FVD-dame Carola Dieudonné: "Het partijkartel is geen mythe!"

Geen categorieaug 10 2017, 21:00
Inderdaad niet nee.
Hoewel links net doet alsof Forum voor Democratie een club van, voor en door mannen is weten mensen die de partij kennen beter. Kijk bijvoorbeeld naar Carola Dieudonné, de 25-jarige jonge vrouw die erg actief is bij de partij en die bij de afgelopen verkiezingen zelfs op de dertiende plek op de kieslijst stond.
Tegen de website Big.nl vertelt Carola dat het partijkartel echt bestaat en dat zij er, net als Thierry Baudet, van overtuigd is dat dit kartel gebroken moet worden als we Nederland willen redden. "Ik heb me altijd al geïnteresseerd in politiek, maar ik heb nooit het idee gehad dat mijn stem werd vertegenwoordigd. Tot ik een keer naar een bijeenkomst van Thierry Baudet ging," aldus Carola. "Hij intrigeerde me, omdat het een ander geluid was. Thierry Baudet legt veel dingen bloot die nu niet goed gaan in Nederland, zoals het immigratiebeleid, politieke inefficiëntie en de invloed van het partijkartel. Dit sluit helemaal aan bij wat ik vind. Misschien zit er ook wel een stukje rebelsheid tegen de elite in, wat het interessant maakt. De hele sfeer is jong en fris, dat spreekt mij erg aan."
Wat de invloed van het vermaledijde partijkartel betreft:

"We hebben te maken met heel veel onzekerheden en instabiliteit, op allerlei gebieden. Het partijkartel is hier verantwoordelijk voor. Partijen als de VVD, het CDA en de PvdA zijn de afgelopen decennia vrijwel constant aan de macht geweest in Nederland en hebben dus vrijwel al het beleid gemaakt waar we nu mee te maken hebben. En waar we nu de dupe van zijn."

Natuurlijk zeurt Big.nl dat het ze helemaal niet duidelijk is wat daar nou toch mee bedoeld wordt, met 'partijkartel.' Iedereen die de politiek van een afstandje beziet begrijpt dat maar al te goed, maar helaas, zo rolt het journaille niet. Daarom legt Carola het nog maar een keertje uit:

"De gevestigde partijen vormen een politiek kartel in de zin dat ze het over alle grote onderwerpen wezenlijk eens zijn, zoals immigratie en de Europese Unie. Bovendien delen ze aan elkaar de baantjes uit. Neem de baantjescarrousel bij de PvdA. Afgelopen periode zijn er nog twee PvdA-burgemeesters benoemd, in Arnhem en in Zaandam, terwijl de PvdA in die gemeentes marginaal is. Aan het begin werden we voor gek verklaard als we het over het partijkartel hadden. Inmiddels zijn er steeds minder mensen die het bestaan van een partijkartel ontkennen. Het is geen mythe, het is echt."

Zo is het maar net. Het partijkartel is niet alleen écht, maar ook buitengewoon destructief. Deze mensen hebben ons land de afgelopen decennia langzaam om zeep geholpen... en ook nu blijven ze daar stug mee doorgaan. Het is aan gewone Nederlanders en aan politici als Baudet om daar iets aan te doen. Gebeurt dat niet dan kunnen we die mooie toekomst die we onze kinderen elke dag weer beloven wel op onze buik schrijven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten