Ziek! Nederlandse moslimfanaten vieren feest na aanslag in Barcelona: “Lof is te danken aan Allah!”

Nederlandse radicale moslims hebben zich niet onbetuigd gelaten over de aanslag in Barcelona waarbij tot dusverre 16 mensen om het leven kwamen. Op hun propagandakanalen vieren ze de dood van de onschuldigen als een belangrijke overwinning.

Hij doet het weer! Nadat hij eerder al blootlegde hoe Sharia4Belgium terug is van weggeweest en hoe het zogenaamde ‘dark web’ een rijke bron voor islamitische propaganda is, heeft cyberinfiltrant Azazel weer nieuws uit de duistere communicatiekanalen die sympathisanten van ISIS en andere naargeestige islamisten gebruiken. Die kanalen zijn de afgelopen dagen namelijk goed gebruikt: om feest te vieren, precies te zijn. De extremistische moslims in ons land waren namelijk maar wát blij toen afgelopen donderdag 16 mensen om het leven kwam in Barcelona. In hun propagandagroepjes gingen ze helemaal uit hun stekker vanwege de lafhartige massamoord.

In een jihadistische contactgroep genaamd “De State Headlines” worden de daders van de aanslag geen terroristen maar “islamitische staatssoldaten” genoemd.

isis-barcelona0

En voor het geval het bovenstaande bericht niet euforisch was: twijfel niet, want dat zijn deze moordlustige gekken dus wel. Ze danken Allah voor de aanslag en gebruiken de jihadistische strijdkreet “Allah Akbar” ook nog maar een keer:

isis-barcelona1

Maar na het vieren van deze aanslag richten ze hun blik weer op de toekomst. “Terrorisme is gewoon wraak,” leggen ze uit in een bericht met iets teveel hashtags. “We dagen julle uit,” aldus hetzelfde bericht – vermoedelijk gericht aan ons christelijke en seculiere Europeanen.

isis-barcelona2

Een sentiment dat vervolgens ook een eigen propagandaposter krijgt. “Terrorisme in Europa”, aldus het communicatiekanaal Attayebeën: “Binnenkort.”

isis-barcelona3

Houd je hart dus maar vast met deze compleet gestoorde engbekken.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Seneca

  wie nu nog durft te zeggen dat de aanslagen niet afkomstig zijn uit de islam, is of een idioot, of hij wordt betaald om een ontkenning op dit en andere fora te schrijven, of hij is een moslim onder een Nederlandse nickname. ik daag al de figuren zoals dopper, beuk en noem maar op om op dit forum te bewijzen dat ik ongelijk heb.

  1. Bertje1234

   De Koran en de Hadith staan vol met concrete oproepen tot geweld. bijv. Quran (2:191-193) – “And kill them wherever you find them, and turn them out from where they have turned you out. And Al-Fitnah [disbelief or unrest] is worse than killing… but if they desist, then lo! Allah is forgiving and merciful. And fight them until there is no more Fitnah [disbelief and worshipping of others along with Allah] and worship is for Allah alone.

   In plaats van dit gewoon te erkennen zeggen de linkse mensen dan dat het gewoon een klein clubje is en dat dit niet de echte islam is. Zo wordt het onmogelijk om de ideologie waar IS op gebaseerd is te veranderen. Tegenwoordig zijn velen linkse mensen diep in hun ziel geraakt wanneer je kritiek geeft op de ideologie waar de wetgeving van Qatar en Saoedi Arabie op gebaseerd is. Door jarenlange linkse propaganda is kritiek op dit politieke systeem hetzelfde als rascisme volgens linkse definities. En zodra een partij een kritisch immigratiebeleid wil dan heet het tegenwoordig fascisme.

  2. Steve Van der Vekens

   @Seneca,
   Vaak loop ik met de gedachte rond dat links verborgen moslims zijn, om hun apart type Jihad (het gif helpen verspreiden zodat de tweeleding ontstaat die de terroristen wensen) dit mensenleven door te geven.
   Ze hebben verloren, maar al hun resources zullen nu gaan naar het verder radicaliseren van de millenials.

