Hoppakee! De hele corrupte radicaliseringsmaffia van PvdA-gangster Fatima Elatik is blootgelegd

Het heeft een hele lange tijd tierig kunnen welen op gemeenschapsgeld, maar er lijkt dan nu eindelijk een einde te komen aan het door de belastingbetaler ondersteunde corrupte radicaliseringscircus van Fatima Elatik en haar boezemvriendin Saadia ait Taleb. De mazzel!

Langzaam maar zeker wordt Nederland ontdaan van de pokkepestplaag die de PvdA heet, inclusief hun diep ingerotte smerigheden zoals hun cliëntelisme, hun grootschalig misbruik van belastinggeld, hun nepotisme en bovenal hun cynische weggehoon van de burger. Zelfs in Amsterdam – ooit PvdA City – komt er nu eindelijk eens een einde aan die malafide bestuurspraktijken die tientallen jaren de norm waren.

Spin in het web van het hele burgerhaatfestijn is uiteraard Fatima Elatik, de meer dan eens weggebonjourde stadsdeelvoorzitter die als een soort Beric Dondarrion steeds opnieuw tot het (politieke) leven werd gewekt door één of andere onverklaarbare kracht.

Maar nu lijkt het toch echt over en uit te zijn. De Amsterdamse gemeenteraad heeft er meer dan genoeg van dat tante Faat en haar boezemvriendin Saadia ait Taleb de gemeentekas hebben gebruikt als hun persoonlijke betaalrekening, en hun halve familie- en kennissenkring op de loonlijst hebben gezet vanwege hun deradicaliserings-industrie. Lees maar mee:

“Van links tot rechts is er grote bezorgdheid in de raad na onthullingen van deze krant over de op verdenking van fraude geschorste Saadia A.-T. Zij was belast met onder meer het begeleiden van radicaliserende moslimjongeren, maar zou daarbij ernstige steken hebben laten vallen.

In een reportage blijkt vandaag dat Saadia vooral vrienden en kennissen inschakelde voor allerlei klussen. Haar netwerk is verweven met dat van haar beste vriendin, Fatima Elatik. Zo is Saadia na haar schorsing vervangen door Elatiks partner, Mounir Dadi, melden bronnen aan deze krant. “

Wie het malafide PvdA-netwerk bekijkt dat zij via belastinggeld aan mooie baantjes hebben geholpen, is even groot als ontluisterend:

Nog even ademhalen dus, en dan kan de Amsterdamse gemeenteraad binnenkort hopelijk eindelijk doen wat ze al jaren geleden hadden moeten doen: een welverdiend einde maken aan de dienstverbanden van PvdA-subsidievreters Fatima Elatik en Saadia ait Taleb!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

46 reacties

 1. Ego-non-solus

  Zelfhaat, er kan geen andere oorzaak voor zijn. Maar zonder therapie zal die nooit verdwijnen. En een Amsterdam dat hand in eigen boezem steekt? Eerder zullen we water zien branden ben ik bang.

 2. Fred Schuit

  Hoe heeft dit ooit kunnen gebeuren??? Je weet dat bij deze bevolkingsgroep “eigen volk eerst” gebruikelijk is, doe je dit als autochtoon ben je een fascist en racist. Het is natuurlijk de autochtone bestuurders nooit opgevallen dat er bij bepaalde gemeentelijke diensten en bestuurslagen opvallend veel allochtone namen op de loonlijst stonden/staan. Dat na diverse schandalen en onterechte declaraties er toch steeds weer een prettig nieuw baantje voor deze infiltranten wordt gecreëerd is het bewijs de leidinggevende van deze infiltranten net zo corrupt zijn.

 3. nienke

  He he hoe is het mogelijk dat deze mafia bende zolang heeft door kunnen gaan.
  Op staande voet ontslaan deze uitgekookte achterbakse smeerlappen.
  En geen wachtgeld, zij hebben meer dan genoeg gejat en groot josie van gespeeld.
  Laat ze nu maar een echte baan zoeken en keihard werken stelletje dieventuig.

  1. meijer61200

   Nienke,

   Die worden echt niet ontslagen hoor! Eerst langere tijd wachtgeld voor dit soort crimineel uitschot, en dan ongetwijfeld nog schadeclaims indienen wegens ‘” aantasting eer en goede naam”let maar op. Ze houden zich in elk geval aan het boekje van de pedo-profeet. Je moet ongelovige honden beroven.

 4. Ni28

  Het bijdrage van de moslims voor de Nederlandse samenleving is op enkele uitzonderingen ronduit negatief. Als je het zegt bent je minstens als fascist aangemerkt. Criminaliteit is de voornaamste kenmerk van deze aanwinst. Van lage criminaliteit doorgedrongen tot de hoogste kringen zoals blijkt. Deze moslimmaffia teert op de naïviteit en politieke correctheid van de zelf islamiserende politiek in Nederland. Daar kunt je jaren op teren en het wordt getolereerd totdat je het echt bont maakt. Natuurlijk zullen de linkse kringen dit weer tegenspreken en bagatelliseren en komen deze criminelen er makkelijk vanaf omdat niet teveel koppen moeten rollen. Beginnend met de nu helaas terminaal zieke burgemeester die hier de hoofdverantwoordelijke is.

  1. van Urk

   Dit is een voorbeeld in de politiek. Gewone burgers ervaren dat in het bedrijfsleven. Hoe vaak ik wel niet ervaren heb dat ik de politie tegen kom bij bedrijven van allochtone eigenaars met allochtone werknemers. Naast het gewone werk doen ze vaak nog een dubieus klusje erbij.

 5. Top

  Voor alle reactanten alhier en nog komende; Jullie zien het allemaal verkeert. De NL bevolking ziet dat heel anders, gezien de verkiezingsuitslagen van de laatste 40 jaren.
  Want ik mag toch wel aannemen, dat de reactanten alhier, op die partijen hebben gestemd, die dit soort misstanden had willen voorkomen? Of ga ik een stap te ver?

 6. Steve Van der Vekens

  We halen ze er wel uit. Wat doet die kopvod dan ook in de politiek?
  En jezelf dan maar afvragen hoe men erbij komt om voor de Sharia-wet te opteren…
  Daar! Voor je neus, die kopvod!
  Politiek behoort vrij te zijn van religieuze geloofsovertuigingingen.
  Het is allemaal provocatie om het bloed van de bevolking stiekem te laten koken.
  Kop af! Wegens hoogverraad volgens de Sharia.

 7. Steve Van der Vekens

  @NI28,

  Dat laatste is de boemerang die terugkeert in het gezicht, aangedreven door Karma.

  1. Ni28

   Die boemerang heeft wel lang over gedaan, is het niet?

   1. Steve Van der Vekens

    Karma heeft tijd zat, een heel mensenleven als het moet, maar het zal terug slaan. 🙂

 8. HaZ

  Eigenlijk moeten we blij zijn dat dit soort “misverstanden” boven water komen drijven.
  Mensen als Job Cohen, u weet wel, onze nationale en zelfs soms internationale theedrinker, hebben er bij de PvdArabieren voor gezorgd, nee zelfs gestreden, dat de diversiteit ten goede zou en moest komen aan de integratie van allochtonen in Amsterdam en later in geheel Nederland. Dat beleid is onaangeroerd voortgezet door van der Laan c.s. en zelfs uitgebouwd. Mij is altijd geleerd als je iets wil bouwen, je daar een vergunning voor nodig hebt. Cohen en in diens verlengde van der Laan hebben die vergunning aan zichzelf uitgeschreven. Het is echter geen vergunning gebleken, maar een brevet van onvermogen. De 29 zetels verlies voor de PvdArabieren bij de laatste verkiezing is daarvan het understatement. Dus voordat de andere Amsterdamse raadspartijen aan iets (nieuws) willen gaan bouwen, check uw vergunningen.

 9. Kodi

  De PvdA heeft veel weg van een politiek misdaadsyndicaat. Is er hier iemand verbaasd over?

  1. sjun

   Het staat dan ook al jaren als de Rode Octopus bekend. Tijd om alle armen in kaart te brengen en de hele gemeenschapskosten aanjagende zaak tegen het licht te houden.

 10. Nasrani

  Moslims! We weten waar hun loyaliteit ligt. En toch trappen we er steeds weer in. En ook blijven velen, ook hier, de islam en hun aanhangers verdedigen en zien als een verrijking van de westerse samenleving. De islam is verrot en corrupt, dus de aanhangers van die ideologie ook lijkt mij. Maar goed, we worden door schade en schande wijs en steeds rechtser. En uiteindelijk schoppen we de islam Nederland en Europa uit.

  1. Steve Van der Vekens

   Ons straatbeeld is er 1 geworden van moslimvrouwen met buggy’s die de ingang van de Wibra blokkeren.

