Dictatoriale EU splitst lidstaten nog meer migranten in de maag: 40.000 mensen uit Afrika naar Europa overvliegen

De EU windt er geen doekjes meer om: er moet een luchtbrug komen van Afrika naar Europa, om zo tienduizenden mensen uit Libië, Egypte, Niger, Ethiopië en Soedan gratis onderdak te verlenen op ons continent. Er is ‘veel meer solidariteit’ vereist, zo vindt eurocommissaris Dimitris Avramopoulos.

De Europese Unie heeft partij gekozen in de vluchtelingencrisis, en het is niet voor de Europese landen die hun handen momenteel vol hebben aan asielzoekers, statushouders, illegalen en gezinsherenigers. Nee, de EU heeft gekozen voor Afrika. Waar hele bevolkingsgroepen moeten worden opgehaald in diverse Noord-Afrikaanse landen: Libië, Egypte, Niger, Ethiopië en Soedan. Brussel moet een zogeheten ‘luchtbrug’ instellen, die kan worden gebruikt om maar liefst 37.700 op te halen en in Europa een onderkomen te geven.

Daarvoor pleit eurocommissaris Dimitris Avramopoulos in De Tijd:

“In de migratiecrisis verschuift de Europese aandacht naar de stroom migranten die vanuit Noord-Afrika en de Hoorn van Afrika via Libië naar Italië proberen over te steken. EU-commissaris voor Migratie Dimitris Avramopoulos dringt in een brief van vorige vrijdag bij alle EU-ministers aan op een verdubbeling van de inspanningen voor de hervestiging van vluchtelingen tot bijna 40.000 mensen.

Bovendien blijft de luchtbrug ditmaal niet beperkt tot de buurlanden van Syrië. Avramopoulos dringt ook aan op de hervestiging van mensen die internationale bescherming nodig hebben langs de centrale Middellandsezeeroute. Meer bepaald vraagt hij de hervestiging te focussen op Egypte, Libië, Niger, Ethiopië en Soedan.”

Volgens Avramopoulos zou deze aanpak ‘levens redden’ en helpen om de mensenhandelaren (en NGO-watertaxi’s) te stoppen die momenteel vanuit Libië op grote schaal migranten vervoeren richting Europa. Of die bewering klopt, waag ik te betwijfelen. Er zijn kennelijk maar 37.700 plaatsen op de eurofiele Avramopoulos-luchttaxi en er leven miljoenen mensen in Noord-Afrika: volgens mij zou zo’n maatregel de Libische stroom van bootvluchtelingen tijdelijk afzwakken. Maar zouden door de “luchtbrug” de vluchtelingenvlotjes helemaal niet meer vertrekken vanuit Libië? Ik betwijfel het.

En waar EU-hotemetoot Avramopoulos helemaal aan voorbijgaat is het feit dat nog meer veelal islamitische migranten de boel in Europa alleen maar nog verder op scherp zetten. Sinds het uitbreken van de vluchtelingencrisis is er al veel maatschappelijke onrust gecreeërd in landen als Duitsland (massa-aanrandingen), Nederland (grootscheepse diefstal) en Frankrijk (de ramp genaamd ‘jungle van Calais‘). Nu lijkt me de tijd om eens met die problemen eens te dealen, en niet de tijd om ze alleen maar groter te maken.

Dus helaas, Europa zit aan z’n taks. Of de EU-dwingelanden nu willen dat wij nóg meer migranten gaan opnemen of niet: we kunnen het gewoon niet meer aan. En daarnaast: volgens mij is nu eens een ander continent aan de beurt om ‘veel meer solidariteit’ te tonen. Het hoeft toch niet altijd Europa te zijn? Wat bijvoorbeeld te denken van landen als Saoedi-Arabië of Rusland? Tijd dat die niet eens hun steentje bijdragen, wellicht? Dan mag de EU hen helpen met het opzetten van een luchtbrug, en zij wij voorlopig weer even af van het gezeur uit Brussel. Ik zeg: we slaan zo twee vliegen in één klap!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Floris

  Ik blijf het zeggen: we worden bestuurd door imbecielen. Dit grenst aan misdadigheid.

  1. sjun

   Misschien helpt het als meer mensen te zien krijgen wat er al gaande is: http://tinyurl.com/ya7uwoau

   1. Marija

    Verschrikkelijke beelden, dat volk hier binnen te halen is toch misdadig t.o.v. de bevolking in Europa.
    Verspreidt deze video onder uw kennissen, dat ga ik ook doen, vooral aan diegene die mij verwijten dat ik rechtse ideeën heb.
    Zet hem op Facebook.

 2. Ritter

  Miljoenen Afrikanen staan klaar om de overtocht te maken naar Noord/West Europa waar de meeste in de uitkeringen zullen belanden of illegaal door Europa zullen zwerven.

  In Afrika is een bevolkingsgroei aan de gang. Gezinnen met 6 of 7 kinderen. Kortom, het aantal 40.000 zal een druppel op een gloeiende plaat zijn.

  Als je 40.000 hebt overgevlogen staat de volgende groep van 40.000 klaar om opgehaald te woorden. Enzovoorts. En de stroom via andere wegen zal gewoon doorgaan.

  Het is niet alleen financieel onhaalbaar maar deze veelal jongeren hebben ook een andere levenswijze die vaak botst met de westerse levenswijze. En velen zijn bijzonder agressief.

  De Europese politieke elite is bezig Europa kapot aan het maken. Culturele en demografische zelfmoord.

  De Oost Europese landen doen hieraan niet mee. Deze landen hebben hun grenzen gesloten voor de (vaak illegale) massa immigratie. Daar zijn nog leiders die hun land ,bevolking en cultuur verdedigen en in stand willen houden.

  1. Floris

   “Daar zijn nog leiders die hun land ,bevolking en cultuur verdedigen en in stand willen houden.”
   ————————————————————-
   In het westen wordt dat patriottisme betiteld als “racistisch”.

   Links vordert goed met de afbraak van West-Europa. Het gevolg zal geen linkse heilstaat zijn doch een nieuw Somalië, maar dan aan de Noordzee.

   1. K.Dopper

    Als dit patriottisme wordt verwoord als ‘streven naar een blank Europa’, zoals Baudet doet, moet je inderdaad niet raar opkijken als dit als racistisch wordt ervaren.

  2. buitenbeentje

   Europa is al sinds de jaren 50 bezig de bevolkingsgroei in Afrika te laten exploderen. Eerst waren het de missionarissen waar we melkdoppen en “zilverpapier” voor inzamelden later werd het ontwikkelingshulp en vooral NGO´s, heel veel NGO´s die al die kinderen in hongersnood moesten redden, ook vorig jaar was er zo´n actie.

   Kindertjes in Biafra, Sahel, Ethiopie, de foto´s van uitgemergelde kindertjes of kinderen met hongeroedeem vonden gretig aftrek, we redden er tienduizenden en zij maakten als dank miljoenen nieuwe hongerende kinderen.

   De succesvolle missies van heeroom zorgen er voor dat veel mensen christen werden en de ene na de andere paus verteld dat ze vooral moesten heengaan en zich vermenigvuldigen, hetgeen zij gaarne deden.

 3. sjun

  Tijd om dit soort ongekozen politici te vervangen en hen niet langer de kans te laten Europese volken te vervangen.

  1. K.Dopper

   Bij de volgende verkiezingen krijgt ook sjun zijn kans.

   1. corfo

    @ Dopper.

    TROL ALERT !!!!!!!

   2. corfo

    @ Dopper.

    TROL ALERT !!!!

 4. poldi

  De hele EU-top en vooral die Avramopoulos zijn totaal door de ratten besnuffeld.
  Ik wil helemaal niet dat Nederland de migranten gaat opnemen die door Brussel worden verdeeld. Zorg eerst maar dat we van de illegalen afkomen die hier niets te zoeken hebben., en die 10.000 Euro?…. daar gaan die kanslozen het echt niet mee redden. Daar gaat bakken vol belastinggeld naar toe.

  Nederland is vol, vol, vol, overvol, niet genoeg huizen, overvolle wegen, overvolle treinen en gelukszoekers die niet integreren.
  Plus nog die intens vervloekte voortetterende islamisering.

 5. Bes Tolen

  Die Avramopoulos doet me denken aan een in mijn ogen idioot, een Griek, die in 1986 zo maar even voor de PvdA in de Tweede Kamer kwam. Rampzalig. Ook de lui, die zulke mensen een plaats geven. Daar ligt al een oorzaak van veel problemen.

 6. toetssteen

  Sommigen beweren dat Afrika kleiner is dan Europa. Ze baseren zich blijkbaar op die platgeslagen staatjes.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2445615/True-size-Africa-continent-big-China-India-US-Europe-together.html

  Dit is de realiteit.

 7. sjun

  Spijtig dat gewone mensen nog niet wat meer historisch besef hebben. Gelukkig kan er aan die omissie wat gedaan worden als ieder zijn of haar verantwoordelijkheid neemt om vrienden, verwanten en kennissen persoonlijk voor te gaan lichten. Alvast een beginnetje: https://www.youtube.com/watch?v=F4hNHYC8GMM

 8. Punt50

  Dat moet dan een Griek zeggen? Een land dat uit de EU gedonderd zou moeten worden wegens fraude! En dus telkens op onze kosten overeind moet blijven… THE HORROR.

 9. buitenbeentje

  Wanneer hadden we die man ook alweer gekozen?

 10. HaZ

  Dat ontbrak er nog aan, een heus EU reisbureau.

 11. poldi

  Ik zou eerder 40.000 Afrikaanse illegalen uit Europa zetten en eerlijk verdelen onder de Afrikaanse landen. I
  In Mali is vast nog wel wat plaats, en in Eritrea ook.

  Dus, terug sturen zonder pardon en etisch gereutel want we hebben al genoeg onkruid.

 12. poldi

  Dat is dus een nieuw signaal aan de Afrikanen om zich te melden als asielzoeker en dan zit zo heel Afrika in Europa en mogen we er levenslang voor opdraaien.

  Nederland zal met Rutte wel weer voorop lopen, de stiekemerd!
  Vooral als zijn oppas “wir schaffen das” Merkel volgende maand zo goed als zeker wordt herkozen en hij verzekerd zal zijn van een topbaan in Brussel.

 13. Paaldanseres

  De EU imbecielen zijn helemaal van de pot gerukt.
  Laat deze waarheid maar eens op je inwerken.
  https://youtu.be/LPjzfGChGlE

  1. HaZ

   Hier in Nederland “schaffen” we dat ook wel, geen probleem…..
   http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/29088076/__Helft_in_bijstand_nieuwkomer__.html

 14. Tinneke

  Waarom moeten die opgehaald worden hoezo? zodra die 40.000 zijn ingecheckt zijn er weer 80.000 kleine afrikaantjes geboren, en dan heb ik het niet over plantjes!

 15. Ni28

  Om mensenhandelaren dwars te zitten wordt de EU de grootste mensenhandelaar ooit. Met alle gevolgen van dien. De EU is vastbesloten om Europa voor eeuwig te veranderen in een onleefbare continent. Wie gaat de EU stoppen?

 16. Ni28

  Dit is een mosliminvasie door de EU zelf geregeld. De reinste zelfmoord. Elke normale verstand valt hierbij stil. De EU reageert zoals altijd averechts.

 17. Domtoren52

  Beste mensen hier op de site,

  Als je bovenstaand bericht en de eerdere berichten hierover eens goed doorneemt en het legt naast het rapport (waar de Bildenberg en vooral Merkel ookvan af weten) van Coudenhoven-Kalergi, dan kom je er achter dat het overbrengen en vermengen van de volkerenrassen juist de bedoeling is. Google effe op Pan Europa en google effe welke idee er toendertijd al op papier is gezet (zie plan van Coudenhove-Kalergi). Dit is geen rechtse hysterie, maar de onthutsende waarheid

  1. Punt50

   @ Domtoren52

   Dank. Maar de meeste DDS reageermensen weten dat al lang. De vraag is waarom er aan een mallotig plan van 1975 vastgehouden moet worden. Het is nog erger dan de sovjet 5-jaren plannen waar we zo hard om moesten lachen.

 18. Ni28

  Het Westen is moe en geeft zich over is de strekking van dit artikel: https://nl.gatestoneinstitute.org/10642/vrijheid-verdedigen

 19. poldi

  Elsevier
  =====

  De soap rond haatimam Fawaz Jneid en zijn illegale moskee in de Haagse Transvaalbuurt is nog niet voorbij. De gemeente spande vorige week een kort geding aan vanwege de illegale activiteiten, maar nu roept Fawaz zijn volgelingen doodleuk op om vrijdag weer een gebed bij te wonen in de ‘moskee’.

  De islam als rupsje-nooit-genoeg !

  1. HaZ

   Op moment supreme : Bulldozertjes het werk laten doen !

 20. Punt50

  GVD waarom moet Europa moedwillig kapot?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.