Björn Breukers pist op het graf van Joey Hoffmann: 'Hij was helemaal geen vriend van ons'

Geen categorieaug 16 2017, 11:00
Oh nee? Dus jullie nemen gewoon 'kennissen' mee naar een ander land; mensen waar je niets mee hebt, en gaat vervolgens lekker met ze kamperen?
Björn Breukers heeft dan eindelijk publiekelijk gereageerd op de dood van zijn 'goede vriend' Joey Hoffmann. De 21-jarige Nederlander raakte onlangs vermist in Turkije. Een dikke maand later werd zijn levenloze lichaam gevonden. Volgens de Turkse politie duidt niets op vuil spel. Hij zou waarschijnlijk een natuurlijke dood zijn gestorven door uitputting en/of vermoeidheid.
Je zou denken dat zijn reispartners Björn en diens vrouw Derya bijzonder veel medelijden zouden hebben met Joey en zijn nabestaanden. Nou, uit een interview dat Björn aan het AD gaf blijkt dat allerminst. Zie hoe hij reageerde op de opmerking dat Joey een vriend van hem en zijn vrouw was:

"Tja, wat moet ik ervan vinden? Mijn moeder is dood. Mijn vader is ook dood. Joey was geen vriend van ons. Hij was de oude buurjongen van mijn vader. "

Over 'op het lijk van een ander pissen' gesproken, zeg. Schaamteloos. Zelfs als denk je dit diep van binnen, dan zeg je het nog niet hardop, en zeker niet tegen een journalist waarvan je weet dat hij het opschrijft en Joey's familie het dus ook zal lezen.
Wat een ongelooflijke onbeschoftheid. Echt een empathisch vermogen van nul.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten