Forum voor Democratie blijft maar groeien: nu al meer dan tienduizend leden!

Geen categorieaug 04 2017, 13:00
De partij van Thierry Baudet en Theo Hiddema bestaat nog niet eens een jaar, maar heeft nu al meer dan 10.000 leden.
De VVD en het CDA moeten zich ernstig zorgen gaan maken: de concurrentie komt namelijk steeds dichterbij in de gedaante van Forum voor Democratie. Onder leiding van Thierry Baudet timmert Forum flink aan de weg om de VVD en het CDA helemaal leeg te gaan eten bij de volgende verkiezingen: de partij heeft inmiddels al meer dan tienduizend leden. Dat is een indrukwekkende prestatie, zeker gezien het feit dat Forum pas in september 2016 een politieke partij werd. Dat is ongekend. Ter vergelijking: de VVD heeft 26.000 leden.
Ook in de peilingen is FVD goed bezig. De partij staat inmiddels op zes zetels omdat steeds meer kiezers helemaal klaar zijn met het linkse beleid van VVD en CDA. Die partijen praten rechts tijdens de verkiezingen, maar daar komt vervolgens niets van terecht. Rutte zet zich tijdens de formatie zelfs in voor genderneutraal beleid, terwijl echt helemaal niemand daarop zit te wachten. De mainstream partijen dienen niet de belangen van Nederland of van hun kiezers, maar luisteren alleen naar Brussel bij belangrijke besluiten. Daarom staan de Nederlandse grenzen nog steeds wagenwijd open en geven we nog steeds miljarden aan Griekenland.
Thierry Baudet en Theo Hiddema willen daar verandering in brengen. Ze willen de Nederlandse kiezers hun stem teruggeven door meer directe democratie in te voeren en meer referenda te houden over belangrijke onderwerpen. Zo krijgen Nederlanders meer inspraak over de toekomst van Nederland. Willen we dat Nederland een provincie wordt van de Europese Unie, waar honderdduizenden migranten wonen? Of willen we dat Nederland Nederland blijft?
Forum voor Democratie staat voor een onafhankelijk en democratisch Nederland, los van Brusselse bemoeizuchtigheid. Al meer dan tienduizend Nederlanders sloten zich aan bij de partij omdat ze het eens zijn met die visie. En dat is geweldig nieuws: als Forum zo hard door blijft groeien, kan de partij bij de komende verkiezingen een gigantische bres slaan in het partijkartel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten