Betrapt! Geluidsopnames tussen NGO’s en mensensmokkelaars die overleggen over vluchtelingenhandel duiken op

Kijk eens aan: de zogenaamde fatsoenlijke mensenredders gaan zelfs zo ver dat ze onder één crimineel hoedje gaan spelen met Libische mensensmokkelaars. Gesprekken die de organisaties daar over voerden zijn afgeluisterd en nu uitgelekt.

Het is al tijden menig Europeaan een doorn in het oog. Terwijl Europa momenteel al propvol zit met genoeg vluchtelingen en andere immigranten, hebben enkele NGO’s een soort gratis watertaxidienst opgericht om zoveel mogelijk ‘vluchtelingen’ in Libië op te halen en te verschepen naar Italië waar de mensen asiel mogen aanvragen en kunnen genieten van alle gemakken die een gratis verblijf in Europa met zich meebrengt.

De Italianen zijn het inmiddels al spuugzat en hebben reeds een boot van deze onverantwoorde NGO’s ingepikt, maar de andere van deze organisaties gaan gewoon door met het overspoelen van dit continent met kansarme immigranten. Waarom de Italianen helemaal genoeg hebben van deze linkse organisaties die een betere wereld prediken, dat blijkt maar weer als je het volgende stukje nieuws leest.

Kennelijk zitten de NGO’s lang niet zo op de morele hoogvlakte als ze zelf beweren. Sterker nog: ze coördineren het overbrengen van vluchtelingen zelfs met de criminele mensensmokkelaars die niet opkijken op een zinkend schip of een tiental doden meer of minder. Dat is geen roddel of een sterk verhaal, maar inmiddels gewoon bewezen door opgedoken gespreksopnames. Schokkend, maar waar:

“Op geluidsopnamen is te horen hoe dit reddingsschip contact heeft met mensensmokkelaars

Bewijs in handen van de Italiaanse justitie geeft nieuwe voeding aan de discussie over de rol van reddingsschepen op de Middellandse Zee. De geluids- en video-opnamen, gemaakt door een undercoveragent, bewijzen dat de bemanning van de Iuventa, van de Duitse ngo Jugend Rettet, direct contact heeft gehad met mensensmokkelaars uit Libië, schrijft de krant La Stampa. De Iuventa werd gisteren op Lampedusa in beslag genomen.”

Kortom: het wordt gewoon eens tijd om op te houden met zoete broodjes te bakken en de NGO’s die naar Libië varen te vervolgen als criminele organisaties. Ze bevorderen bewust de illegale immigratie, zorgen ervoor dat een oververhit continent nog eens extra belast wordt en blijken dus ook niet terug te deinsen van één telefoontje met de mensensmokkelmaffia meer of minder.

Tijd om dus wat marineschepen voor anker te leggen bij de Libische kust. Als de Jugend Rettets van deze wereld het dan nog wagen in de buurt te komen van de mensensmokkelcentra, dan wordt het tijd dat er geen gammel vluchtelingenbootje zinkt, maar de met de belastinggeld betaalde patserschepen van deze zogenaamd wereldverbeterende linkse NGO’s een ontmoeting zullen hebben met de bodem van de Middellandse Zee. Wie niet horen wil, moet immers maar voelen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Nasrani

  Tja, ook dit is geen verrassing. Linkse mensen vinden altijd wel een weg hun zin door te drijven en dat onder het mom van medemenselijkheid. Je zou ze ook kunnen beschouwen als landverraders.

  1. corfo

   @ Nasrani.
   Ik beschouw ze inderdaad als verachtelijke landverraders, in WO-II noemde men hen NSB’ers.
   Ze zullen nu vast de opgenomen gesprekken betitelen als : “in scène gezet”.
   Het linkse gepeupel is tot (bijna) alles in staat.

 2. Lex

  Prachtig weer een ultra linkse project op zijn bek.

  Eindelijk gebruiken ze hun verstand eens in plaats van hun veel te grote barmhartige hart.

