Een nazi aanslag en ANTIFA geweld in Amerika

Geen categorieaug 14 2017, 12:30
Ja hoor, links heeft dan eindelijk de terroristische aanslag waar ze jaren van droomden: een knettergekke neo-nazi, die Trump zegt te steunen, reed onlangs in op een groep linkse demonstranten met het doel om er zoveel mogelijk te vermoorden. Deze strategie is eerder gebruikt door Al Qaeda and ISIS, en nu dus ook door een doorgedraaide Hitler-groupie.
Abonneer je hier op ons YouTube-kanaal en volg ons hier op Instagram.
Wij van rechts kunnen hier natuurlijk heel duidelijk over zijn: dit is terrorisme, puur en simpel. Terroristisch geweld keuren wij af. Altijd.
Jammer genoeg voor links bevinden zij zich in een veel moeilijkere positie. Ze gaan helemaal los op deze gekke aanslagpleger, leggen een verbinding met Donald Trump, de zogenaamde alt-rechtse beweging, en eigenlijk gewoon alles en iedereen dat ook maar een beetje rechts is, maar vergeten er even bij te vermelden dat verreweg het meeste geweld de afgelopen jaren gepleegd is door islamistische extremisten én door, jawel, links-radicalen.
Want ja, ook die laatste groep is weer eens helemaal losgegaan. Politieagenten werden aangevallen en met vieze vloeistoffen overgoten door dit linkse reltuig. En een journalist werd lekker het ziekenhuis ingeslagen omdat hij de euvele moed had om de minder prettige kant van ANTIFA in beeld te brengen.
Vreemd genoeg hoor je de linkse mainstream media en linkse politici daar helemaal niet over. Nee. Ze hebben het alleen maar over die ene nazi-malloot in Charlottesville. Die enorme meute linkse hooligans, daarentegen, kan ze gestolen worden. Want ach, die zijn links. Hun ‘tactieken’ zijn wellicht niet je van het, maar hun doelen? Ja, die kan het media-establishment alleen maar onderschrijven. Zoals altijd geldt dat links alleen maar principieel is als het loont. Als dat niet zo is hebben ze lak aan alles en iedereen.
Oh ja, en dat gezeur over dat die ene malloot representatief is voor heel rechts kan ook wel stoppen. Als hij de hele rechtse beweging representeert geldt dat niet minder voor die hele MEUTE knetterlinkse ANTIFA-terroristen die Amerikaanse steden nu al een jaar lang onveilig maken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten