Wegwezen! Forum voor Democratie maakt korte metten met neonazistische ‘infiltrant’, en royeert hem

Gisteren werd het FVD in verlegenheid gebracht door linkse media: er bleek een lid te zijn dat tevens een lidmaatschapskaart van de NVU op zak had. Gisteravond laat kwam het antwoord van de partij: dit lid is op staande voet geroyeerd door het partijbestuur, dat geen prijs stelt op extreemrechtse fanaten.

Linkse media hadden gisteren een topdag: men had een persoon gevonden die lid was van de extreem-rechtse Nederlandse Volks-Unie – één van de neonazistische organisaties die Nederland ‘rijk’ is – en die zich ook had aangemeld bij het Forum voor Democratie. Deze persoon heeft wel eens een locatie geregeld waar Baudet en Hiddem zouden spreken. Dus voila: men claimde dat er sprake was van banden met Eindelijk hadden ze dan Thierry Baudet tuk, want nu waren banden met extreem-rechts toch definitief ‘bewezen’! Voeg daar wat triomfantelijke citaten van NVU-voorman Constant Kusters bij, en het bruine feestje was compleet.

Niet zo snel, uiteraard, want dat was buiten de reactie van het FVD-partijbestuur gerekend. Dat houdt vol niets te hebben geweten van de NVU-banden van het desbetreffende lid. Sterker nog: het gaat nu om een ex-FVD-lid, want de man is uit de partij gelazerd:

“Het doel van deze actie was kennelijk het aantonen van vermeende “banden” tussen FVD en de NVU. Deze banden zijn er echter niet, FVD was niet bekend met het NVU-lidmaatschap van de desbetreffende vrijwilliger aangezien het desbetreffende lid zijn lidmaatschap van de NVU voor FVD verborgen heeft gehouden. Overigens is Constant Kusters van de NVU nooit lid geweest van FVD en mocht hij zich aanmelden als lid, dan zal het bestuur van FVD Kusters niet als lid van FVD accepteren.

FVD is niet gediend van banden, van welke aard dan ook, met de NVU en het partijbestuur heeft dan ook vandaag besloten het betreffende lid – wegens het op onredelijke wijze benadelen van de partij – volgens de geldende statutaire procedures te royeren als lid van Forum voor Democratie.”

Jammer voor linkse media, die nu toch écht zogenaamd zeker banden hadden gevonden met extreem-rechts, maar uiteraard is dit een goede zet voor het Forum voor Democratie. Voor antisemieten die dromen over sektarisch geweld, arische puurheid en het aanbidden van Wodan is geen plaats in Nederland of in één van diens democratische partijen: dat lijkt me helder.

Het is desalniettemin slordig dat men niet eerder had uitgevonden dat deze kerel lid was van een neonazistische vereniging, maar goed: zijn royement kwam gelukkig beter laat dan nooit.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

62 reacties

 1. RobertMarsman

  Vind het toch maar een raar verhaal. Want om welk NVU lid zou het dan moeten zijn gegaan?dat staat niet in het persbericht van het Forum. En hoe zit het dan moet die app gesprekken die naar buiten zijn gekomen en waarin dat lid er voor uit komt dat hij openlijk tegen het zionistische control in het westen is waar Baudet eigenlijk heel erg nuchter op reageert met het antwoord stuur maar door? Moet er dan geen lampje gaan branden dan als je zo praat?

  Het Forum ontkent niet dat die app gesprekken gevoerd zijn. Het enige wat ze verklaren is dat ze zijn doorgespeeld naar Kusters. Dus zijn die gesprekken echt dan? Want dan vind ik het toch een beetje raar dat er geen lampje ging branden bij Baudet.

  1. K.Dopper

   Ik hoorde Baudet vorige week op de televisie zeggen dat hij een blank Europa wenst. Hij verkoopt het allemaal beschaafd maar de kern van zijn programma is helaas extreem-rechts met een racistisch geurtje.
   Het is niet zo vreemd dat NVU-ers zich bij hem thuis voelen en het is ook zo vreemd dat mensen met NVU-opvattingen binnen het FvD lang kunnen meepraten zonder op te vallen.

   1. Ni28

    Zielige gedachtenkronkel. FvD wil islamisering stoppen, dat kunt u onder uw blanke(het zijn uw worden) Europa verstaan. Verdraaien van worden of foute bronnen gebruiken is een linkse uitvinding waar u gretig gebruik van maakt. Ik hoor op de markt ook van alles alleen ik geloof het niet gelijk.

   2. Bloem

    Beste heer Dopper kunt u een linkje sturen, zodat we dat we dat fragment zelf kunnen bekijken? Dank u voor uw moeite.

     1. Ngatimoto

      Baudet wil een Europa dat zo is als het was. Mag hij?
      Anderen willen Europa overspoelen.
      Als ik bij Dopper in de woonkamer wil gaan zitten en zijn keuken leeg eten, voor altijd, staat hij dan te springen om mij voorgoed in zijn armen te sluiten? Met in de toekomst mijn familie er bij?

     2. Onderzoekt alles

      K Dopper
      Hey dopoog. Ik heb uw video bekeken en Baudet zegt: dat hij wil dat Europa dominant blank blijft. Daarvoor zei hij: dat hij dat wil Nederland niet verder Afrikaniseert.

      Wat is hier in vredesnaam rascistisch aan of extreem rechts? Heeft hij gezegd dat Afrikanen niet welkom zijn? Dat zwarte mensen niet welkom zijn? Nee! Hij wil dat Nederland niet veranderd in Afrika>> zowel qua cultuur als demografisch.

      Wil jij dat wel dan K Dopper? Straks islamitische oorlogen in ons land? Slaven handel? Shariawetgeving? Dat krijg je er allemaal bij als jij zegt dat Nederland maar wel moet Afrikaniseren.

      Je bent gewoon een idiote trol. Of je moet eens beter leren luisteren met je oren i.p.v. je vooroordelen de dienst te laten uitmaken in uw verziekte denkwereld.

     3. K.Dopper

      @Onderzoektalles, ik begrijp dat u het beleidsdoel om Europa blank te houden niet als racisme kunt zien. Dat is opmerkelijk, het impliceert namelijk dat mensen met een huidskleur als minderwaardig worden aangemerkt en dat het beleid erop gericht is die te verwijderen.

      Vond u het streven van nazi-Duitsland om te streven naar een zuivere Arische staat ook niet racistisch?

     4. Onderzoekt alles

      K. Dopper
      Kunt u niet lezen of is uw begrijpend Nederlands aan het tekortschieten?. Dominant blank en niet willen dat Nederland Afrikaniseert is niet gelijk aan >>Nederland zuiver 100% blank willen maken of geen afrikanen willen toelaten vanwege kleur ras etc.
      Dominant betekent sowieso niet volledig of totaal. Dominant is het al als het een meerderheid is. Dus u leest er gewoonweg dingen in.

      Dat u beweert dat het hier gaat om huidskleur of ras is iets wat u er puur in wilt lezen. Dat hij alle mensen die zwart of bruin zijn, wilt deporteren is ook niet wat zijn uitspraak betekent. Het betekent gewoon wat er staat>>> Nederland dominant blank blijft en als je het fragment beluisterd dan hoor je dat het om aantallen en cultuur gaat.

      Verder ging dit over de asielinstroom in 2015, toen er boten vol Afrikanen als nep vluchtelingen in ons land kwamen en dat hij wil dat die afrikanen terug worden gestuurd.

      Nergens zeg hij dat Alle afrikanen weg moeten en dat dit zou moeten omdat ze zwart zijn. Baudet spreekt over cultuur en wij blanken hebben een andere cultuur dan een afrikaan die meestal zwart is.

      En u vergelijking met Nazi Duitsland is een typische Godwin GAAP.
      Verder is het wel heel relevant om het hele interview te kunnen beluisteren en niet een geknipt fragment. Nazi duitsland wou alles blank hebben en elke jood, gehandicapte en zwarte eruit knikkeren of doden. GODWIN alert. Dat is racisme en genocide.

    1. Bloem

     Dominant blanke samenleving zoals hij nu is. Is iets anders dan een blanke samenleving. We kunnen voorzichtig aannemen dat hij daarmee bedoeld een blank liberale, toĺlerante en vrije samenleving zoals we hem nu kennen.

   3. Roughwood

    U bent een notoir pathologische leugenaar (M/V/X), overtuigd van uw fictieve waarheden, zo kenmerkend voor iemand met een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Het is zielig. Zoek alstublieft professionele hulp!

    1. K.Dopper

     @Roughwood,

     Uw bijdrage bevat feit noch argument, dus ik zie geen aanknopingspunten voor een inhoudelijke reactie.

  2. Guus Geluk

   Inderdaad. Baudet kan niet anders dan van deze standpunten op de hoogte zijn geweest, want hij is via Whats-app daarover geïnformeerd. Over deze apps rept Forum voor Democratie geen woord. Er blijven nog veel vragen open stqan.

  3. Zwelbast

   Vraag is of Thierry dat laatste wel opgemerkt heeft. Check afbeeldingen van chatgesprek en werking van FB messenger. Thierry reageer op vraag waarom er nog niet gereageerd is, niet op de laatste app.. Daarbij kan laatste opmerking wel eens buiten beeld zijn gebleven. Gebeurt mij ook wel eens. Maar figuurtjes als Dopper en Guus zien hier uiteraard hun wensen dat FvD extreem rechts zou zijn graag bevestigd, daarbij de schandalen van hun eigen clubjes onder het tapijt vegende.

   1. Guus Geluk

    Het is in elk geval duidelijk dat Forum voor Democratie extreemrechts aantrekt. Er waren bijvoorbeeld NVU-ers aanwezig bij een avond van Forum voor Democratie. Lees ook het bericht van RobertMarsman op nr. 7.

    1. DolleDries

     Op 15 september 2008 had Kusters een interview op de tv-zender Het Gesprek met Theodor Holman, dat door verschillende andere media bij een groter publiek onder de aandacht werd gebracht. Hierin werd onder meer de ideologie van de NVU besproken:
     Hij gaf aan dat zijn politieke voorkeur, indien er niet de mogelijkheid is om NVU te stemmen, bij de SP ligt. Volgens Kusters is het verschil tussen de NVU en de SP enkel dat de NVU ‘het eigen volk’ op de eerste plaats zet.[2][3] Hij ziet zichzelf niet als nationaalsocialist, maar als ‘volkssocialist’ c.q. volksnationalist en beschouwde Geert Wilders als een zionist van de Israëlische ‘piratenstaat’,[4] waar hij zelf voorstander is van een Palestijnse staat

     Bron Wikiepedia

     1. Guus Geluk

      NVU is sociaal-economisch vast ook links. Niet voor niets lopen SP-ers over naar de PVV.

    2. Seneca

     @gg
     U schrijft: ‘het is duidelijk dat FvD extreemrechts aantrekt’. Bent u het dan eens met de stelling: ‘het is duidelijk dat links tot extreemlinks Jodenhaters en nationaal socialisten aantrekt?’ U en ik weten donders goed dat nationaal socialisme extreem links is en niet zoals de overige socialisten verrekt goed weten en dus ook beweren dat nationaal socialisten rechts zouden zijn.

    3. Onderzoekt alles

     Schuld door associatie? Dat is een drog reden meneer Guus Geluk.

     Dus als een fascist op u zou stemmen, als u een politicus zou zijn, dan bent u dus ook een fascist.

     Gemiddelde denkniveau daalt hier met de dag.

    4. sjun

     Islam en neo marxisme trekken ook terrorisme en vernielzucht aan…

     1. K.Dopper

      Daarentegen wekken neo-nazisme en extreemrechts gevoelens van vrede en verdraagzaamheid.

   2. RobertMarsman

    Dit en een beetje een slap antwoord. En ik wil niets suggereren want Baudet zie ik allerminst als een nazi of extreem rechts want dat is hij niet. Uit die app gesprekken blijkt nu eenmaal dat dat NVU lid er onfrisse ideeën op na houdt waar Baudet dan van op de hoogte zou kunnen zijn geweest na aanleiding van die app. Nu moeten we niet ineens gaan beargumenteren dat Baudet dat misschien niet heeft gelezen. Dat is natuurlijk flauwekul.

    Maar goed Hiddema deed een paar weken geleden natuurlijk de domme uitspraak dat hij zich prettig voelt tussen die relmoslims van DENK. Die schamen zich ook niet om bv Israel een zionistische schurkenstaat te noemen en die Netanyahu weigeren de hand te geven.

    1. K.Dopper

     “want Baudet zie ik allerminst als een nazi of extreem rechts want dat is hij niet.”

     Let even goed op: http://ikje.blogspot.nl/2016/02/is-thierry-baudet-geen-neofascist-20.html

     1. HW

      Doperwt en GG:
      Doe nu niet of binnen andere partijen dit soort figuren niet opduiken.
      In elke partij heb je rotte appels.
      Een vorm van discriminatie binnen de PvdA die nooit bestraft is met het royeren van een lidmaatschap:
      Uitspraak van de heren J.Cohen en R. Oudkerk: Kut Marokkanen.

     2. K.Dopper

      Ik kan me niet voorstellen dat NVU-ers zich thuisvoelen bij PvdA, D66 of GL.

      Dit klinkt als rechtpraten wat krom is.

   3. K.Dopper

    🙂

    Hij hep het helegaar niet gezegd!

    1. Onderzoekt alles

     Kdopper
     Ik kan me niet voorstellen dat NVU-ers zich thuisvoelen bij PvdA, D66 of GL.

     Dit klinkt als rechtpraten wat krom is.

     Daar zal vast wel een ANITIFA aanhanger zich thuisvoelen. U weet wel die lui die in laatst in Duitsland de boel hebben gesloopt tijdens de G20. Die regelmatig en BLM ook politie aanvalt en BLM zelfs politiemensen gewoon voor de lol doodschieten.

     1. K.Dopper

      Ja, Onderzoekt alles, maar dat is weer een ander onderwerp, is het niet?

 2. Jetske

  RobertMarsman

  Dit is nog maar het begin, verder geen commentaar!

  1. RobertMarsman

   Zeker dit is dus ook het gevaar als je ledenpartij bent dan weet je niet wat er naar binnen wandelt. Wat vooral door Forum stemmers als iets positiefs wordt ervaren. Sterker nog menig Forum stemmer ziet het zelfs als argument om voor het Forum te kiezen en niet voor de PVV. Want de PVV is geen ledenpartij terwijl die mensen graag politiek actief willen zijn en dus kiezen ze voor het Forum.

   Maar dit is dus precies de reden waarom de PVV geen ledenpartij is. Dan houdt je dit soort ongure types uit je partij. En dat gaat de PVV momenteel goed af want de laatste keer dat er gezeik is geweest is toen Van Klaveren enzo uit de partij stapte en dat is meer dan drie jaar geleden.

   En als er al heel gemakkelijk een NVU sukkeltje in je partij kan wandelen wat zit er dan nog meer? Maar goed als je al in termen spreekt van zionisten en dat soort dingen dan moet je daar als gezond politicus al gelijk afstand van nemen. Dan moet je toch begrijpen dat je te maken hebt met een onfris figuur? Dat is blijkbaar dus niet gebeurd maar is dat contact gewoon doorgegaan.

   Dus toch een beetje eigen schuld van Baudet.

   1. Peter Selie

    Salamitactiek, ook wel bekend als de salami plakjes strategie, is een verdeel en heers proces van bedreigingen en bondgenootschappen gebruikt om tegenstand te overwinnen. Men kan de tegenstand, oppositie beïnvloeden en uiteindelijk het politieke klimaat ten gunste van hen die de salamitactiek toe passen te doen keren.

    Meestal wordt de gebruikte salamitactiek op onderdelen toegepast, op deze wijze wordt de oppositie geëlimineerd plakje voor plakje totdat men zich realiseert (meestal te laat) dat de partij visie versplinterd is en de ideologie weg is in zijn geheel. In sommige gevallen omvat de oprichting van verschillende fracties binnen de oppositie partij en dan ontmantelen die partij zich van binnenuit, zonder dat de afgesneden plakjes protesteren.

    Salamitactiek heeft meeste kans van slagen als de toepassing hiervan hun ware en op lange termijn motieven verborgen en handhaven van een houding van samenwerking en behulpzaamheid, terwijl die zich bezighouden met de beoogde geleidelijke ondermijning van de oppositie.
    http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/01/watjes-van-de-pvv-klagen-hun-eigen-partij-aan-omdat-ze-zogenaamd-als-blanke-slaven-behandeld-werden/

 3. Ritter

  Typisch is altijd dat links extremistische personen vaak gewoon lid kunnen zijn van linkse partijen zonder dat de linkse media daar ophef over maken. Daar zijn talrijke voorbeelden van.

  B.v Volkert die zich bewoog in kringen van GroenLinks; Duyvendak die behoorde tot de linkse terroristische groepering RaRa en nu de “man” achter het succes van Klaver is. Enzovoorts.

  Dan maken de linkse media daar vaak geen ophef over.

  “Duyvendak in harde kern RaRa”
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/20361959/__Duyvendak_in_harde_kern_RaRa__.html

  1. Ni28

   Volgens huidige normen is extreem links harstikke goed en extreem rechts slecht. En dat terwijl beide slecht zijn voor elke normaal denkende mens. Maar Antifa schuift zelfs aan in Brussels als adviseur terwijl het schurken zijn net als hun rechtse broeders.

  2. van Urk

   Ach, in die Linkse partijen zullen gerust nog wel RaRa en RAF figuren uitrollen. Ik vraag me af hoe goed dat betaalt wordt om als NVU infiltrant te gaan spelen. 😉

  3. K.Dopper

   ‘Volkert die zich bewoog in kringen van GroenLinks’

   Ik zie dat Ritter al behoorlijk terugkrabbelt: eerst werd hier op hoge toon beweerd dat Volkert een prominent lid was van Groen Links en daarin bestuurlijke rollen vervulde. Dit kan Ritter kennelijk niet meer hard maken. Hiij bewoog zich ergens, daar hoef je verder geen concreet bewijs van op te hoesten.

 4. Peter Selie

  Ach het FVD en de PVV moge dan wat minder democratisch gehalte hebben dan de rest van het politieke spectrum en het huidige demissionaire nep kabinet, het is maar net hoe men dit wil zien. Waar het echt om gaat dat is de islam en de islamisering van Europa en dat mijden ALLE traditionele partijen als de pest. Maar u zit gevangen in een nog wel perfect politiek systeem dat sinds 1848 zijn opmaat heeft gemaakt. De burger, het volk kan een verandering brengen in de politieke verhoudingen door het juiste hokje rood te kleuren, maar het volk is verdeeld in bijna twee even grote kampen, niet alleen in Nederland maar in alle westerse maatschappijen. Men heeft het zelf met eigen ogen kunnen zien bij de issue’s van Brexit, Amerikaanse presidentsverkiezingen en bij het Oekraïne associatieverdrag, conclusie de westerse democratieën staan op zijn zachts gezegt onder zeer zware druk en bevindt zich op een glijdende schaal naar het totalitarisme en het corporatisme beïnvloed het politieke denken op een dusdanig ondemocratisch niveau.

  1. K.Dopper

   Een ‘wat minder democratisch gehalte’ lijkt me in het geval van Baudet wel een understatement. Kijk even naar een aantal uitspraken die deze man de afgelopen tijd deed en je kunt niet anders concluderen dan dat we met een fascist en racist te maken hebben. Mooier kan ik het helaas niet maken: http://ikje.blogspot.nl/2016/02/is-thierry-baudet-geen-neofascist-20.html

   1. Ni28

    Het wordt van u ook niet verwacht, zeker u niet!

   2. Peter Selie

    Je haalt elke keer hetzelfde vileine trucje bij elke ‘rechtse’ reguurders uit, je pikt een paar woorden uit hun reactie en je gaat voorbij aan de essentie van het verhaal, gewoon om dat je niet met hout snijdende argumenten op de proppen kan komen, je vermijd het issue van de islamisering van Europa. Je bent gewoon helemaal redeloos tegen elke vorm van kritiek op de islam, ik vermoed zelfs dat je een moslim bent met heel lange tenen. O en nog wat, ik wil gewoon niet reageren op jou eloquente intolerante giftige commentaren, als je dat nog niet duidelijk was.

    1. Kodi

     Het stakkertje K.Dopper is nogal woordblind en kan bijvoorbeeld het verschil tussen racist versus realist niet herkennen. Zo ook niet tussen bijvoorbeeld wervelend versus vervelend. Verder geen ene aandacht a.u.b. aan deze blog stalker geven. Hij is en blijft een zielige stakker.

