Neonazi's en linkse demonstranten zijn beiden walgelijk bezig in Boston

Geen categorieaug 19 2017, 21:00
Het gaat weer geweldig bij de tegendemonstratie van alt-left!
https://twitter.com/therealcornett/status/898966575373484032
Zo. Dat is waar extreem-links reclame voor mag maken in de Verenigde Staten! Meer dode agenten dus. En dat is de straat opgegaan om zich te verzetten tegen racisme. Elders in de stad vindt een kleinere bijeenkomst plaats voor 'Free Speech'. Die was georganiseerd door nationalisten, maar moest al spoedig worden beëindigd. De 'Free Speech' demo had al wat voeten in de aarde. Volgens CBS news waren er strenge voorwaarden:

Police confined a small group of "Free Speech" protesters to the Parkman Bandstand on historic Boston Common as they blocked off the massive counter-protests, CBS Boston reports. The permit issued for the rally came with severe restrictions, including a ban on backpacks, sticks and anything that could be used as a weapon.

https://twitter.com/BradTatum/status/898970820307013632
'Anything that could be used as a weapon.' Dat was dus iets dat de nationalist niet mee mocht nemen naar de demo voor het vrije woord. En terecht, want als je demonstreert voor de vrijheid van meningsuiting heb je daar geen wapens bij nodig.
Nu zijn er ongeveer 15.000 tegendemonstranten op de been gekomen. Die vinden het namelijk ook heel erg om wapens mee te nemen naar een demonstratie. De anti-racisten en linkse broeders en zusters doen dat niet, kijk maar:
https://twitter.com/charliekirk11/status/898964908087357440
Onbegrijpelijk dat radicaal links zoveel geweld gebruikt en predikt terwijl ze zeggen voor een vreedzame samenleving te staan.
Met deze sfeerbeelden wil ik wat evenwicht bieden aan de eenzijdige berichtgeving van de grote mediakanalen. We zien vaak neonazi's en racisten voorbij komen op TV. Maar extreem links kan er ook wat van. Het is hier net als bij de demo in Berlijn. Beide kanten zijn even pervers en slecht. Demonstreren tegen KKK, nazi's en soortgelijk tuig is goed. Maar die goede zaak verbleekt spoedig als je je vervolgens op deze manier manifesteert. Wat een uitschot.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten