Salafistische mafklapper Arnoud van Doorn: ‘Leon de Winter, Ebru Umar en Esther Voet marcheren in Charlottesville!’

Schermafbeelding 2017-01-20 om 12.19.03
Foto: Twitter / Arnoud van Doorn

Niet alleen Trump had er vannacht moeite mee te signaleren wie er nu de nazi’s waren bij een uit de hand gelopen rally van fascisten in het plaatsje Charlottesville in Virginia.

Dat neonazi’s in de Verenigde Staten hun kop opsteken en gewoon open en bloot over straat marcheren is erg genoeg, maar kennelijk hebben sommige types alsnog behoefte om allerlei olie op het vuur te gooien. Neem bijvoorbeeld Arnoud van Doorn, fractievertegenwoordiger namens de islamitische Partij van de Eenheid in Den Haag. Daarnaast is hij salafist.

Van Doorn besloot van de tragedie in de VS even misbruik te maken om nog even een aantal vooraanstaande rechtse figuren in Nederland te framen als ook een soort nazi. Vanochtend schreef hij naar aanleiding van de bloederige rellen in Virginia op zijn Twitter-account: “Zijn Leon de Winter, Annabel Nanninga, Ebru Umar, Easther Voet en de rest van de bende eigenlijk ook aan het marcheren in Charlottesville?

Even voor de duidelijkheid: Arnoud van Doorn haalt dus twee Joodse Nederlanders (!) aan, en beticht hen van nazi-sympathie√ęn. Veel idioter moet het niet worden. Of wat dacht je van de Nederturkse Ebru Umar? Ja, √©cht iemand die straks “Blut und Boden” gaat scanderen… helemaal geloofwaardig, hoor!

Kortom, laat Arnoud van Doorn z’n idiote nazi-geroep lekker even voor zich houden. Er zijn in Amerika momenteel serieuze problemen met √©chte fascisten die het aanpakken waard zijn. Laten we dat alsjeblieft niet vertroebelen met kinderachtig Nederlands gedoe waarbij we mainstream rechtse figuren gaan verwarren met types die in de ganzenpas lopen en roepen dat de VS zich vrij moeten maken van een zogenaamde Joodse overheersing. Maar wellicht is dat wat veel gevraagd van Arnoud van Doorn. Het is namelijk Arnoud van Doorn.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

12 reacties

 1.   

  Tim, je bent kennelijk niet op de hoogte dat Trump het geweld, zowel van links als rechts heeft veroordeeld.

  Onder Obama kwam links vaak weg met het plegen van geweld omdat Obama weigerde dat linkse geweld te veroordelen. Onder Trump word zowel links als rechts geweld veroordeeld.

  ‚ÄėWe Are Americans First‚Äô Donald Trump Calls For Peace; Condemns Violence ‚ÄėFrom All Sides‚Äô
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/08/12/americans-first-donald-trump-calls-peace-condemns-violence-sides/

 2.   

  Ik wist dat het niet bij Baudet zou blijven. Alle genoemden en diegenen die nog gaan volgen hebben elkaar ontmoet vannacht in Charlottesville. Niet herkenbaar want zij hadden allemaal witte puntmutsen. Haat en tolerantie is kenmerkend voor links die kennelijk zelf graag over puntmutsen zouden willen beschikken. Rode dan natuurlijk.

 3.   

  Fortuyn hebben ze opgejaagd, gedemoniseerd en afgemaakt. 1 – 0 voor de MSM.
  Iedereen die zich een millimeter buiten het lijntje waagt kan rekenen op dezelfde behandeling.
  Wat Ebru allemaal over zich heen heeft gekregen van de Betere Mensch is misselijkmakend.
  In NL hebben we zelfs een Staatsblog genaamd Joop.nl waar ze ongestraft aan de schandpaal genageld mag worden.
  Net als Baudet trouwens (laat het op je inwerken. Een Blog gefinancierd met belastinggeld dat een politieke concurrent mag lynchen en geen haan die er naar kraait in het door en door corrupte en moreel failliete Orwelliaanse NL)

  Ik kan eerlijk zeggen dat ik nog nooit 1 neonazi in mijn leven in het wild ben tegen gekomen.
  Muv. enkele onfrisse en uiterst gewelddadige lieden in krakerscaf√©’s.

  Ik ben het overigens volledig met Ritter eens
  Trump veroordeelt al het geweld.
  Verfrissend.
  Doe me denken aan Ghandi.
  Obama en alle andere ‘geschoktheid’ veinzers zijn er altijd als de kippen bij om de slachtoffers en nabestaanden onder te urineren en bovenal de daders uit te roepen tot daadwerkelijke slachtoffer.
  Of denk aan een Famkuh Halsema en Stoffetje in ‘t Brein Peggol die na de islamistische moordpartijen op volstrekt willekeurige babies, jongens, meisjes, vrouwen en mannen een motie indienen om de islamisering van NL te steunen.

 4.   

  Alleen links mag demonstreren, geweld gebruiken, winkels vernielen, roven, politie met stenen bekogelen.
  Als anderen die een volstrekt andere mening hebben gaan demonstreren zijn ze fascistisch, uiters rechts, en de scheldwoorden zijn niet van de lucht .
  Het is net de islam geen enkel religie deugt alleen zij.
  Heb gemerkt dat als rechts van plan is te demonstreren er tegelijk duizenden linkse hufters de boel moeten verzieken en als de politie optreedt dan zijn zij de boosdoeners.
  We leven naar mijn mening toch in een democratie? dus ook rechts heeft alle vrijheid te demonstreren.

 5.   

  Die man, Van Doorn, is gewoon te koop.
  Iedere keer als hij een reisje naar het MO maakt krijgt hij weer een handvol zilverlingen in de knuist gedrukt.

  1.   

   Arnoud van Doorn wilde ook wel eens wat seks met een minderjarige jongen kopen:

   De mannen van Arnoud van Doorn

   Gepubliceerd op 14 mrt. 2014
   Arnoud van Doorn, voorman van de Haagse moslimpartij, noemt homoseksualiteit verwerpelijk, maar volgens bronnen heeft hij zelf ook wel een handje van de mannenliefde. Danny zocht hem op.

   https://www.youtube.com/watch?v=dN_rZcAhs14

   1.   

 6.   

  Als links demonstreert dan is het goed, als links geweld gebruikt is het uitgelokt door rechts cq politie, als links demoniseert heet dat objectief, enz,enz. Maar O wee als iemand het geweld van zowel rechts ALS links veroordeeld, en zeker Trump, is de links wereld te klein en spreekt men schande, en zijn de scheldwoorden zoals fascist, racist, nazi niet van de lucht. Ik hen “onze” linkse roeptoetermuts AFD nog niet gehoord.

 7.   

  Er was één man met een hakenkruisvlag bij die betoging, en ook één die zich als KKK-er had uitgedost.
  Het gros van de betogers maakte bezwaar tegen het verwijderen van een standbeeld van Robert E. Lee, generaal van de Confederatie bij de slag van Gettysburg. Een goed verdedigbaar standpunt, want waarom zou je een standbeeld slopen omdat de idee√ęn van de confederatie niet meer in deze tijd passen?
  Als je je geschiedenis waardevol vindt dan loop je mee in zo’n betoging. Niks mis mee.

 8.   

  Van Doorn moet nog wel wat beter leren liegen en bedriegen! Dat doen de échte salafisten beter! Wat een weerzinwekkend mens is dit.

 9.   

  Zulke misselijkmakende figuren moet je laten uitrazen, pilletje van Drion in hun thee, einde oefening ! Next…..

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!