Chic stadsmeisje Anne Fleur Dekker opent de aanval: “Boeren houden niet van dieren. Koelbloedige moordenaars!”

Karaktermoord op de mensen die voor ons eten zorgen. Nou, dat doe je dus zó.

Dankbaarheid voor het feit dat boeren dag in, dag uit, bezig zijn om voor een niet al te comfortabel loon ons dagelijkse eten te bereiden? Nou, daarvoor hoef je in ieder geval niet aan te kloppen bij linkse activisten. Die houden wel van lekker eten in modieuze hipsterrestaurants, maar enig moreel besef dat er ook mensen zijn die ervoor gezorgd hebben dat zij van dat luxe leventje kunnen genieten dat ontbreekt volkomen.

Neem nou deze haattweets die door Anne Fleur Dekker het internet opgeslingerd zijn. Zonder enig respect voor de bereiders van ons voedsel – toch een eerste levensbehoefte – veegt ze boeren op één hoop met slavendrijvers en ander harteloos tuig.

Ik vraag me af: zou Anne Fleur in haar hele leven ooit met één boer hebben gesproken? Het lijkt me sterk. Want – een enkeling daar gelaten – geven boeren juist bijzonder veel om hun dieren. Logisch, want ze zijn hun lust en hun leven. Hun brood op de plank en hun passie. In plaats van met allerlei Antifa-tuig te praten, zou AFD beter kunnen praten met – je weet wel – mensen die iets bijdragen aan de samenleving. Zoals boeren.

Dat zou haar niet alleen een hoop kennis schelen, maar dat zou de rest van het land ook het lezen van een hoop stompzinnige tweets schelen. Twee vliegen in één klap, zeg maar. Of is het harteloos richting vliegen om dat te zeggen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

91 reacties

 1. Rust

  Hou toch op met haar in de spotlights te zetten..

  1. DutchDropveter

   Minderheden zijn een nieuwe trend… dat was met de zwarte pieten zo, koloniale discussie zo, Genderonzin, vluchtelingen die gelukzoekers bleken en nog veel meer van dat linkse spul.

   Ik denk dat er nog maar een fatsoenlijke oplossing is; jezelf als vluchteling gaan bestempelen en vertrekken, Links wil maar al te graag dat jij (rechts) de dupe wordt van hun (links) beleid, nou niet met mijn kinderen!

 2. Punt50

  Wat is dit voor een raar creatuur die Anne Fleur Dekker? En waarom besteed men hier aandacht aan dit gevalletje hopeloos?

  1. DutchDropveter

   En toch zou ik Anne doen!
   (misschien dat ze dan wel recht uit haar doppen gaat kijken + ik denk dat Thierry gelijk heeft linkse meisjes rechts dan in eens gaan inzien)
   Al zal het me niks verbazen als ze lesbisch is…

 3. hans-e-pans

  “Net als dat een baas (meestal) niet van zijn werknemers houdt.” Mevrouw Dekker een hond heeft een baas een werknemer heeft een werkgever. Zo langzamerhand ga ik toch twijfelen of er daar boven in het hoofd alles wel aanwezig is. Blijkt alles daarboven aanwezig dan ben ik bang dat alles niet op de goede volgorde ligt

 4. poison

  Die zonnebril, is die niet gemaakt dmv kinderarbeid in een of ander lage lonen land? FOEI AFD. Dat is uitbuiting, schaam je!

  1. DutchDropveter

   Zonnebril gemaakt door kindertjes in lage lonen landen met een co² uitstoot dat gelijk staat een 1000 koeien, vervolgens op transport gezet met een vervuilende dieselboot. Om vervolgens hier met voornamelijk rechtsgeld wat omgezet is in subsidie voor linkse beroeps roepers (want NPO moet wel gasten hebben voor hun talkshows…) en zo is is het balletje rond. Mooi man dat linkse activisme Pur sang!

 5. swetsnek

  Tis en blijft een zeer vreemd kind

 6. corfo

  De foto bekeken hebbend is mij duidelijk dat dat mens op de juiste wijze is afgebeeld, n.l. als straatmeid en beslist niet als een “chic stadmeisje”.

 7. Vit

  A.F.D heeft gelukkig een zonnebril op zodat je het boze oog niet ziet.

 8. Ni28

  Ik ben heus niet gek op de boeren in tegendeel. Vaak gedragen zij zich als blubber – adel. En vaak zijn zij weer heel zielig. Er zijn ook boeren die liever in windenergie doen dan voor het eten zorgen. De bekende boerenslimheid maakt ze verre van populair. Maar ik zag een berekening in het nieuws die A.F.D. ook kon zien over wat kost de boer de kippen op dieet zetten en of kippen doodmaken. Dieet is meestal dure aangelegenheid en dus hier ook. Zes maanden geen inkomen tegenover twee maanden. Zou A.F.D. het ook zo lang uitzingen? Waarvan leeft zij eigenlijk? Van haar praatjes kan het niet zijn. En ja, ik vind het vreselijk voor de kippen en ik hou het zelf bij eieren eten. En ben ik al bijna twee weken zielig zonder ei. Afwachten in deze loont want grote geld heeft geen medelijden met mensen.

 9. Ngatimoto

  Die Anne Fleur lijkt mij een soort kattenvrouwtje. U weet wel, woont in een 1 kamer flatje samen met 30 katten. In ieder geval geeft zij met dit stuk aan dat haar hart op de goede plek zit. Nu nog even protesteren over Halal en Kosher slachten meisje, want dat kan toch echt niet meer. In Denemarken mag het niet meer. ZEER tegen het zere been van Joden en Moslims want als het op beulen van onschuldige dieren aankomt trekken die twee partijen altijd één lijn. Misschien kun je samen met Youp van ’t Hek iets op touw zetten? Youp houdt wel van een jong blaadje en hij is net zo’n linkse domkop als jij.

 10. K.Dopper

  Anne Fleur heeft, zoals meestal het geval, hier groot gelijk.

  De bio-industrie in een bedrijf van grootschalig en onbeschrijfelijk dierenleed. Boeren zijn inderdaad vaak massamoordenaars die zich niets gelegen laten liggen aan dierenwelzijn.

  Dezer dagen stierven 30.000 varkens een afschuwelijke dood omdat een maffia-baas die zichzelf boer noemt te lamlendig was om zich aan de brandvoorschriften te houden (dat kost geld, weet je wel) en dezer dagen worden 300.000 kippen vergast omdat misdadigers die zich boer noemen een verboden vergif op kippen toepasten en we de eieren niet meer kunnen afzetten.

  We kijken weg van deze doffe schande en spreken schande van Anne Fleur die ons aan deze feiten herinnert. Liever zeiken we op dit blog over het ritueel slachten door moslims.

  1. Top

   “misdadigers die zich boer noemen een verboden vergif op kippen toepasten “.

   En na deze zin, weet ik het zeker! U bent ziek in het hoofd. Zoek hulp!

   1. K.Dopper

    Wat is je oordeel over de bio-industrie? Vind je deze grootschalige vorm van dierenleed acceptabel?

    1. DutchDropveter

     En wat is jouw doel hier op een rechtsblog je bijzonder linkse mening keer op keer te verkondigen dit terwijl je niet met feiten aan komt maar met je mening!Antwoord toch een links facistje ipv enkel je linkse mening te verkondigen zonder zoals altijd; Onderbouwing!

     1. K.Dopper

      Trol alert!

     2. DutchDropveter

      En wat is jouw doel hier op een rechtsblog je bijzonder linkse mening keer op keer te verkondigen dit terwijl je niet met feiten aan komt maar met je mening!Antwoord toch een links facistje ipv enkel je linkse mening te verkondigen zonder zoals altijd; Onderbouwing!

      Antwoord dan K.Dopper? heet onder je pootjes?

    2. Roughwood

     Ja hoor, is minder erg dan de maatschappij verziekende, zich superieur wanende, monopolie op de waarheid claimende, betweterige, linkse dramzeurzeikjank demoniseercultuur waar u deel van uitmaakt. Ik neem nog een kipnugget, lekker hoor!

  2. ayreonaut

   Dopper

   Eet geen vlees (afkomstig van massamoordenaars), eet geen groente (afkomstig van massamoordenaars), eet geen fruit (afkomstig van massamoordenaars), eet geen aardappels (afkomstig van massamoordenaars).

   Dopper

   Heeft geen huis, geen kleding, geen schoenen, geen meubels en geen idee.

   Jammer dat Dopper internet heeft.

  3. Ali Yas

   Kan die vuilspuiter van een Dopper niet weer eens door de afvoer? De schrijfsels van die vent zijn echt niet te harden.

   1. Floris

    Gewoon negeren, Ali. Dat is het enige dat werkt.

   2. Beukman

    @Ali
    Waarom moet iemand die best aardige argumenten heeft voor de stelling dat sommige boeren massamoordenaars zijn, van jou nou weer door de afvoer? Wat leert dit ons over jou? In ieder geval ben jij geen kind van de Verlichting.

   3. K.Dopper

    Het is een tragisch feit maar Floris en Ali Yas zijn niet zo sterk als inhoudelijke debaters en zien maar één oplossing voor dit probleem: kan die vervelende opponent niet door de afvoer?

    Het is wel aandoenlijk.

  4. toetssteen

   Inzake de varkens kwam het omdat de boer zich wel aan de voorschriften hield en er een vonk in het nieuwe ventilatiesysteem zorgde voor een snelle dood van de varkens door zuurstofonttrekking en het ontstaan van kollmonoxyde.
   Op kippen werd geen vergif toegepast, men schepte de eisen aan en ging vervolgens zeuren. Die kippen die niet te slijten in leven houden, zouden tientallen miljoenen kosten. Plus dat het een nutteloze ingreep zou zijn.

   Het hele gezanik over kippen/eieren/zelfs koekjes werd vanavond op tv zelfs weggezet als zijnde blabla.

   1. K.Dopper

    Het probleem is niet of met de juridische regels navolgt, het probleem is het idiote idee om 20.000 varkens in één hok te stoppen en 300.000 kippen te vergassen omdat de afzet van eieren stagneert .

    Het systeem is doodziek, daar gaat het me om.

    Heeft Toetssteen overigens nog enig idee onder welke omstandigheden die varkens en kippen worden gehouden?

    1. IJscoman

     We mogen hieruit dus concluderen dat Dopper vegetarier en wellicht veganist is. En zo niet, hoe had hij zich dan de vlees- en eierenvoorziening voor miljoenen mensen voorgesteld?

     1. K.Dopper

      Ik eet inderdaad zo weinig mogelijk vlees, een vegetarier ben ik niet.

      Vlees is krankzinnig goedkoop, dat is de kern van het probleem.

     2. IJscoman

      Dopper mijdt mijn vraag. Kennelijk weet hij ook het antwoord niet hoe je de grootschalige vlees- en eierenvoorziening dan moet regelen.

     3. Beukman

      @Dopper:
      “Vlees is krankzinnig goedkoop, dat is de kern van het probleem.”

      Inderdaad, en dat komt mede omdat de vleesindustrie flink wordt gesubsidieerd en anderszins ontzien, niet alleen vanuit de EU overigens. Er zijn wel een paar parallellen te trekken met de eveneens spotgoedkope burgerluchtvaart.

      Op DDS moet men over het algemeen niets hebben van overheidssubsidies, BEHALVE als het over deze twee zaken gaat. Waarom zou dat toch zo zijn?

     4. Floris

      Eén van de speerpunten van de socialisten was dat “de gewone man” ook elke dag vlees moest kunnen eten, iets wat eeuwenlang voor hen onbereikbaar was geweest. Dat markeert het begin van de bio-industrie.

     5. Beukman

      @Floris
      Je zou kunnen stellen dat de toenemende welvaart een dagelijks stukkie vlees mogelijk heeft gemaakt voor Jan met de pet.
      Aan die toegenomen welvaart hebben de socialisten overigens niet bijzonder veel bijgedragen.

      Feit is dat vlees inderdaad belachelijk goedkoop is, zoals Dopper stelt. Als iedereen veel minder vlees zou eten en tegen een hogere prijs, wat dierenwelzijn nu eenmaal met zich meebrengt, zou dat een groot aantal problemen verhelpen, inclusief mestoverschotten en verkwanseling van het landschap.

     6. K.Dopper

      De lage prijs van vlees heeft niets met het socialisme te maken maar alles met de werking van de markt, het kapitalisme zogezegd, waar die vermaledijde socialisten altijd tegen te hoop lopen.

      Wat socialisten wel verweten kan worden dat ze op de momenten dat ze regeringsverantwoordelijkheid droegen te weinig deden aan het het stellen van regels voor dierenwelzijn. Ze deden dat meer dan rechts maar te weinig.

     7. Kodi

      Met minder (geïmporteerde) overbevolking kunnen we dus ook voor een beter dierenwelzijn zorgen. Wat trol K.Dopper bezielt zoveel mogelijk overbevolking hierheen geïmporteerd te willen zien ontgaat ieder weldenkend mens.

   2. Beukman

    Je bent slecht geïnformeerd, @Steen.
    Gelukkig kunnen we er zeker van zijn dat de boer geen moslim is. Anders hadden de alternatieve media wel anders gepiept.

    http://www.hartvannederland.nl/nieuws/2017/eigenaar-uitgebrande-varkensstal-beroepsverbod/

    “De eigenaar van de stal waar donderdag 20.000 varkens omkwamen door een enorme brand, heeft al jaren een beroepsverbod in Duitsland.

    Bij de brand in het Gelderse Erichem zijn alle varkens om het leven gekomen. Hierbij kwam ook veel rook en asbest vrij. Een naastgelegen geitenhouderij moet ook worden geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat daar geen gevaarlijke stoffen terecht zijn gekomen.

    De eigenaar had in het verleden al een varkensstal in Duitsland. Hier kreeg hij een beroepsverbod na een overtreding van regels op het gebied van dierenwelzijn.

    Zo had hij 52.000 varkens in zijn stal, terwijl hij een vergunning had voor maar 33.000 dieren. De dieren ook ondraaglijke pijn hebben geleden, boxen waren te klein, zieke dieren kregen niet de juiste zorg en hij zou zwakke biggen op onwettige wijze hebben gedood. Hij heeft zijn verbod nog aangevochten, maar ook in hoger beroep bleef het verbod staan.

    Verder heeft de man jarenlang conflicten gehad met de gemeente Buren en de provincie Gelderland. Onder meer vanwege milieuvergunningen en stankoverlast voor omwonenden. In 2014 had Omroep Gelderland al berekend dat die procedures toen al meer dan een miljoen euro aan gemeenschapsgeld hadden gekost.”

  5. Betweter

   Gelukkig zitten er ook mensen op dit forum die met feiten strooien i.p.v. wild om zich heen gaan slaan als ze aan hun plofkippen komen.

 11. Beukman

  De boer die onlangs zijn stallen met 20.000 varkens in de hens liet gaan – de dieren verbrandden levend – deugde in ieder geval voor geen meter.

  Typisch trouwens dat de DDS gemeente, die doorgaans zo begaan is met dierenleed, zie alle stukkies over ritueel slachten, muisstil bleef.

  1. Floris

   Suggereer je nu dat de “DDS-gemeente” dat wel prima vond?

   Kom op, vent. Je laat je nu wel erg kennen.

   1. K.Dopper

    In elk geval maakte de ‘DDS-gemeenschap’ daar geen melding ban, laat staan dat ze daar verontwaardiging over uitte.

    Over het ritueel slachten was er wel veel ophef met als implicatie dat moslims dierenmishandelaars zijn. Een uiterst leugenachtige en hypocriete houding.

    1. DutchDropveter

     En wat is jouw doel hier op een rechtsblog als deze met je bijzonder linkse mening? Dit terwijl je niet eens met feiten aan komt maar met je mening / de onderbuik waar je rechts van beschuldigd. Antwoord dan K.Dopper? heet onder je pootjes?

     Wat betreft ritueel slachten, je leeft hier in een samenleving daar hoor je rekening met elkaar te houden, een van deze dingen is dat we met respect omgaan met dieren welke we bijv. slachten. Dit hoort op een nette en vooral beschaafde manier te gebeuren. Wat jij dus zegt is weer iets typisch links ja maar onze slachthuizen blah blah blah, van de honderden miljoenen dieren welke we consumeren per jaar gaat het ergens wel eens fout. Dat is geen excuus maar zet het wel in het juiste contrast.

     Met die paar dieren die ritueel geslacht worden gaat vrijwel alles fout, het dier lijd, maakt het bewust mee en gaat tegen elke vorm van beschaving in. Omdat zoals het geloof voorschrijft het leven uit het dier moet lopen.
     En jij juicht dit toe / accepteert dit? helemaal koek koek deze linkse Vokert

     1. Betweter

      Ga een keertje naar het slachthuis. (Als je daar al mag kijken natuurlijk) en je bent gelijk genezen van het eten van plofkippen en plof varkens.
      Je zou eens eerlijk biovlees moeten kopen, Maarja dat is iets duurder he…

    2. corfo

     @ Beukje.
     Ik lees dat je denkt dat die varkensboer z’n stallen in de fik heeft gestoken ! Dat is wel een zeer zware beschuldiging Beukje ! En dat zónder enig bewijs, ook de argumentatie ontbreekt geheel, en dát is juist weer iets dat u anderen verwijt. Geen bezwaar dat ik uw reactie plaats onder het kopje : extreem links gezwets met de bedoeling tot kwetsen ? Laat je toch eens grondig onderzoek, er is van álles mis met jou.

     1. K.Dopper

      Misschienis het goed corfo even bij te praten over de mafiabaas die hier verantwoordelijk is voor deze holocaust op varkens:

      “Eind juli verloren 24.000 varkens hun leven in de grootste Nederlandse stalbrand ooit. Tot donderdagavond leefden de varkens in een twee verdiepingen hoge, voormalige kippenstal zonder brandveiligheidsmaatregelen. Eigenaar van deze varkensfabriek is ‘varkensbaron’ Adriaan Straathof. Overal waar hij stallen heeft komt hij in opspraak: hij houdt meer dieren in de stal dan toegestaan, lapt milieuregels en dierenwelzijnswetten aan zijn laars en procedeert tegen gemeentes die hem proberen tegen te houden.

      Dierenbeschermers, de NVWA en de Duitse politie constateerden vele misstanden en wetsovertredingen: bloedende en dode biggen, dieren die zonder drinkwater zaten, zieke varkens die aan hun lot werden overgelaten, zeugen in te krappe kooien en zwakke biggen die door het personeel werden doodgeslagen op het beton. De biggensterfte op één van de bedrijven was bijna 30%. In Duitsland was een politie-inval de druppel: door de rechter én in hoger beroep werd Straathof verantwoordelijk gehouden voor de omgang met de dieren op zijn bedrijf en het werd hem daarom verboden nog langer varkens te houden. In Nederland kreeg Straathof vele processen verbaal, geldboetes, waarschuwingen en een voorwaardelijke stillegging van drie maanden opgelegd.

      Toch verleende de Nederlandse gemeente Raalte diezelfde Straathof recent nog een vergunning voor nóg een varkensfabriek. 11.400 varkens zullen daar een dieronterend bestaan leiden om vervolgens als goedkope kiloknaller te eindigen. En als de rook in Erichem neergedaald is, zal waarschijnlijk een nieuwe stal de plaats van de oude innemen.

      De afschuwelijke brand bewijst opnieuw dat deze ‘ondernemer’ niet in staat is tot een respectvolle omgang met dieren: twee verdiepingen varkens leefden in een stal zonder brandalarm en zonder toezicht. Een stal, waaruit de varkens onmogelijk konden wegkomen. Laat deze 24.000 varkens Straathofs laatste slachtoffers zijn!”

      https://www.varkensinnood.nl/beroepsverbod-straathof?gclid=CIT89enjydUCFTco0wodtEMIdw

     2. Beukman

      Ik ben wel benieuwd, @cor, waar jij vandaan haalt dat ik denk dat die varkensboer zo mesjogge is geweest om zijn eigen stallen in brand te steken.

 12. Obiwokekenobie

  Rond de rellen in Hamburg was Anne-Fleurtje gekleed in uniform. Als je kleed als een soldaat, dan moet je ook niet klagen als iemand je als een soldaat behandeld… en het was vrij duidelijk dat we niet voor het zelfde team doen juichen.

 13. toetssteen

  Vos bij zoon zijn scharrelkippen, was zo’n skatje Anne Fleur! Hij heeft ze allemaal lustvol deaudvermoord en nog niet opgevreten ook. Kijk, da’s pas barbaars gedrag!

  1. K.Dopper

   Wat bedoel je in hemelsnaam? Heb je gedronken?

   1. toetssteen

    Is that you A.F.?

    1. DutchDropveter

     zou het? zou ze met me een drankje willen doen?
     Heb namelijk gehoord van Thiery dat als je een (extreem) links meisje hebt en jezelf rechts bent je haar in een ‘wip’ kan bekeren tot het rechts gedachtengoed.

     1. Guus Geluk

      Waar het hart vol van is, loopt de mond van over. Je bewijst het gelijk van Anne Fleur, DutchDropveter.

     2. DutchDropveter

      @Guus jij wil lezen wat je wil lezen 😉

      Buiten het feit dat ik met haar waarschijnlijk de eerst 10 minuten al een uit de hand gelopen discussie terecht kom weet je zelf ook wel hoe ik mijn reactie had op gebouwd.

     3. K.Dopper

      Deze vieze opmerking kenmerkt naar ik vrees de seksuele frustraties van Dropveter.

     4. DutchDropveter

      @dopper niks vies aan. Gewoon puur natuur. Iets wat linksen toch vaak weten te waarderen…. nu niet want rechts?

      maar reageer eens op mn vraag die ik pas 20x gesteld heb of blijf je de uitzuiger uithangen? Ow wacht links = altijd zuigen… dom dom dom

      Domme reactie ook want antwoord gaat ze, jij, het, een niet geven

     5. ayreonaut

      @dutchdropveter,
      Hierbij advies van ene Teeuwen.

      https://www.youtube.com/watch?v=w1oWrZiyFPM

      Filmpje is niet voor Guus of Dopper of Beuk.

     6. Guus Geluk

      DutchDropveter, helaas is dergelijke “wip-taal” geen uitzondering. Het lijkt erop dat de blanke testosteronbommen, zoals gekke Geert placht te zeggen, Anne Fleur Dekker maar wat graag willen doen. Helaas bewijzen zij thans wel het gelijk van Anne Fleur – Nederland kent veel seksisme.

 14. Ni28

  De trol meldt zichzelf wederom aan.

 15. Ni28

  Die trollen mengen zich verdacht graag tussen de DDS gemeenschap.

  1. DutchDropveter

   DDS is nog relatief klein, makkelijkere prooi dan bijv. Geenstijl waar je veel makkelijker een ban krijgt als de redactie het niet bevalt. Zouden ze hier ook moeten toepassen.

   Bevalt het artikel je niet; ga aub naar joop of verwanten websites / starter zelf een?

 16. Bloem

  Jammer dat de vader van AFD de les over voorbehoedsmiddelen had gemist

  1. Floris

   Nee, die had hij niet gemist. Haar moeder, een hippie, liet zich op een festival door hem volblaffen en uiteraard was zijn naam haas. Zo gaan die dingen en de samenleving wordt met de gevolgen opgezadeld.

   1. K.Dopper

    Trol alert!

    1. DutchDropveter

     En wat is jouw doel hier op een rechtsblog als deze met je bijzonder linkse mening? Dit terwijl je niet eens met feiten aan komt maar met je mening / de onderbuik waar je rechts van beschuldigd. Antwoord dan K.Dopper? heet onder je pootjes?

 17. Guus Geluk

  Leuke bril.

  1. IJscoman

   Guus Gelul wil vanaf zijn vakantieadres met mini-levenstekens het contact met het DDS-thuisfront onderhouden. Stop er maar mee Guus, we missen je toch niet.

   1. Guus Geluk

    Wat een dom gezeur, IJscoman.

    1. K.Dopper

     Het trolgedrag van IJscoman is inderdaad behoorlijk irritant.

     1. Guus Geluk

      Exact.

 18. corfo

  ATTENTIE !!!
  Trol K.Dopper heeft een nieuwe methode van reageren bedacht, hoewel ik ernstig betwijfel of deze figuur zelfstandig zoiets kan bedenken; na iedere reactie van een anders denkende reaguurder roept hij trots op dit forum : TROL ALERT !!!!
  De figuur is niet wijzer, triest geval en opgegeven door de medici.

  1. DutchDropveter

   ik probeer er telkens met een zelfde bericht op te reageren. maar beter wordt zo iemand er gewoon uitgetrapt. / ip ban?

   1. corfo

    @ DutchDropveter.
    Helemaal met u eens, maar dan missen we wel zijn/haar potsierlijke epistels !!

    1. DutchDropveter

     maken we toch een apart portal voor types met een ban 😉
     door sturen naar links.dagelijksestandaard.nl kunnen ze daar met elkaar in debat gaan, kijken wij wel over de schouder mee om af en toe flink te lachen? 😛

  2. Kodi

   Kan deze trol K.Dopper niet middels een ban worden geëuthanaseerd? Zijn sneue leven is namelijk reeds lang voltooid.

   1. K.Dopper

    Trol alert!

 19. Two Ravens Black Kettle

  Moeders en kinderen werden bedreigd, bussen omsingeld, auto’s verbrand, winkels in puin geslagen, bakstenen op schedels van politievrouwen gebroken.

  Dit wicht vond dat allemaal bijzonder erotiserend op haar inwerken.
  De Staat betaald zelfs een site voor haar.
  De Haatsite Joop.nl
  Een Haatsite die met belastinggeld Wilders mag vergelijken met Rudolf Höss
  Nogmaals
  Met belastinggeld

  “So, you’ve been to school
  For a year or two
  And you know you’ve seen it all..”

  Het doet me allemaal erg aan Pol Pot denken

  1. corfo

   @ T.R.B.K.
   En dan te bedenken dat enkele linkse reaguurders keer-op-keer durven te blèren dat we in een democratie leven. Ze moeten zich kapot schamen; voor hen is een “democratie” kennelijk een synoniem voor “leven van uitkeringen” en schelden op andersdenkenden maar andersdenkenden die wel hún uitkeringen moeten opbrengen. Ze gedragen zich zoals vele van de in dit “rijke” landje binnengejubelde hoogopgeleide kanspareltjes : als ze hun zin niet krijgen doen ze aangifte van één of ander onbenullig feitje.

   1. Two Ravens Black Kettle

    Twee referenda
    Twee maal naast zich neergelegd door de oligarchie op oekaze van de EUSSR

    De democratie in Nederland is een farce.
    Morsdood.
    Net als de Vrijheid van Meningsuiting overigens want die is er alleen voor de Betere Mensch.
    Ze hebben zelfs een eigen omroepbestel met TV en Radio (gefinancierd door de gemeenschap maar louter bestemd voor henzelf)
    Diversiteit klink hun schril lied
    Diversiteit
    Met uitzondering van diversiteit van opinie
    Daar hebben ze gruwelijke hekel aan.
    En dat mogen ze letterlijk elke seconde van de dag de ether inslingeren.
    Met belastinggeld

    Laten we ook nooit vergeten dat een club als Groen Links, aangestuurd door een terrorist ontstaan is uit het stalinisme.
    Terwijl jonge O-Duitsers kapot werden geschoten en gemarteld stonden zij hun dood te vieren met hun beulen.
    Dat noemen ze; solidariteit.

    Maar aangezien het vak van journalistiek ook al jaren in de Eeuwige Jachtvelden rust, zullen ze daarvoor nooit verantwoording hoeven af te leggen.
    Links heeft de cultuur strijd gewonnen.
    En dat zal het einde van West-Europa inluiden.

    Het doet me denken aan het schilderij van Goya
    “Saturn Devouring His Son”
    De Deugers die de komende generaties aan het opvreten zijn.
    Hun kinderen geofferd op het altaar van ongebreideld narcisme en ondraaglijke zelfingenomenheid.
    De eindeloze en ontstellende miezerigheid van deze generatie zou een mens zomaar tot misantropie kunnen brengen.

   2. Betweter

    Volgens mij heeft het merendeel hier een uitkering gezien de tijd die ze hebben om zoveel mogelijk onzin neer te pennen!

 20. DennisEijs

  Wie maakt zich nog druk om dit naieve lellebelletje te melden heeft?

 21. Laaghlandt

  Tim Engelbart, ik ben het niet vaak met je eens, maar hier sla je de spijker mooi op z’n kop. Mooi geschreven!

 22. Ngatimoto

  Heb haar net een bericht gestuurd met de vraag wanneer zij stelling gaat nemen tegen Halal en Kosher slachten. DAT is pas beulen van dieren. Puur voor religieus genot.
  Ze zal eerst wel toestemming van Joop.nl moet krijgen, kunnen we lang wachten.

