Flats! Boze meeuw heeft genoeg van premier Rutte en poept hem helemaal onder

Video! Nietsvermoedend liep premier Rutte richting de formatietafel als ineens – flats! – een Haagse meeuw laat weten wat hij van de VVD en de minister-president vindt. Rutte kreeg de volle laag.

Het formeren ging deze week niet al te soepel voor VVD-leider Mark Rutte. Dat had weinig te maken met de voortgang die al dan niet geboekt zou worden aan de onderhandelingstafel – daarover heerst nog altijd radiostilte – maar alles met een Haagse meeuw die vermoedelijk niet op de VVD heeft gestemd afgelopen maart. Tijdens een wandeling door de binnenstad nam het dier de minister-president namelijk onder vuur met zijn ontlasting. Rutte moest daarna snel zijn jasje moest uitdoen. De premier sprak van een “aanslag”.

De beelden waren te zien in een vlog van de NOS waarin verslaggevers van de Staatsomroep de partijleiders van de formerende partijen ondervroegen. Laatstgenoemden keerden deze week voor het eerst weer terug naar de onderhandelingstafel nadat ze drie weken vakantie hadden gevierd. De Tweede Kamer gaat nog even door met het zomerreces, maar voor VVD-leider Rutte, CDA-aanvoerder Buma, D66-fractievoorzitter Pechtold en ChristenUnie-groepshoofd Segers is het weer werk aan de winkel.

Voor Rutte was het onthaal op het Binnenhof dus minder dan hartelijk dan voor de rest, zoals te zien is. De plaatselijke flora en fauna doen het kennelijk een stuk liever zónder onze regeringsleider. Iets waar wij natuurlijk ook wel oren naar horen. Maar goed, wij beloven onze broek aan te houden in het openbaar en het ontlasten uitsluitend op toiletten te doen.

Of de meeuw verbonden was met de PVV – die partij heeft immers deze vogel in hun logo – is niet bekend. Maar ik vermoed dat Geert Wilders wél flink heeft moeten gniffelen om dit filmpje.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

57 reacties

 1. Ni28

  Zelfs een verstandige meeuw weet al dat het shit wordt.

  1. Ni28

   Laat het een waarschuwing zijn.

 2. tomygun

  Als ik Geert was zou ik dit in een gouden lijst plaatsen LOL .

 3. Ni28

  Rutte negeert Wilders. Wilders negeert Rutte niet. Birds!

 4. poison

  Tja, dat krijg je dan. Gebrek aan eieren.

 5. EllyD19

  Was in ieder geval even die grijns van zijn gezicht.

 6. tomygun

  Mag ik even dromen dat koeien konden vliegen .

  1. poison

   Hahahaha, goeie.

  2. Kiekebuhu

   @tomygun: En dat ze ook nog last hadden van diarree ?

 7. K.Dopper

  DDS brengt ons het essentiële nieuws.

  🙂

  1. corfo

   TROL alert !!!
   Trol Dopper is al wakker !!
   Wéér een inhoudsloze reactie zónder enig argument, wat een trieste figuur.

   1. DutchDropveter

    Zal vast aan het solliciteren zijn 😉

    Hypocriete vogel; altijd negatief en weet het altijd beter. Vak kennis? Cv hangt in het opberg hok.

    1. corfo

     @ DutchDropveter.
     Precies.
     Ik denk dat de figuur Dopper dit weekend met onbegeleid verlof is en enkele dagen zónder toezicht buiten de inrichting mag verblijven. Verder maar geen aandacht meer aan schenken.

   2. K.Dopper

    Geen paniek, Corfo, het enige risico dat je loopt is geconfronteerd te worden met een mening die je niet kunt delen.

    1. DutchDropveter

     Mening gebasseerd op wat? in iedergeval geen feiten. Voor velen is het dan ook een raadsel wat je hier als Antifa lid doet op een rechts blog. Anyway als AnneFleur kan ik het wel begrijpen, overal lekker uitzuigen / dwarsliggen en vooral de boel slopen want alles is zo oneerlijk *kuch*

     De waarheid is hard maar de voorkant van een sprinter is harder, doer er je (en ons) voordeel mee!

     1. Seneca

      @DDV
      wat bedoelt u met uitzuigen. Bedoelt u misschien afzuigen?

     2. DutchDropveter

      @Seneca

      Ik durf niet met zekerheid vast te stellen of AFD (K Dopper) naast haar uitkering nog een baantje heeft in de prostitutie als dat zo is dan moet ze natuurlijk gekort worden op haar uitkering… van al dat zuigen ziet ze er in ieder geval wel scheel van 😉

     3. Guus Geluk

      Een schrijnend seksisme maakt zich van deze draad meester.

    2. corfo

     @ Dopper.
     Je denkt toch niet dat iemand van jouw “niveau” c.q. attitude mij enig risico zou kunnen aanpraten, laat je eens goed nakijken.
     Iemand met een andere mening ? Je bedoelt kennelijk iemand die alleen maar kan blèren : “populist”, maar verder niet in staat is om inhoudelijk te debatteren, iemand die alleen maar wegkijkt, anderen beledigt enz.
     Walgelijke TROL !!!!

     1. K.Dopper

      In dat geval hoef je je toch niet zo buitensporig op te winden?

 8. Rex Gildo

  ‘Meeuw laat overduidelijk blijken s c h i j t te hebben aan M@rk Rutte’.

 9. Guus Geluk

  De Dagelijkse Standaard gaat volledig voorbij aan de analyse van de NOS-vloggers, maar op deze zaterdag neem ik ze dat niet kwalijk.

  Zijlstra, Pechtold en Segers geven nadrukkelijk aan dat er zich vordering in de formatie bevindt. De vloggers beschouwen dit als positief nieuws. In feite is dat ook zo, want voor de vakantie betrof het nog “millimeters”. Tegelijkertijd is het nog lang niet zeker of deze formatie gaat slagen, hoewel de wil er bij de onderhandelaars wel degelijk is. Het is mijn hoop dat de onderhandelingen slagen.

  1. van Urk

   Zeker die meeuw uit de logo van de PVV!

   1. Guus Geluk

    De minachting en haat voor Rutte is het meest groot onder het PVV-electoraat, van Urk. Daar gaat het al lang niet meer om de inhoud. Kijk voor een voorbeeld bagger welke Rutte dagelijks over zich heen krijgt, maar op zijn Twitter-account.

    Je zou er werkelijk misselijk van worden. Het. Houdt. Niet. Op.

    1. DutchDropveter

     Tja als je 1,4 miljoen mensen weg zet als islamofoob dan wordt ik daar oo misselijk van. Kritiek met gegronde reden weg wuiven alsof het niet bestaat, inderdaad misselijk makend.

     1. Guus Geluk

      Bron?

     2. DutchDropveter

      @guus

      Afgelopen 8 jaar? Rutte vind het niet kunnen dat je mensen wegzet en in hokjes stopt. Dit is de gehele reden dat de PVV niet mee mag regeren. Uiteraard een reden die niet helemaal eerlijk is.

      De moslims hebben een monopole in de criminaliteit, integreren niet en willen niet mee doen met de samenleving en als klap op de vuurpeil ze voelen zich nergens voor verantwoordelijk maar nemen tegelijkertijd ook geen afstand van of gaan de straat op om aan te geven dat dit niet hun geloof is.

      Met andere woorden vragen naar een bron? onder een steen geleefd? Daarmee dus alles stemmers van de PVV weg zetten, negeren, en vooral uitsluiten.

      Daarmee mag een Nederlander dus niet kritisch zijn op deze bepaalde groep want Rutte sluit de PVV en zijn stemmers dus uit.

      Wederom hoezo een bron nodig?

     3. Guus Geluk

      Ik kan me niet herinneren dat Rutte – de premier die moskee-gebedsoproepen betitelde als gejengel – de PVV-achterban ooit heeft beschuldigd van islamofobie. En de PVV is niet buiten de deur gezet vanwege islamofobie, lees dit artikel van het Trump-huisblad daar nog eens over: https://opiniez.com/2017/06/19/hoezo-cordon-sanitaire-tegen-de-pvv/.

     4. K.Dopper

      Dropveter heeft maar één bron, zijn eigen dikke duim.

     5. DutchDropveter

      Kdopper ga jij nou maar een sprinter koppen, is iedereen beter af.

    2. DutchDropveter

     Rutte heeft wel aangegeven niet met de PVV te willen samenwerken omdat Wilders bevolkings groepen zou weg zetten enz. Maar hierbij wil Rutten niet kijken naar de oorzaak gevolg, de werkelijke boosdoender is vaak de moslim zelf.

     Dat veel mensne denken dat het Katshuis er iets mee te maken heeft zegt wat over de het sturend effect van de MSM. De PVV wil helemaal niet naar het midden afzakken iets wat de VVD naar elke verkiezing doet. Door buigen en een ruggegraat van een rubberenkogel

     Ik zou toch eens wat vaker achter je oren gaan krabben.

     1. Guus Geluk

      Klopt, Wilders zette een hele bevolkingsgroep Nederlanders van Marokkaanse komaf weg als zijnde criminelen. Men had duidelijk geen zin om met zo’n persoon samen te werken.

     2. DutchDropveter

      @Guus;

      Wilders zet een groep weg als (vul zelf iets in)

      maar er is geen kritisch persoon die nadenkt dat dit een oorzaak > gevolg is van het weg kijken door moslims.

      Als er 5 mensen in de winkel staan de winkel bediende is achter om wat te pakken, ondertussen word de hele winkel leeg geroofd uiteindelijk zijn er nog 4 mensen in de winkel die kunnen getuigen en aanwijzen wie het gedaan heeft. Maar deze 4 mensen houden hun kaken op elkaar en nemen geen verantwoordelijkheid, om vervolgens de gefrusteerde toon van de winkel bediende te kenmerken als racistisch.