 11. K.Dopper

  Het kwaakt als een lastercampagne en het oogt als een lastercampagne.
  De term ‘gangster’ is ook zo buiten proportie dat hier slechts schouderophalen past.

  1. Nasrani

   Blijf het nieuws volgen hoor…..je weet maar nooit of het waar is.

  2. Roughwood

   Lastig hè, omgaan met onwelgevallig nieuws en feiten. Dan onmiddellijk comfortabel in de ontkenningsmodus en lekker wegkijken maar. Zie hier de overbekende en favoriete handelswijze van links Nederland!

  3. mening66

   Hoe benoem jij het dan?
   Stelen is stelen en fraude is fraude en baantjes verdelen aan vrienden en familie is vriendjespolitiek en het volk als honden zien en ongelovige varkens is beledigend maar wel van dat volk profiteren.
   Geef jij hen dan de naam die zij wel verdienen!

 12. Parestado4

  Fatima Elastik?Nou dat is een rekbaar begrip!

 13. monach

  Er zijn weinig plekken te vinden waar falende graaiers een hogere concentratie hebben dan de Gemeente Amsterdam. Als er ergens abject veel belastinggeld op vage concepten stuk kan worden geslagen, rekent u er dan maar op dat we steeds dezelfde gezichten terugzien.

 14. meijer61200

  Taleb en Elatik liggen gillend van de lach aan het strand in Marokko! Hebben ze die ongelovige honden toch weer even mooi te pakken. O ja, Faat; We gaan ná de vakantie een schadeclaim indienen hoor! Kijken wat er nog meer te roven valt.
  Raar hé? Dat dit ras bijna niet meer aan de bak komt in het bedrijfsleven??? Die twee zijn een schande voor hun ras.

 15. K.Dopper

  Fatima is behept met alle eigenschappen die boze rechtse reaguurders het schuim op de lippen drijft: ze is vrouw, moslima, intelligent, niet op haar mondje gevallen en links.

  Meer bewijs heb je toch niet nodig om zeker te weten dat ze heel erg slecht is?

  1. Ni28

   Ik dacht dat zij de boel mee belazerde, niet? En dat is een feit.

  2. Ali Yas

   Fatima is behept met alles wat haar bij mensenhaters populair maakt: ze is sluw genoeg om enigszins consistent te kunnen liegen, ze is vóór een grote overheid en ze vereert een misogyne roverhoofdman. Wat kan er mis gaan met zo iemand in overheidsdienst?

  3. Roughwood

   De grote Fatimashow. Links lullen en rechts vullen. Taxiritje declareren ondanks bezit dienstauto, bootje huren voor € 30.000,00, wat maakt het uit joh, is toch maar gemeenschapsgeld. Bewijs te over. Geheel begrijpelijk dat veel mensen haar niet pruimen vanwege de door mevrouw tentoongespreide arrogantie en minachting voor de hardwerkende burger. Dus bespaar me uw slachtofferrolgeleuter.

  4. mening66

   Die laatste zin is echt uit mijn hart gegrepen, wat fijn dat je inzicht langzaal verbeterd.

 16. patrickkwinten

  maar zit ze en haar roversbende al vast ?

  1. K.Dopper

   Gangster, roversbende; je blijft je verbazen hier.

 17. knipperlicht

  Tja, daar heeft onze nationale gladjanus, waar heel Nederland onlangs voor in zwijm lag, het niet over gehad. Hij is verantwoordelijk voor de Amsterdamse puinhoop. Pink maar een traantje weg van der Laan. Of doe je dat alleen maar voor een voetballertje die je in feite geen moer kan schelen?

  1. Augustinyak

   Die nationale gladjanus heeft een ongemak aan zijn anus, dus daar zijn we gelukkig binnenkort vanaf…..

   1. K.Dopper

    Dit is de meest lage en smerige opmerking die ik hier ooit heb gelezen.

    Wil de redactie hier alsjeblieft wat aan doen?

    1. ayreonaut

     Dopper, ben het niet veel met je eens, maar nu volkomen gelijk.

     1. Hetzalwelweer

      kunt het niet vaak eens zijn met doppertje…..maar…3 strkes is out erronaut….

    2. Augustinyak

     Ik hoop dat hij de gehele pvda voorgaat in deze.

     1. K.Dopper

      Triest figuur.

    3. swetsnek

     we zijn twee weekjes verder al weer tot rust gekomen ??
     Tis maar virtueel he dopperke om jou woorden te grustig maar ebruiken hahaha

 18. Bes Tolen

  De PvdA is vanaf begin tachtiger jaren onder groepen met foute bedoelingen bedolven. Het is bij gebrek aan leiding met inzicht nooit meer goed gekomen. Dus verdient de PvdA nu geen vervolg meer. Het karakter van volkspartij met een opvoedende, democratische ideeënvorming en voorzichtig beleid ging verloren.
  Zo bleek Van Thijn een boosaardige super multiculturalist. Overigens nadat hij al eerder de positie van Den Uijl had kapot gemaakt. Ergens voelde men in de de PvdA wel aan, dat Van Thijn onmogelijk leider van de partij kon worden. Maar de analyse werd niet gesteld. Het begrip voor de situatie drong niet door.
  De PvdA kreeg het steeds meer te verduren van links radicalen. Velen daaronder waren afkomstig uit de CPN en later Groen Links, uit Rooms katholieke en protestantse organisaties zoals Pax Christi en Kerk en Wereld, of waren recente immigranten, waaronder die wild om zich heen mochten slaan zonder met de oorspronkelijke bevolking de hard nodige rekening te willen houden.
  Al met al ontstond een agressief multiculturalisme, dat Nederlanders tot zombies wenste te construeren en het land haar vooruitstrevend karakter ontnam. Niet alleen de schuld van de PvdA maar toch heel fors.

  1. Hetzalwelweer

   Dus…..een feit…..de kerk maakt meer kapot dan geld goed kan maken.

 19. Punt50

  Lijkt me een goed streven om heel de PvdAllah te laten verdwijnen.

 20. meijer61200

  Haakneus Elatik en hartsvriendin Saadia liggen in een deuk om die ongelovige honden! Hebben ze al een schadeclaim ingediend wegens aantasting “goede naam en eer” Gaat gebeuren hoor! Want zielug. Dit uitschot is totaal van de ratten bescnuffeld. Wedden dat salarissen van dit schorem gewoon wordt doorbetaald?

 21. Christina

  Hoe kan je nu een stel marokkaanse moslima`s zo`n post geven??
  Het enigste wat dat stel misschien kan is een plee uitsoppen, de vaatdoeken hebben ze al elke dag bij zich, standaard!
  En ik snap echt niet dat die neus die fatima elke keer weer opduikt, ongelofelijk dat dat pvda überhaupt nog zetels heeft met dit soort vullis!!
  Wanneer moeten deze viezerdjes voor de rechter komen samen met die `pracht` familieleden van ze??
  Maar dat zal wel een utopie zijn Nederland die marokkanen berechten!!!!

 22. mening66

  En alles wat zij dus met bedrog en fraude en vriendjespolitiek heeft verdiend,
  wat gaat daarmee gebeuren?
  En krijgt ze nog wachtgeld?
  De PvDa zal hun vriendjes toch niet echt helemaal laten vallen!?
  Deze Moroc bende gaat gewoon door maar dan met andere poppetjes.

 23. poldi

  Wat een zelfbeklag van die lievert, krijg bijna tranen in de ogen. Maar…..beste Elatik, jouw historie geeft toch écht wel aanleiding tot nodige discussies en…terecht! En beklaag je nu niet dat je Marokkaanse bent, dat heb jij aardig weten uit te buiten; jij bent een uitermatig handige dame die ogenschijnlijke nadelen weet om te zetten in voordelen.

  Dat jij er last van hebt dat Marokkanen in het algemeen in een verdomhoek zitten vanwege de haat die vele Marokkaanse moslims koesteren jegens het westen moet je kunnen billijken. Wij Nederlanders, wij Europeanen, wij Westerlingen hebben onze buik vol van de bijna dagelijkse Moslim-terreurdreigingen en aanslagen waarmee wij geconfronteerd worden.

  Zou jij kunnen organiseren beste Elatik dat goedwillende Moslims de straat opgaan om te demonstreren tegen jouw extremistische geloofsgenoten die om de haverklap dood en verderf zaaien.

  Als jij hierin nadrukkelijk een aanzet zou willen geven zal de publieke opinie omtrent jouw persoon en afkomst vermoedelijk een heel andere kant opgaan!

  Vraag ik teveel?

 24. Babaji538

  Goed zo. Vooral doorgaan zo.
  Star blijven volhouden.
  Het wordt vast en zeker nog eens beloond.. .

  Petra Hermans