     1. Peter Selie

      Ja beste deze reactie was het mij om te doen om hem nog 1 maal te wijzen op zijn irritante stupide niets zeggende reacties.

   3. Onderzoekt alles

    K Dopper
    Jemig wat een onzin zeg. Dat blogje noemt Marine LePenn en Wilders een rascist?
    Zonder bewijs daarvoor te leveren!

    Dus als een neo nazi K Dopper aardig vindt of liked dan is K.Dopper dus gelijk een Neonazi?? Dat hele artikel redeneert namelijk zo en u kennelijk ook. Dus elke politicus die een stem krijgt van een fascist is gelijk ook een fascist?

    Ohja een marokaan en moslim zijn geen ras domoor.

    Jemig zeg wat een dom gezwets komt erbij u en u maatje Guus geluk vandaan.

    U vindt President Trump ook een rascist en daarvoor is zelfs 0 bewijs voor. Kijk eens wat minder fake news heren dat is beter voor u verstand.

  2. Kodi

   Van al die ledenpartijen die zo prat gaan op hun democratische gehalte is nog geen 2 % van alle kiesgerechtigden lid. Bij de laatste TK-verkiezingen betrof de opkomst onder alle kiesgerechtigden nog 75 %. En parlementair aandeel om politiek te kunnen bedrijven wordt ontleend aan hoe de kiezers zich uitspreken, niet aan hoeveel leden op de lijst. En maak van hoeveel maar hoe weinig! Een partijlidmaatschap van deze partijen is ook helemaal niet aantrekkelijk meer of het moet al je vereiste bescheiden zijn voor een plekje in het incestueuze graaicircuit. Gewone mensen hebben er niets meer mee van doen. En dat merken deze partijen. Ze komen in financiële problemen door aanhoudend ledenverlies > http://www.volkskrant.nl/politiek/pvda-cda-en-vvd-in-geldnood-door-ledenverlies~a4293585/ En PvdA, CDA en VVD, welke in 1986 nog goed waren voor 133 zetels, hebben er nu nog maar een schamele 61 van over. Lijkt mij wel eens reden voor hun zich eens zelfkritisch af te gaan vragen hoe het komt dat ze zoveel leden en kiezers en sympathisanten verloren hebben. Mond vol over democratisch, maar totaal het contact met de kiezers kwijt.

 5. Ni28

  Slechte dag voor onze eigen linkse provocateurs, wat jammer hoor je ze denken. Nu blijft het bij het verbasteren van het naam. Zielig!

 6. DolleDries

  Waar zouden al die NSB’ers in Nederland toch vlak na de oorlog gebleven zijn toen de PVV en FVD er nog niet waren. Wat ik wel weet dat vele in de gelovige partijen terecht kwamen. Met name KVP was toen een bolwerk.

 7. Ni28

  Bloem, dat zijn de typische onderbouwingen van Dopper. Hij beschouwt zijn eigen wensdenken als onderbouwing zelve. Tja, narcisten, he?

 8. Ni28

  Het is een waarheid als een koe als ik zeg dat rechtse partijen extreem rechts aantrekken. Natuurlijk, in de hoop dat zij daar kunnen nestelen bij gebrek aan beter. Of moeten zij het bij links proberen soms? Geen rechtse partij in Nederland duld extreem rechts. Maar links moet natuurlijk hun provocaties ergens op baseren, niet?

 9. Letopuwzaak

  In de correspondent stond onlangs een vingerwijzend artikeltje dat impliceerde dat veel mensen bang zijn dat je A toelaat, B ook gaat gebeuren. Ik bespeurde hierin een belerende vingerwijzing naar de ‘islamofoben’ die bijv geen moskee willen toelaten omdat er dan het volgende komt, en het volgende komt.. (wat vaak ook zo is maar dat terzijde)

  Ik zou het artikeltje dan liever andersom toepassen: dat iemand zegt niet te zitten wachten op een volledige cultuurverschuiving betekent geenszins dat men rascistisch is of nazistisch.

  Geen enkel land wil een massa immigratie van een andere cultuur. Wij (europa) zijn de enige gekken die zeggen kom maar, want wij hebben idealen! En die gaan werken!

  In veel landen in het Midden Oosten en Afrika wordt je verguisd als je van buitenaf komt, of wordt het leven je onmogelijk gemaakt door je niet de juiste papieren te verstrekken, je nergens een baan te laten betrekken en door je gewoonweg weg te pesten en te discrimineren.

  Ik heb Baudet nog nooit iets horen zeggen waar ik of mijn donkere vriend van schrok.

  Hij zegt duidelijk dat het hem om de cultuur gaat, iedereen met of zonder kleur die daarin wil passen kan meedoen.

 10. Kodi

  FvD blijkt dus over zelfreinigend vermogen te beschikken. Dat kunnen we van bijvoorbeeld Groen Links niet zeggen. Want Groen Links is een vergaarbak van allerlei politiek en maatschappelijk vuilnis.

 11. DolleDries

  http://www.gelderlander.nl/arnhem/nvu-leider-kusters-rekent-op-snelle-ondergang-pvv~a1d12b41/

  Gezien het bovenstaande is het duidelijk dat de Nazi’s de normale rechtse partijen willen boycotten door te infiltreren.
  Daarom klasse van de PVV door dit te voorkomen.

  1. Kodi

   Wat heeft links toch tegen de NVU? De NVU zijn toch voor die zielig gevonden moeten worden Palestijntjes?

   1. marco1

    ik denk dat ze banden hebben met nvu.

 12. marco1

  Het is idd logisch dat extreem rechts naar een rechtsdenkende partij trekt , maar dat zegt verder niks over de rechtse kant van die partij. Anders zouden de linkse partijen ook extreem links(autos in de brandstekende met knuppels(of skateboard) een beetje luidroepend en slopend onzinnige one-liners en rijmpjes schreeuwende mafkezen zijn.

 13. Letopuwzaak

  Kijk wat wij hier hier allemaal uit de grond stampen om anders-gelovigen, anders-denken, anderslevenden te pleasen en te pamperen.

  Dit heeft ons gevaar voor onze manier van leven en onze veiligheid opgeleverd.

  Degene die zegt ‘genoeg’ wordt dan door die mensen en erger nog, het eigen volk uitgemaakt voor extreem… DAT is in mijn ogen fascisme

 14. marco1

  Zodra dat middeleeuwse in de islam eruit is heb ik geen enkele moeite met het idee er over 100jaar 1 ras is bestaand uit een mengeling van de gehele wereldbevolking.

 15. Rex Gildo

  Triomfantelijk stond het gisteren op Joop.nl; er zou sprake zijn van samenwerking tussen het Forum voor Democratie en de Nederlandse Volks Unie.
  En dat op basis van het feit, dat een NVU-lid in februari 2017 medewerking had verleend aan het FvD voor het huren van een zaal, in verband met campagne voor de parlementsverkiezingen.
  Is dat nou alles?
  Blijkbaar heeft iedere partij – behalve natuurlijk de PVV – enkele figuren binnen zijn gelederen waar men niet echt op zit te wachten.
  De VVD had Rita Verdonk, die in haar Nijmeegse studententijd nog lid is geweest van de PSP (Pacifistisch Socialistische Partij), vooral populair onder krakers en dergelijke, eigenlijk was de Communistische Partij CPN met hen vergeleken een gematigde bestuurspartij.
  Het is terecht, dat Thierry Baudet met de krankzinnige Constant Kusters of 1 van de andere 6 leden van de NVU heeft afgerekend.

 16. Punt50

  Er zullen, met die enorme groei, nog wel meer infiltranten meekomen. Goed screenen boys!

 17. K.Dopper

  Kustera beweerde nauw met Baudet samen te werken en de leugenaar Baudet beweerde nog nooit van Kusters te hebben gehoord.

  Ik hoor een haan drie keer kraaien.

  https://m.youtube.com/watch?v=bWmUfWMihb0&ebc=ANyPxKpQp57TlvTzoM-PhNOZERzqBGl23zAmj8zVJFHCTDY62ZCB8rjsMXRLl4qafUjQDqWuLz2cEVNz9QrLb3N7wpuyB7uH2g

  1. Onderzoekt alles

   Kdopper
   Video is niet beschikbaar.

  2. Onderzoekt alles

   K.Dopper Wilt u bewijs leveren voor uw beschuldiging richting Baudet. Ik bedoel dus de nauwe samenwerking die er zou zij zijn tussen Baudet en Kusters?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.