  Die boten zijn geen patrouilleboten maar maar taxidiensten om ongewenste gelukzoekers naar europa te brengen.

  Ik vind dat deze Gratis Taxi service direct een einde moet komen en moet stoppen. Niet alleen deze enne boot van de organisatie Jugend Rettetmaar maar alle patrouilleboten ook die van Frontex. Geen vluchteling meer pal voor de kust oppikken en als Taxi naar europa brengen.

  Het moet een keer afgelopen zijn laten ze dan maar verzuipen eigen risico vaak dodelijke risico. Die mensen denken de kans is 50% dat ik het haal en asiel krijg. Jammer genoeg is dit maar al te vaak gelukt.

  Het beleid moet worden veranderd alle boten met vluchtelingen voordat ze 20 mijl uit de kust zijn terug sturen brengen. Al deze boten met mensen moeten worden teruggebracht naar de kust waar ze vandaan kwamen en de boot word in beslag genomen. Moet je kijken binnen een maand komt er geen boot meer.

  Laten ze in de regio noodwoningen neerzetten kant en klare woningen desnoods omgebouwde zeecontainers of stacaravans. Dit is nog altijd goedkoper deze mensen hier voor de rest van hun leven huisvesting en een uitkering en allerlei toeslagen en subsidies geven.

  Binnen zeer korte tijd kunnen ze een hele stad uit de grond stampen. uiteraard met alle voorzieningen en een politie / leger om de boel te bewaken.

  Zolang er niets veranderd blijft europa een trekmagneet dat al dit schorem aantrekt.

  70% schijnt geen recht te hebben op asiel toch proberen ze het.

  Lex

 3. van Urk

  Misschien moeten die NGO mensen alle kosten die zich meebrengen om vluchtelingen te helpen en op te vangen maar uit hun eigen zak maar moeten gaan betalen. Ik denk dat zij dan ook anders gaan piepen.

 4. jurrien koetsier

  ik zie iedere dag wel zo`n bootje vol met zwarte mannen voorbij komen in de krant .. de vrouwen en kinderen zullen wel ergens achter gelaten zijn ergens in afrika … maar dat intereseerd die kerels geen ene flikker… als hun maar ergens lekker op hun rug kunnen liggen met een huis ,uitkering verder alles gratis van de staat en vergeet vooral de grote droom niet en dat is een blanke vrouw erbij…. daarna komen er een hele partij verlaten afrikaanse vrouwen zich melden aan de grenzen van europa en hebben die wereld verbeteraars weer wat te doen

 5. Ni28

  Die ngo’s zijn eigenlijk activisten wat een ander woord voor legale terroristen is. Het wordt tijd dat zij ook zo behandeld worden. Voorlopig hoeven zij niet meer langs de deuren gaan bedelen voor een betere wereld.

  1. Floris

   Hun geestverwanten zitten bij het OM, in de rechtbanken, in de ministeries, bij de media en in de politiek.

   Er gaat dus voorlopig niet veel veranderen.

 6. nietzonderverzet

  Wie gaat wanneer dit complete kankergezwel uit het etterende Europa snijden? Dát is de vraag!

 7. Parestado4

  NGO`s of NGO ers:Wat zijn dat?Ik weet niet wat die afkorting betekend?

 8. Parestado4

  Éen ding weet ik wel:Vrijmetselarij en Nieuwe wereld org.Daarvoor is veel sympathie uit die kwasie intellectuele hoek!

 9. Roughwood

  Hopelijk het begin van de uiteindelijke opheffing van de veerdiensten uit Noord-Afrika. En het einde van het verdienmodel der gelukszoekersindustrie.

 10. Ecoshaarlem

  Was toch al lang bekend,maar de linkse kliek heeft het al ontkent en tegen gesproken,had ook niet anders van. die kliek verwacht!!!

 11. Christina

  Ik mag hopen dat Italië ze eerdaags naar de bodem van de zee laat verdwijnen die vieze nsb`ers!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.