      En zo zit de vork in de steel en niet anders er word gewoon op grote schaal misbruik gemaakt van onze open samenleving met als gevolg dat wij de betalende meute langzaam kots maar dan ook kots misselijk worden van deze parasieten.

     3. Guus Geluk

      DutchDropveter, dat rechtvaardigt niet de minder, minder-uitspraak. Waarom een hele bevolkingsgroep over één kam scheren, terwijl het ook anders kan?

     4. DutchDropveter

      @guus die uitspraak is geheel uit zijn verband getrokken

      1. hij zij het zelf niet
      2. die rechters waren alles behalve neutraal

      en ja ik wil ook minder marokannen of ga jij ieders mening beperken? ik wil ook minder polen ik wil minder duitsers en ik wil minder turken

      dat is mijn persoonlijke mening SO WHAT!

     5. Guus Geluk

      DutchDropveter, begrijp je dat er zich thans mensen gekwetst voelen, óm deze uitspraak? En dan doel ik specifiek op alle hardwerkende Nederlanders van Marokkaanse komaf? Er is een veelkleurig palet aan redenen voor Rutte, maar deze lijkt me – objectief beschouwd, dus los van wat je vind van marokkanen – valide.

 10. Ni28

  Ook soms een plakkaat op je kop gehad, trol?

 11. Ni28

  Ben benieuwd of onder gescheten Rutte het NOS Journaal haalt. De wesp slikkende president van Columbia haalde het wel. Ook zo essentiële nieuws.

 12. HaZ

  Alle “zegen”komt van boven.

 13. sjun

  Die drones worden steeds geavanceerder.
  🙂

  1. poison

   Hahaha, ook een goeie. LOL.

 14. Paaldanseres

  Jammer… de gedropte meeuwenlading was nog veel te weinig. Meer, meer, meer…. svp.

  1. sjun

   Volgende keer neemt een reiger de honneurs waar.
   🙂

   1. Rem

    Of een Haagse ooievaar die hem goed te pakken neemt.

 15. Duckday

  Afgelopen 8 jaar? Rutte vind het niet kunnen dat je mensen wegzet en in hokjes stopt. Dit is de gehele reden dat de PVV niet mee mag regeren. Wat doet Rutte dan en zijn kornuiten Macht hoogmoed en waanzin lak aan de kiezer

  1. Neworder

   En dat met droge ogen, ga je niet menen………

  2. Guus Geluk

   Dan heb je de afgelopen acht jaar niet goed opgelet.

  3. Kodi

   8 zetels kiezersverlies blijkt te weinig te zijn geweest. Dit vraagt om andermaal een kiezersafstraffing. CDA en PvdA zijn de VVD al voorgegaan met elk twee maal een kiezersverlies van 20 of meer zetels. Hoogmoed komt voor de val.

 16. Rem

  Die schijterd kan beter de stront uit zijn ogen halen, dan ziet wat er allemaal gebeurt in de samenleving..

 17. Kodi

  Laat ik nou gedacht hebben dat Pechtold een kabinet van VVD, CDA, D’66 en CU onwenselijk vindt. Wel, van mij mag zo’n kabinet, als het er al van komt, snel een voltooid leven beschoren zijn.

 18. Peter Selie

  Wat dacht je van dat gender neutrale kereltje wat achter Rutte loopt, ach dit komt NOOIT meer goed.

 19. Beukman

  Tim timt:
  “Maar ik vermoed dat Geert Wilders wél flink heeft moeten gniffelen om dit filmpje.”

  Kampioen Plucheklever Wilders zulks overkomen, hij had briesend gebruld dat dit een meeuw van de Vijfde Kolonne was, en dat de islam binnenkort heel Nederland zou onderschijten.

  De daadkrachtige Rutte kwam echter met oplossingen, zoals op het filmpje te zien is: hij deed lachend zijn jasje uit en zette zijn schouders eronder.

  1. swetsnek

   Zoals die lul alles weg lacht

  2. tomygun

   Plucheklever? beuk je weet niet waar over je praat iedereen
   maar denken dat vvd ers vast geplakt zitten op hun stoel
   dit klopt gewoon niet het is gewoon hun schaam haar wat
   vergroeid zit in hun stoel het lampe vrouwtje moesten ze
   ook los knippen van haar stoel in Brusel .

 20. h_keur

  Deze meeuw maakte gebruik van een openbaar toilet. Wat is daar nu mis mee?

 21. Two Ravens Black Kettle

  Volgens mij was dit de aller, aller, aller allereerste kritische vraag die deze beroepsleugenaar ooit voor zijn kanis heeft gekregen.
  Overigens ben ik -itt. de Goedmens- tegen stronttaarten maar begrijp de meeuw wel.
  Meeuwen zijn over het algemeen recht voor zijn raap.
  Vergelijk dat eens met de beroepsstruisvogels die zich in NL journalist durven te noemen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.