Haha! Mao Zedong-verheerlijkende SP-voorzitter noemt VVD "partij van de gangsterpolitiek"

Geen categorieaug 15 2017, 13:00
Eigenlijk klopt het wel.
SP-voorzitter Ron Meyer heeft frontaal de aanval geopend op de VVD, de partij van "graai- en gangsterpolitiek," in de woorden van de oppersocialist. De reden date hij zo boos? SP-Kamerleden en bestuurders laten hun salaris storten in de partijkas en krijgen dan een kleine "vergoeding" terug van de partij. Het kabinet, met voorop de VVD, vindt dat niet kunnen en wil er dus iets aan doen.
In het propagandablad van de SP, Tribune geheten, reageert Meyer op dit soort kritiek die volgens hem niets meer of minder is dan een aanval op "onze unieke solidariteitsregeling." Daarmee bedoelt hij natuurlijk dat de SP bestuursleden en kamerleden als lijfeigenen behandelt... en dat dit de partij bijzonder goed bevalt.
"Opvallend vaak" komt kritiek op deze moderne slavernij "door politici van VVD-huize," aldus Meyer. "Zij spreken er schande van en roepen de overheid zelfs op er een stokje voor te steken. (...) De VVD? Waar kennen we die partij ook alweer van? Van indrukwekkende voorbeelden van graai- en gangsterpolitiek."
",Het is niet vreemd dat de partij die de verpersoonlijking is van pakken-wat-je-pakken-kan voorop loopt in de bestrijding van onze solidariteit-in-de-praktijk," concludeert hij, waarna hij het lijfeigene-principe van de socialisten nog maar een keer verdedigt. Want 'solidariteit.'
Dit is dus écht genieten voor het normale volk. De SP is een partij van, voor en door knettergekke socialisten, en de VVD is natuurlijk de partij van, voor en door graaiers en andersoortige corrupte fraudeurs. Er is bijna niets heerlijkers om te zien dat deze twee groepen elkaar de oorlog verklaren -- al is het maar alleen voor de bühne.
Overigens is één van de redenen dat de andere partijen deze moderne slavernij aan banden willen leggen dat de SP op deze manier ervoor zorgt dat de partij een rijkgevulde oorlogskas heeft. Als de regeling niet meer mag moet de SP op zoek naar andere geldbronnen... of moet de partij accepteren dat ze ook in financieel opzicht niet meer of minder dan een subtopper is. Geen wonder dus dat Meyer zo boos is. Als puntje bij paaltje komt hebben socialisten namelijk meer geldliefde dan de meest corrupte crypto-kapitalist!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten