Laffe EU-delegatie draagt hoofddoeken bij ontmoeting met president Rouhani van Iran

DGdZNkxWsAEGF8m.jpg large
Foto: EU-buitenlandgezant Federica Mogherini met enkele van haar medewerkers - allemaal gesluierd. Bron: EU External Action / Twitter.

De EU buigt weer eens voor oppressieve en vrouwenhatende regimes, zoals de ayatollahs uit Iran.

Het is weer eens feest: de EU heeft altijd de mond vol over vrouwenrechten, het bevorderen van tolerantie en het uitroeien van discriminatie… maar als er een keer een uitgelezen kans volgt om de daad bij het woord te voegen, dan geven de Brusselse lafaards gewoon niet thuis. Dat werd dit weekend nog maar eens bewezen, toen EU-officials uitvlogen naar Iran voor een ontmoeting met de Iraanse president Rouhani.

Al die vrouwen dragen in Europa gewoon hun haren los, maar in Iran buigen ze ineens voor islamistische oppressie en hebben zij een hoofddoek om:

Het getuigt van een ongeëvenaarde lafheid dat EU-ambtenaren – inclusief de officiële buitenlandwoordvoerder Federica Mogherini – allemaal een islamistisch doekje om hun hoofd dragen, terwijl ze eenmaal terug in Brussel weer de mond vol hebben over hoe erg landen als Hongarije of Polen de mensenrechten in Boedapest of Warschau zouden vertrappelen. EU-lidstaten worden de les gelezen, maar in het Midden-Oosten kunnen misogyne autocraten kennelijk doen wat ze willen.

EU-popje Mogherini liet zich overigens nog meer vernederen, want ook de publieke inauguratie van president Rouhani vond dit weekend plaats. De ayatollah-knecht begint aan zijn tweede termijn en dat betekende natuurlijk… foto-tijd! Check vervolgens waar de Iraniërs Mogherini neer hebben gezet…

Exact ja: helemaal aan de rechterbuitenkant. Handig voor de Arabische media, zeg maar, want dan kunnen ze die vrouw er gemakkelijker afknippen in hun televisie- en krantenproducties.

Kortom, de Europese Unie heeft zich de afgelopen dagen weer eens goed voor paal laten zetten door een stelletje vrouwenhatende ayatollahs. Je kan je toch echt afvragen wat het nut is van zo’n grote transnationale club als de EU die onze soevereiniteit opslokt, als we het niet eens kunnen gebruiken om een vuist te maken tegen dictatuur, vrouwenonderdrukking en het vertrappelen van mensenrechten. De EU is afgelopen weekend in Iran eerder een rekwisiet geweest die het onderdrukkende regime aldaar ondersteund heeft, dan een ferme instantie die een punt heeft kunnen maken tegen de islamitische barbarij van het land. We hebben het met z’n allen dus mooi gelegitimeerd in plaats van onderuitgehaald.

Ik weet niet hoe u dit alles ervaart, maar ík schaam me kapot.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

39 reacties

 1.   

  Dan was Marie le Pen toch duidelijker! De dapperen in europa zijn straks moeilijk te vinden. Wat een afgang!

  1.   

   KUTWIJVEN…….Zò denken die macho arabs nu eenmaal over onze dames.En MAAR WEER BUIGEN VOOR DAT GETIJSEM!!

   1.   

    Dat draagt dan een kopvod en mag toch helemaal aan de buitenkant van de foto gaan staan.
    Dat zijn ook mensen, en die kopvodmensen lachen zich suf voor de slijmerige geforceerde toegevingen die wij (!) almaar maken. Dat is niet mijn EU, waar is je waardigheid? Help! Waar is de zelfmoordbrug?

 2.   

  Europa is vol van zelfhaat en de politici spannen de kroon met in dit geval de communistische Federica Mogherini die zich op alle fronten laat kleineren. Dat hebben Trump met zijn vrouw in S.A. wel beter gedaan. Die plaats op de foto is niet toevallig, voor de officiële versie kunt je haar zo wegknippen. Je zou je schamen om Europeaan te zijn. Met deze leiders zal Europa niet winnen.

  1.   

   Ik heb me altijd al voor de EU geschaamd. In Europa inderdaad een grote spierballenpraat tegen hun eigen burgers maar op het wereldtoneel een regelrecht lachertje. Trouwens communist Federica Mogherini die ooit eens samen met haar held Arafat op de foto stond, heeft haar plek in ieder geval weer gevonden. Zij pleite ook al voor meer politieke islam binnen de EU.

 3.   

  Van Rompuy en van Baalen veroorzaakten in Oekraïne een burgeroorlog en nu verkoopt Mogherini de Europese ziel aan de vleesgeworden duivels in Iran. Jongeren in Iran vechten al decennia een stille strijd voor minder Islam en meer vrijheid. Als je met Iraniërs spreekt geven ze allen aan hoezeer ze naar een vrije westerse samenleving hunkeren. Deze actie is niet alleen contraproductief doch een misdaad tegen de menselijkheid. Schande! Nexit kan mij niet vroeg genoeg komen.

 4.   

  In Iran worden nog wekelijk homo’s opgehangen aan kranen. Daar is veel over gepubliceerd en het internet heeft veel foto’s daarvan.

  Maar kennelijk zitten de EU leiders daar niet mee en buigen voor de Iraanse leiders.

  Erg hypocriet allemaal. Maar niet verwonderlijk.

  In de VS word de (zeer linkse) vrouwenbeweging o.a geleid door een moslima die de Sharia promoot en een Jihad wil tegen Trump. Gekker kan het niet worden.

  Activist Linda Sarsour Calls for ‘Jihad’ Against Trump Administration
  http://insider.foxnews.com/2017/07/06/linda-sarsour-calls-jihad-against-president-trump-administration

 5.   

  Zoals onderstaande Tweet zegt:

  “Disgrace to all woman activists of Iran who are fighting for freedom @FedericaMog you stand by oppression”
  https://twitter.com/tanasoli/status/893895277819510784

 6.   

  Buitenlanders moeten zich aanpassen aan het land waar ze te gast zijn.
  Oh, dat doen ze.
  Buitenlanders moeten aan hun eigen gewoontes vasthouden in het buitenland.
  Sh*t weer niet goed.
  Lastig hoor, van anderen verwachten dat ze zich aanpassen maar zelf van geen aanpassing willen weten.

 7.   

  Zulke dhimmies vertegenwoordigen mij niet. Steeds meer mensen zouden van zulke ongekozen lieden en hun systeem ruim afstand moeten nemen. Kunnen die lelijke kermisvlaggen niet overal in het land verwijderd worden?
  Re-vol-te!

  1.   

   Gaat helemaal lukken, Sjun, de revoltebeweging van Teddy Boudoir staat in de peilingen van de Hond al op 6 zetels.

   :)

   1.   

    Dopperwt, dat worden binnen de kortste keren meer dan 20 zetels. Nederland is na de laatste verkiezingen klaar om versneld een ruk naar rechts te maken. En kom niet aan met resultaten van de laatste honderd jaar. We leven in andere tijden en er worden nu andere keuzes gemaakt.

    1.   

     Zeker, IJscoman, en 20 zetel is dik 13% van de stemmen dus dat gaat het Haagse wereldje op zijn kop zetten.

     :)

     1.   

      Plus de 21 van de PVV, dat schiet bij elkaar al aardig op.

      Jij behoort met je achterhaalde PvdA-mantra’s en Grondwet-fetisjisme inmiddels tot een achterhoede die geen enkel gewicht meer in de schaal legt. Een kleine extreem-linkse minderheid die door een permanent gehersenspoelde geest niet in staat is helder en overzichtelijk te denken. Negen zetels zijn de volgende keer nog slechts twee zetels.

     2.   

      Dat telt op tot 41 zetels, dat is bij lange na geen meerderheid.
      IJscoman weet ook dat FvD en PVV electoraal deels communicerende vaten zijn.

      Hij praat hier dus tegen beter weten in, daar word ik niet vrolijk van.

     3.   

      De PvdA-ers bezitten meer fatsoen en besef van rechtsstaat dan de PVV-ers.

     4.   

      Ik maak bezwaar tegen hetgeen IJscoman zegt. PVV en Forum voor Democratie zijn rechtspopulistisch, niet rechts. Conservatieve partijen als VVD/CDA zijn rechts. Op vrijwel elk punt.

      Bovendien wordt er elke keer weer gezegd dat de rechtspopulisten, de absolute minderheid, een meerderheid zullen bemachtigen. Het is onzin. Dergelijke bruine clubs komen nooit verder dan de oppositiebankjes.

   2.   

    Niet de peilingen maar het verkiezingresultaat en wat daar dan mee gebeurt spreekt boekdelen. Daartoe is een proces van persoonlijke bewustmaking gestart dat beklijvend voorbij zal komen aan gekochte en politiek angehauchte massamedia. Maar alles op zijn tijd. Een oogst van ommekeer vraagt seizoenen lang bewerking van de grond. Het verenigde Spanje van Ferdinand en Isabella was er ook niet in een dag maar het hield wel enkele eeuwen stand.

    1.   

     Het is voor de gemoedsrust van degenen die menen dat charlatans als Wilders, Baudet en Jan Roos, Le Pen en Farage in staat zijn belangrijke maatschappelijke veranderingen af te dwingen goed dat Sjun aandringt op geduld en wijst op het feit dat dit soort veranderingen veel tijd vragen.
     Het wachten op Gaudot vergt tijd maar bovenal gelatenheid, je die wachtruimte namelijk nooit verlaten.

     1.   

      @ Dopper.
      Vandaag je pilletje zeker nog niet gehad ?
      Ik zie n.l. wéér dat je alleen maar wartaal en onzin uitkraamt.
      Wanner is je volgende afspraak met je psychiater ?

 8.   

  Smerig verradersvolk. Buigen voor de fascistoide islam: de slavenzielen verkopen zich met huid en haar (en hoofddoek). Kaalscheren en met pek ingesmeerd buiten de stadsmuren opknopen.

  1.   

   Doe niet zo dom.

 9.   

  Ik denk echt dat het tijd wordt om de EU te verlaten.
  Dat is niet mijn EU.

 10.   

  Don’t feed the trolls !!!!!!!!!!!!!

 11.   

  Dat verradersvolk heeft zo’n schrik van de Islam dat ze zo hopen op de ‘dag des oordeels’ gespaard te blijven.
  Zo goedgelovig zijn die corrupte sukkels.

 12.   

  Hier een grote bek over homo rechten vrouwen emancipatie en juist in die landen waar homo’s worden opgehangen en vrouwen onderdrukt worden kruipen deze lafaards over de grond om deze barbaren te pleasen.
  Wat een laffe bende, ze kruipen voor dit adder gebroed.
  Opdoeken dat hele zooitje.

 13.   

  Wat een afgang Ik denk dat ze zelf geilen met dat doekje vandaar dat de EU zo krom is Zij verkwanselen de inwoners van Europa Wat heeft de EU ons nu voor voordeel gebracht werkgelegenheid welvaart Nee hoogmoed waanzin en belust op macht Nederland NlEXIT zo snel als mogelijk

 14.   

  Polen en Hongarije hebben in ieder geval weer een voorbeeld waarom ze nooit, nooit, nooit mogen buigen voor de EU commissie met hun opgedwongen “rechtsstaat” en opgedwongen ISlamquotum

  1.   

   Daar snappen ze wel dat hun land er razendsnel van naar de kloten wordt geholpen en alles wat ze hebben opgebouwd voor niets geweest is!

 15.   

  Het ergste was nog dat ze belaagt werd door die testosteronbommen en het wel lekker vond. :https://www.geenstijl.nl/5137964/met-de-schrik-vrij/

 16.   

  Het item is de lafheid en dubbele moraal van die EU-figuren die hun eigen volkeren verraden vanuit een vals en kwaadaardig eigenbelang. Goed geschreven stuk met veel rake reacties. De domme trollen hebben geen enkel weerwoord, en dus proberen ze de discussie maar weer eens te verzieken met totaal irrelevante roedels inzake de zetelverdeling in Nederland. Hoe dom kun je zijn!!

 17.   

  Weg met ons!

  1.   

   Roughwood laten we beginnen met K.Dopperwt.Beukman,Guus Gestoord,en die andere kornuiten van de zelfde onnozele figuren als hun zijn.

 18.   

  Rede nummer 999999 om uit de EU te stappen!

 19.   

  O<o,o,de olie oh,oh, als het oliekraantje….?

 20.   

  Gelukkig word ik niet vertegenwoordigd door dat zooitje EU-“leiders”;
  ik heb n.l. op één van hen kunnen stemmen. Dat het een buitengewoon laf zooitje is, was en óók zal blijven is reeds langer bekend bij de weldenkende mensen in NL.
  Verhofstadt en van Baalen stonden te blèren in Oekraïne, daarmede een burgeroorlog ontketenend. Bij het uitbreken daarvan waren de beide oproerkraaiers helaas al weer lang en breed terug in hun zwaar beveiligde villa’s. De pro-EU-figuren zou ik willen rangschikken onder het laffe zooitje.

  1.   

   Aanvulling : “Ik heb n.l. nóóit op één van hen kunnen stemmen”.

 21.   

  “Het getuigt van een ongeëvenaarde lafheid”

  Niet alleen dat, het is ook leugenachtig. De vrouwen in kwestie kleden zich als moslima terwijl ze dat helemaal niet zijn.

  Zou Rouhani trouwens ook zijn theemuts afzetten als hij in Brussel aanschuift?

 22.   

  Zwamneus GG raaskalt over PVV en FvD. Dat zou hij echt niet durven als deze twee partijen bruine partijen waren. Zinloos gebrabbel, GG!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!