 2. meijer61200

  Het is de hoogste tijd dat er voor moslims een soort avondklok wordt ingesteld. Tussen 12 en 14 uur je uitkering halen en boodschappen doen bij de halal slager. Verder binnen blijven.
  Daarnaast de kosten van de enorme beveiliging verhalen op de medeplichtigen, want wie zwijgt stemt toe met de aanslagen van de haatbaarden. Iedereen met een tweede paspoort ontvangt geen kinderbijslag meer. Dat scheelt miljarden, en van dat geld kunnen we ons beter beveiligen tegen dit uitschot dat feestvierend de straat op gaat. Zomaar een idee hoor, maar dit loop volledig uit de hand, zeker met de steun van de fascisten die zich anti-fascisten noemen.

  1. Kiekebuhu

   100% mee eens.

   1. Marija

    ik ook !!!

 3. Tinneke

  Ik geloof er niets van!

 4. Two Ravens Black Kettle

  Lenin (heeft nog steeds een standbeeld in Seattle) noemde de wegkijkers vroeger de Nuttige Idioten.
  Meer dan 100 miljoen doden
  En nog keken de Nuttige Idioten (waaronder een verhoudingsgewijs gigantische aantal academici en (let op het volgende woord heeft niets met de oorspronkelijke betekenis te maken) journalisten weg.

  Dezelfde nuttige idioten hebben hun liefde nu op een andere totalitaire beweging geënt.
  De Staatsmedia heeft zelfs een regel dat voorschrijft dat de ambtenaren verplicht zijn blind te zijn jegens de rond stampende olifant in de Westerse porseleinen-kamer
  Iemand die het waagt te wijzen naar de olifant wordt jakhalsgewijs gelynched.
  Conformiteit boven alles.
  De journalist kruipt elke nacht met de Drie-Aapjes in bed, staat s’morgens met de Drie Aapjes op, daarna waggelen de vier primaten naar de PO-Staatsbureau van Doofpotterij en Propaganda om vervolgens weer spinnend van morele eigenpijperij de thuistocht aan te vangen.
  Een werkdagje doofpotten en wegkijken well done.

  Alle onderzoeken wijzen uit dat er grote steun is binnen de islamitische gemeenschap voor terroristen.
  Maar de ambtenaar van de Leugenfabriek doet of zijn neus bloedt terwijl de Drie Aapjes hem goedkeurend toeknikken.

  1. Marija

   Nuttige idioten: perfect.

   Op naar Rutte 3
   We zijn verloren.

 5. van Urk

  Meteen dat gekke tuig oppakken voordat deze zo gek zijn om ook een busje te gaan huren of dat zij hun nieuwe broodmes op straat uit willen gaan proberen . O wacht! Mag weer niet. Er moet juist eerst wat ernstigs gaan gebeuren voordat zij opgepakt mogen gaan worden. Zucht..

 6. HaZ

  Ik neem aan dat buiten Azazel ook een AIVD eens een kijkje neemt op dit Darkweb of ontbreken de financiele middelen hiervoor ? Alles, maar dan ook echt alles wat computertechnisch op het web wordt geslingerd is te achterhalen, incluis identiteit van de poster ( dus ook van Doppertje !) als je er maar de juiste mensen opzet. Deze gemaskerde IS-aanhangers op dit web opsporen en ondervragen naar hun motieven is nog het minste wat zou moeten gebeuren. Het is een oproep tot meer terrorisme en ik maar denken dat we daar in Nederland wetten voor hebben, die dat strafbaar stellen.
  Misschien moet Mark eens een dienstje meedraaien bij de AIVD, om zich ( in ieder geval beter dan nu) beter te kunnen inleven in de gedachtenwereld van potentiele terroristen.

  1. van Urk

   Zo jaagde de vreemdelingenpolitie illegale Marokkanen op (kat en muis spel want ze kwamen gewoon weer terug): http://www.youtube.com/watch?v=1LqkT1c2J6Y

 7. Ni28

  Zolang de moslims zich niet zullen tegen deze radicalen openlijk keren en deze bestrijden zullen zij in het geheel als foute groep aangesproken worden. Vergeet niet dat een grote groep hun ideeën waarschijnlijk steunt zonder zelf te moorden. De moord is slecht maar het idee goed. Daarom keren zij zich ook niet tegen in de openbaarheid en zullen altijd voor hun geloof kiezen onder alle omstandigheden. Hierin zit het gevaar voor Europa.

  1. van Urk

   Elke islamitisch familie wil niet dat hun broer, zus, dochter, zoon, neef, nicht oom of tante opgepakt wordt voor radicalisering. Daarom (ook uit angst om door zo,n familielid zelf aangevallen te worden) zwijgt men.

   1. Ali Yas

    Er zitten tegenwoordig ook mohammedanen bij de politie. Wie niet-anoniem aangifte doet moet er dus rekening mee worden gehouden dat religieuze stamgenoten in zijn omgeving eerder op de hoogte zijn dan het aangifteformulier is afgekoeld.

    1. K.Dopper

     ‘religieuze stamgenoten’

     De heer Yas tapt weer eens uit zijn racistische vaatje.
     Ik krijg hier een behoorlijk vieze smaak van in mijn mond.

     1. nogmaals

      @doppertrol
      Wat voor smaak kregen al die mensen waarvan de keel werd doorgesneden door moslimfanaten in hun mond?

     2. Punt50

      Dat woord ligt in je mond bestorven, “racisme”, en daarmee ga je gooien als je het niet meer weet om de discussie in “je voordeel” te beslechten. Zielig mannetje.

     3. bjornvanherpen

      ach iemand heeft een andere mening dan jou en meteen is het maar een racist, dat is wel het standaard antwoord van jullie soort, er is buiten de islam maar een ding gevaarlijker in eigen land en dat is het volk dat wegkijkt en zich niet bij feiten en bewijzen wil neerleggen

  2. Augustinyak

   Bij iedere onschuldige aan de islam gerelateerde dode 500 van die besneden reli bavianen tegen een muur en die solidariteit met terroristen is subiet over, ik blijf het zeggen!

   1. Punt50

    Totaalverbod op Islam in Europa. Er is geen andere optie. Hoeveel meer doden moeten er nog vallen door deze tegen onze samenleving gerichte haatcult?

    1. Bertje1234

     We zouden gewoon eigenlijk nadat een rechtse regering gekozen is eerst een paar jaren rechtse propaganda moeten maken op de NPO. Vervang van Mathijs door bijvoorbeeld Moszkowicz en laat ze dag in dag uit met andere rechtse mensen aan tafel lullen. En ipv af en toe 1 pvv uitnodigen andersom. Nodig 1 pvda of groenlinkser uit, laat hem een antifa filmpje verdedigen terwijl hij aan alle kanten wordt aangevallen in het programma. Laat demonstranten van Antifa arresteren voor staan op straat zoals ook bij Pegida gebeurd. Enz.

   2. K.Dopper

    IS heeft onder het minder beschaafde deel van ons volk school gemaakt. Barbaren weten elkaar altijd moeiteloos te vinden.

    1. Augustinyak

     Jouw ‘beschaving’ is de mijne niet van Geelkerken.

     1. K.Dopper

      Weet ik toch, gekkie.

    2. Steve Van der Vekens

     Daar heb je gelijk in Dopper, en ze worden uiteindelijk allemaal afgemaakt.
     Het lijkt een vorm van natuurlijke selectie, het schorem wordt eruit gevist.
     Als een soort zeef waar ze in achter blijven omdat ze ziektes verspreiden.

   3. Kodi

    De minder aanspreekbaarderen zijn inderdaad (alleen) gevoelig voor het prijskaartje wat aan hun handelen kleeft. Pas als dat hoog genoeg is gaan ze in de gevechtspauzestand. Eerder niet.

  3. Bertje1234

   De gematigde moslim stemt JA bij een sharia referendum en verteld zijn dochters dat ze niet mogen trouwen met ongelovigen. Net zoals de gematigde groenlinkser Wilders niet persoonlijk aanvalt, maar wel schuldig stemt bij jurydienst in de d66 rechtbank. Ik denk dat ze in dezelfde mate het geweld veroordelen van IS of Antifa. Officieel goedkeuren doen ze het niet, maar oprecht boos worden ze ook niet bepaald.

 8. WimKersten

  Vergeet niet dat deze zieke moslims opgevoed zijn door moslimouders !!
  Daar valt nog een pedagogische wereld te winnen

  1. van Urk

   Het probleem is dat dit soort gesloten islamitische gezinnen dit soort problemen zelf binnenkring,s willen gaan oplossen zonder hulp te vragen aan instanties.

   1. corfo

    @ van Urk.
    Zou het een klusje voor AFD kunnen zijn ?

    1. HaZ

     Het stenen gooien beheert ze in ieder geval prima !

  2. Kodi

   Wat die Moslim ouders hun kinderen met de paplepel meegieten biedt niet veel soeps. En dan krijg je dit:

   Moslimkinderen juichend over IS en aanslagen
   https://pbs.twimg.com/media/DK958uCW4AAnNOj.jpg

   Al in het kleuteronderwijs merkt het personeel op welk een gif van de haat deze Moslimkinderen van huis uit met de paplepel meegegoten hebben gekregen. En dronken mensen en kleine kinderen spreken de waarheid, nietwaar?

 9. Punt50

  Totaalverbod op Islam in EU.

 10. marco1

  Het is al te laat om er iets aan te doen.Ze zijn er al met teveel.

  1. Kodi

   “Wij zijn met meer” stemt dus niet meer als een soort “Slaap zacht” gerust als zij er al met teveel zijn. En na Barcelona, Turkü en Surgut zijn er andermaal velen onder ons niet meer. Door toedoen van dat kankergezwel de Islam.

 11. HaZ

  Heeft totaal niets met islam te maken……….of?
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28973348/__Woning_imam_doorzocht__.html

  1. Kodi

   Deed de Imam mee met bommen maken?

 12. HaZ

  Soms dient een ideale oplossing zichzelf aan………….
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28973034/__Dode_door_vechtpartij_Calais__.html

 13. corfo

  Ik durf het hier bijna niet te zeggen, maar toen ik hoorde dat er 5 van die moordenaars in Spanje waren doodgeschoten heb ik héél stilletjes in mezelf zitten juichen en met een vlaggetje gewapperd, maar wel zó zacht dat Allah het niet kon horen, anders loop ik m’n 72 maagden ook nog mis.

  1. Punt50

   Zeg het maar hardop. Het is prima die lui meteen af te vlammen.

   1. corfo

    @ Punt50.
    Ik ben erg bang voor de firma Dopper/Beukenoot, u kent ze vast wel !
    Dát zijn de échte gevaarlijke mensen in NL, de wegkijkers en extreem linkse leeghoofden.

    1. Punt50

     @ corfo

     Ja die zelfbevlekkers zijn erg ver heen. Het lijkt wel of ze door iets- of iemand betaald worden om hier promotie te maken voor de Islam.

 14. corfo

  Tegen de muur met die gasten, of, zoals de NL-regering deed met de treinkapers : oog om oog tand om tand. Moordenaars hebben geen recht van leven; óók Volkert niet.

 15. Kiekebuhu

  In Cambrils 5 van die knakkers neergeknald,hier is hun eigen kreetje “allahakhbar” wel op zijn plaatsDie yell overnemen als er meer afgeschoten worden. Typisch Nederlands,daar wordt feest gevierd als die dappere dodos ergens weer een bloedbad hebben aangericht,en in Spanje “veroordelen” (?) de geloofsgenoten dit geweld gepleegd door hun ´broeders´ Blijkbaar is Veiligheid in dat land nog met een Hoofdletter V geschreven.Islam terrorisme is islam terrorisme,geen lulletjerozewater politiekcorrect erom heen gedraai.Die aanslag in Finland gisteren is OOK NIET door een gestoorde Marokaan gepleegd,jammer is die alleen in zijn been geschoten.

  1. Mart

   Jammer dat ze het fijn vinden om afgeschoten te worden…….kunnen direct ”op de kut” in hun clubhuis in de wolken.

 16. Tinneke

  Robert Dopper, jij weet verdomd goed wie Robert Mulligan is. Onder deze naam heb jij je entree gemaakt in Dagblad de Limburger en door jouw provocatie, getreiter, gemanipuleer is het forum gesloten, of ben je dit stuk van de film kwijt?

 17. h_keur

  Koenders zal wel een krans sturen naar de neergeschoten terroristen als dienstverlening voor hun heldhaftige moordpartij en een speech afsteken bij de feestvierende nederlandse islamieten. Ten mag je geen onderscheid maken tussen arabisch tuig uit palestijns gebied en die uit omringende landen.

 18. Kees

  Het aandeel van de marokkanen is weer groot, zelfs in Finland. Inteelt?

 19. Nasrani

  Ons doppertje heeft een zieke geest. Wat normale mensen verafschuwen vindt hij toelaatbaar of minstens onze eigen schuld. Het woord landverrader is gewoon op hem van toepassing. Wanneer hij 80 jaar geleden dezelfde leeftijd had als nu, konden we hem vinden bij de NSB-ers. Alleen met die mensen werd in 45 afgerekend, kunnen we nu helaas niet meer doen.

  1. Kodi

   We kunnen dit soort landverraders wel degelijk uit hun huis sleuren en er de lantaarnpalen mee decoreren hoor.

   1. corfo

    @ Kodi.
    Nog even geduld Kodi !
    Het linkse gespuis komt heus nog “aan de beurt”.

  2. Laaghlandt

   Weer dom gelul van de DDS schreeuwer Nasrani..
   Weet helemaal niets van de NSB. Lees je eens in man!

   1. corfo

    @ Nasrani.
    Volkomen juist.
    Natuurlijk is doppertje zo’n NSB-figuurtje, een figuur dat z’n vaderland verraadt, door weg te kijken, álles van die parasieten goed te keuren enz.
    De figuurtjes die het met hem eens zijn, zijn dus de mede-NSB’ers.
    Een fysieke afrekening zal niet plaatsvinden maar zij zullen echt nog gaan merken wat het grootste deel van de NL’ers van hun soort vindt, ondanks hun gebruik van “geleerde” woorden.

 20. Parestado4

  Wel eens gehoord van Sahoud ha Amalek?Dat zijn geen Arabieren!

 21. Parestado4

  Nee Kees:Amalek!!

 22. Fred Schuit

  Zolang de West-Europese policor politici blijven weg kijken en de islam blijven knuffelen en faciliteren hebben zij net zoveel bloed aan hun handen als de terroristen. De ex Oostblok landen hebben het begrepen, grenzen dicht en GEEN moslims toelaten.

  1. corfo

   @ Fred Schuit.
   Hadden wij maar één “leider” met de ruggengraat van één van die leiders uit het Oostblok !
   Natuurlijk lopen die gasten hier met bloed aan hun handen, zij weten dat ze’lf ook maar hopen dat veel Nederlanders het niet in de gaten hebben. “Nederlanders” zoals daar bijv. zijn : Doppertje, Guusje en meer van dat soort.

 23. Christina

  Wat zijn en waren we gelukkig hè met al die `gastarbeiders` die het werk kwamen doen wat de Nederlanders niet `wilden` doen!!
  Maar de waarheid is dat die gastarbeider door handjeklap met de regeringen van daar en hier tot stand is gekomen voor olie en dat de Nederlanders huiswaarts werden gestuurd om gastarbeiders hun plek te kunnen vullen!!
  En door die gastarbeiders hun prachtige nazaten zitten wij [ Europa] nu diep in de problemen, want er zijn er zat die wel de westerse wereld omhelzen, maar er zijn er teveel die alles wat westers is haten [ behalve de uitkeringen en de soepsidies].
  En dan hebben we ook nog eens regeringen die te bang en te laf zijn om dat geteisum aan te pakken, en dat weten die haatgelovigen ook!!
  De regering die er nu aan komt is nog erger als wat we gehad hebben want nu hebben we ook kwezel Pechthold erbij zitten en die zet de grenzen nog iets verder open, dus kan er zo nog meer vullis binnen komen!!
  Wanneer gaan de Nederlanders in verzet komen en wanneer is genoeg genoeg om ons land te verkwanselen aan een stel handophoudende haatbaarden met hun broedkippen met kopvodden!!

 24. Alicia

  De burgemeester van Venetië heeft gezegd dat iedereen die daar op straat Allah Akbar schreeuwt, zonder pardon wordt neergeschoten.
  Ik denk dat dat wel helpt.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.