Video! Vergeet Anne Fleur Dekker: deze langharige schreeuwlelijk is het nieuwe gezicht van antifascistisch Nederland

Al dagenlang gaat dit verbijsterende beeld over het internet. Het is het nieuwe gezicht van een angstaanjagende en woedende linkse generatie die alles op alles zit om de communistisch-anarchistische heilstaat te realiseren.

Gisterenmiddag verscheen dit ronduit fascinerende filmpje op de videowebsite Dumpert. Sindsdien is het nogal viraal gegaan: meer dan 100.000 mensen hebben het gezien, en tweets met dit filmpje gingen honderden keren de digitale snelweg over. Ik kan er dan ook naar blijven kijken: het is een video geschoten op de tuigdemonstratie van de antifascisten, die donderdagavond plaatsvond.

Zoals we gewend zijn van antifascisten zien we op de achtergrond flink veel zwartgekleed tuig met hoodies, en wapperen de roodzwarte anarchistenvlaggen fier door onze hoofdstad. Eén man weigert echter z’n gezicht te verbergen. Op zich is dat dapper, maar die naakte woede zo te werk te zien is ook een beetje angstaanjagend. “Toen niet, nu niet, nooit meer fascisme,” gilt de jongeman terwijl zijn stem op het punt staat om het te begeven. Het haar in een pluizige staart achter z’n hoofd waarin kille ogen vol ijzige kwaadheid zoeken naar bevestiging.

Wie gaat zoeken naar wie deze jongeman is, komt al snel uit op een inmiddels verwijderde pagina van D66 Weesp. De jongen blijkt een student te zijn die zich voelde aangetrokken tot Pechtolds sociaal-liberale partij vanwege “intrigerend onderwijs, levendige zorg en sociale toegankelijkheid.” Tegelijkertijd zegt de jongen veel spelletjes zoals World of Warcraft te spelen en regelmatig naar metal te luisteren of te LARP’en.

D66 kan wel pagina's proberen te deleten, maar het internet vergeet gelukkig nóóit iets...
D66 kan wel pagina’s proberen te deleten, maar het internet vergeet gelukkig nóóit iets…

Felix Woudenberg. Onthoud die naam dus, want nu aangezien D66 niet zo blij met hem lijkt te zijn zullen we hem vermoedelijk nog wat vaker terugzien. Naast Anne Fleur Dekker was er immers nog een vacature voor een mannelijke woordvoerder van de Antifascisten, en met deze zich schor schreeuwende paardenstaart lijkt Nederland die gevonden te hebben. Binnenkort dus niet alleen in Amsterdam met anarchistische vlaggen maar ook in een tv-studio in Hilversum? Reken er maar op!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

51 reacties

 1. DolleDries

  Ik kan deze X wel waarderen, daar is best moed voor nodig om er midden in tegen zo stelletje fascisten dit te roepen. Hopelijk is ze zonder beschadiging weg gekomen

 2. Marija

  gestoorde idioot

 3. Ritter

  In de VS wil extreem links een meeting voor de verdediging van het vrije woord verhinderen.

  Je ziet dat steeds meer in de VS; vooral op scholen en universiteiten. Extreem linkse actiegroepen (ANTIFA , BLM, enzovoorts) willen speeches en meetings verstoren die hun niet aan staan. Dus ze willen censureren waarbij geweld vaak niet geschuwd word.

  Thousands of Leftists Expected to Torpedo Boston Free Speech Rally
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/08/18/thousands-of-leftists-expected-to-torpedo-boston-free-speech-rally/

  1. corfo

   @ Ritter.
   In Nederland is het niet anders Ritter.
   Als hier een demonstratie wordt gehouden die het linkse deel v.d. bevolking niet aanstaat, dan doen zij er álles aan om die demonstratie te verstoren, veelal met grof, links geweld. Na afloop roepen die laffe uitkeringstrekkers dan altijd : “Rechts begon !!”

  2. K.Dopper

   Het is wel triest dat na de extreem-rechtse terroristische aanslag in Charlottesville mensen als Ritter proberen de schuld ervan bij links te leggen. Extreemrechtse daders veroorzaakten de afgelopen jaren in de V.S. 254 doden, de 168 doden door de extreem-rechtse Oklahoma bomber niet meegeteld. Slachtoffes door extreemlinkse activisten zijn me niet bekend.

   Ritter beroept zich in zijn krankzinnige omkering op Breitbart. Hoe brutaal kun je zijn?

   1. Punt50

    Jij bent hier het brutaalst doperwt. Zonder twijfel.

   2. Ritter

    K.Dopper

    Kennelijk heeft u leesproblemen.

    Wat ik heb geschreven is dat extreem linkse activisten met geweld de demonstratie hebben verstoord waarbij er dus gevechten uitbraken.

    Dus extreem links is medeverantwoordelijk voor de rellen. Dat zijn gewoon de feiten. Als extreem links (die overingens geen vergunning hadden) niet naar demonstratie waren gekomen was het vermoedelijk rustig gebleven.

    Ik zeg dus “mede” verantwoordelijk.

    Zoals ook Trump zegt zijn beide (!) partijen verantwoordelijk voor het geweld.

 4. Feit

  Eng. Hij doet me denken aan Hitler.

 5. meijer61200

  Fantastisch DDS! Laat maar zien wat voor een fascistisch zootje uitschot daar rondliep. Fijne reclame ook voor D’66 dit lid van hun partij in Weesp. Pech voor deze transgender, dit uitschot loopt voortaan niet meer mee zonder masker, net als de rest van dat werkschuwe uitschot. Hiddema sloeg precies de spijker op zijn kop. Werkschuwe a-socialen, en dat zijn het. Heeft schele okkeloen al gereageerd??

 6. meijer61200

  Mooie reclame voor D’66 in Weesp! Laat maar zien wat voor volk het is dit uitschot.

 7. Pedrito

  Hysterisch sukkeltje. Kan en boeiend verbaal knuffelpaar vormen met Anne-Fleur Dekker.

  1. DutchDropveter

   heb eigenlijk zin die persoon te bellen, ben erg benieuwd of zn stem schor is van het schreeuwen.

   1. swetsnek

    vast wel dutch
    Maar volgens mij zijn daar wel tabletten voor zo groot als beschuiten hahahaah
    Wat een mafklapper

 8. Ni28

  Linkse vandalen die zich antifascisten noemen herkent je voornamelijk aan het volume. Net of de rest doof is voelen zij zich niet gehoord. Communisten deden en doen het nog steeds. Luister bij Pauw of Jinek en het valt meteen op. Dat zij zich met zwarte kleding associëren doet hun lijken op de IS die dezelfde visuele afschrikking gebruiken. Witte puntmutsen of zwarte bivakmutsen, wat is het verschil? Alleen de kleur van de slachtoffer. De ene is zwart en de andere wit. Bestrijden moet je ze allemaal.

 9. corfo

  Waar haalt zo’n goor stelletje extreem linkse leeghoofden het lef vandaan om zichzelf “antifacisten” te noemen.
  Het zijn zélf fascisten van de meest gevaarlijke soort.

   1. swetsnek

    Verbeeldt ik mij dat of loenst dit ventje ook al
    Past precies bij AFD hahahahaah

 10. DolleDries

  Flinke grote bek trouwens voor iemand die een beetje studeert profiteert van een OV kaart en verder nog geen flikker heeft gedaan. Wat staat er op zijn CV van deze klaploper. Hoe betaalt hij zijn huurhuis dan, profiteert hij van de keihard werkende in Nederland met zijn gezwam over grachtengordel en zijn game spelletjes. Zou deze profiterende lapzwans niet eerst zorgen dat hij het zweet van werken in de handen krijgt voordat hij zo grote bek opzet
  Het ware gezicht van D66 had die Pechtholt het niet over waanzin. Wat verwijt hij Wilders nu eigenlijk als zijn eigen D66 kandidaten zich in gewelddadig fascistische groepjes bevinden.

 11. Ben Zine

  Eng koppie, hij lijkt wel door de duivel bezeten. Het zal je kind maar wezen… Is er bij de opvoeding toch iets niet helemaal goed gegaan. Wel goede reclame voor D66.

  1. van Urk

   Heel wat anders dan zijn nette profielfoto op de site van D66 Weesp. Schone uiterlijkheid zegt dus weinig met wat er eigenlijk kwaadaardigs van binnen zit.

 12. Nasrani

  Eng manneke.

 13. Beukman

  Interessant. Deze jongen roept hartstochtelijk dat hij nooit meer fascisme wil, maar in plaats van bijval op DDS is hoon zijn deel.
  Kan ik concluderen dat DDS een verzamelplaats van fascisten is?

  1. DolleDries

   Met andere woorden volgens jou conclusie is Tim een fascist?.

  2. Tinneke

   ?

  3. van Urk

   Beukman@ Deze jongen beseft niet dat hij zelf deelneemt aan een extremistische beweging waarvan alleen hun mening telt en niet die van anderen. Dat is ook een vorm van fascisme. http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/08/theo-hiddema-is-niet-onder-de-indruk-van-antifa-protest-legt-uit-wat-echt-fascisme-is/

  4. K.Dopper

   In elk geval is men hier heel fanatiek anti antifascistisch.

   1. Punt50

    En maar labelen, ziek mannetje, psychoot. Wie ben jij dan eigenlijk dat je meent iedereen in een hokje te kunnen duwen?

    1. K.Dopper

     Rustig maar, Puntje, dit domme gescheld slaat alleen maar op jezelf terug.

     1. Punt50

      Doperwt, je bent een malloot.

     2. swetsnek

      Als iemand echt boos wordt is ons doppertje er heel snel bij om rustig maar te roepen bang als ie is dat iemand inderdaad een keer bij hem aanbelt met een honkbalknuppel hahahaha zielig mannetje hoor

     3. K.Dopper

      Swetsnek, ik twijfel er niet aan dat er hier figuren zijn die in staat zijn om bij mij aan te bellen met een honkbalknuppel.
      Om die reden is het wijs hier een nickname te hanteren en je privé-identiteit zorgvuldig af te schermen. Ik vind het wel fijn dat geen hond weet waar ik woon en ik denk dat je dat zelf ook wel prettig vindt.

   2. Beukman

    @Dopper
    Men is hier fanatieker anti-antifascistisch dan antifascistisch. Zelfs Urk zal dit niet ontkennen.
    En ja: het geeft te denken.

  5. Floris

   Je kan concluderen dat de voorspelling “de antifascisten van vandaag zullen de fascisten van morgen zijn” is uitgekomen. Extreemlinks is het nieuwe fascisme.

   En degenen die het vergoelijken, waaronder de psychopaat en (helaas, helaas) ook jij zouden er goed aan doen eens langdurig in de spiegel te kijken.

   1. K.Dopper

    Die conclusie deel ik niet. Ik stel vast dat de antifascisten overwegend op vreedzame wijze (in elk geval met heel weinig dodelijke slachtoffers) de maatschappelijke discussie hebben beinvloed en dat de fascisten honderden dodelijke slachtoffers maakten en vooral bijdroegen aan de politieke en culturele verloedering.

    Ik voel weinig sympathie voor zowel extreem-links als extreem-rechts maar stel wel vast dat extreemlinks geen echt gevaar voor de veiligheid veroorzaakt en extreemrechts wel in ernstige mate. Het fascisme is virulent actief en noodzaakt tot grote waakzaamheid.

    1. Laaghlandt

     Dat ben ik niet met je eens K.Dopper. extreem links heeft vele malen meer slachtoffers gemaakt dan rechts. Om een voorbeeld te noemen; de rode rakkers staan voorop met het uitroeien van andersdenkenden. Vanaf 1917 is het feest. Miljoenen doden.

     Nou, voordat iedereen hier de holocaust(TM) erbij haalt, en iederen zwaar overstuur raakt, ..nee, zelf de holocaust(TM) heeft niet zo veel doden veroorzaakt dan het rooie gevaar.

     1. Ali Yas

      Iederéén met enige feitenkennis is het met Dopper oneens. Wil je de waarheid weten? Keer zijn stellingen om en je hebt een goed begin. Wat dat figuur bezielt is mij nog steeds een raadsel, maar volgens hemzelf beleeft hij er veel plezier aan. Hoewel dat waarschijnlijk ook weer gelogen is. Laten we het er maar op houden dat het goed verdient, nu of in het hiernamaals bij die maagd van 72.

     2. K.Dopper

      Ali Yas zou natuurlijk kunnen proberen die feiten inhoudelijk te weerleggen, maar de inhoudelijke discussie en de daarvoor benodigde feitenkennis in helaas niet zijn sterkste punt.

 14. Two Ravens Black Kettle

  Het verbaast mij helemaal niets dat dit ventje onderdak vind bij D’66.
  D’66 een partij die Armeense genocide ontkenners met open armen ontving om hun onaangenaam anti-democratisch islam-apologetisch clubje van de electorale ondergang te redden.
  Hun dealtje met Erdogan lukte en dus zitten we opgescheept met een kroonjuwelen begraver met een ‘stoffetje in het brein’

 15. Tinneke

  Ik zie het horror masker van scream !

 16. Burgermans

  Nooit meer fazzisme roepen terwijl er achter je allemaal zwarthemden staan…

 17. HaZ

  Ik zie alle overeenkomsten met Pechtold terug in zijn leeghoofdige geblaat…..Geen wonder dat die onderhandelingen zo lang duren 😉
  Trouwens de frekwenties van “vreedzame” samenkomsten tussen Antifa en Nazi-aanhangers worden steeds korter…..
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28973400/__Protest_bij_nazi-mars_Berlijn__.html

 18. Obiwokekenobie

  Een antifa betoging is vergelijkbaar met project X Haren… een half georganiseerde bijeenkomst van kut pubers met halve idealen.
  Namen en adressen en je hoort nooit meer wat van de helft.

  1. Laaghlandt

   En een vorm van massahysterie. Zij proberen zichzelf te overschreeuwen.

   80% van deze luie laffe en lelijken(;)) zullen hard weglopen als er echt gevochten moet worden!

 19. Floris

  Een D66er die meedoet met extreemlinkse fascisten.

  Dat geeft te denken…

 20. WimSchut4U

  Na het zien van dat kutgezicht vind ik het wel begrijpelijk dat de rest hun gezicht bedekt. Stel je voor we wisten dat achter die zwarte maskers allemaal van die World of Warcraft nerdsgezichten schuilgaan…..

 21. bjornvanherpen

  het meeste geweld komt van links, als dat werkschuwe rel tuig ergens komt breekt de pleuris uit maar wel altijd roepen hoe erg rechts is

 22. henk vintage

  Is dit een man??

 23. LieverKipsLeverworst

  Wat een mafkees.

 24. Babaji538

  Er zijn, zo, van die momenten, wanneer ik kijk
  hoe lang een film duurt.
  Petra Hermans

 25. Sprripk

  Ha,ha,wat een idiot!…De huidige antifascisten zijn de oude fascisten in een nieuw jasje, maar met de zelfde doelstellingen …

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.