Na Italië begint ook Malta het te snappen! Watertaxi voor asielzoekers mag niet aanmeren en moet ophoepelen

Ga maar lekker ergens anders de loopjongens van mensensmokkelaars spelen, NGO’tjes. Zuid-Europa heeft er genoeg van. Na Italië nu ook Malta.

Italië is de afgelopen dagen begonnen met een heuse aanpak van alle watertaxi’s die bootvluchtelingen komen ophalen vlak voorbij de Libische kustlijn, en die helemaal naar Europa brengen voor een all inclusive voor asielzoekers. Boten zijn in beslag genomen, en justitie neemt malafide NGO’s onder de loep.

Ook Malta, een eiland en EU-lidstaat ten zuiden van Sicilië, heeft nu schoon genoeg van al die bootmigranten die het land komen overspoelen. De regering heeft daarom besloten dat een watertaxi met aan boord opgepikt asielzoekers-in-de-dop niet mag aanmeren bij het eiland:

“Malta’s decision not to allow a rescue vessel to disembark migrants here was in keeping with international law, deputy prime minister Chris Fearne said this morning.

Dr Fearne insisted the closest, safest port of call was Lampedusa and not Malta.

Rescue vessel Golfo Azzurro has been circling just outside Malta’s territorial waters since yesterday, awaiting instructions on where it can disembark three migrants it picked up off Libya.”

Het zou mooi zijn als de Golfo Azzurro nu terugvaart naar Libië om de migranten dan maar thuis te brengen: Europa heeft echt al meer dan genoeg van deze mensen – doorgaans ultra-kansloze migranten – opgenomen binnen de grenzen. Vol is vol, en de koek is een keertje op. Dat is dan heel erg pech hebben voor de drie mensen aan boord van het NGO-schip, maar na jaren aan anderen gedacht te hebben wordt het ook eens een keer dat de Europese lidstaten de aandacht eens richten op zichzelf. Basta, wegwezen dus Golfo Azzurro! Ga niet naar Italië, ga niet naar Malta, ga helemaal nergens heen. Behalve dan misschien naar de schroothoop, waar de ijzelhandelaren dan nog wat hebben aan die roestboot.

Overigens is er in dit hele verhaal nog een enorm genante bijrol voor Nederland: de Golfo Azzurro behoort tot de vloot van de Nederlandse ‘hulporganisatie’ Stichting Bootvluchteling. We staan er als land dus weer mooi solidair op met onze bondgenoten in Zuid-Europa, maar niet heus!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Punt50

  De landen (zoals Malta en Italië) die overspoeld worden door kansenparels die hen in de maag gesplitst worden door de NGO’s moeten wel handelen. Ze kunnen niet anders meer, de EU doet niet behalve het probleem erger maken.

  Als die kansenparels bijeen vegen en zonder pardon terugzetten op de kusten van Barbarije.

 2. Ni28

  Harde aanpak is de enige aanpak. Voor moslims geldt alleen harde taal en harde daden. Het lijkt dat al die boten van ngo’s onder de Nederlandse vlag varen. Is GL bezig met die 25.000 immigranten?

  1. Ali Yas

   Water stroomt naar het laagste punt, daar kan het water niks aan doen. Wij moeten zelf zorgen voor de dijken, maar de EU graaft die voor ons af. Dáár zit het probleem. En dat we over dat EU-beleid niets te vertellen hebben is onze eigen schuld. De meeste Nederlanders stemden voor hetzelfde beleid.

 3. Punt50

  Het beste is die naffer landen (Barbarije) in te nemen en ons gezag daar herstellen. Zo laten we weten niet meer met ons te laten sollen, het is genoeg geweest.

  De US Navy dankt haar oprichting aan de problemen met Barbarije. Er waren 2 Barbarijse oorlogen nodig en bezetting van de naffer kust om het probleem onder de duim te krijgen.

 4. Rust

  Gelijk het hele schip en bemanning in hechtenis nemen. Er lopen te veel van die maniakken (wereldverbeteraars) rond. Doneer gewoon 5 euro aan het WNF en doe voor de rest normaal.

 5. Roughwood

  Dat gaat de goede kant op!

 6. Two Ravens Black Kettle

  Artsen zonder Grenzen appen rechtstreeks met de mensenhandelaren. Een gedeelte van het geld gaat vervolgens naar Isis en andere terroristische organisaties die op hun beurt babies afmaken, minderheden uitroeien en kleine meisjes kapot verkrachten.

  Je zou maar lid zijn van een mensenhandel/terroristen/genocide organisatie als Artsen zonder Grenzen en aanverwante clubs.
  Bloedgeld.

 7. corfo

  Ik begrijp er geen ene moer meer van.
  Krijgt Malta een keer de kans om een boot vol hoogopgeleide kanspareltjes binnen te halen, moeten de pareltjes weer terug ! (cynisch)
  Plaats de pareltjes in tenten in de tuin van Lubbers !! Óók Korsakov Juncker heeft plaats genoeg rondom zijn riante, door óns betaalde, villa’s !

 8. Nasrani

  Tja, het verstand komt bij sommigen met heel wat jaren. Maar wellicht komen er andere tijden nu iedereen( althans de meesten) wel door beginnen te krijgen dat wat er binnenkomt vooral kansarme moslims zijn waar we alleen maar ellende mee krijgen.

 9. Duckday

  En al deze schepen krijgen subsidie Ons kabinet zijn gewoon leugenaars ze houden het zelf in stand VVD CDA PVDA PVDD SP GroenLinks zij gebruiken deze mensen gewoon om stemmetjes te winnen Wat heeft de EU en Euro ons nu voor voorspoed welvaart werkgelegenheid gebracht Niks dan ellende Snel weer baas in eigenland Nl EXIT

 10. Blank en niet Wit

  Dit vindt Sophie vast niet goed!

 11. Paaldanseres

  De schellen beginnen eindelijk van de ogen te vallen… en nu vooral… DOORPAKKEN!!!

  1. corfo

   @ Paaldanseres.
   De Nederlandse “politici” lopen al járen met oogkleppen op en dat zal voorlopig ook nog wel even zo blijven.

 12. Parestado4

  Dat schip komt mij bekend voor.een geweze Urker kotter en gebouwd bij Visser in den Helder.

 13. Two Ravens Black Kettle

  Hoeveel yezedi slaven heeft de wrede mensensmokkelorganisatie Artsen zonder Grenzen inmiddels al bekostigd ?
  Hoeveel kapotgestoken Christen Babies gefinancierd ?

  &Ook niet onbelangrijk
  Hoeveel Isis-krijgers en oorlogsmisdadigers heeft hun veerdienst inmiddels al over de plas gependeld ?

  Mengele: “Schipper mag ik over varen, ja of Neeeeee”
  Artsen zonder Grenzen Mensenhandelaar: “Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa”

  Een kameradski was tot voor kort van deze aanhangers van de Dodencultus die een rechtsstreekse app hebben met serieverkrachters, masssamoordenaars en andere verrukkelijke boevenbendes

  Na even te googlen niet meer.

  Overigens nog een andere aanrader
  Linda Polman
  De Crisis Karavaan
  Artsen zonder Grenzen als gretige Hulpdienst van Hutu massamoordenaars

  Zou er een terroristen organisatie bestaan die niet direct of indirect wordt gefinancierd door Artsen zonder Grenzen

 14. HaZ

  Volgens Marinetraffic live dobbert de Golfo Azzurro nu rondjes ten zuiden van Sicilie in afwachting van nieuwe instructies.

 15. john1952

  NGO’s, clubjes waarvan de maatschappelijke betekenis in geen verhouding staan tot de vergoedingen die ze zichzelf gunnen, hebben kennelijk een hele bijzondere status, en menen alle andere visies ten spijt, een actieve bijdrage te moeten leveren aan de import van kansarme gelukszoekers. De meeste afkomstig uit Afrikaanse stammen, die zoveel conflicten weten uit te lokken dat ze aan de opbouw van hun thuisland niet toe komen en zo dood en verderf zaaien onder de eigen bevolking. Nog steeds vernietigt men categorisch alle door het westen gesponsorde verbeteringen in landbouwtechnieken en infrastructuur. Het uitmoorden van hele stammen is aan de orde van de dag in een heftigheid die men alleen nog maar tegenkomt in de kruinen van de hoogste bomen: bij de apen, de primaten dus.
  Niettemin zijn zij optimistisch over de integratie van deze mensen, en denken zij zelfs daarmee de welstand in Europa verder te optimaliseren.
  Dat is natuurlijk niet zo, want Europa heeft nú al de grootste moeite om de wat lager geschoolde werknemer aan het werk te houden, zéker met de robotisering die om de hoek loert.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.