ISIS-aanhangers sturen elkaar momenteel deze onheilspellende laadbalk op 95%: “Wees voorbereid!”

Een kenner van de terroristische groepering zegt: “ISIS kondigt óf het uitbrengen van een nieuw filmpje tijdens het offerfeest aan, óf dit impliceert iets bloederigs.”

ISIS-sympathisanten sturen elkaar momenteel massaal bovenstaande foto. We zien de vlag van ISIS, vergezeld met “Eid Mubarak”. Die spreuk is een groet die moslims aan elkaar brengen tijdens het Offerfeest wat morgen wordt gehouden. Tot zover niets angstaanjagends, maar onder de groet is een laadbalk te zien, die momenteel op 95% staat – “Loading” staat erbij. En dan in chocoladeletters: “Be Prepared“.

Het is een omineuze boodschap die op meerdere manieren uitgelegd kan worden. Azazel van den Berg – een cyberspion die infiltreert bij jihadgroeperingen op het internet – kwam het bericht tegen op veel chatkanalen die ISIS-gerelateerde personen en entiteiten gebruiken om informatie uit te wisselen. Zijn ‘take’ is dat het plaatje één van twee mogelijke scenario’s behelst: het zou namelijk kunnen dat ISIS met een nieuw propagandafilmpje komt, waarin al dan niet onder begeleiding van gruwelijke executies het Westen bedreigd wordt met islamisering en de dood.

Of het betekent iets anders. “Iets bloederigs,” zo beschrijft Azazel die mogelijkheid. Is er een ISIS-aanslag in Europa of elders op touw, waarvoor jihadisten nu alvast hun zieke voorpret voor aan het hebben zijn? We weten het niet, maar gezien het recente verleden kunnen we deze mogelijkheid helaas ook niet geheel uitsluiten. Laten we dus duimen dat het islamitische Offerfeest morgen rustig zal verlopen. Dus zonder terroristische aanslagen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. swetsnek

  10 christenen dood 500 moslims aan de paal kijken wie het langst vol houd

  1. marco1

   Ja dat zou idd werken. Helaas is de kans groter 10 christenen dood en 500 die het goed praten.

   1. swetsnek

    ja ik weet het maar ja tegen beter weten in dan maar he marco1

 2. DolleDries

  Een enorme groep van honderden moslimmigranten heeft afgelopen weekend een groot volksfeest in de Duitse stad Chemnitz ‘opgeluisterd’ met het aanranden van vele tientallen vrouwen en meisjes, het uiten van bedreigingen, het plegen van geweld, talloze diefstallen van persoonlijk bezit, en vernielingen. Duitse mannen probeerden de migranten tegen te houden, waardoor er twee groepen tegen over elkaar kwamen te staan en er massale vechtpartijen uitbraken. De Europese media negeerden het vrijwel compleet, en Facebook wiste 7000 berichten van getuigen die videofilmpjes en foto’s van de chaos in Chemnitz hadden geplaatst. Daarmee geven ze moslimmigranten in heel Europa feitelijk een vrijbrief om de volgende keer nog brutaler en gewelddadiger te werk te gaan.

    1. toetssteen

     Thanx DolleDries. Ik had het inderdaad niet voorbij zien komen. De zoveelste ssttt, sssttt, dan is het er niet actie.

  1. Punt50

   We mogen het niet weten van MSM. Het klootjesvolk moet kalm blijven en alles slikken. Dank voor info.

 3. corfo

  @ Dolle Dries.
  Het door u geschetste gruwelijke gebeuren in Chemnitz is idd. niet in de media verschenen. Hopelijk was óók Mädchen Merkel onder de slachtoffers ?!
  Ik begrijp nog steeds niet hoe ’t kan bestaan dat deze hoog opgeleide “vluchtelingen” dergelijk kattenkwaad kunnen uithalen. (cynisch).
  Waar blijven onze extreem linkse mede-reaguurders nou toch ?

  1. Floris

   “Het door u geschetste gruwelijke gebeuren in Chemnitz is idd. niet in de media verschenen.”
   ——————————————————————–
   Het wordt met de dag gekker.

 4. Arnoniemuss

  @ Dolle Dries. Aangezien het bericht over Chemnitz nergens te vinden is behalve op ultra rechtse websites zou het heel goed om fake news kunnen gaan.

  1. DolleDries

   Hier ook niet veel over gezien.
   Maar ja het was Trump niet

   https://www.youtube.com/watch?v=7Ic_J8h83Jk

  2. HaZ

   De politie van de aan Nederland grenzende Duitse deelstaat Nordrhein-Westfalen heeft een ‘oplossing’ gevonden voor de exploderende, door hen totaal niet meer in de hand te houden migrantencriminaliteit: burgers moeten zich er gewoon niet meer tegen verzetten, ‘want bij actief verzet dreigt voor u aanzienlijke gezondheidsschade.’ Het ‘advies’ heeft tot woedende reacties onder de bevolking geleid. ‘Dus om veilig te leven moeten wij ons zonder verzet door illegalen in elkaar laten staan? Moeten we zonder iets te doen toekijken hoe ‘arme getraumatiseerde’ mannen, allen met een strijdbare leeftijd, hier vrouwen aanranden, en dan moeten we ook maar niet naar 112 bellen? Menen jullie dat? Onvoorstelbaar.’

 5. sjun

  Goed dat die jongens zich op hun eigen eindigheid voorbereiden. Al veel langer is het tijd om grondig kom af te maken met de mensen klein, dom, afhankelijk houdende en nogal eens gewelddadig makende ideologie en persoonlijkheidscultus rondom Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji. Zulke jongens dragen er dagelijks argumenten voor aan.

 6. Homo erectus

  Het ergste wat je gasten kunt aandoen is de restjes bij elkaar vegen in een varkensblaas stoppen en in een annoniem graf dumpen en meteen de hele familie uitwijzen. Familie is heilig en een foute begrafenis dan komen ze niet aan die 72 maagden. Ik heb geen medelijden meer met dat uitschot.

  1. Steve Van der Vekens

   Ik heb er nooit medelijden mee gehad. Het offerfeest. Hoe toepasselijk en dat zal IS met haar boodschap bedoelen. Wij zouden net als de schapen symbolische offers zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.