Nee hè! DENK opent partijkantoor in Amsterdam: ‘Gezondheid en duurzaamheid staan hoog op de prioriteitenlijst!’

De gemeenteraadsverkiezingen komen er alweer aan volgend jaar, en één partij die hoopt een grote slag te kunnen gaan slaan is DENK. Zeker voor Amsterdam heeft de partij hoge verwachtingen, gezien het feit dat de partij er een partijkantoor opent.

De Nederturkse politieke partij DENK timmert hard aan de weg in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. Eén van de plekken waar de club van ex-PvdA’ers wil toeslaan, is onze hoofdstad Amsterdam. Partijleider Kuzu maakte de ambitie alvast bekend: hij wil er tenminste vijf zetels veroveren. De basis van dat toekomstige succes is reeds gelegd bij de Tweede Kamerverkiezingen van afgelopen voorjaar: toen werd DENK in stadsdeel Nieuw-West de grootste, onder anderen door zeer dubieuze ronselpraktijken.

Dat het de partij menens is, blijkt nu wel uit het feit dat men er onroerend goed aan het regelen is. Op Facebook en Twitter kondigt de immigrantenpartij alvast aan dat men voor veel reuring wil gaan zorgen: “Zo, die staat! Het logo van ons kantoor in Amsterdam staat erop! Binnenkort volgt de officiële opening, hou ons in de gaten, beste DENK’ers.” Speerpunten heeft DENK Amsterdam ook alvast. Om in te spelen op de behoefte van de vele hipsters die in 020 rondlopen en wellicht te verleiden zijn een keertje niet op D66 en GroenLinks te stemmen noemt men “gezondheid” en “duurzaamheid”.

DENK heeft al meerdere partijkantoren: in Rotterdam en Utrecht heeft de Nederturkse club panden die gebruikt worden voor partijgerelateerde werkzaamheden en activiteiten.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. HaZ

  “gezondheid” en “duurzaamheid”.de speerpunten van Denk ????? hahaha
  Als er iets absoluut niet in de kromme gedachtengang van deze Grijze Wolvenhorde
  hoort is het wel gezondheid en duurzaamheid. En raad eens wat, zelfs de doelgroep van Denk: de allochtone Nederlanders, de asielzoekers,de Turkse en Marokkaanse relschoppers interesseert deze speerpunten geen ene reet. De zoveelste dekmantel van deze filiaalhouders van Erdogan.

 2. sjun

  Zouden ze Haarlemmerweg 516, gebouw C overgenomen hebben?

  1. meijer61200

   Nee hoor! Bij mijn weten hebben ze een kantoortje ingericht op het herentoilet op perron 1 van het CS.

 3. Homo erectus

  En ze gaan dat ook halen ook. Denk is gewoon de Adolf Erdogan spreekbuis in NL en we weten zo langzamerhand wel hoeveel Turken hier Erdo steunen.
  Dit is dus zo een moment dat ik zeg dat een politieke partij z’n wortels in NL moet hebben. Jammer maar helaas dus.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.