  1. corfo

   @ Ngatimoto.
   Wilt u ons op de hoogte houden van haar eventuele antwoord ?
   Zou zij trouwens kunnen lezen en/of schrijven ?

  2. bjornvanherpen

   antwoord van dat mens krijgen?? dan kan je lang wachten denk ik

 23. corfo

  Ene Dopper neemt het op voor Beukje, twee handen op één buik dus, maar dat was reeds bekend.
  Dopper noemt e.e.a, mede namens Beukje : Een holocaust voor varkens.
  Ik kan geen woorden meer vinden voor zoveel domheid.
  Volgende reactie zou kunnen zijn : brand is aangestoken door nazi-varkens !!
  Al eerder gezegd door diverse regauurders : Deze figuur Dopper, is totaal ontoerekeningsvatbaar.

 24. Kodi

  Kan zielige Anne-Zeur niet in een lange hongerstaking gaan?

 25. bas van der bijl

  De meeste boeren houden wel van hun dieren en ik woon tussen boeren. Spreek ze dagelijks. Maar er zijn hufterboeren, die dieren mishandelen zoals de eigenaar van de verbrande varkens. Ik vraag me af : waarom geen discussie over dierenrechten ?
  Of is dat links ? Wat voor wereld willen de mensen eigenlijk die zich zo boos maken over Beukman en Dopper.

  1. Beukman

   @Bas
   Goeie vraag. Op DDS geldt: discussies over dierenrechten zijn alleen links en taboe als ze betrekking hebben op de bio-industrie. Alleen discussies over de rechten van dieren bij het rituele slachten zijn hier toegestaan.

 26. Ruud562

  Hoewel ik AFD ten zeerste verwerp heeft ze hier wel degelijk een moreel punt.
  Door de bio-industrie worden de dieren puur als een economisch product gezien, dat indien het niet voldoet, in het minst erge geval wordt vermalen (haantjes), vergast of geëlektrocuteerd! Als ze al niet door een stalbrand levend verbranden. Welzijn van de dieren is dan ook vaak en veel beneden alle peil!

  Maar gezien het feit dat de eigenaren veelal zo ontzettend christelijk zou je dus anders mogen verwachten, maar ach, het zijn maar dieren, hé!

  1. K.Dopper

   Ruud slaat hier de spijker op de kop; de praktijken van de bio-industrie zijn gruwelijk en door daar van weg te kijken kunnen we een nummer maken een trivialiteit rond dierenwelzijn zoals het ritueel slachten.

   Men kan zeggen dat een beschaving kan worden afgemeten aan de wijze waarop we met dieren omgaan. Op dat punt vallen we akelig door de mand.

   1. corfo

    Beschaving wordt afgemeten aan de wijze waarop wij omgaan met de ouderen !
    Er zijn mensen die kijken makkelijker weg bij aantasting van de NL-levenswijze door parasieten dan bij de praktijken van de bio-industrie. Of deze betr. boer een bio-varkensbedrijf had weet ik niet. Maar om de brand “een holocaust voor varkens” te noemen ? Mogelijkheden genoeg om de brand te veroorzaken, ook brandstichting is mogelijk, maar nog niks is bewezen. Ik weet héél veel landen , vooral linksgeoriënteerde, waar veel slechter met dieren wordt omgegaan als in Nederland, over beschaving gesproken !!!

 27. bjornvanherpen

  haar ouders moeten wel broer en zus zijn geweest als je haar uitspraken zo leest, de meeste boeren ( op een uitzondering na ) zijn heel goed voor hun dieren, dat haat mens heeft zeker nog nooit de moeite genomen om eens op een boerderij te gaan kijken hoe het er echt aan toe gaat anders zou ze wel een ander toontje zingen, het bewijst eigenlijk hoe zielig dat zooitje werkschuwe linkse idioten wel niet zijn in hun strijd tegen het denkbeeldige leed dat de mensen die zij haten veroorzaken, feiten betekenen ook niets voor hun alleen maar hun verdraaide denkbeeldige waanideën

  1. K.Dopper

   Björn heeft zich kennelijk nog nooit in de gruwelijke praktijken van de bio-industrie verdiept.

   Misschien wel goed om even te doen.

   http://animalfreedom.org/paginas/informatie/misstanden.html

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.