Sylvana doet huiliehuilie: 'Ik heb al twee jaar geen behoorlijk inkomen meer!'

Geen categorieaug 17 2017, 11:00
Oh, en wie is daarvoor verantwoordelijk? Juist, mevrouw de racismeroeper zelf.

"Ik heb al twee jaar geen behoorlijk inkomen meer. Inderdaad: sinds de dag dat ik voor mezelf besloot op te komen. Na 45 jaar zwart en vrouw te zijn was ik er klaar mee. Klaar met het ongemak van de ander belangrijker moeten maken dan mijn eigen ongemak. Van de ene op de andere dag was ik niet langer ‘de goedlachse exotische presentatrice’ maar een ‘Nederland-hater’ die ‘achter elke boom racisme zoekt’. Ik moest ‘terug naar Taka-tikiland’ en wel ‘met de bananenboot’."

We schreven al eerder over het artikel van Sylvana in Harpers Bazaar, omdat ze zo ontzettend blij met zichzelf was, maar we hadden nog niks gezegd over haar zelfmedelijden. Nu dus wel: Sylvana, je hebt dit echt helemaal aan jezelf te danken. Je komt namelijk niet voor jezelf op, je zeikt een groot deel van Nederland, en onze geschiedenis, de godganse dag af. Dat is niet voor jezelf opkomen, dat is ons mooie land en cultuur te schande maken. Dat jij het verschil tussen die twee zaken niet ziet is jouw probleem... en het is ook meteen waarom niemand geïnteresseerd is in jou een 'normale' baan met een 'behoorlijk inkomen' te geven.
Sylvana kan wel opzouten met haar gejankt en gezeur. Ze heeft deze situatie helemaal aan zichzelf te danken. Oh, en mevrouw is stiekem maar al te trots op haar nieuwe imago. Als dat niet zo was zou ze er niet steeds alles aan doen om dat nieuwe imago te bevestigen en verder uit te bouwen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten