islamitische vrienden, en ik kan je verzekeren dat geen van hen het ooit zou overwegen om een boerka te dragen. Sterker nog, dat vinden ze volstrekt achterlijk. Als senator Hanson een boerka draagt voelen deze mensen zich dus helemaal niet beledigd. Ze zijn eerder boos op de religieuze fundamentalisten die vrouwen dwingen zo'n ding aan te trekken dan op senator Hanson.
Want nee, volgens de gewone regels van de islam is het dragen van een boerka absoluut niet verplicht. De enigen die dat geloven zijn religieuze extremisten; mensen die hun kleding gebruiken om hun afkeur voor de Westerse manier van leven te tonen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten