Schokkende beelden: Marokkaanse tuigjeugd ontkleedt en betast mentaal gehandicapte vrouw in de bus

Geen categorieaug 22 2017, 16:00
Half Marokko is in rep en roer vanwege een filmpje dat uitlekte van een Marokkaanse vrouw die door meerdere tieners wordt misbruikt - terwijl de bus waar ze inzitten gewoon doorrijdt.
In Nederland is de bus vooral een vervoersmiddel om van A naar B te komen, maar Marokkaanse relschoppers houden er in hun thuisland nogal een ander beeld op na. Daar is de bus voornamelijk geschikt als plek om weerloze vrouwen op te zoeken, ze en plein public uit te kleden en ze te betasten. En nee, dat is geen oerwoudverhaal. Er is daarvan nu een filmpje opgedoken:

"Een filmpje met minderjarige jongens die een jonge vrouw aanranden in een bus in Casablanca, verhit de gemoederen in Marokko. Sommige socialmediagebruikers zijn woedend dat de buschauffeur en eventuele medepassagiers niet ingrepen, anderen wijzen het slachtoffer na met de vinger. De vermeende daders werden gisteren gearresteerd.

De video ging zondagavond viraal. De beelden tonen een groepje shirtloze tieners dat een huilende vrouw op klaarlichte dag hardhandig heen en weer duwt in een bus en luid lachend haar intieme delen aanraakt. Het halfnaakte slachtoffer smeekt de jongens haar met rust te laten, maar zij gaan rustig door met het ontkleden, bepotelen en beledigen van de passagiere terwijl de bus doorrijdt en niemand ingrijpt."

Zoiets is natuurlijk verschrikkelijk, maar laten we niet doen alsof zulke mensonterende ellende zich niet ook af en toe in Nederland voordoet - al mag je hopen dat de buschauffeur in Nederland wél ingrijpt en een dergelijk incident zo snel mogelijk in de kiem smoort. Zeker aangezien de daders een stel pokkegastjes zijn van 15 en 17 jaar oud.
Wat wel enorm typisch is aan dit nieuwsfeit is de manier waarop erover bericht wordt. Natuurlijk, er zijn genoeg verlichte Marokkanen die er desalniettemin laaiend over zijn - en gelukkig vinden zij kennelijk de politie aan hun zijde. Maar er is dus ook een groep van orthodoxe moslims die niet deze jongens, maar de vrouw zélf de schuld geeft van de aanranding. Had ze zich maar niet zo onzedelijk moeten kleden, de vieze vuile hoer. De Marokkaanse nieuwssite Le 360 verzamelde talloze van dit soort harteloze voorbeelden, waarin vrouwen die zich westers kleden de schuld krijgen van hun eigen aanrandingen en verkrachtingen. Hadden ze maar hoofddoekjes en niqaabs moeten opdoen, stelletje verwesterde dellen!
Hoe dan ook hoop ik dat deze eerbiedsloze gastjes een lange gevangenisstraf gaan krijgen. Nee is nee, en wie daar toch een 'ja' van maakt verdient een flink lange vakantie in één of andere ongure gevangenis. Weg met seksueel geweld!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten