Señores en señoritas, we hebben hem! Spaanse politie schiet laatste Barcelona-moslimterrorist Abouyaaquob dood

Younes Abouyaaqoub werd neergeschoten bij een dorpje in de nabijheid van Barcelona. En daarmee komt een einde aan de klopjacht op de laatste nog levende dader van de meedogenloze terroristische aanvallen die het leven kostten aan 15 mensen.

Voor de inwoners van Barcelona kan vandaag eindelijk worden begonnen met het afsluiten van één van de naarste hoofdstukken in hun geschiedenis: nadat er donderdag 15 mensen om het leven kwamen bij terroristische aanvallen in de toeristische stad, zijn alle nog levende verdachten inmiddels gearresteerd, omgekomen of neergeschoten. De enige die nog voortvluchtig was, was Younes Abouyaaqoub die met een busje op mensen had ingereden op de Ramblas.

Maar ook hij kon vandaag naar de andere wereld worden geholpen:

“De Spaanse politie heeft de terrorist Younes Abouyaaqoub maandag doodgeschoten. Hij was de laatste voortvluchtige verdachte van de terreuraanslag op de Ramblas in Barcelona afgelopen donderdag.

De politie wilde Ayaaqoub aanhouden bij een benzinepomp in Subirats, een  een dorp ten westen van Barcelona. Toen de agenten zagen dat hij een bomgordel droeg openden ze het vuur op hem. Hij zou kort voordat hij fataal werd getroffen nog ‘Allahu Akbar’ hebben geroepen.”

Het is goed dat Spanje in ieder kan laten zien dat je niet zonder consequenties burgers kan vermoorden in naam van je miezerige islamitische kalifaatje: je zal er óf zelf bij sterven, óf je wordt opgepakt en in een niet al te comfortabele Spaanse cel gesmeten. Gerechtigheid komt dus snel en hard voor malloten die mensen te moeten moorden, en dat is een goede zaak.

In zijn woonplaats Ripoll zal de dood van Abouyaaqoub ongetwijfeld hard aankomen. Daar kennen ze Younes namelijk nog altijd als de ‘aardige, gewone jongen‘ die van een feestje hield. Maar guess what: hij heeft wat hem vandaag is overkomen gewoon dubbel en dwars verdiend.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

52 reacties

 1. Ritter

  Mooi dat ze hem te pakken hebben………………..maar helaas staan veel moslims klaar om zijn plaats in te nemen.

  Iedere dag dat de instroom van illegale immigranten vanuit de islamitische landen doorgaat word deze vijfde colonne versterkt.

  Het is dus gewoon wachten op de volgende aanslag.

  1. meijer61200

   Wat is dit nu voor rare suggestie? Mevrouw Judith Sargentini (van Groen Links uiteraard de partij van Yasser Feras) heeft zelf gezegd dat er geen terroristen tussen de vluchtelingen zitten! Dus ga maar gewoon rustig slapen. Rubberen Rutte c.s. waken over ons gelukkig vanuit hun zwaar beveiligde veste in de tweede kamer.No worries!!

 2. meijer61200

  Fantastisch nieuws mensen! Ook al was het natuurlijk een hele lieve jongen, die nooit kwaad uitgehaald heeft, toch fijn dat hij naar zijn 72 maagden en de pedo profeet is geholpen. Dat dit uitschot moge branden in de hel.

  1. Marija

   en zijn moeder wist van de prins geen kwaad

 3. Two Ravens Black Kettle

  Op naar de volgende frische fröhliche aanslag
  Waarna de Staatsmedia en hun inteelbroertje RTL weer alle ruimte geeft aan de fascisten van Antifida, de islamisten pavlovsgewijs secuur uit de wind houdt (wat duurde het weer lang hè ? Voordat ons dagelijks Doofpotstaatsjournaal de term in de mond nam) en de gebruikelijke coterie ‘deskundigen/BN’rs’ mensen met mentale problemen, jongens en meisjes die wijzen naar de naakte keizer en de voorvader van Canis domesticus uitgebreid en zonder weerwoord van de dienstdoende Gedanken-Gestapo-Ambtenaar mogen demoniseren.

  En dan weer op naar de volgende aanslag waarna de geschiedenis zich exact herhaalt.
  Journalisten zijn de zwijnen van Orwell.

 4. DolleDries

  Wat mij opvalt is dat het zoveel Marokkanen zijn. Het westen heeft toch geen bommen op Marokko laten vallen. Want dat is de oorzaak zegt Dopper.

  1. meijer61200

   Ligt aan de zéér beperkte geestelijke vermogens. En Dopper is een trol, moet je niet op reageren.

 5. George van de linden

  Minder minder minder Marokkanen of liever geen één !

 6. Nasrani

  Een moslim minder. Maar of het helpt vraag ik me af. Er blijven genoeg over.

 7. HW

  Allahu Akbar betekent God is groot en daarna was jij dood.
  Gelukkig weer een idiote moslim minder.

 8. IJscoman

  Jammer dat hij dood is. Ik had hem graag lang laten lijden en langzaam laten wegrotten.

  1. K.Dopper

   Het blijft een stoere vent, die IJscoman. Hij ziet mensen met groot genoegen langdurig lijden en wegrotten. Dan ben je toch reuzefris in je hoofd?

   1. IJscoman

    Geen ‘mensen’ Dropper. Ik heb het over die vieze moslimrat die 14 onschuldige mensen -waaronder een zevenjarig jongetje- vermoordde. Die verdient niet anders.

    1. K.Dopper

     Zo losten de nazi’s het morele probleem ook op, IJscoman, Joden waren geen mensen maar ratten die uitgeroeid moesten worden.

     Je bent moreel van het padje maar ik vrees dat je dat zelf niet door hebt.

     1. Floris

      Je bent zelf moreel van het padje en ik vrees dat je dat niet door hebt.

     2. K.Dopper

      Floris ziet moordenaar ook met groot genoegen lijden en wegrotten. Hij meent dat dit verlangen duidt op een hoog moreel besef.

     3. Floris

      Dopper doet een toeschrijving. Hij meent dat ik er hetzelfde over denk als IJscoman terwijl ik me er helemaal niet over heb uitgelaten.

      Dit is typerend voor de nagemaakte zedenprediker Dopper. Het zedenprediken van Dopper is een act. De man is de kwaadaardigheid zelve, beledigt en treitert hier andersdenkenden van vroeg tot laat en krijgt daar zonder meer een enorme kick van (anders hou je zoiets geen 10 jaar vol). Zo iemand heeft geen enkele geloofwaardigheid meer en is zeer zeker niet in de positie om anderen moreel de maat te nemen.

     4. K.Dopper

      Mag ik dan concluderen, Floris, dat je nadrukkelijk afstand neemt van de vuilspuiterij van IJscoman?

     5. IJscoman

      Het feit dat de ‘rechtsstaat’ die moslim-moordenaar afknalt als een dolle hond verdient de hoogste achting van Dropper. Dat vindt hij een ‘menselijke’ behandeling. In tegenstelling tot levenslang opsluiten, want dat vindt deze verdwaasde en zieke autist ‘vuilspuiterij’.

     6. K.Dopper

      Uiteraard neemt Floris geen afstand van de gore taal van IJscoman, ik had ook niets anders verwacht.

      Die ‘toeschrijving’ was dus zo gek nog niet.

     7. Roughwood

      Je verwacht het niet hè. Daar is ie weer, het voorspelbare Godwinnetje! Volkomen onnodig, u kunt voor nazi’s ook gerust Communistische Partij van China, Communistische Partij van de Sovjet-Unie, Communistische Partij van Kampuchea of Koreaanse Arbeiderspartij invullen hoor.

     8. buitenbeentje

      @Roughwood
      nou, nou, nou, Dopper heeft al minstens 10 threads gevuld met zijn “feit” dat rechts meer doden heeft veroorzaakt als links, geen tegenargument drong tot hem door, want hij wil gewoon alleen maar trollen.

      In het internationale forum dat ik beheer worden bijdragen van dat soort trollen consequent weggejorist door mij en mijn twintig collega´s wereldwijd. Duidelijke afspraken hè, afwijkende meningen mag, graag zelfs, trollen niet. Elk zichzelf respecterend forum doet dat: houd de boel leesbaar en houd de goedwillenden bij je, want ook een website leeft van de clicks. Mensen lopen weg door de herhaling van zetten en de kaping van dit forum door enkele mensen. Jammer dat dit tot DDS nog steeds niet doorgedrongen is.

     9. Marija

      De joden hadden geen moorden gepleegd, domoor

     10. Marija

      Dopper, mijn bericht is op de verkeerde plaats gezet.
      ik wilde je zeggen dat de joden geen moorden pleegden.

     11. Kodi

      El Trollo Pinocchio, thans in de gedaante van K.Dopper, suggereert hiermee dat in de jaren ’30 de Joden in Europa zich te buiten gingen aan het etaleren van terrorisme zoals we nu dagelijks in Europa van die Moslims te verduren krijgen. Hij zal daar vast wel een historische bron voor hebben. Nou weten wij allen dat hij heel graag een Judenrein Israël apolegeert. “Hamas, Hamas, Joden aan het gas” is immers voor hem ook geen probleem, nietwaar?

     12. K.Dopper

      Kan Kodi een citaat van mij geven waarin ik stel dat de Joden zich in de 30-er jaren schuldig maakten aan terrorisme en dat Israel ‘Judenrein’ moet worden?

      Kodi heeft een rijke maar ook lasterlijke fantasie.

    2. Kodi

     En het waren zulke gewone lieve jongens, geen moordenaars…

     Nee, het waren moordenaars en geen gewone jongens.

     Korte metten ermee voordat er nog meer slachtoffers vallen.

   2. Rem

    Doppert.die smeerpijp verdient levenslang weg te rotten in een een Spaanse gevangenis..!!! De dood van dat stuk moslim ellende is jammer.!!

    1. K.Dopper

     Nog iemand die besef heeft van recht en rechtsstaat.

     🙂

     1. Rem

      Doppert. Wat is er mis met levenslange gevangenisstraf voor dit soort dwaze.?? U verdedigt het ergste soort… dat zegt genoeg over u zelf.

     2. Vit

      Acute loodvergiftiging is de beste en meest humane oplossing, ter voorkoming van toekomstige slachtoffers dan en onkosten.

      Zo goed Dopper?

     3. K.Dopper

      Ik heb daar een heel saai standpunt over, beste vit. Ik vind dat we misdadigers voor de rechter moeten brengen en de doodstraf en marteling bestaat in ons rechtssysteem niet.

      Veel meer valt er niet over te zeggen.

     4. Vit

      Wil jij dat genetische afval blijven verzorgen dan?

     5. Vit

      In ons rechtssysteem bestaat ook dat iemand met levenslang toch weer naar buiten mag en daar moet je toch niet aan denken.

     6. K.Dopper

      Nee, Vit, in ons rechtssysteem is levenslang ook levenslang.

      En inderdaad, in ons rechtssysteem leggen we zelfs de gruwelijkste moordenaars geen doodstraf op en behandelen we ze humaan.

     7. Vit

      Niet waar, ook deze hebben recht op (begeleid) verlof.

      http://www.advocatenblad.nl/2017/08/17/onbegeleid-verlof-levenslang-gestrafte/

     8. Rem

      In Spanje kan je 80+jaar krijgen en rotten doen de veroordeelde niet,maar fijn hebben ze het ook niet in een Spaanse gevangenis dit ‘soort’ verdient niet beter.

     9. Vit

      Blijkt toch van niet.

    2. Kodi

     Dat er nu ongebluste kalk overheen kan en er nooit meer naar omkijken vind ik ook niet verkeerd hoor. Het spaart in ieder geval geld uit.

 9. Punt50

  Goed gedaan, direct afknallen die laffe honden.

  1. corfo

   @ Punt50.
   Hoe meer hoe liever.
   Geen stom gezever over : opvoeding, scholing, kansen, verkeerde vrienden enz. enz.
   gewoon : opruimen die zooi en wel z.s.m. hun toekomst is voorbij !!

 10. corfo

  Z’n moeder verklaarde op de t.v. dat ze hem liever dood zag dan dat hij vrij rondliep en mogelijk nog meer onschuldigen zou vermoorden ; háár wens is dus vervuld en das maar goed ook !
  Ik vraag me trouwens wél af : hoeveel maagden zouden er nog over zijn ? Ik vermoed dat veel a.s. moordenaars er rekening mee moeten houden dat er geen enkele maagd meer aanwezig zal zijn als zij gaan hemelen; maar ik denk dat zij ook wel genoegen zullen nemen met een geit.

 11. corfo

  “Mensen” die andere mensen het leven benemen verliezen hun eigen recht op leven.
  Het gezever over “recht en rechtsstaat” door een enkele reaguurder, is beneden alle peil.
  Dat soort leuteraars zou eigenlijk een keer hetzelfde in hun familiekring moeten overkomen, dan zijn ze in één keer om.
  Zoals een mij bekende Off.van Justitie die dronken chauffeurs steeds zeer milde straffen gaf, totdat…………z’n dochter werd doodgereden door een dronken bestuurder. Hierna wilde die OvJ geen dronken bestuurders meer bestraffen omdat hij “niet meer voor zichzelf instond” en géén redelijke straf meer zou kunnen eisen.
  Hij gaf hierna ook eindelijk eerlijk toe dat hij de jaren daar voor veel te mild had geoordeeld.

  1. Kodi

   Afghaan verdacht van moord op dochter Duitse EU-functionaris

   Een 17-jarige Afghaanse asielzoeker is gearresteerd op verdenking van moord en verkrachting van een 19-jarige medicijnenstudent uit Freiburg. Maria Ladenburger kwam in oktober om het leven toen ze terugkwam van een feestje en werd overmeesterd op een fietspad.

   Ladenburgers lichaam werd op 16 oktober aangetroffen in de Dreisam-rivier. Volgens een onderzoekscommissie van de politie is zij om het leven gekomen door verdrinking, meldt Deutsche Welle.

   Zijn haar deed vermeende dader de das om

   Onderzoek moet nog uitwijzen of zij na de verkrachting bewusteloos in het water is gevallen, of dat de dader haar met geweld heeft doen verdrinken. De vermoedelijke dader is een 17-jarige Afghaanse ‘onbegeleide vluchteling’, die sinds zijn komst naar Duitsland in een gastgezin verbleef in Freiburg, aldus de politie.

   http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2016/12/afghaan-verdacht-van-moord-op-dochter-duitse-eu-functionaris-411243/

   Ben benieuwd of die EU-hoge pief ook genezen is van zijn geapolegeerde Wilkommenskultur nu een Afghaanse asieleiser zijn eigen dochter had vermoord. Normaal gesproken zijn het immers andermans kinderen die worden gebrandofferd bij het levensgevaarlijke maatschappelijke experiment Wilkommenskultur met levensgevaarlijke uitwerkingen op mens en maatschappij.

   Figuren als K.Doppert doen onze samenleving een groter plezier met zijn eigen kinderen te vermoorden dan onze samenleving aan zijn levensgevaarlijke maatschappelijke experimenten te willen onderwerpen. K.Doppert kan worden bezien als een soort maatschappelijke Mengele.

   1. Vit

    Dopper heeft geen eigen kinderen, als een vrouw op zijn gezicht gaat zitten weet hij nog niet wat voor ding dat is.

 12. Steve Van der Vekens

  Hij ziet er op elk van die foto’s als iemand anders uit.

 13. Steve Van der Vekens

  Amen. Ik vind het toch jammer dat hij dood is…
  Ik had hem liever voor de rest van zijn leven op water en brood in de isolatiecel gezien.
  Of plaats ze in een homo-gevangenis, dan kunnen ze terwijl ze worden verkracht huilen omdat Allah hen verlaten heeft en de meest gruwelijke straf ooit voor hun daden heeft gekozen.

  1. Vit

   Wat denk je wel niet wat dat kost?

   1. Steve Van der Vekens

    Het water uit de regenton en het brood van de eendjes.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.